Το ξεφτίλισμα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 27 χρονών από επαρχία και από μικρός καύλωνα με τα πάντα κι έπαιζα διάφορα παιχνίδια με την τρύπα μου. Έχωνα μέσα οτιδήποτε έμοιαζε με πούτσα και αργότερα ότι νόμιζα ότι θα χωρέσει μέσα μου. Εδώ δεν εκδηλώθηκα ποτέ και δεν θα το κάνω γιατί δε με παίρνει κι έχω και γυναίκα.

Πριν πέντε χρόνια που πήγα Αθήνα, στον γυρισμό είδα γραμμένο στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο ένα τηλέφωνο που κάποιος έψαχνε... Το έγραψα κι έφυγα. Πήρα απόφαση να εκδηλωθώ, γιατί μέχρι τότε ότι έκανα, το έκανα μόνος μου.

Ένα βράδυ, πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε ο Γιάννης. Από τότε, τα λέγαμε συχνά και είχε μάθει τι με έφτιαχνε κι εγώ τι έφτιαχνε αυτόν. Μετά περίπου πέντε  μήνες, συναντηθήκαμε πρώτη φορά. Από τότε, με έχει ξεκωλιάσει εννιά με δέκα φορές, αλλά αυτό που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, ήταν το καλύτερο. Ακόμα το σκέφτομαι και πονάει η τρύπα μου.

Είχα μια δουλειά Αθήνα, κι έτσι κανόνισα και με τον Γιάννη να με περιποιηθεί. Αυτός από την μεριά του, έκανε τα κουμάντα για παρτούζα. Από όταν μου είπε ότι θα είναι κι άλλοι δύο, έτρεμα από καύλα. Βέβαια με τον έναν, με είχε ξαναπάρει, αλλά τρεις μαζί, πρώτη φορά θα ήταν. Με τον Αντρέα που με ξαναπήραν, είχαν μάθει τι πουτάνα μπορώ να γίνω.

Καθώς κόντευα Αθήνα, Σάββατο απόγευμα ήταν (καλή ώρα), είχα ξυριστεί και πριν φύγω, μιλάμε στο τηλέφωνο και μου σκάει το παραμύθι, ότι ο άλλος ήταν Αλβανός, αλλά ωραίο παιδί, και χρόνια στην Ελλάδα, και τέτοια.

Κόλλησα λίγο, αλλά ευτυχώς δεν έκανα πίσω. Φτάνω Αθήνα, τελειώνω την δουλειά και πηγαίνω στο σπίτι του Γιάννη. Κάνω ένα ντουζάκι και είπα να πάρω μια πίπα τον γαμιά μου, αλλά δεν μ' άφησε. Μπαίνουμε στο αμάξι. Είχε βραδιάσει… και πάμε να πάρουμε τους άλλους δύο. Θα με πήγαινε κάπου καλά, μου είπε. Τον Αντρέα τον ήξερα, γνώρισα και τον Αλβανό (που ούτε το όνομα του δεν θυμάμαι) και με πήγανε σε μια παραλία, λίγο έξω από την Αθήνα, που είναι δίπλα στον δρόμο, αλλά για να βγεις στην αμμουδιά, κατεβαίνεις κάτι σκαλάκια. Ωραία καβάντζα! Είχε και λίγο φως από το φεγγάρι, βλεπόμασταν κανονικά.

Αράξαμε στην αμμουδιά και βγάλαμε τη βότκα να πιούμε που είχαμε πάρει. Όπως καθόμασταν και οι τέσσερις, όλοι τους είχαν αμηχανία. Τον Αλβανό, ούτε τον είχα ακούσει μέχρι τότε. Γυρνάω προς τον Γιάννη που του είχα αέρα, και του πιάνω το παπάρι πάνω από το παντελόνι. Το κατεβάζει κατευθείαν και μου κερνάει το παπάρι του. Με πλημμύρισε καύλα. Τον είχα στο στόμα και κοιτούσα τους άλλους δύο. Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα και του Αντρέα. Τον έγλειφα κι αυτόν κι ο Αλβανός μας κοιτούσε και τον έπαιζε πάνω από το παντελόνι.

Τους αφήνω και τους δύο και πάω στον Αλβανό για να μη νιώθει άσχημα. Του κατεβάζω το παντελόνι και βλέπω την ψωλάρα του... Ήταν τεράστια! Την έβαλα μέχρι τα αρχίδια στο στόμα μου (μου αρέσει να το κάνω αυτό) και δάκρυσα… πρώτη φορά τόσο πολύ. Και πολύ χοντρή! Κοιτάω δίπλα, ο Γιάννης έπαιρνε πίπα τον Αντρέα. Του άρεσε να γλύφει ψωλές. Είμαι ανάσκελα και λέω στον Αλβανό να με γαμήσει. Σηκώνει τα πόδια μου και αρχίζει να γλείφει την σούφρα μου που διψούσε για άνοιγμα.

Με μια κίνηση, με σηκώνει και μόνο οι ώμοι μου ακουμπούσαν στην αμμουδιά. Φτύνει μέσα στην τρύπα μου και καρφώνει μέσα όλη την ψωλή του. Με τη μια! Μέχρι τέρμα! Δεν είμαι και κανένας παρθένος, το γούσταρα πάρα πολύ και παρακαλούσα κάποιον να μου δώσει το καυλί του στο στόμα μου.

