Από το Σύνταγμα στο σπίτι του αγνώστου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν σε ένα Ζαχαροπλαστείο στο Σύνταγμα πίνοντας καφέ, όταν πρόσεξα έναν τύπο καλοντυμένο να με κοιτάει από το απέναντι τραπέζι. Έκανε ζέστη εκείνη τη μέρα και φορούσα ένα σορτς με ένα πουκάμισο με δυο-τρία κουμπιά ξεκουμπωμένα. Ο τύπος διάβαζε εφημερίδα αλλά με κοίταζε με την άκρη του ματιού του.

Ξαφνικά το είδα να μου κλείνει το μάτι και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σηκώθηκα και πήγα δίπλα του και την ρώτησα αν μιλάει σε μένα. Μου είπε ναι και με ρώτησε αν γουστάρω να πάω μαζί του βόλτα. Κάθισα στο τραπέζι του και μου είπε πως με γουστάρει πολύ και θέλει να πάει μαζί μου. Είχα πολύ καιρό να πάω με άντρα και ποτέ δεν μου είχε μιλήσει έτσι ανοιχτά. Αποφάσισα να πάω μαζί του και είχε παρκάρει όχι πολύ μακριά.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο του και άρχισε να οδηγεί μέσα στην κίνηση. Μου είπε ότι του αρέσουν τριχωτοί νέοι και ότι του σηκώνεται όταν σκέφτεται τι θέλει να τους κάνει. Επιτέλους ξεφύγαμε από την κίνηση και το χέρι του άφησε τον λεβιέ των ταχυτήτων και το έφερε πάνω στο πόδι μου. Ανατρίχιασα μόλις ένιωσα την επαφή και χωρίς να το καταλάβω τα πόδια μου άνοιξαν. Το χέρι του προχώρησε πιο ψηλά και μου είπε πως θα μου αρέσει πολύ η παρέα του.

Φτάσαμε σε μια πολυκατοικία και ανεβήκαμε στον τρίτο όροφο. Μου έφερε ένα ποτό και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ. Εκεί που μιλούσαμε έσκυψε και με φίλησε στον λαιμό. Το χέρι του προχώρησε επάνω στα μπούτια μου και εγώ άναψα από την καύλα. Σηκώθηκε και μου είπε ότι να περιμένω μισό λεπτό. Όταν γύρισε κρατούσε μαύρες κάλτσες και γυναικεία εσώρουχα που μου ζήτησε να τα φορέσω. Εγώ είχα τόσο καυλώσει που ούτε τον ρώτησα γιατί. Πήγα και τα φόρεσα και μόνο η επαφή τους με τρέλαινε.
  • Έτσι σε θέλω! Μου είπε. Να σε βλέπω γυναίκα μπροστά μου και να σε γαμάω. Έλα κάτσε εδώ και πάρε τον πούτσο μου πίπα.
Εγώ έσκυψα και του πήρα τον πούτσο στο στόμα γλύφοντας τον τρελά. Αυτός άρχισε να βογγάει και μου πιάνει το κεφάλι και άρχισε να μου το κουνάει φορτσάροντας τον πούτσο του βαθιά στο στόμα μου.
  • Έτσι γλύκα μου! Πάρ’ τον καλά και φτιάξ’ τον για να σε γαμήσει.
Ο πούτσος του με χτύπαγε στον λαιμό και τον ήθελα πολύ. Αυτός είχε καυλώσει και ξερόχυνε στο στόμα μου.
  • Ξάπλωσε… μου λέει, και άνοιξε τα πόδια σου.
Πήρε τα πόδια μου στους ώμους του και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στη τρύπα μου.
  • Ζήτα τον πουτάνα! Μου έλεγε.
Και εγώ τον παρακάλαγα να με γαμήσει. Μου βάρεσε στα κωλομέρια με τα χέρια του και άρχισε να τον σπρώχνει μέσα.
  • Αχ! Καύλα μου! Του έλεγα. Γάμησε το κορίτσι σου όπως θες!
Του φώναζα και αυτός τον έσπρωχνε πιο βαθιά μέχρι που μου μπήκε όλος. Τα αρχίδια του ακούμπησαν στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Με φώναζε πουτάνα του και με χτυπούσε βαθιά κάθε φορά. Ο κώλος μου είχε τόσο πολύ ανοίξει και εγώ τον ήθελα όλο και πιο πολύ.

Ξαφνικά σταμάτησε και μου ζήτησε να κάτσω επάνω του. Άνοιξα τα πόδια μου και σιγά-σιγά κατέβηκα παίρνοντας τον πούτσο του μέσα μου και άρχισα να του κουνιέμαι. Αυτός άρχισε να μου τσιμπάει τις ρώγες, κάτι που με άναψε πολύ!
  • Έτσι κούκλα μου! Χόρευε το μουνί σου επάνω μου!
Φώναζε, και εγώ όλο και πιο πολύ κουνιόμουν.

Τον ένιωθα πολύ βαθιά και πραγματικά με είχε κάνει να φέρομαι σαν γυναίκα.
  • Πουτάνα! Σου αρέσει…!
Μου έλεγε και εγώ συμφωνούσα. Ξαφνικά μου λέει να σηκωθώ. Ξάπλωσα και πάλι και μου τον έφερε κοντά στο στόμα μου όπου τον έπαιζε μπροστά μου.

Έπαιζα και εγώ τον δικό μου ενώ αυτός άρχισε να βογκάει και ο πούτσος του άρχισε να χύνει επάνω μου. Από την καύλα έχυσα και εγώ γρήγορα και ξάπλωσα δίπλα του. θέλω να σε ξαναδώ μου είπε και συμφώνησα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε να ξαναβρεθούμε πάλι. Ακόμη το σκέφτομαι αυτό το γαμήσι…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")