Κατόπιν... παραγγελίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λένε ότι πρέπει να περιμένεις καιρό για να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου. Εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο για χάσιμο!!!

Ένα μεσημέρι αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την πιο τρελή μου φαντασίωση. Βοηθός μου ένα φιλαράκι που γνώρισα σε ένα σινεμά του Πειραιά. Μόλις του είπα τι θέλω να κάνω ψιλοκόλλησε. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να τον πείσω αλλά τελικά τα κατάφερα. Στόχος μου; Να με γαμήσουν ένας η ακόμα καλύτερα και δύο πιτσαδόροι!

Το φιλαράκι έφτασε σπίτι κι εγώ είχα ήδη παραγγείλει από δυο διαφορετικές πιτσαρίες φαγητό. Ο καναπές έχει μεταφερθεί απέναντι από την πόρτα, το φιλαράκι έχει αράξει εκεί, έχει βγάλει έξω το καυλί του κι εγώ του κάνω ένα στεγνό καθάρισμα!
Χτυπάει το κουδούνι. Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησα αλλά η καύλα μου δεν μου άφηνε περιθώρια.

Ανοίγω, αφήνω την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και ξαναπέφτω στα γόνατα να συνεχίσω το ρούφηγμα. Ακούγεται το ασανσέρ, ακούγεται να ανοίγει η πόρτα του και μετά σιωπή…! Γυρνάω τον κοιτάζω και του λέω:

-    «Τα χρήματα είναι πάνω στον πάγκο, τα παίρνεις και μετά κάνε ότι θες!»

Δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου! Βγάζει έξω το σουβλερό καυλί του και το φέρνει μπροστά στα χείλη μου. Ο άλλος είχε πάθει την πλάκα του. Η πούτσα του είχε γίνει κατακόκκινη, κόντευε να εκραγεί! Σηκώνεται πάνω, κάθεται ο πιτσαδόρος στην θέση του, μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και αρχίζει να ρουφάει με λύσσα την ροδέλα μου. Αφού την έκανε μούσκεμα καρφώνει το καυλί στα βάθη της τρύπας μου. Πίπα-κώλο σαν πουτάνα τελειωμένη με είχαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα!

Μετά από 5 λεπτά ξαναχτυπάει το κουδούνι. Τραβάει το καυλί από τον κώλο και τρέχει να ανοίξει. Ο άλλος δεν έχασε ευκαιρία και με βάζει να κάτσω πάνω του. Το σκηνικό ίδιο μόνο που αυτή την φορά είχα ένα καυλί στον κώλο μου κι ένα στο στόμα. Ξανά ακούγεται το ασανσέρ μπαίνει και ο δεύτερος πιτσαδόρος. Αυτός δεν ήθελε πρόσκληση. Πριν καν του μιλήσουμε είχε ξεβρακωθεί.

-    «Έλα να του τον βάλουμε και οι δυο μαζί!». Λέει ο φίλος μου.

Ο πρώτος πιτσαδόρος με γυρνάει πρόσωπο με πρόσωπο, μου ξανά καρφώνει το καυλί του αλλά αυτή την φορά έρχεται και ο φίλος μου από πίσω. Μου βάζει πρώτα τα δάχτυλα του και μετά μου σφηνώνει μέσα την ψωλάρα του. Ο δεύτερος πιτσαδόρος συνέχιζε να μου τον δίνει τσιμπούκι!

-    «Χύνω μωρή πουστάρα!!!»

Φωνάζει ο φίλος μου και νιώθω την πλάτη να καίει από τα χύσια του και το καυλί του να χαϊδεύει τα κωλομάγουλα μου.

Αυτό ήταν σήμα για να έρθει ο δεύτερος πιτσαδόρος να βεβηλώσει τον πάτο μου. Βάζει κι αυτός το καυλί του μέσα μου κι αρχίζει να με γαμάει σαν βάρβαρος! Ο πρώτος πιτσαδόρος τραβιέται και με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα. Μου σηκώνει τα πόδια ώστε να έχει ο άλλος φάτσα κάρτα την κωλοτρυπίδα μου και του λέει να μου τον καρφώσει με δύναμη. Δεν φάνηκε να το σκέφτεται καθόλου! Μπήκε μέσα μου τόσο δυνατά που τον ένιωσα μέχρι το στομάχι μου! Ο άλλος άρχισε να μαλακίζεται πάνω στην μούρη μου και σε λιγότερο από δύο λεπτά μου τον καρφώνει στο λαρύγγι.

Πρέπει να είχε να χύσει πάνω από μήνα! Κατάπινα και ξανά κατάπινα και τελειωμό δεν είχαν! Δεν άργησε και ο δεύτερος πιτσαδόρος να με χύσει! Μόνο που αυτός προτίμησε το κωλάντερα μου. Τους γυάλισα τα πουτσοκέφαλα και έφυγαν και οι δυο μαζί σαν κύριοι!

Πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα δουν παραγγελία από την δική μου διεύθυνση θα κάνουν μανούρα για να την φέρουν αυτοί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")