Ερωτας στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Ένα καλοκαίρι πριν 5 χρόνια ήμουν (27) με το φίλο μου το Γιώργο (30) συναντηθήκαμε τυχαία στις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί απ’ όπου καταγόμαστε. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, να πηγαίνουμε για μπάνιο αφού στην Αθήνα δεν βρισκόμασταν και τακτικά.

Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια αλλά δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας αν και μου άρεσε πάντα. Δεν είχα κάνει κάτι ούτε με άλλον άντρα αλλά, αν σκεφτόμουνα να κάνω κάτι με κάποιον, ο Γιώργος ήταν πολύ του γούστου μου. Έχει ωραίο γυμνασμένο κορμί, μελαχρινός, πράσινα μάτια, και ένα όμορφο μεγάλο χοντρό καυλί (το είχα δει παλιότερα στο άσχετο). Βέβαια κι εγώ είμαι πολύ εμφανίσιμος, ξανθός πράσινα μάτια, σέξι κορμί.

Έβλεπα το κορμί του στη θάλασσα, τον άγγιζα καθώς παίζαμε, και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες, αλλά δεν έδειχνα τίποτα. Άλλωστε δεν είχα αποφασίσει αν θα το κάνω με άντρα. Μου άρεσε πολύ όσο τον παρατηρούσα, τον ήθελα τελικά. Ναι, με αυτό το αγόρι θα ήθελα να πηδηχτώ σκέφτηκα, αλλά δύσκολο όπως ήταν τα πράγματα.

Τότε μια κίνησή του άλλαξε το σκηνικό. Τη 3η φορά που πήγαμε για μπάνιο, καθώς μου έβαζε λάδι στην πλάτη και στα πόδια, το χέρι του προχώρησε λίγο περισσότερο βάζοντας και στα κωλομέρια μου λάδι, ενώ τα δάχτυλά του ακούμπησαν σχεδόν την άτριχη τρύπα μου, πράγμα που έκανε όλο μου το κορμί να ανατριχιάσει.

Φορούσα μικρό αθλητικό μαγιό και μου το μάζεψε λίγο κάνοντας το σχεδόν στρινγκ…
- Να μαυρίσει και το ωραίο σου κωλί λίγο…
Μου είπε χαμογελώντας. Εγώ, αμήχανα δήθεν, γύρισα τον κοίταξα, τράβηξα το μαγιό περισσότερο, αποκαλύπτοντας κι άλλο τον κώλο μου…
- Για να μαυρίσει καλύτερα…!
Του είπα χαμογελώντας και συνέχισα την ηλιοθεραπεία μου. Βέβαια αυτή του η κίνηση με χαροποίησε πολύ και με έκανε να τον θέλω πια πολύ.

Το βράδυ έχουμε πάει σε ένα μπαράκι ήσυχο να τα πούμε πίνοντας ποτάκι. Εκεί μετά από δύο ποτά, ο Γιώργος μου λέει κάτι και παθαίνω την πλάκα μου. Του αρέσουν οι άντρες και θέλει να έχει τον ενεργητικό ρόλο. Είχε σχέση 1 χρόνο με κάποιον αλλά είχε χωρίσει. Άρχισε να μου λέει πόσο του αρέσει να κάνει έρωτα με αγόρια και ότι είχε μερικές εμπειρίες. Εν, μου έλεγε όλα αυτά, εγώ είχα κατακαυλώσει και σκεφτόμουν μόνο πως θα βρεθούμε στο κρεβάτι.

Είχαμε αρχίσει να πίνουμε το 3ο ποτό και ο Γιώργος αρχίζει να μου δείχνει διακριτικά ότι θέλει κάτι. Εγώ ανταποκρίνομαι και για λίγο παίζουμε ένα λεκτικό παιχνίδι που με καυλώνει. Ήπιαμε γρήγορα το ποτό και φύγαμε χωρίς να πούμε που θα πάμε. Μπήκαμε στο αμάξι του… ένα παθιάρικο φιλί στο στόμα με πολύ γλώσσα και μερικά πεταχτά χάδια, και καταλάβαμε που θα πηγαίναμε…

Στη διαδρομή άρχισε να μου λέει ότι με γούσταρε από παλιά, ότι με σκεφτόταν συχνά και ότι είχε τραβήξει πολλές φορές μαλακία για μένα. Αυτό που άκουγα μου άρεσε αλλά με έκανε να νοιώθω και περίεργα. Του είπα ότι κι εμένα μου άρεσε αλλά δεν τον είχα σκεφτεί έτσι. Ψέματα φυσικά, αλλά δεν του το είπα.

Με όλα αυτά, είχα τρελαθεί από την καύλα!
- Και τώρα που μιλάμε, έχω καυλώσει…! Πιάσε να δεις!
Μου λέει και έβαλε το χέρι μου πάνω στον πούτσο του που ήταν τέντα. Φτάσαμε γρήγορα σπίτι του και πέσαμε αμέσως στο κρεβάτι. Αρχίσαμε τα φιλιά και τα γλειψίματα παντού. Δεν είχα άλλη εμπειρία με άντρα και του το είπα. Του άρεσε αυτό, γιατί όπως είπε ήθελε κάτι περισσότερο και όχι μια ξεπέτα, και τον καύλωνε πολύ που θα ήταν ο πρώτος μου.

