Η πρώτη μου φορά με τον παίδαρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Ανδρέας από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να σας πω την αληθινή ιστορία μου, που συνέβη πριν από ένα χρόνο. Δηλαδή πέρσι το καλοκαίρι.

Όλα άρχισαν από το σχολείο (Γ’ λυκείου). Όλα κυλούσαν ήρεμα και ωραία όταν πρωτάρχισε το σχολείο, τις πέντε πρώτες μέρες. Ώσπου παρατήρησα ότι υπήρχε στο διπλανό τμήμα, ένα αγόρι πολύ όμορφο με το όνομα Αλέξανδρος. Θέλω να πω εδώ, ότι πάντα είχα κάποια κρυφά απωθημένα για συναναστροφές με αγόρια.

Όπως σας έλεγα, μόλις τον πρωτοείδα, ταράχτηκα λίγο και ένιωσα κάτι το παράξενο… κάτι το ανεξήγητο μέσα μου… (Πάντως δεν ήταν έρωτας, γιατί ξέρω να ξεχωρίζω το ένα από το άλλο). Το μόνο πάντως που ήξερα από αυτό που ένιωθα, ήταν ζήλια. Όσο περνούσαν οι μέρες, ένιωθα ακόμα πιο πολύ αυτό το ποθούμενο να φουντώνει μέσα μου. Ώσπου μια μέρα, στα καλά του καθούμενου, έτσι στο ξεκάρφωτο, έρχεται και μου λέει στην προσευχή του σχολείου το πρωί:

-    «Καλημέρα!»

Εγώ κόμπλαρα! Δεν ήξερα τι να πω και λέω κι εγώ:

-    «Καλημέρα!»

Συγνώμη, θέλω να προσθέσω εδώ κάτι που παρέλειψα. Τα χαρακτηριστικά μου. Είμαι 1.77, καστανά μαλλιά και μάτια και με φυσιολογικά κιλά όπως όλοι. Όσο περνούσαν οι μέρες, μου μιλούσε όπου με έβρισκε. Μια μέρα για παράδειγμα, πήρα άδεια από την τάξη να πιω νερό, και καθώς πήγαινα προς τις βρύσες, τον πέτυχα εκεί να πίνει νερό. Λέω από μέσα μου: «Ε, όχι ρε πούστη μου! Τι τύχη είναι αυτή!», και μιλήσαμε. Λέγαμε μαλακίες. Κάποιες φόρες με κοιτούσε πολύ έντονα, όπως κι εγώ και το καταλάβαινε. Θέλω να πω ότι είναι πολύ όμορφο παιδί. Από την τάξη του, πέντε κορίτσια τον ήθελαν. Αυτός ήταν σε χαρακτηριστικά σαν και εμένα ακριβώς.

Μια μέρα, είχα αγοράσει ωραία και ακριβά ρούχα, και όταν πήγα στο σχολείο, όλη η τάξη με χάζευε (εννοώ με κοιτούσε) και όλοι μου έλεγαν πως με λένε, και από μικρό πάντα πόσο όμορφος είμαι. Αλλά εγώ βασιζόμουν πιο πολύ στην ομορφιά του Αλέξανδρου. Ε.. και να μην σας τα πολυλογώ, αφού πήρατε μια γεύση, ας πάμε στο ψητό. Ήρθε το καλοκαίρι, τα σχολεία έκλεισαν. Ανταλλάξαμε κινητά με τον Αλέξανδρο και όλα κυλούσαν ωραία και καλά. Ξαφνικά, χτυπάει το κινητό μου. Το σηκώνω και ακούω μια φωνή του παρελθόντος να μου λέει:

-    «Έλα Ανδρέα! Εγώ είμαι, ο Αλέξανδρος από το σχολείο. Με θυμάσαι;»

Μιλάμε κόμπλαρα… τα έχασα! Δεν ήξερα τι να πω. Λέω:

-    «Α..! Έλα τι κάνεις;», ,ου λέει..

-    «Καλά...»

Τέλος πάντων, να μην σας τα πολυλογώ, κλείσαμε να συναντηθούμε σε μια γειτονιά δίπλα στο σχολείο (Ήταν παίδαρος θεέ μου!). Πήγα εκεί, τον βρήκα, μιλήσαμε. Τέλος πάντων, μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, μιας που έλειπαν οι δικοί του. Πήγα.. μόλις μπαίνω, βλέπω ένα ωραίο και καθαρό σπίτι. Μου λέει:

-    «Τι να σου προσφέρω;»

-    «Τίποτα! Δεν πεινάω…»

Μετά έκατσε στον καναπέ μαζί μου, άνοιξε την τηλεόραση και μου λέει:

-    «Μαλακίες έχει!»

Συμφώνησα… Σε κάποια φάση, σηκώνεται, και ξαφνικά νιώθω δυο χέρια να μου πιάνουν τους ώμους. Μου λέει:

-    «Αααχχχ.. σίγουρα ρε Ανδρέα δεν θες τίποτα;»

-    «Όχι».

