Καυτό καυλί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οδηγείς. Γρήγορα. Οι αισθήσεις σου είναι ζωντανές. Ανοίγεις τους δρόμους μπροστά σου. Ανοίγεις το παράθυρο. Ο τραγανός αέρας πειράζει τα μαλλιά σου. Τα πόδια σου πατάνε το γκάζι. Τα δάχτυλά σου κάνουν πεζοπορία στο τιμόνι. Βιάζεσαι να επιστρέψουμε σπίτι. Χρειάζεσαι μια μαλακία από το χέρι μου. Φυσιολογικά η καύλα δεν σ’ επιτρέπει να οδηγείς γρήγορα, δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις. Σκέφτεσαι πως θα σου πάρω πίπα, πως θα χρησιμοποιήσω την γλώσσα μου, πως θα χρωματίσεις το πρόσωπό μου με τα πηχτά σου χύσια, πως θα μου δώσεις το βραβείο. Όλα αυτά με την φαντασία σου.

Στο σπίτι τα φώτα είναι ανοικτά. Τα χαμηλώνεις. Τα μάτια σου έχουν συνηθίσει στο σκοτάδι. Κάνεις βουτιά στο κρεβάτι. Μαζί μου. Με φιλάς τέλεια. Φοράς μόνο αυτά που σου έχω πει. Καλό αγόρι. Το στήθος σου είναι γυμνό, και τόσο τέλειο. Η εικόνα σου ξηραίνει το στόμα μου. Το κορμί μου βρίσκεται σε μια κόκκινη επιφυλακή. Οι μικροσκοπικές τρίχες στο στήθος σου ούτε που ξέρουν τι τους περιμένει. Καταπίνεις το σάλιο σου. Το καταπίνεις ξανά. Η καρδιά σου τρέχει σαν άγριο ζώο και η δική μου την ακολουθεί. Μια διστακτική γλώσσα, η δική μου, ακουμπά στα χείλια σου. Στο αυτί σου ψιθυρίζω, εμπιστευτικά τα όνειρά μου.

-    «Είσαι έτοιμος να τα πραγματοποιήσουμε; Είσαι;»

Κουνάς το κεφάλι σου θετικά.

-    «Σου έχω εκπλήξεις, πολλές εκπλήξεις. Αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή. Οι διαταγές μου αρχίζουν…»

Γονατίζεις. Θέλω να σου κατεβάσω εγώ ο ίδιος το σλιπ και να χαϊδέψω τον πούτσο σου. την πρησμένη βάλανό σου. Θέλω να βυθίσω τον πούτσο σου στην χούφτα μου. Να ελέγξω τον σφυγμό του, να τον προσέξω να εξαφανίζεται και να επανεμφανίζεται. Ξανά και ξανά. Σαν καυτό έμβολο. Μένω με το στόμα ανοικτό για καλό και για κακό. Όταν ένας πούτσος βρίσκεται μπροστά μου ποτέ δεν ξέρω πότε θα μου έρθει η όρεξη. Προς το παρόν η γλώσσα μου τρέχει γύρω-γύρω από το στόμα σου.

-    «Πάρε με. Πάρε με. Σε θέλω!»

Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Θα πάθω έμφραγμα. Σου αναστατώνω τα μαλλιά. Τα προτιμώ ακατάστατα. Μου δίνεις ένα σκαστό φιλί στα χείλια. Ο πούτσος σου μένει όρθιος δίχως να τον κρατώ. Το στόμα μου κατευθύνεται κατά πάνω του. Ένα ίχνος υγρασίας αφήνει πάνω στα χείλια μου. Η ανάσα μου εργάζεται. Οι αναστεναγμοί μου σηκώνουν ψηλότερα τον πούτσο σου. Καυτή λάβα στάζει στα αρχίδια σου. Η καυτή λάβα των σάλιων μου. Βυθίζω τον πούτσο σου στο στόμα μου για μια πρώτη γεύση.

