Πρώτη φορά από γνωριμία στο ίντερνετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι ο Άκης και είμαι 24 ετών και θα σας διηγηθώ κι εγώ την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία με άντρα.. μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή.

Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν δεκαοκτώ ετών. Τότε ήταν που είχα και την πρώτη μου επαφή με τον κόσμο του ίντερνετ και του chat. Έναν καινούριο κόσμο για μένα που μέρα με την μέρα γνώριζα πράγματα.. Δεν άργησα κι εγώ λοιπόν, όπως όλα τα αγοράκια της ηλικίας μου, να μπαίνω σε διάφορες σελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο και να χαζεύω τις διάφορες φωτογραφίες και τα διάφορα βιντεάκια. Βέβαια όλα αυτά με τον καιρό δεν μου έφταναν, με αποτέλεσμα να αναζητάω κάθε μέρα και έναν καινούριο τρόπο να ικανοποιώ την νεανική καύλα μου, που με είχε φέρει σε σημείο να τον παίζω τρεις φορές την ημέρα.

Έτσι άρχισα να μπαίνω και στα διάφορα chat και να ψάχνω κοπέλες να μιλήσω για να καυλώσω κι άλλο με όλα αυτά που θα φανταζόμουν και στην συνέχεια τα πράματα θα ήταν απλά. Δεν έψαχνα να γαμήσω, απλώς να καυλώσω ήθελα, και απλώς να παίξω μετά τον πούτσο μου μέχρι να χύσει. Οι μέρες όμως περνούσαν κι εγώ μια γυναίκα δεν έβρισκα.

Μια μέρα λοιπόν μου μίλησε μια γυναίκα εδώ και κάναμε cyber sex, όπως το λένε, και μείναμε και οι δύο πολύ ικανοποιημένοι και τρελά καυλωμένοι.  Πριν κλείσουμε, μου λέει πως θέλει να με πάρει τηλέφωνο να με ακούσει την ώρα που θα χύνω γι’ αυτήν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, της έδωσα το νούμερο. Έτρεξα στην τουαλέτα και περίμενα να το τηλεφώνημα της. Όταν το τηλέφωνο χτύπησε, το σήκωσα αμέσως και έμεινα μετά με το στόμα ανοιχτό. Στην άλλη γραμμή ήταν ένας άντρας. Κώλωσα και πήγα να κλείσω το κινητό. Άρχισε να μου μιλάει και να μου λέει πως δεν πειράζει που καύλωσα, και πως το μόνο που ήθελε ήταν να με ακούει να τον παίζω.

Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Άλλωστε η καύλα μου μιλούσε εκείνη την ώρα. Χωρίς λοιπόν να το πολυσκεφτώ άρχισα να του μιλάω και να παίζω δυνατά το καυλί μου, μέχρι που έχυσα, και μάλιστα πάρα πολύ. Πριν κλείσει ο τυπάς το τηλέφωνο, μου είπε πως θα ήθελε να το επαναλάβουμε κάποια στιγμή, και φυσικά εγώ δεν του το αρνήθηκα.

Την επόμενη μέρα η καύλα μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Έτσι, μια γρήγορη αναζήτηση για γυναίκα δεν απέδωσε καρπούς και έτσι αμέσως μετά στράφηκα στους άντρες. Σκέφτηκα πως αφού έχυσα μια φορά θα μπορούσα να το ξανακάνω. Βρήκα λοιπόν και μάλιστα αρκετούς που με βοήθησαν να ικανοποιήσω την καύλα μου.

Για να μην σας τα πολυλογώ αυτό το πράγμα συνεχίστηκε για περίπου έναν χρόνο, μέχρι και την ώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων και αυτά έλεγαν Κρήτη. Μετά το πρώτο σοκ λοιπόν της μεγάλης εξόρμησης στο νησί και μετά την πρώτη βδομάδα προσαρμογής, ξαναγύρισα στα παλιά. Καινούριο σπίτι, καινούρια ζωή, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται έτσι εύκολα. Άλλωστε μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που τον έπαιζα, ενώ συνομιλούσα με άντρες, ήταν δύσκολο να σταματήσω.

Τα πράγματα βέβαια τώρα ήταν ακόμα πιο εύκολα για μένα. Είχα απόλυτη ελευθερία κινήσεων και είχα σκοπό να το εκμεταλλευτώ. Κυκλοφορούσα λοιπόν γυμνός μέσα στο σπίτι, ήμουν διαρκώς καυλωμένος, και φυσικά μίλαγα συνέχεια με άντρες, μαλακιζόμουν, έκανα cyber sex και phone sex.

