Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θα σας διηγηθώ με λίγα λόγια τι μου συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα. Εδώ και καιρό μου είχε καρφωθεί η ιδέα να δοκιμάσω με άνδρα ερωτική επαφή. Καυλώνω πολύ να μεταμφιέζομαι σε γυναίκα, και πολλές φορές το έχω κάνει σπίτι μόνος.

Όμως μέχρι εκεί, τίποτα ποτέ παραπάνω! Δίσταζα, και λόγω χαρακτήρα πάντα το απέφευγα να προχωρήσω. Μέχρι που είδα εκείνη την μέρα ένα mail από κάποιον, ότι θέλει πολύ να με δει και να καυλώσει!! Μου άρεσε η ιδέα να μεταμφιεστώ και κάποιος να τον παίξει μπροστά μου. Αφού τα λέγαμε για 2-3 μέρες, και αφού μου έστελνε e-mail με τον πούτσο του καυλωμένο, δεν άντεξα άλλο.... Αποφάσισα να βρεθούμε σε κάποιο hotel.
Το ραντεβού ήταν στις 6, εγώ όμως είχα πάει από τις 4 για να ολοκληρώσω την μεταμφίεση μου... έκανα μπάνιο, έβαλα το στριγκάκι μου, βάφτηκα, φόρεσα την περούκα μου, έβαλα και την φουστίτσα μου με τις γόβες και περίμενα….
Είχα γίνει πολύ ωραίο πουτανάκι… αφού καύλωνα κι εγώ που με κοίταζα στον καθρέπτη!

Η ώρα πέρναγε και για να μου φύγει το άγχος, άρχισα να πίνω. Κάποια στιγμή, χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν αυτός και μου έκανε αναπάντητη για να δει αν είμαι οκ. Τον πήρα και αφού του είπα τον αριθμό του δωματίου, κλείσαμε.
Σε λίγο χτύπησε η πόρτα. Σηκώθηκα και άρχισα να πηγαίνω εκεί όλος αγωνία. Με το που την ανοίγω, βλέπω έναν άνδρα μετρίου ύψους. Μου λέει:
- Καλησπέρα μωρό μου…
Και μου χουφτώνει κατευθείαν το κωλαράκι. Ανατρίχιασα… του λέω:
- Σιγά… έλα μέσα, θα μας δούνε! Και σπρώχνω την πόρτα να κλείσει.
- Τι καύλα είσαι συ μωρό μου…! Άρχισε να λέει. Τι πουτανάκι που θέλει παιχνίδια....
- Ναι! Του απαντώ. Θέλω πολύ…!!!
Και λέω μέσα μου… ή τώρα ή ποτέ!

Τον σπρώχνω και πέφτει στο κρεβάτι στο πλάι, με τα πόδια του να ακουμπάμε στο πάτωμα. Του λέω:
- Χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε!!
Το κατάλαβε και έκανε πίσω… τεντώθηκε κι εγώ γονατιστός ανάμεσα στα πόδια του, άρχισα να του τρίβω τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Άρχισε να βογκάει και να φουσκώνει το καυλί του στο χέρι μου. Ήθελα πολύ να τον δω και με μιας, του ξεκουμπώνω τα κουμπιά και τον πετάω έξω!!
Ήταν μαυριδερός, πολύ καυλωμένος και σκληρός. Ήταν υπέροχη αίσθηση! Του τον έπαιζα σιγά-σιγά και τον κοίταγα… όλο και μεγάλωνε συνέχεια...

- Πάρτον στα χειλάκια σου, μου λέει, θα δεις τι ζεστός που είναι! Έλα καύλα… πάρτον πάρτον….
Χωρίς προφυλακτικό, το σκαφτόμουν λίγο… βγάζω τη γλωσσίτσα μου τότε δειλά-δειλά, και του γλύφω τον κορμό χωρίς να το βάλω στο στόμα.
- Αχ! Έτσι καύλα… γλύψτον παντού! Καν’τον οτι θες!

Τα αρχίδια ήταν μες στην τρίχα και είχαν ιδρώσει… έβγαζαν τη μυρωδιά της βαρβατίλας που μ’ αρέσει…! Έχωσα την μούρη μου μέσα εκεί, και άρχισα να του τα γλύφω… έτρωγα τρίχες κάθε τόσο, αλλά μου άρεσε! Η μυρωδιά του με τρέλαινε! Τα έβαζα στο στόμα μου ένα-ένα και τα γύρναγα με τη γλωσσίτσα μου. Τον άκουγα να λέει:
- Έτσι! Φά’τα όλα πουτάνα! Γλύψε μου τις μπάλες… Αχ! Ααααχ! Έτσι… με τη γλωσσίτσα καύλα… πάρτα… γλύφτα όλα!!

