Δυο μαζί από πίσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Βραδάκι Αυγούστου… κλεισμένος στο σπίτι και το ατελείωτο chatting με διάφορους άγνωστους να μην οδηγεί πουθενά.

Στην διάρκεια μιας συνομιλίας με έναν τύπο του εξηγώ ότι το βίτσιο μου είναι να γαμιέμαι σε εξωτερικούς χώρους (δασάκια, παραλίες κλπ).

-    «Ξέρω μια καλή πιάτσα στον Πειραιά…» μου απαντάει, «που γίνεται χοντρό παιχνίδι...»

Τρελάθηκα!

-    «Πες μου γρήγορα!», του λέω.

Και μου εκμυστηρεύεται για ένα πάρκινγκ που μετά τις μία το βράδυ γίνεται ο χαμός! Το σημείο το ήξερα, αλλά δεν είχε τύχει να περάσω ποτέ από ‘κει τέτοια ώρα.

Κάνω μπανάκι, ετοιμάζω το κωλαράκι μου και ξεκινάω για το πάρκινγκ. Μόλις φτάνω εκεί, ήταν όλα κι όλα τρία άτομα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Ψιλοξενέρωσα αλλά είπα να περιμένω λίγο ακόμα μήπως και....

Κάθομαι κι εγώ σε μια γωνιά και ανάβω τσιγάρο. Δεν έχω κάνει καλά - καλά το μισό, και ο ένας που καθόταν στα δυο μέτρα από μένα, βγάζει έξω το καυλί του κι αρχίζει να το χαϊδεύει. Τον πλησιάζω σιγά - σιγά και τον ρωτάω αν θέλει την βοήθεια μου!

Μου χαμογέλασε, με έπιασε από τους ώμους, και με έσπρωξε προς τα κάτω. Πήρα στο χέρι μου το παλαμάρι κι έπαθα σοκ! Πρέπει να ήταν 20 - 22 πόντους και γύρω στα τρία δάχτυλα χοντρός! Με κοιτάει και μου λέει:

-    «Θα τον αντέξεις;»

Δεν του απάντησα… άρχισα να τον γλείφω από πάνω μέχρι κάτω!

Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στο γιγαντιαίο καυλί, που δεν κατάλαβα ότι δεξιά μου κι αριστερά μου είχαν έρθει οι άλλοι δύο και μαλακιζόντουσαν! Μου ακούμπησαν τα καυλιά τους στα μάγουλα και άρχισα να τους τσιμπουκώνω όλους εναλλάξ. Τότε γυρνάει ο ένας και λέει:

-    «Εδώ δίπλα έχει έναν γαμιστρώνα. Δεν πάμε να τον σκίσουμε σε κρεβάτι;»

Συμφωνήσαμε όλοι και ξεκινήσαμε. Μπήκαμε στο ξενοδοχείο, πήραμε δωμάτιο, κι από τα πρώτα σκαλοπάτια που ανεβαίναμε, είχα ήδη δυο δάκτυλα να αλωνίζουν το κωλαράκι μου.

Όταν φτάσαμε έξω από το δωμάτιο, ήμασταν σχεδόν γυμνοί. Μπαίνουμε μέσα, με πετάνε πάνω στο κρεβάτι, και μου δίνουν ένας - ένας τα καυλιά τους στο στόμα. Εκτός του ψωλαρά με το τεράστιο εργαλείο… οι άλλοι δυο ήταν, σχεδόν νορμάλ. Ο ένας την είχε μακριά αλλά σουβλερή και λεπτή, και ο άλλος γύρω στους 16 πόντους ψιλοχοντρή.

Αφού τους έχω τρελάνει στα τσιμπούκια, σηκώνεται ο ψωλαράς κι έρχεται από πίσω μου.

-    «Τώρα θα σας τον ετοιμάσω τον πουστράκο για να τον γαμήσετε μετά άνετα…» τους είπε.

Και μου καρφώνει το XXL καυλί του στην σούφρα μου… Μου κόπηκαν τα γόνατα για λίγο, αλλά η κωλοτρυπίδα μου άρχισε να ανοίγει σιγά-σιγά…

Μετά από λίγο, έβαζε και έβγαζε το τεράστιο παλαμάρι του, λες και ήταν σε πηγάδι. Τον τραβάει έξω, και λέει στους άλλους:

-    «Εσύ ξάπλωσε ανάσκελα, κι εσύ έλα από πίσω του…»

Ξαπλώνει ο ένας από κάτω μου κι εγώ χώνω αμέσως το καυλί του μέσα μου.

-    «Μη βιάζεσαι…» μου λέει. «Θα τους πάρεις και τους δύο μαζί!»

Και μόνο στην ιδέα, ανατρίχιασα! Έρχεται ο άλλος από πίσω, μου ρίχνει μπόλικο σάλιο στην τρύπα μου, και προσπαθεί να σφηνώσει το καυλί του δίπλα στου αλλουνού. Ένιωθα την σούφρα μου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο! Τόσο πουτάνα, δεν είχα ξανανιώσει ποτέ! Με τα πολλά, κατάφερε και το σφήνωσε μέσα μου και με γαμάγανε και οι δύο συγχρόνως, ενώ ο ψωλαράς μου τον έδινε πίπα.

Κάποια στιγμή, τον άκουσα να ουρλιάζει!!

-    «Πάρ' τα μωρή τελειωμένη πουστάρα!»

Ένιωσα το στόμα μου και το λαρύγγι μου να γεμίζουν καυτά χύσια! Ένα ποτήρι του κρασιού το γέμιζαν σίγουρα! Τον έγλειψα καλά - καλά και συνέχισα να γαμιέμαι με τις δύο ψωλές μέσα στο κωλαράκι μου.

Ξαφνικά, τραβιέται ο ένας και έρχεται και μου τον δίνει κατευθείαν στο στόμα!

-    «Πάρε και τα δικά μου μωρή ξεσκισμένη πούστρα!»

Κι ενώ έπινα και του δεύτερου τα χύσια, ο τρίτος φώναζε:

-    «Εγώ θα του χύσω την κωλάρα του πουσταριού!»

Όταν τελείωσαν και οι τρεις, έσταζα από παντού καυτά σπέρματα. Έφυγαν και με άφησαν με την κωλοτρυπίδα ξεχειλωμένη… χυμένη… και το στόμα να κολλάει από τα γλυκά τους σπέρματα!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")