Μέρα με την μέρα, οι καύλες μου μεγάλωναν, όπως μεγάλωνε και η επιθυμία μου να μιλάω με άντρες. Όλα αυτά έκαναν το μυαλό μου να τρελαίνεται. Άρχισα να έχω φαντασιώσεις με άντρες, και η μαλακία διαδεχόταν η μία την άλλη, με την σκέψη ενός άντρα. Βέβαια ποτέ δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι είμαι γκέι και πίστευα πως απλώς καυλώνω έτσι. Έτσι κύλησε η ζωή μου στην επαρχία για κάμποσο καιρό (περίπου δυο χρόνια) και φυσικά η συνήθεια αυτή πολύ δύσκολα κοβόταν. Τον τελευταία καιρό μιλούσα συνέχεια με ένα κύριο (από την Κρήτη κι αυτός) ηλικίας 35 ετών. Είχε αναπτυχθεί μια περίεργη σχέση μεταξύ μας και μιλάγαμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και φυσικά δεν μιλάγαμε μόνο αλλά μαλακιζόμασταν και διάφορα άλλα.

Μιλάγαμε αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να του έχω μιλήσει πολύ ανοιχτά για όλες μου τις φαντασιώσεις, το πως ξεκίνησα να μαλακίζομαι με άντρες, και άλλα πολλά τέτοια. Αυτός μου έλεγε πως ήταν αρκετά έμπειρος και πως πήγαινε μόνο με αγοράκια της ηλικίας μου. Η επαφή μας γινόταν όλο και πιο συχνή και με τον καιρό άρχισε να μου προτείνει κάποια καινούρια πράγματα. Μου πρότεινε λοιπόν να αγοράσω μια κάμερα, λέγοντας μου πως από εκεί θα μαλακιζόμασταν πιο ωραία και θα βλέπαμε ο ένας το καυλί του άλλου και θα γουστάραμε.

Χωρίς πολύ σκέψη, την ίδια μέρα, εγώ είχα αγοράσει μια κάμερα για τον υπολογιστή. Την σύνδεσα, κατέβασα το απαραίτητο πρόγραμμα, και περίμενα να μιλήσουμε ξανά. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Είδα έναν άντρα γυμνό στην κάμερα. Είχε λίγο κοιλίτσα, αρκετές τρίχες, και έναν υπέροχο μεγάλο πούτσο που ήταν συνέχεια καυλωμένος. Αρχίσαμε λοιπόν τα παιχνίδια. Τον πρώτο καιρό απλώς του έδειχνα το καυλί μου, πως είναι καυλωμένο, και πως χύνω την ώρα που την παίζω. Με τον καιρό όμως, κάναμε και άλλα πράγματα. Μου ζητούσε να του δείχνω το κωλαράκι μου, πράγμα που τον καύλωνε πάρα πολύ. Βέβαια ο θαυμασμός που έτρεφε για τον κωλαράκι μου, δεν με άφηνε ασυγκίνητο, και με την σειρά μου, καύλωνα και εγώ αφάνταστα.

Άρχισα λοιπόν πιο πολύ να του δείχνω το κωλαράκι μου, να το τουρλώνω στην κάμερα, παρά να του δείχνω τον πούτσο μου. Αυτό συνεχίστηκε για πάρα πολύ καιρό. Πάντα εγώ του έδειχνα το στήθος μου, το κωλαράκι μου, το πόδια μου, τα πάντα εκτός από το πρόσωπο μου και τον πούτσο μου. Μιλάγαμε και συνέχεια στο τηλέφωνο και η μαλακία διαδεχόταν η μία την άλλη. Η καύλα μου ήταν τεράστια και έκανα ότι μου έλεγε αυτός ο άντρας, που σιγά - σιγά με είχε κάνει ένα πολύ καλό του πουτανάκι, έστω και μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Βέβαια, ένα καλό πουτανάκι, πρέπει να κάνει ότι ακριβώς γουστάρει ο γαμιάς του. Έτσι κι εγώ, είχα ξυρίσει τα πόδια μου, τα αρχίδια μου, τον πούτσο μου και το κωλαράκι μου, γιατί έτσι μου είχε ζητήσει αυτός, γιατί λέει είναι πολύ πιο όμορφο έτσι και άλλα τέτοια. Μου έλεγε πάντα πράγματα που ήξερε ότι θα με καύλωναν. Με τον καιρό είχαμε γίνει πολύ πιο τολμηροί και είχαμε δείξει και τα πρόσωπα μας. Έτσι αποφασίσαμε κάποια στιγμή να βρεθούμε. Σκέφτηκα πως άλλωστε σχεδόν όλα τα είχαμε κάνει. Ο ένας άλλωστε είχε δει το πρόσωπο του άλλου, και το να πηγαίναμε για έναν καφέ δεν θα ήταν και τόσο κακό.

