Άγριο ξεπαρθένιασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μόλις είχε τελειώσει το σχολείο. Εγώ ήμουν ένα παιδί γύρω στα δεκαοκτώ, όμορφο αδύνατο με καθαρό πρόσωπο. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αγωνιούσα. Έβγαινα βόλτα πολύ συχνά. Μια μέρα, με κάλεσε ένας φίλος μου να βγούμε. Πήγα να τον πάρω από το σπίτι του. Του χτύπησα το κουδούνι.

-    Ναι…;

-    Έλα ρε! Κατέβα!

-    Δεν είμαι έτοιμος. Ανέβα μέχρι να ετοιμαστώ…

-    Άνοιξε.

Εγώ μπήκα στην πολυκατοικία και άρχισα να ανεβαίνω ώστε να μπω στο σπίτι του. Η πόρτα ήταν ανοιχτή… μπαίνω… ακούγεται μια φωνή:

-    Κλείσε και την πόρτα όταν θα μπεις.

Εγώ έκλεισα την πόρτα και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι οπού και κάθισα. Σε λίγο αυτός έρχεται… γυμνός… μετά από μπάνιο. Μου λέει:

-    Περίμενε λίγο… βάζω κάτι και έρχομαι.

Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την τεράστια του πούτσα, που είχε. Τόσο μεγάλη, ακόμα και πεσμένη. Η δική μου δεν ήταν ούτε η μισή από την δική του. Αυτός πρόσεξε πως την κοιτούσα και μου είπε:

-    Πως σου φαίνεται;

-    Πολύ μεγάλη ρε μαλάκα είναι!

-    Ναι… 21 εκατοστά. Θέλεις να την πάρεις;

-    Τι;

-    Θες να με τσιμπουκώσεις;

-    Τι λες ρε μαλάκα! Πας καλά;

-    Έλα! Καιρό έχουν να μου πάρουν ένα τσιμπούκι… δεν θα το πω σε κανένα.

-    Όχι. Μην λες μαλακίες.

-    Έλα… πάρ’ τον!
Και άρχισε να καυλώνει. Με πλησίασε και μου πίεσε το κεφάλι να τον πάρω. Άνοιξα το στόμα μου και ένιωσα πολύ ωραία. Άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι προς τα αρχίδια του. Εγώ παραλίγο να πνιγώ. 21 εκατοστά ήταν μέσα στο στόμα μου. Τσιμπούκωνα ένα πουτσαρά. Πρώτη φορά.

Έχυσε μέσα στο στόμα μου. Τα χύσια του ήταν πηχτά… Γλυκόπικρα… Μου άρεσαν πολύ. Η πούτσα του άρχισε να πέφτει αλλά την άφησε στο στόμα μου. Ξαφνικά με ρωτάει:

-    Ξυρίζεσαι;;

-    Που;

-    Στο κωλί σου.

-    Ναι. Και στην πούτσα!

-    Ωραία! Για να το απολαύσεις!

-    Ποιο;

Με παίρνει και με γυρνάει. Σε δευτερόλεπτα μου κατεβάζει το παντελόνι και ξαπλώνει από πάνω μου. Σαλιώνει το χέρι του και μου βάζει δυο δάχτυλα μαζί. Άρχισα να πονάω πολύ. Μια κάψα άρχισε να βγαίνει από εκείνη την τρύπα που για πρώτη φορά άρχισε να ανοίγει.

Αμέσως τραβάει τα δάχτυλα του και μου βάζει την χοντρή του πούτσα στον κώλο μου. Την αφήνει πέντε δευτερόλεπτα έτσι ώστε να ανοίξει πολύ. Και μετά άρχισε το άγριο ξεκώλιασμα. Με γαμούσε δυνατά… γρήγορα. Μια σταγόνα αίμα έτρεξε. Με έβαλε στα τέσσερα και συνέχισε το άγριο γαμήσι.

Εγώ να έχω γίνει πλαστελίνη στα χέρια του. Τραβάει την πούτσα του τη χώνει στο στόμα και χύνει. Το ψωλόχυμα του ήταν πιο πλούσιο και πετάχτηκε δυνατά.

Μετά κάναμε μπάνιο μαζί, όπου και με ξανά γάμησε. Ντυθήκαμε και πήγαμε βόλτα. Από τότε και σε κάθε ευκαιρία μου τον χώνει λίγο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")