Πάει στο μπάνιο, και έρχεται μετά από τρία λεπτά. Όταν ήρθε, μιλάγαμε… λέγαμε αστεία και διάφορα… (εντωμεταξύ, εγώ άρχισα να καυλώνω με τον παίδαρο). Ώσπου το έφερε η συζήτηση για το σεξ. Μου λέει:

-    «Το ‘χεις κάνει;»

-    «Όχι».

-    «Ούτε εγώ…»

Ώσπου έρχεται ξαφνικά και η ερώτηση παγίδα! Μου λέει:

-    «Θα είχες ποτέ πρόβλημα αν το έκανες με αγόρι;»

Εκείνη την στιγμή, ένιωσα αμήχανα και ρίσκαρα όλα για όλα και λέω:

-    «Όχι βέβαια! Αφού είναι της σύγχρονης νεολαίας αυτό πλέον… είναι κάτι το φυσιολογικό την σήμερον ημέρα…»

Με κοιτάζει, χαμογελάει και με χαϊδεύει στα μαλλιά πίσω στην χαίτη, και μου λέει:

-    «Θες να δοκιμάσουμε…;»

Εκείνη την στιγμή, πέθανα από χαρά! Και του λέω:

-    «Αν το θες και εσύ οκ τότε».

Κατεβάζει το παντελόνι, βγάζει την μπλούζα, και κάνω κι εγώ το ίδιο. Μετά βγάλαμε απότομα και οι δυο τα μποξεράκια μας και του πιάνω τον πούτσο. Ήταν γύρω στους 18 πόντους, πολύ μεγάλος! Αρχίζω να του παίρνω πίπα (ήταν η πρώτη πίπα της ζωής μου). Ήταν Απίθανα! Αυτός βόγκαγε και φώναζε:

-    «Ναι! Αχχ παίδαρε μου! Τι τσιμπούκι είναι αυτό! Ααααχχχχ….!»

-    «Από τότε που σε είδα στο σχολείο, μου άρεσες παίδαρε μου!», του λέω εγώ.

-    «Κι εμένα…»

Μόλις του παρακαύλωσε, με αγκάλιασε και με φίλαγε με πάθος στο στόμα. Εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω. Τον αγκάλιασα κι εγώ και του έλεγα διαρκώς:

-    «Παίδαρε μου! Επιτέλους!»

Αχ! Τα θυμάμαι και χαίρομαι… ήταν γαμάτα! Μετά έβγαλε της κάλτσες και έμεινε τσιτσίδι. Ήταν ένας παίδαρος με σφιχτό κορμί. Ήταν γαμάτος! Με πιάνει από το κωλαράκι μου και άρχιζε να μου βάζει δάχτυλο από πίσω. Είχα πεθάνει της καύλας (πως λέμε είχα πεθάνει της πείνας.. Άσχετο), ήταν τέλεια! Σάλιωνε το δάχτυλο του και μου το έβαζε αργά - αργά. Με πέθανε! Μετά μου λέει:

-    «Έλα παίδαρε μου! Κάτσε πάνω μου…»

Και κάθομαι πάνω στον πούτσο του με πίεση για να μπει όλος μέσα. Μιλάμε, τρελός πόνος αλλά η ανταπόδοση ήταν η γαμάτη καύλα που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Άρχισα να κουνιέμαι πάνω - κάτω, ώσπου μου λέει:

-    «Χύνω μωρό μου…!!!»

Και βγήκα από μέσα του και αρπάζω την πούτσα του, και κατάπια όλα τα χύσια του και ταυτοχρόνως έγλειφα και το πουτσοκέφαλο του με την άκρη της γλωσσούλας μου. Ήταν γαμάτα τα χύσια του! Μόλις τελείωσε, τον αγκάλιασα και τον έλεγα «Μωρό μου». Μετά μου την έπαιξε με το στοματάκι του το μαλακό, ώσπου δεν άντεχα άλλο και έχυσα στο στόμα του. Τα κατάπιε όλα. Μετά καθίσαμε αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον στον καναπέ γυμνοί, και λέγαμε για αυτό που έγινε… το πόσο θεϊκό ήταν...

Τώρα άλλαξα σχολείο, γιατί δεν με βόλευε το δρομολόγιο, γιατί μετακόμισα, και από τότε μόνο μηνύματα στο κινητό ανταλλάζουμε και παίζουμε που και που κανένα παιχνίδι online στο pc. Από τότε αναζητώ ακόμα τέτοιες εμπειρίες. Ελπίζω να σας άρεσε η εμπειρία μου.

Σημείωση: Όταν σου αρέσει κάποιος και τον βλέπεις να σε κοιτάζει επίμονα, νιώθει κι αυτός κάτι για εσένα, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Απλώς αν θες να κάνεις την κίνηση, κάνε την από απόσταση πρώτα και μετά από κοντά, αλλά μην γίνεις γενική αφορμή και ρεζιλευτείς. Κάντο διακριτικά...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")