Πήγαμε λοιπόν για έναν καφέ. Συναντηθήκαμε, τα είπαμε, και φυσικά το θέμα της συζήτησης μας ήταν οι φαντασιώσεις μου, και όλα αυτά που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό, με αποτέλεσμα να καυλώσουμε τρελά. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, και πως εκεί θα μπορούσαμε να ξεκαυλώσουμε, με το να κάτσουμε μαζί στον υπολογιστή μπροστά και να μιλήσουμε με κάποιον άλλον και να χύσουμε. Πήγαμε στο σπίτι του, ανοίξαμε τον υπολογιστή, και συνδεθήκαμε με έναν άλλο κύριο που λογικά ήταν φίλος με τον δικό μου.

Αρχίσαμε λοιπόν. Κατεβάσαμε το παντελόνι μας και αρχίσαμε να μαλακιζόμαστε. Βέβαια εγώ είχα το μυαλό μου στο να βλέπω τον πούτσο του δικού μου. Ήταν τέλειος! Πιο όμορφος, πιο μεγάλος, και πιο τέλειος από ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Η καύλα μας ήταν τεράστια, και την ώρα που κάναμε cyber sex με τον άλλο, μου πρότεινε να γυρίσω να του δείξω το κωλαράκι μου. Την ώρα που γύρισα, άρχισα να καυλώνω ακόμα περισσότερο, και εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα…

Ένιωσα την γλώσσα του πάνω μου, και σιγά - σιγά να εξερευνεί την τρύπα μου. Στην αρχή τρόμαξα και ήθελα να φύγω, αλλά μετά σκέφτηκα πως ήταν πια ο καιρός μου και μένα να δοκιμάσω. Η γλώσσα του συνέχιζε να με τρελαίνει, και ταυτόχρονα άρχισα κι εγώ να μαλακίζομαι. Τότε άκουσα την φωνή του γαμιά μου.

-    «Αγορίνα μου! Τόσο καιρό με τρέλαινες στην μαλακία. Ήρθε ο καιρός να σε γαμήσω πουτανάκι μου, και να σε κάνω να βογκάς από καύλα!»

-    «Μα, δεν ξέρω αν πρέπει και αν το θέλω αυτό…»

-    «Θα δεις μωρή πουτάνα, πως μόλις τελειώσω μαζί σου, μόνο αυτό είναι που θα ζητάς!»

Ξάφνου, ένιωσα τον πούτσο του να με αγγίζει στην τρύπα μου, κι αυτόν σιγά - σιγά να σπρώχνει. Ο πούτσος του μπήκε σχεδόν αμέσως μέσα μου, κι εγώ ένιωθα, μία πόνο και μία παράξενη καύλα μαζί. Το γαμήσι δεν διήρκησε και πάρα πολύ, μιας και η καύλα μας ήταν μεγάλη. Έχυσε σχεδόν αμέσως μέσα μου, κι εγώ είχα χύσει με μια ωραία μαλακία.

Ήταν πια γεγονός! Είχα γαμηθεί, και ήμουν έναν καλό πουτανάκι στα χέρια του γαμιά μου. Μόλις τελειώσαμε, άρχισα αμέσως να ντύνομαι, και τότε ήταν που παρατήρησα ότι δεν είχαμε κλείσει την κάμερα, και πως την άλλη μεριά βρισκόταν ακόμα ο άλλος και έχυνε όση ώρα μας έβλεπε. Αυτό ήταν που με ξανακαύλωσε αμέσως.

Η συνέχεια κρύβει πολλά γαμήσια ακόμα με τον έμπειρο γαμιά μου. Βέβαια όλα αυτά τελείωσαν όταν πήρα το πτυχίο μου. Τώρα πια γύρισα Αθήνα. Είμαι ένα καυλωμένο πουτανάκι, που ψάχνει συνέχεια για μια ωραία μαλακία ή ένα ωραίο γαμήσι.

Ελπίζω η ιστορία μου να σας άρεσε και ίσως περιγράψω στο μέλλον και άλλες τέτοιες εμπειρίες μου. Φιλάκια σε όλους.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")