Δόκιμος στο στρατό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
(Περιέχει μια παράγραφο με κοπρολαγνεία)

Με λεν Ανδρέα και όπως όλοι έτσι κι εγώ πήγα στο στρατό. Μετά τη Βασική εκπαίδευση θα έμενα για τέσσρις μήνες στη Λαμία στη σχολή δοκίμων του Υλικού πολέμου. Είχαμε μόνο δύο εξόδους την εβδομάδα.

Στην πρώτη μου λοιπόν έξοδο ήμουν μόνος αφού τα φιλαράκια μου είχαν υπηρεσία. Πήγα λοιπό σε ένα σουβλατζίδικο να φάω. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ένας 75άρης καραφλός με τεράστια κοιλιά. Ξαφνικά γυρίζει και μου λέει:

-    «Να κεράσω ρετσίνα το φανταράκι;»

Εγώ δεν παραξενεύτηκα αφού είχα ακούσει ότι οι Λαμιώτες είναι πολύ φιλόξενοι με τους φαντάρους. Μου είπε ότι τον λένε Γιάννη και με ρώτησε τι έχω να κάνω. Η ώρα ήταν τρεις και έμπαινα μέσα στις δέκα, οπότε θα γυρνούσα από ‘δω κι από ‘κει.

Τότε μου πρότεινε να πάμε σπίτι του όπου θα μπορέσω να ξεκουραστώ. Εγώ δέχτηκα. Φτάσαμε και μου είπε αν θέλω να δούμε καμιά τσόντα. Φυσικά είπα ναι. Προς έκπληξη μου η τσόντα είχε μόνο άνδρες! Του είπα να βάλει μια με γκόμενες γιατί πούστης δεν είμαι.

-    «Πάω στοίχημα πως σε λίγο θα καυλώσεις!», απάντησε.

Ανοίγει το φερμουάρ του και αρχίζει να παίζει την καλοσχηματισμένη του πούτσα. Πράγματι το ξέσκισμα των ανδρών με καύλωσε και μου είπε ο Γιάννης:

-    «Παίξ’ την κι εσύ!»

Έτσι την έβγαλα κι εγώ και άρχιζα να την παίζω. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Θα παίξω εγώ την δικιά σου κι εσύ τη δική μου…»

Και αμέσως μου χουφτώνει την ψωλή. Ενστικτωδώς αρχίζω να του την παίζω.

-    «Αχ! Με έχεις κατακαυλώσει! Δε μου τον γλείφεις;», μου είπε.

Και άρχισε να πιέζει το κεφάλι μου προς τα κάτω. Χωρίς να το καταλάβω έκανα την πρώτη μου πίπα. Μερικά λεπτά αργότερα ο Γιάννης με αιφνιδίασε χύνοντας με και φωνάζοντας:

-    «Κατάπιε τα πούστη!»

Εγώ τα κατάπια και ο Γιάννης με ρώτησε:

-    «Σου άρεσε;»

-    «Ναι, αλλά δεν είμαι πούστης….», απάντησα.

Με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Η ψωλή του ξανασηκώθηκε!

-    «Έχω πάρει βιάγκρα!», μου εξήγησε και άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο.

Του είπα πως δεν θέλω αλλά μου απάντησε ότι αυτό είναι το καλύτερο και πως αν δε μου αρέσει θα σταματήσει. Αφού ασχολήθηκε αρκετά με την κωλοτρυπίδα μου με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει. Είχε πέσει όλος πάνω μου και δεν μπορούσα να φύγω ενώ αγνοούσε τις φωνές μου να σταματήσει.

Μετά από λίγο σταμάτησα να σκέφτομαι τον πόνο και ένιωθα την υπέρτατη ηδονή! Πέντε λεπτά κράτησε μέχρι που ένιωσα τα χύσια του μέσα στο κωλάντερο. Αμέσως μετά που έχυσε βγάζει την πούτσα του και μου λέει:

-    «Γλείφε!»

Πλησιάζω αλλά η πούτσα του ήταν λερωμένη με σκατά από τον κώλο μου και αρνούμαι να την γλείψω. Τότε ο Γιάννης μου λέει:

-    «Ή τη γλείφεις ή δεν με ξαναβλέπεις!»

Πάνω στην απειλή να μην με ξαναγαμήσει σκύβω και παίρνω στο στόμα την σκατωμένη πούτσα του. Μου έρχεται να ξεράσω αλλά τελευταία στιγμή το αποφεύγω.

-    «Έτσι πούστη! Καθάρισε την πούτσα μου από τα σκατά και τα χύσια!»

Σε λίγο ο γέρος (ας είναι καλά το βιάγκρα) χύνει για τρίτη φορά κι εγώ καταπίνω ένα κοκτέιλ από χύσια και σκατόζουμα.

Τους τέσσερις μήνες πού έμεινα στη Λαμία έβλεπα το Γιάννη δύο φορές την εβδομάδα και έγιναν πολλά τα οποία θα σας πω σε επόμενη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")