Στην Αθήνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Δεν ξέρω από που να αρχίσω… βλέπετε όλα έγιναν ξαφνικά.... περίπου. Είμαι 26 ετών ψηλός, λίγο γυμνασμένος και με λίγες τρίχες. Η πρώτη μου επαφή με άνδρα ήταν όταν ήμουν πολύ μικρός, με τον γείτονα μου που είχαμε την ίδια ηλικία. Όχι πολλά πράγματα, φιλάκια και πολλά 69. Ότι ξέραμε κάναμε. Μετά πήγα Λύκειο και οι συναντήσεις μας σταμάτησαν.

Εγώ έφυγα για σπουδές, έκανα σχέσεις με διάφορες κοπέλες, αλλά ποτέ μου δεν εγκατέλειψα την ιδέα να γευτώ ένα καυλί τώρα που μεγάλωσα. Έκανα και περιτομή και όλα θα ήταν πιο καλά στο να γαμήσω εγώ αντρικό κωλαράκι. Ο καιρός περνούσε και οι σπουδές θα τελείωναν. Έπρεπε να κάνω κάτι. Το στόμα μου ήθελε να γευτεί πούτσο και γιατί όχι και το κωλαράκι μου, που συχνά πυκνά του έχωνα μέσα διάφορα όπως, αγγούρια και καρότα.

Ένα βράδυ, επέστρεφα από την Σχολή, βρήκα μια θέση στο Μετρό και κάθισα. Στην επόμενη στάση μπαίνουν μέσα δυο αγόρια. Ήταν η περίοδος που θα διεξαγόταν η Eurovision στην Αθήνα. Με ρώτησαν ποια ήταν η επόμενη στάση και που θα έπρεπε να κατεβούν για να πάνε σε μια καφετέρια στο Γουδί.

-    «Τέλεια!», λέω. «Είναι κοντά στο σπίτι μου. Θα σας πάω εγώ».

-    «Κανένα πρόβλημα…», μου λέει ο Κώστας.

Όταν πλησιάζαμε στην καφετέρια είπα ότι δεν ήθελα να πάω σπίτι, αφού η κοπέλα μου δεν είχε έρθει ακόμα. Και χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Νικόλας με προσκάλεσε να τους κάνω παρέα. Φυσικά και δεν είπα όχι. Πήραμε έναν καφέ και μετά το γυρίσαμε στο αλκοόλ. Κατάλαβα από τις μπηχτές ότι τα παιδιά ήταν ζευγάρι και αμέσως καύλωσα. Τα υπονοούμενα από την δική μου πλευρά ήταν αρκετά, αλλά από την δική τους ήταν πιο πολλά. Με ρώτησαν αν είχα πρόβλημα με τους γκέι. Όχι, τους είπα και τους ανακοίνωσα ότι είμαι bi. Κατάλαβα ότι αυτό τους ευχαρίστησε.

Το επόμενο βήμα μου πλησίαζε... πληρώσαμε και θα φεύγαμε. Τους πρότεινα να έρθουν σπίτι μου για ύπνο. Στην διαδρομή δεν λέγαμε τίποτα. Όταν όμως μπήκαμε στον ανελκυστήρα το στόμα τους πήρε φωτιά! Ο ένας έπιανε τον πούτσο του άλλου και τα παντελόνια τους άρχισαν να φουσκώνουν. Εγώ κόμπλαρα αφού δεν μου είχε τύχει ξανά. Όταν μπήκαμε στο σπίτι μου, είπαν ότι ήθελαν να κάνουν σεξ αν δεν είχα πρόβλημα.

-    «Κανένα!», τους λέω. «Με τον όρο να σας βλέπω…»

-    «Οκ!», μου είπαν.

Και έτσι έγινε. Άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους. Ο ένας χωρίς ίχνος τρίχας, και με μέτριο πούτσο, και ο άλλος με λίγες τρίχες και με ένα αρκετά χοντρό πέος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτοί είχαν καταλάβει ότι γούσταρα και ότι τους λιγουρευόμουν και έκαναν ότι μπορούσαν για να με βάλουν στο παιχνίδι τους.

Δεν άντεξα άλλο, και έβγαλα τα ρούχα μου. Αμέσως και οι δυο με κοίταξαν και μου έκαναν νόημα. Μπήκα στο παιχνίδι τους. Ο Κώστας άρχισε να μου παίρνει πίπα και ο Νικόλας να με γλείφει παντού... κάτι τέλειο για εμένα! Δεν το είχα ξαναζήσει. Δεν άργησα να τελειώσω στο στόμα του Κώστα, ο οποίος με χαρά τα κατέβασε όλα μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Ο Νικόλας είχε φτάσει στην παρθένα από πούτσο τρύπα μου και την εξερευνούσε με την γλώσσα του. Με μια κίνηση, με γυρνάει στα τέσσερα και μου χώνει ένα δάκτυλο. Μου άρεσε πολύ! Μετά, με αργές κινήσεις, μου χώνει το καυλί του μέσα μου. Μια ανάσα ικανοποίησης βγήκε από το στόμα μου...

Ενώ με γαμούσε ο ένας, ο άλλος βρέθηκε μπροστά μου, και καυλωμένος μου έχωσε το πέος του στο στόμα. Κατάλαβα ότι το 69 με τον γείτονα μου δεν πήγε χαμένο. Ακόμη είχα την φόρμα μου στα τσιμπούκια. Σε ένα λεπτό είχε τελείωσε στο πρόσωπό μου.

-    «Καύλα, τι είσαι εσύ;», μου είπε.

-    «Ο πιο καλός πιπαδόρος!», του είπα.

Κατάλαβα ότι ο Νικόλας θα τελείωνε και του είπα ότι, το ήθελα να μου τελειώσει στο πρόσωπο και έτσι έγινε. Ξεκουραστήκαμε και μετά τους χάρισα το στόμα μου για όλο το βράδυ. Είναι γεγονός, στις πίπες είμαι νούμερο ένα! Περάσαμε τρεις υπέροχες μέρες και από τότε χαθήκαμε και δεν έχω ξαναφάει πούτσο. Γι’ αυτό αν έρθεις στην Κύπρο εδώ θα είμαι...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")