Ήρθε ο Αντρέας και με μπούκωσε. Έβλεπα τον Αλβανό πάνω μου να μου κρατάει τα πόδια ψηλά και την σούφρα ορθάνοιχτη και όπως είχε ιδρώσει, το ωραίο του κορμί έβγαλε ένα βογκητό, που μέχρι τότε δεν το είχα ακούσει ποτέ! Ένιωσα κάτι να καίει μέσα μου! Ο Αλβανός άδειασε όλα τα χύσια του μέσα στην τρύπα μου. Τότε κατάλαβα πόσο πουτάνα είμαι...

Με πέταξε στο χώμα και μπήκε στην θάλασσα. Ο Αντρέας ήθελε να με ανοίξει, όπως με είχαν ανοίξει μια άλλη φορά. Δεν είχαμε λιπαντικό. Αλλά εγώ θέλω ξέσκισμα με κάθε τρόπο. Στήνομαι στα τέσσερα και αρχίζει να χώνει ένα - ένα τα δάχτυλα του στην τρύπα μου και την έφτυνε δυνατά, ενώ τούρλωνα το κωλαράκι μου. Ο Γιάννης ξαπλωμένος μου έγλειφε την πούτσα. Ο Αντρέας μου έχει χώσει τέσσερα δάχτυλα και προσπαθεί να σπρώξει όλο το χέρι μέσα μου όπως τότε. Τότε όμως, είχαμε λιπαντικό. Εκεί κάπου, άρχισα να νιώθω πόνο.

Το έσπρωχνε δυνατά, αλλά δεν προχωρούσε ούτε πόντο. Επειδή έχω ξεσκιστεί πολλές φορές μόνος μου και ξέρω πως είναι πιο εύκολο, του είπα να το βγάλει. Τότε γυρνάω ανάσκελα, ενώ ο Γιάννης έπαιρνε πίπα στον Αλβανό ακριβώς μπροστά μου, και με καύλωνε αυτό, και ανοίγω τα πόδια μου λέγοντας στον Αντρέα να με ξεκωλιάσει.

Έχει χώσει κατευθείαν τέσσερα δάχτυλα και έφτυνε σπρώχνοντας και το άλλο, ενώ εγώ άνοιγα τα κωλομέρια μου. Μπήκε και το άλλο και έσπρωχνε να περάσει ο καρπός. Εκεί είναι όλη η καύλα! Κοντοστάθηκε λίγο, γιατί έβλεπε ότι είναι λίγο δύσκολο κι εγώ τον παρακαλούσα να συνεχίσει να σπρώχνει και να με φτύνει.

Τότε ένοιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, καθώς καταλάβαινα κάθε πόντο του χεριού του που έμπαινε στον κώλο μου. Τα κατάφερε. Το έφτασε μέχρι τον καρπό κι εγώ έκανα πέντε λεπτά να συνέλκω. Μόλις άρχισα να το συνηθίζω, κουνιόμουν σαν πουτάνα και ήθελα να το βλέπω που ήταν εξαφανισμένο μέσα μου. Πονούσα, αλλά η καύλα ήταν απίστευτη! Άρχισα να γλείφω τις ψωλές των άλλων δύο σαν λυσσασμένη πουτάνα και ο Γιάννης μου φώναζε ότι θα με χύσει. Τον πήρα στο στόμα και του είπα πως τα θέλω όλα. Άρχισε να χύνει, καθώς σπαρταρούσε και δεν άφησα ούτε σταγόνα. Τα ήπια όλα καθώς ο Αντρέας είχε το χέρι του μέσα και μου είχε κάνει την τρύπα σαν γαρύφαλλο!

Παρέμειναν εκεί δίπλα μου, κι ο Γιάννης κι ο Αλβανός με τις πούτσες πεσμένες, αλλά έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα. Εγώ καθώς γαμιόμουν με την γροθιά, κατάλαβα κάτι υγρό στο στήθος μου… Άρχισαν να με κατουράνε, κι ο Αντρέας τους έλεγε να μου τα δώσουν στο στόμα. Εγώ άνοιξα το στόμα κι ένιωθα κάτουρα να με πλημμυρίζουν. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω από τα χύσια… τα κάτουρα… και τον Αντρέα που μου ανοίγει την σούφρα, και άρχισα να χύνω χωρίς να το καταλάβω. Απίστευτη καύλα!

Ο Αντρέας μου έβγαλε το χέρι από την τρύπα, και όπως ήμουν ζαρωμένος, ξεσκισμένος, χυμένος και κατουρημένος, άρχισε κι αυτός να κατουράει και να χύνει μαζί στο πρόσωπο μου. Τόσο ξέσκισμα δεν είχα ξαναφάει ποτέ! Και η καλύτερη πουτάνα, σκέφτηκα, δεν έχει γαμηθεί έτσι.

Έτρεμα, και μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι του Γιάννη, δεν έβγαλα τσιμουδιά. Ούτε τους άλλους δεν χαιρέτησα όταν έφυγαν. Μόνο το ξέσκισμα σκεφτόμουν…

Το πρωί που ξύπνησα, πήρα μια πίπα στον Γιάννη, γιατί κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω κι έφυγα. Ήταν το καλύτερο μου γαμήσι που το σκέφτομαι ακόμα και τον παίζω.

Έχω κι άλλες εμπειρίες άγριες. Όλες με τον Γιάννη, άγριες είναι. Αυτός έμαθε στον Αντρέα άλλωστε να μου κάνει fisting… Ίσως ξαναγράψω κάτι...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")