Τα χέρια μου επιστρέφουν στο κορμί σου. Ελέγχω την συμμετρία σου. Παρατηρώ τις ρόγες σου που σκληραίνουν μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη μου. Το άρωμά σου φτάνει στη μύτη μου. Είσαι το θήραμά μου. Χτυπώ χωρίς προειδοποίηση. Σε καταβροχθίζω. Θέλω να φάω τον πούτσο σου έτσι ακριβώς όπως είναι. Η γλυκύτητά του γεμίζει τα χείλια μου σαν τη ζάχαρη. Από το στόμα σου βγαίνουν πρόσθετες οδηγίες. Κρατάς τα δάχτυλά σου συνδεδεμένα με τα δικά μου. Τα μάτια σου λάμπουν σαν αστέρια. Η γλώσσα μου συλλέγει το σπέρμα σου.

-    «Είσαι έτοιμος τώρα αγάπη;»

-    «Ναι»

Οι αισθήσεις σου παραμένουν άγρυπνες. Ένα νέο άρωμα εισέρχεται στο παιχνίδι. Έντονο. Αρρενωπό. Είναι το άρωμα του καυλωμένου πούτσου μου. Ή είναι ακόμα το δικό σου; Όχι, το ξεχωρίζω το δικό σου. Αργά, κάθε εκατοστό του κορμιού μου θερμαίνεται. Ένα από τα δάχτυλά σου με πιέζει περισσότερο από τα άλλα. Ανάμεσα στα αρχίδια. Είμαι σίγουρος πως θα με πονέσεις. Προσεκτικά. Διεισδύεις. Βγάζεις αργά τον πούτσο σου και τον χώνεις ξανά πίσω. Σφίγγω τον πούτσο σου όπως τα πεινασμένα φίδια. Οι γλώσσες μας μιμούνται τις συμφωνίες της απαγορευμένης αγάπης.

Σκύβεις πάνω μου… Θάβεσαι μέσα σου. Ανοίγω περισσότερο τα πόδια μου. Καλύπτεις το πρόσωπό μου με τα χέρια σου. Σε ρουφάω με την κωλοτρυπίδα μου. Τα δάχτυλά μου μαζεύουν σαν τσουγκράνες το δέρμα σου. Αναστενάζω από τη δόνηση του αναστεναγμού σου. Τα μάτια μου θαμπώνουν. Σε χαϊδεύω στο στήθος. Τα χέρια μου σου κόβουν την ανάσα.

-    «Είναι αυτό που ήθελες; Πες το με λέξεις. Ικέτευσε...»

-    «Σε παρακαλώ να παίζεις με τον πούτσο μου όση ώρα με γαμάς…»

Εμβολίζεις ξανά την κωλοτρυπίδα μου. Με τη φαντασία μου τοποθετώ ξανά αστέρια στα μάτια σου. Οι αντοχές σου δεν σε προδίδουν. Το δέρμα σου γίνεται πιο λείο από τον ιδρώτα. Αναδίδει την θερμότητα του πάθους. Το κεφάλι μου πονάει. Πιάνομαι από τους ώμους σου. Στροβιλίζω την γλώσσα μου στο στόμα σου. Δοκιμάζω. Εξερευνώ. Η καρδιά μου βροντάει. Η αναπνοή μου πνίγεται. Τα κορμιά μας κουνιούνται. σείονται.

Αιωρείσαι από πάνω μου. Η γλώσσα μου κοιτάζει βιαστικά τους κυματισμούς της δικής σου γλώσσας. Την τραβάω. Την παίρνω μέσα μου, μέσα στο στόμα μου, βαθιά. Είμαστε μια καλά λαδωμένη μηχανή. μια ερωτική μηχανή. Αναστεναγμοί δραπετεύουν από τα χείλια μου. Με τραβάς από τα μαλλιά. Ο πούτσος σου γλιστράει μέσα και έξω από το σκοτάδι της κωλοτρυπίδας μου. Η γλώσσα σου σταθεροποιείται μέσα μου. Τυφλώνομαι προσωρινά. Ακούω μόνο τους ήχους που βγάζεις. Σε δαγκώνω λυσσασμένα στο πίσω μέρος του λαιμού σου… καταναγκαστικά.

Είμαι περίεργος να δω πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Στέκεσαι πάνω μου. Η λάβα σου βράζει. Τα χύσια σου κυλούν μέσα μου. Βγάζεις τον πούτσο σου και μου τον προσφέρεις στο στόμα. Γλύφω την μαργαριταρένια σταγόνα σπέρματος από την άκρη του πούτσου σου. Λούζομαι με τα χύσια σου. Χάνομαι στην αγκαλιά σου. Γινόμαστε μια μπλεγμένη μάζα.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")