Εγώ βέβαια είχα ακόμα τις αναστολές μου, αλλά ο Γιώργος μου άρεσε πολύ και αυτά που μου είχε πει με έκαναν να νοιώθω άνετα για να αφεθώ και να μου κάνει έρωτα. Προσπάθησε με φιλιά και χάδια να με χαλαρώσει, ενώ εγώ του έπαιζα τον πούτσο. Βλέποντας το ωραίο καυλί θέλησα να το γλύψω. Του άρεσε, παρόλο που δεν είχα εμπειρία.

Άρχισε να μου χαϊδεύει την τρυπούλα…
- Είναι στενή, αλλά εγώ θα στην ανοίξω πολύ ωραία…!
Μου είπε. Ένοιωθα τη γλώσσα του και τα δάχτυλα του να μπαινοβγαίνουν μέσα της. Είχα καυλώσει πολύ από πίσω και ήθελα πια το καυλί του μέσα μου. Δεν με ένοιαζε αν θα πόναγε λίγο, άλλωστε είχε ανοίξει με τον δονητή που έπαιζα μερικές φορές.
- Το θέλω τώρα μωρό μου!
Του είπα κ αυτός το ακούμπησε στην τρύπα μου ενώ του είχα στηθεί στα τέσσερα. Άρχισε να μου το χώνει σιγά κι εγώ ένοιωθα το κάθε εκατοστό του μέσα μου. Με έπαιρνε πολύ γλυκά και αυτό με έκανε να χαλαρώσω τελείως. Ήξερε ακριβώς πως να με πάρει.

Με είχε τρελάνει! Έχυνα από πίσω συνέχεια και τα υγρά μου έτρεχαν στα πόδια μου ενώ η κωλάρα μου είχε ανοίξει τελείως. Σε λίγο έχυσε κι αυτός μέσα μου ενώ εγώ τιναζόμουνα απ’ την καύλα.
Μείναμε στο κρεβάτι να συνέλθουμε λίγο. Είχα μια υπέροχη αίσθηση…! Η κωλάρα μου ήταν ακόμα καυλωμένη και καύλωνε περισσότερο τώρα που τα υγρά μου ανακατεμένα με τα χύσια του έτρεχαν από μέσα της και τα ένοιωθα να πλημυρίζουν τα πόδια μου και το σεντόνι.
- Πλημμύρα τα κάναμε μωρό μου! Γύρισα και του είπα.
- Είδες πόσο με καυλώνεις; Το ήθελα πολύ αυτό!
Μου είπε. Δεν περίμενε ότι θα του καθόμουνα. Επίσης νόμιζε ότι είχα πάει και με άλλον άντρα πριν.

Σταματήσαμε να μιλάμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα και αλλού με πάθος και ο 2ος γύρος δεν άργησε να έρθει…
Ήρθε πάνω μου, να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, για να φιλιόμαστε… μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε πάλι με την καυλάρα του να με παίρνει. Τώρα ήμουν πιο άνετος και ένοιωθα να μου αρέσει περισσότερο. Με τα μπράτσα του να με τυλίγουν, τα γλωσσόφιλα στο στόμα και το καυλί του να μπαινοβγαίνει υπέροχα και να γεμίζει την τρυπούλα μου, εγώ πια φώναζα απ’ την καύλα.
Ήταν ο γαμιάς μου! Είχα αφεθεί τελείως στα χέρια του και μου άρεσε.
Δεν άργησε να χύσει μέσα μου πάλι ενώ πασάλειψε τον κώλο μου με όλα τα υγρά που έτρεχαν, λέγοντας μου ότι τρελαίνεται με την τρύπα μου και τα γαμήσια που κάνει.

Μείναμε αγκαλιά αρκετή ώρα, ώσπου μας πήρε ο ύπνος. Το πρωινό ξεκίνησε πάλι με ένα ωραίο γαμήσι πριν πάμε στην παραλία. Εκεί ο Γιώργος με άλειψε με λάδι παντού και στην κωλοτρυπίδα τώρα πια, ενώ προτιμούσαμε τις ερημικές παραλίες για να μπορώ να φοράω το κανονικό στρινγκ μαγιό που μου αγόρασε.
- Πάλι άνοιξε και με θέλει…! Θα περιμένω να πάμε σπίτι να στην περιποιηθώ…
Μου είπε και με έκανε να ανυπομονώ.

Οι διακοπές πέρασαν με πολλά παιχνίδια και ωραία γαμήσια. Η σχέση μας κράτησε 2 χρόνια με πάθος και πολύ σεξ. Αν και από τότε έχω πάει και με άλλους, λίγους βέβαια, τα γαμήσια αυτά ήταν από τα πιο ωραία!
Ο Γιώργος τώρα είναι παντρεμένος με κοπέλα, αλλά μερικές φορές θέλει να με παίρνει. Φυσικά δεν είναι το ίδιο. Ψάχνω λοιπόν για μια μεγάλη καύλα πάλι.
Περιμένω e-mail από όσους ενδιαφέρονται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")