Εγώ μπουκωμένος δεν μίλαγα… μόνο έγλειφα… είχε γεμίσει το στόμα μου με αρχίδια. Τα ρούφαγα… τα σάλιωνα… τα έτριβα στα μαγουλάκια μου… και θα πρέπει το μακιγιάζ να είχε πάει περίπατο.
- Πάρε και το πουτσοκέφαλο τώρα! Μου λέει. Έλα πουτανίτσα… σάλιωσε το κι αυτό!!
Καύλωσα τόσο, που χωρίς να σκεφτώ τίποτα, τον φέρνω μπροστά στο στόμα μου και του αφήνω σαλάκι από το στόμα μου να πέσει πάνω στο κατακόκκινο και χοντρό του πουτσοκέφαλο!!
- Καύλααα!!! Ναιιιιιι!!! Έτσι! Ναι!!! Κι άλλο θέλω…

Του τον παίζω λίγο για να πάει παντού το σαλάκι… έχει τρελαθεί στην καύλα!! Αρχίζει και με σπρώχνει με το χέρι του στο σβέρκο για να τον πάρω. Εγώ κάνω πως δεν θέλω… του λέω να βάλει καπότα για να με χύσει!!
- Όχι!
Μου λέει, και με δύναμη ζουλάει το καυλί του στα χειλάκια μου. Τα κράταγα σφιχτά κλειστά, και αυτός άρχισε να μου το τρίβει και να μου τον χτυπάει στο πρόσωπο!!
- Πάρτον… μόνο λίγο… έλα καύλα… μόνο στην ακρούλα… μόνο ένα φιλάκι δώσ’του…

Ήθελα πολύ! Δεν άντεξα και ανοίγω σιγά-σιγά το στοματάκι μου και τον αγκαλιάζω με τα χειλάκια μου!
Μμμμμ….!! Δεν έχω ξανανιώσει έτσι… φούσκωνε στο στόμα μου συνέχεια… προσπαθούσα όσο πιο πολύ να τον βάλω μέσα... Είχε αλμυρή γεύση και παράξενη...

Τον κάνω μούσκεμα στο σάλιο και ανοίγω πολύ το στόμα μου… τον σπρώχνω μέσα πιο βαθιά… κι άλλο… κι άλλο… μέχρι που τα κατάφερα, και τα χειλάκια μου ακούμπησαν τα αρχίδια του!! Τώρα ήμουν γεμάτος με πούτσο χωρίς αέρα… μου λέει ‘’εκεί’’ και αρχίζει να με κρατάει έτσι.

Εσκαγα! Δεν άντεχα άλλο… αυτός τίποτα! Τραβιέμαι απότομα να πάρω αέρα… είχα κολλήσει με σάλια… τα μάτια μου δάκρυσαν… τρελάθηκα!!
Ξαναπλησίασα… ήθελα πάλι όμως μπούκωμα τέτοιο, και ξανά μένω αρκετή ώρα, με όλον μέσα, και τον βγάζω τώρα σιγά-σιγά… σαλιωμένος…
Τα χειλάκια μου μούσκεμα… παίζω με το κεφαλάκι του και ξανά πάλι όλον… ήθελα να σκάσω! Όσο πάει, μου άρεσε η γεύση… με καύλωνε πολύ! Αυτός είχε κλείσει τα μάτια και είχε παραδοθεί… τον έκανα ότι ήθελα. Άρχισα να ρουφάω τα αρχίδια του, να τα φτύνω και να τα γλύφω. Μεγάλη καύλα!

Για αυτό αρέσει πολύ στις γυναίκες! Πήρα τον πούτσο ξανά στο στόμα και τον κοίταγα τώρα από χαμηλά στα μάτια… του έκανα νάζια με τον καυλί του…. Ήθελε να χύσει… το καταλάβαινα… σκέφτηκα να τραβηχτώ, αλλά από την άλλη, ήθελα να δοκιμάσω και λίγα.
- Χύνω καριόλα!!!..... Σε χύνωωωωω!!!
Και μου έρχεται στη μούρη τότε ένα κύμα από πηχτό χύσι...!!! Με τύφλωσε…! Μετά κι άλλο… κι άλλο… με είχε κάνει παπί!! Στη μύτη… στα μάτια… έβγαζε συνέχεια… τον έπαιζα και ακόμα....

Όλη η μούρη μου ήταν καλυμμένη με χύσι! Μύριζε σαν χλωρίνη. Είχε πολύ καιρό να γαμήσει φαίνεται και είχε μαζευτεί πολύ και πηχτό! Έφαγα μερικά, δεν μπόρεσα να τα αποφύγω. Έβηξα λίγο, τα κατάπια όμως! Και μετά, κόλλαγε το στόμα μου… ήταν αλμυρά και ζεστά πολύ….

Σήμερα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω πως το έκανα αυτό… ξέρω όμως ότι μπορεί να το ξανακάνω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")