Μια στιγμή και κατάλαβα τι είμαι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η ιστορία μου ξεκινάει όπως όλες οι gay ιστορίες. Είμαι ένας ξένος που μεγάλωσε σε μια πόλη, όχι μακριά από την Ελλάδα, που η νοοτροπία των ανθρώπων είναι διαφορετική. Δεν έχει ελευθερία, δεν έχεις ούτε την δυνατότητα να πεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι και είσαι.

Ήμουν πολύ μικρός όταν το έκανα για πρώτη μου φορά με ένα αγόρι της γειτονιάς μου… εκείνος ήταν 18. Δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνη την ημέρα, αλλά η μεγάλη του ψωλή, μου έχει μείνει αξέχαστη. Άρα από τότε κατάλαβα τι είμαι.

Αργότερα, έκανα μια σχέση που κράτησε τέσσερα χρόνια. Ήταν συμμαθητής μου στο σχολείο και γαμιόμασταν σχεδόν κάθε μέρα. Ήταν ένας θεός στο σεξ. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέση και ατέλειωτο γαμήσι, χωρίσαμε γιατί πήγα φαντάρος ένα χρόνο… και εκεί είχα κάτι περιπέτειες, αλλά όχι σημαντικές.

Αλλά όταν ήρθα στην Ελλάδα, όλα αλλάξανε. Πήγα με έναν φίλο μου στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, σε παραλία γυμνιστών, ξέρετε που…. Εκεί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου! Τον μοναδικό που είχα μέχρι τώρα. Τον έλεγαν Δημήτρη. Ήταν ψηλός, αδύνατος, με πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά. Στην αρχή αλλάξαμε τηλέφωνα, γιατί τότε έμενα με μια γυναίκα και είχαμε και σχέση μαζί ένα χρόνο. Μέχρι που γνώρισα τον Δημήτρη… χώρισα μαζί της και μέναμε μαζί με τον Δημήτρη σε ένα τριάρι μαζί με το σκυλί μας την Ντέζι.

Ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί του κι αυτός μαζί μου. Περάσαμε πέντε χρόνια μαζί και μετά από τα πέντε αυτά χρόνια, αποφασίζουμε να πάμε στην πατρίδα του να αγοράσουμε ένα σπίτι δικό μας και να μείνουμε για πάντα μαζί. Πάμε λοιπόν, βρίσκουμε το σπίτι, το αγοράζει αυτός, και ερχόμαστε στην Αθήνα να κάνουμε την μετακόμιση και να πάμε στην πατρίδα του, στο σπίτι που είχε αγοράσει…

Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ… μα ποτέ...

Κάνουμε την μετακόμιση… τον βοηθάω να τα μαζέψει όλα και να τα φορτώσει στο φορτηγό που είχε έρθει να τα πάρει, και συμφωνήσαμε όταν φτάσει, να μου κάνει και τα χαρτιά για να μπορέσω να πάω εκεί. Κι εγώ το πίστεψα… Για οκτώ μήνες περίμενα Ελλάδα, με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα μου πει ότι είναι όλα έτοιμα και έλα. Αλλά, πάλι όνειρα έκανα... Τώρα τον χώρισα και του είπα να πάει να γαμηθεί, γιατί το ήξερα ότι δεν θα πήγαινα ποτέ κοντά του να ζήσω τον έρωτα μου, και έτσι του έδωσα ένα τέλος.

Αλλά, δεν τελειώνει εδώ, έχει και συνέχεια... Τώρα που χώρισα, δεν θέλω πια να δω άντρα με τα μάτια μου και δεν θέλω ούτε ποτέ με κανέναν άλλο κι αυτό είναι το πρόβλημα μου. Ότι τώρα, πάω μόνο με γυναίκες, όπως πήγαινα παλιά, πριν γνωρίσω τον Δημήτρη. Εάν μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό, θα του είμαι πολύ ευγνώμων…