Μερικές μέρες στην επαρχία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, βγήκα με κάποιον που μου έγραφε ότι δεν είχε καμιά εμπειρία με άλλον άντρα. Ήταν παντρεμένος και αυτός. Έτσι, συναντηθήκαμε το πρωί της Τρίτης σε μια καφετέρια. Ευγενικός, και πολύ σωστός, όχι σαν μερικούς που το παίζουν επιβήτορες νομίζοντας ότι το να πηδάς κάποιον δεν είναι ομοφυλοφιλία, επειδή και καλά εσύ είσαι ο επιβήτορας. Εφόσον σου αρέσει να το «κάνεις» με άντρα σημαίνει ότι και εσύ είσαι αδερφάρα πρώτης.

Τέλος πάντων μιλήσαμε για αρκετή ώρα, είπαμε διάφορα περί του αντρικού έρωτα και άλλα τέτοια. Μου ξεκαθάρισε ότι του άρεσε να έχει τον ρόλο του ενεργητικού, αλλά ότι αισθανόταν όμορφα και άλλα τέτοια. Ήταν γύρω στα 55 αλλά αρκετά εμφανίσιμος, το επάγγελμα του γυμναστής. Μου είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια σπάνια μπορεί να κάνει έρωτα στην γυναίκα του, εξ αιτίας του ομοφυλοφιλικού του πάθους. Είχε διαβάσει τις ιστορίες μου και του είχε καρφωθεί σαν έμμονη ιδέα να με συναντήσει.

Είπαμε πολλά σε εκείνη την συνάντηση μας, αλλά επειδή μας είχε πάρει η ώρα, δεν προχωρήσαμε σε τίποτα άλλο παραπάνω. Λίγο πριν χωρίσουμε, μου είπε ότι την άλλη μέρα θα έφευγε για την επαρχία σε κάποιον σύλλογο για να μιλήσει περί αθλήσεως. Έτσι θα συναντιόμασταν μετά το Σαββατοκύριακο.

Όταν χωρίσαμε, δεν είχε περάσει ούτε μισή ώρα, όταν κτύπησε το κινητό μου. Ήταν εκείνος, μου πρότεινε να πάω μαζί του, του εξήγησα ότι δεν θα μπορούσα εύκολα να φύγω. Επέμενε, του είπα ότι θα πάω σπίτι και θα προσπαθήσω να βρω κάποια δικαιολογία για να την «κάνω». Για να μη μακρηγορώ τα κατάφερα.

Πράγματι την άλλη μέρα ταξιδεύαμε για την επαρχιακή πόλη που ήταν να πάει. Το ταξίδι ήταν μακρύ, αλλά ευτυχώς είχε ωραίο καιρό. Μετά από τρεις ώρες συνεχούς οδήγησης, μου είπε ότι θα σταματούσαμε κάπου για κανένα τσιγάρο. Σταματήσαμε σε μια ερημική τοποθεσία, κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, και αρχίσαμε να πηγαίνουμε πέρα δώθε για να ξεπιαστούμε. Άναψε τσιγάρο και κόλλησε με την πλάτη πάνω σε ένα πεύκο. Λόγω της ζέστης, είχε βγάλει την ζακέτα και είχε μείνει με ένα άσπρο μακό που ήταν αρκετά στενό επάνω του.

Είχε ωραίο σώμα, καλά γυμνασμένο, άλλωστε τα μπράτσα του ήταν καλοσχηματισμένα με μπόλικους μυς. Μου άρεσε έτσι όπως τον έβλεπα. Μετά από τέσσερις τζούρες, πέταξα το τσιγάρο και τον πλησίασα. Το στόμα μου είχε γεμίσει σάλια, έτσι όπως τον έβλεπα με είχε ανάψει. Τον αγκάλιασα, φιληθήκαμε τρυφερά στο στόμα. Του σήκωσα την μακό, ένα υπέροχα γραμμωτό κορμί εμφανίστηκε μπροστά μου. Η τρύπα μου άρχισε να ανοίγει χωρίς καμιά προσπάθεια. Τον έγλυψα, περνώντας την γλώσσα μου από όλο του το κορμί. Πέταξε το τσιγάρο του, έγειρε το κεφάλι πίσω ακουμπώντας το και αυτό στον κορμό του δέντρου, άνοιξε τα πόδια του για να στηρίζεται καλύτερα.

Άρχισα να του ξεκουμπώνω το παντελόνι, μόλις ξεκούμπωσα και το τελευταίο κουμπί, κατέβασα το παντελόνι του. Υπέροχα πόδια, όλο μυς, απίθανος άντρας. Φορούσε ένα σλιπάκι, άσπρο, το τράβηξα προς τα κάτω. Το καυλί του ήταν υπέροχο, αν και δεν είχε ακόμα ετοιμαστεί. Άνοιξα το στόμα μου και το έχωσα μέσα. Κόλλαγε από τον ιδρώτα, όπως και τα αρχίδια του. Άρχισα να του γλύφω μια το καυλί και μια τα ιδρωμένα αρχίδια.

Άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου. Απίθανη αίσθηση να βλέπεις έναν άντρα να καυλώνει μέσα στο στόμα σου. Όταν πλέον είχε καυλώσει, είδα ένα όργανο γύρω στους 17-18 πόντους να στέκεται μπροστά στα μάτια μου σαλιωμένο από τα σάλια μου. Δεν άντεξα, το πήρα και πάλι και άρχισα να το γλύφω με πάθος. Ήθελα να δω αυτό το μεγάλο και αρκετά χοντρό όργανο να μου γεμίζει σπερματικά υγρά το στομάχι μου. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να μου το κουνάει ρυθμικά. Έβλεπα τους μυς του να διαστέλλονται ακόμα περισσότερο και να πετάγονται τα σκληρά ποντίκια στα μπράτσα και στους γεροδεμένους μηρούς του.

-    «Θέλω να σε πάρω», μου έκανε με κομμένη από την καύλα φωνή.

Κατέβασα το παντελόνι, αλλάξαμε θέση, έπιασα τον κορμό του δέντρου και τούρλωσα τα κωλομέρια μου. Γονάτισε και άρχισε να μου γλύφει τα τοιχώματα της ήδη καυλωμένης τρύπας μου. Σηκώθηκε, με έπιασε λίγο πιο πάνω από τα μπούτια μου, και ξαφνικά ένιωσα το καυλωμένο όργανο να γλιστράει, αργά-αργά μέσα μου.

-    «Μη φοβάσαι μωρό μου, η τρύπα μου είναι ήδη τόσο καυλωμένη που δεν με πονάς. Κάρφωσέ με γλύκα μου, έτσι κάρφωσε με».

Δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα. Άρχισε να κουνιέται μέσα μου όλο και πιο γρήγορα. Τα αρχίδια του ακουμπούσαν και αυτά την τρύπα μου. Μου τον είχε χώσει όλον μέσα, ο πούτσος άρχισε να χύνει σαν κλειτορίδα γκόμενας που είχε συνεχείς οργασμούς.

Τα δυνατά χέρια του με έσφιγγαν σαν τανάλιες. Σχεδόν με πονούσε, αλλά με καύλωνε τρομερά. Το άντερο μου ξεσκιζόταν από έναν καυλωμένο 55 χρονών άντρα. Σε κάθε διείσδυση του η καύλα μου μεγάλωνε. Χαμήλωσα λίγο ακόμα το σώμα μου για να αισθάνομαι ακόμα πιο πολύ το ξέσκισμα που γινόταν στην γαμημένη τρύπα μου. Επί δέκα λεπτά μου ξέσκιζε τα άντερα (αυτό μου αρέσει στους μεγάλους σε ηλικία άντρες, ότι δεν χύνουν γρήγορα).

Ο πούτσος μου έχυνε συνέχεια προσπερματικά υγρά. Εκείνος κάθε τόσο έβαζε το χέρι του, σκούπιζε τον πούτσο μου και τα υγρά μου τα έβαζε στο στόμα του. Όποτε το έκανε αυτό, με κάρφωνε πιο βίαια, καθώς μου άνοιγε τα κωλομάγουλα με τα δύο του χέρια. Δεν άντεχα άλλο και άρχισα να χύνω, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξω καθόλου το καυλί μου.

Μάζεψε στο χέρι του όσα μπορούσε πιο πολλά από τα χύσια μου και άρχισε να τα γλύφει από την χούφτα του, εκείνη την ώρα τον άκουσα να λέει:

-    «Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε χύσω στο στόμα».

Βγήκε από μέσα μου (μακάρι να τον είχα συνέχεια μέσα μου)… γονάτισα μπροστά στον υπέροχο γαμιά μου και έχωσα το γλυκό καυλί του μέσα στο στόμα μου, σφραγίζοντας ερμητικά τα χείλια μου. Ευτυχώς μόλις είχα προλάβει, τον άκουσα να μουγκρίζει δυνατά και να φωνάζει:

-    «Χύνω, χύνω, χύνω καύλα μου. Σου τα δίνω μωρό μου, δικά σου».

Πραγματικά, με τόσους έχω πάει, αλλά αυτό το χύσιμο πρώτη φορά το έβλεπα. Κόντεψα να πνιγώ! Πρέπει να είχε αρκετό καιρό να χύσει... ήταν τόσο πολλά και πηχτά χύσια που ήταν σαν να προσπαθούσα να καταπιώ στραγγιστό γιαούρτι αραιωμένο με λίγο νερό. Κατάπια όσα μπόρεσα, τα υπόλοιπα (και ήταν πολλά πιστέψτε με), τα πασάλειψα στην μούρη μου και από εκεί κατάφερα να τα πάρω με το χέρι και να τα καταπιώ. Ήταν γλύκας! Τώρα ήξερα ότι θα περνούσαμε υπέροχα οι δυο μας όσες μέρες θα μέναμε μαζί σαν ανδρόγυνο.

-    «Πω, πω μωρό μου, θα σου αγοράσω ρούχα και θα σε έχω ντυμένο σαν γυναίκα, θα σε κάνω δικιά μου», μου είπε καθώς φεύγαμε για τον προορισμό μας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")