Η πρώτη του φορά μαζί μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Μιχάλης, αν και συνήθισα πια να με φωνάζουν Μάικ, λόγω του ότι πέρασα σχεδόν όλα τα παιδικά μου χρόνια στην Αμερική.

H ιστορία που γράφω εμπλέκει έναν διάσημο. Καλά, όχι διάσημο όπως λέμε Μπραντ Πιτ, αλλά όσους βλέπουν την σειρά Las Vegas πρέπει να ξέρουν κάποιον με το όνομα Τ..., ναι ξέρω τώρα θα λέτε «Τι μαλάκας είναι αυτός που θέλει να πιστέψουμε ότι ξέρει τον ηθοποιό!». Όχι, έχετε δίκιο. Γιατί να πιστέψετε κάποιον που γράφει σε μια φόρμα κάποιου site;

Εγώ δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω, απλά θα σας πω να απολαύσετε την ιστορία. Λοιπόν ο Τ... κι εγώ γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Έμενε στο Μίνοτ της Βόρειας Ντακότα, όπου μέναμε κι εμείς με τους γονείς μου. Τον γνώρισα και κάναμε πολύ παρέα. Ήταν παιδί ατίθασο, όλα αυτά μέχρι τα δώδεκα μας και των δύο.

Όταν μπήκαμε στην εφηβεία (ξέχασα εγώ είμαι bi) οι ορμόνες μας άρχισαν να μας τρελαίνουν. Τα χαζά κόμιξ άλλαξαν και έγιναν πορνοπεριοδικά, οι βόλτες για να παίξουμε μπάλα, άλλαξαν και έγιναν μαλακία, εννοείται τους παίζαμε, ο καθένας τον δικό του, μη νομίσετε.

Η φάση παίχτηκε όταν ήμασταν δεκαοκτώ και δεκαεννιά ετών. Ο Τ... κι εγώ ακόμα κάναμε παρέα και είχαμε ένα πρόβλημα. Δεν είχαμε γκόμενα να γαμήσουμε αν κι εγώ είχα άλλο ένα πρόβλημα. Εκτός της γκόμενας που γούσταρα, μου άρεσε και ο Τ.... Μέχρι τότε ήξερα ότι είμαι bi, οπότε δεν μου προκάλεσε έκπληξη.

Ένα βράδυ που έλειπαν οι γονείς του, με κάλεσε σπίτι του πίναμε ουίσκι και μπίρες μέχρι να γίνουμε λιώμα. Καμιά φορά μαλακιζόμασταν κιόλας με τσόντες. Είχαμε γίνει λιώμα και εκείνη την φάση. Δηλαδή ο Τ... είχε γίνει. Εγώ λίγο πονοκέφαλο είχα. Τον είδα έτσι ξαπλωμένο να γελάει με τον πούτσο να προεξέχει στο σορτσάκι που φορούσε και πλησίασα. Κάθισα δίπλα του και κατέβασα το σορτσάκι του.

Εκείνος γέλαγε σαν ηλίθιος.. τόσο μεθύσι. Η πούτσα του ήταν και δεν ήταν σηκωμένη. Την έπιασα και την έβαλα στο στόμα μου. Άρχισε να πρήζεται μέσα στο στόμα μου και η γεύση ήταν απίστευτη. Πρώτη μου πίπα να σημειώσετε, δεν είχα ξανακάνει ποτέ τίποτα με άνδρα, μέχρι εκείνη την στιγμή. Ο Τ... ανακάθισε και άρχισε να μου δίνει ρυθμό με το χέρι του. Η ψωλή του είχε γίνει σαν λουκάνικο.

Έλεγε κάτι βρισιές μέσα στο μεθύσι του, ξέρετε πως μπινελικώνεις όταν γαμάς κάποια ή κάποιον; Έτσι. Έχυσε στο στόμα μου, άνοστα πικρά χύσια. Του είπα αν ήθελε να στηθώ. Με νόημα εκείνος μου είπε «Ναι». Κάθισα στα τέσσερα. Μου κατέβασε το σορτσάκι και χωρίς καν σάλιο άρχισε την προσπάθεια. Δεν πόνεσα στην αρχή γιατί όλο αποτύγχανε να τον χώσει.

Τελικά τον έχωσε. Έμπαινε αργά. Ο κώλος μου άνοιγε, τον ένιωθα. Όσο έμπαινε ο πούτσος του, τόσο ο σφιγκτήρας υποχωρούσε και πόναγε. Με έπιασε από τη μέση και άρχισε να κινείται γρήγορα. Τι πόνος! Αν ήξερα ότι πόναγε τόσο θα του έλεγα να με σαλιώσει. Εκείνος γαμούσε και γελούσε και έβριζε. Ο πούτσος του είχε γίνει δράκος. Τόσο είχε πρηστεί.

Έχυσε έξω στα κωλομέρια μου. Το επαναλάβαμε κι άλλη φορά, αλλά θα το γράψω άλλη φορά.

Λοιπόν δεν έχουν άδικο κάποια μέσα που έγραψαν ότι μπορεί να είναι γκέι, όχι δεν είναι γκέι, είναι bi γαμιάς bi και πολύ καλός. Τώρα όσοι δεν πιστεύουν ότι τον ξέρω να ξέρετε έχω το προσωπικό του e-mail γιατί μιλάμε ακόμα. Όποιος θέλει στέλνει μήνυμα να του πω.