Ο ταξιτζής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν βραδάκι και είχα κανονίσει έξοδο. Αφού πέρασα τουλάχιστον μισή ώρα προσπαθώντας να αποφασίσω τι θα φορέσω έτσι ώστε να αναδείξω το κωλαράκι μου, αποφάσισα να βάλω μια βερμούδα κολλητή στον κώλο και χαλαρή πιο κάτω, που δεν άφηνε και πάρα πολλά στην φαντασία. Είμαι αδύνατος, ε και αφού είμαι και 22, το σώμα μου είναι αρκετά σφιχτό και σέξι. Έτσι λοιπόν, βιαστικός, πήρα αμέσως τηλέφωνο την εταιρία ταξί που παίρνω και παρήγγειλα ένα. Σε δέκα λεπτά θα ερχόταν. Βιάστηκα λοιπόν, έφτιαξα τις τελευταίες λεπτομέρειες στον καθρέφτη, έκλεισα τα πάντα, πήρα τα σκουπίδια και βγήκα έξω.

Όταν κατέβηκα, το ταξί είχε ήδη φτάσει. Δεν μπορούσα να δω καθαρά μέσα, οπότε έκανα ένα σήμα να περιμένει λίγο και πήγα να πετάξω τα σκουπίδια. Όπως είχα γυρισμένη την πλάτη μου, ένιωθα κάποιον να παρακολουθεί το κωλαράκι μου, αλλά από τη βιασύνη δεν έδωσα και πολλή σημασία. Όταν μπήκα μέσα επιτέλους στο ταξί, έμεινα άναυδος. Ένας άντρακλας καθόταν στη θέση του οδηγού. Δεν θα τον έλεγες όμορφο, αλλά άντρα με όλη τη σημασία της λέξης.

Φόραγε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα σορτς, που και τα δυο φανέρωναν το μυώδες του κορμί σε όλο του το μεγαλείο. Ήταν ηλιοκαμένος και φαινόταν ο τύπος του άντρα που βάζει κάτω την γυναίκα του και την ταράζει στο καυλί. Τα μαύρα μάτια του ήταν απίστευτα έντονα, αλλά συνέχεια καρφωμένα στον δρόμο. Σε κάποια φάση χτυπάει το κινητό μου και ήταν μια φίλη μου η οποία ήθελε να μάθει που ήμουν και πόσο θα αργούσα να πάω. Όταν το έκλεισα με ρωτάει:

-    «Γκόμενα;»

Και του λέω εγώ:

-    «Όχι, φίλη».

Και μου λέει εκείνος:

-    «Τις γυναίκες δεν τις έχουν φίλες. Οι γυναίκες είναι για γαμήσι και μαγείρεμα, για τίποτα άλλο!»

Με το που είπε γαμήσι άρχισα να ψιλοανάβω.

-    «Γιατί το λέτε αυτό; Μια γυναίκα μπορεί να είναι πολύ καλή φίλη».

-    «Τι καλή φίλη μου λες ρε μάγκα; Οι γυναίκες μόνο καυλιά θέλουν. Ξέρεις πόσα μουνιά έχω γαμήσει εγώ εδώ μέσα; Όλες λένε θέλουμε ευαίσθητο άντρα αλλά αν τις πιάσεις και τις ξεσκίσεις, μετά παρακαλάνε…»

Είχα ανάψει για τα καλά. Αυτός συνέχισε:

-    «Άσε που οι περισσότερες γουστάρουν από τον κώλο. Και τον παίρνουν άγρια, σαν πουτάνες, όχι αστεία. Είχα μια από το Κολωνάκι μια φορά, που έμπαινα στον κώλο της σαν βούτυρο. Και έχω και πολύ μεγάλο πούτσο ε...;»

Εντάξει, αυτό ήταν. Είχα ανάψει για τα καλά.

-    «Πώς είναι να γαμάς από πίσω;» τον ρώτησα.

-    «Δεν το έχεις κάνει πιτσιρικά;» με ρώτησε.

-    «Όχι. Μου το έχουν κάνει και γούσταρα πολύ!» του απάντησα λίγο διστακτικά.

Το είδα ότι σοκαρίσθηκε λίγο και μετά από πέντε δευτερόλεπτα γυρνάει και μου λέει:

-    «Πουστάκι είσαι; Γουστάρεις πούτσους;»

Το μόνο που μπορούσα να απαντήσω είναι «Ναι». Εκείνη τη στιγμή, κάνοντας μια απότομη στροφή, αλλάζει κατεύθυνση.

-    «Τι κάνετε;» τον ρώτησα λίγο έκπληκτος και λίγο φοβισμένος.

-    «Γιατί μου το είπες ρε φίλε; Για συζήτηση; Αφού γουστάρεις να σε γαμήσω. Πάμε κάπου τώρα ήσυχα να σου την σκίσω την τρύπα…»

Δεν είπα τίποτα. Είχα καυλώσει τόσο άπειρα που δεν μπορούσα να βγάλω λέξη. Μέσα σε δέκα λεπτά είχαμε πάει σε ένα ερημικό μέρος και τον είχε βγάλει έξω. Όταν έλεγε ότι είχε μεγάλο πούτσο δεν έλεγε ψέματα. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα καυλιά που έχω δει, που αν θα έπρεπε να το εκτιμήσω θα έλεγα γύρω στους 20-22 πόντους. Σε πάχος ήταν κανονικό. Κατευθείαν με έβαλε επί το έργο, να τον τσιμπουκώνω και να τον βαθυλαρυγκιάζω με δύναμη.

Καθοδηγούσε εκείνος το κεφάλι μου με το χέρι του και που και που μου πίεζε το κεφάλι όλο μέσα, βαθιά και τον κούναγε εκεί. Με έβαζε να γλείφω τις αρχιδάρες του και όταν πήγα να γλείψω και λίγο τον κώλο του, με σταμάτησε βάζοντας μου το καυλί του πολύ βαθιά μέσα στο στόμα μου. Σε κάποια φάση έτσι όπως ήμασταν, με σηκώνει και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Μου κατέβασε τη βερμούδα και τα χέρια μου ακουμπούσαν στο καπό, ενώ έσκυβα λίγο.

Άρχισε να γλείφει τον κώλο μου πολύ καλά και μετά από λίγο, τον είδα να πιάνει ένα προφυλακτικό και να το φοράει. Όταν άρχισα να καθησυχάζομαι που άρχισε σιγά και μου τον έβαλε μαλακά μέσα, τότε με πιάνει από την μέση και αρχίζει να μου δίνει απίστευτες ψωλιές. Μιλάμε ήταν λες και με γάμαγε μηχανή, ήταν κάτι το απίστευτο. Ήταν τόσο δυνατό, που νόμιζα ότι θα μου βγει το καυλί του από το στόμα. Σε κάποια φάση χτυπάει το κινητό του και ενώ είναι μέσα μου και με γαμάει, μου λέει:

-    «Ψιτ, πούστρα, σκάσε λίγο, είναι η γυναίκα μου».

Και το σηκώνει. Και ενώ είναι μέσα μου και με γαμάει απίστευτα άγρια (πιο άγρια από πριν), μίλαγε με την γυναίκα του για το τι ώρα θα γυρίσει και λέγοντας της γλυκόλογα. Αφού το έκλεισε, συνέχισε για κανένα πεντάλεπτο και μετά τον έβγαλε έξω και έχυσε σε όλη την πλάτη μου παχύρρευστο αντρίκειο σπέρμα. Ενώ το έκανε αυτό, εγώ είχα γεμίσει το καπό με χύσια. Το πως πήγα μετά στο ραντεβού, δεν μπορεί να λεχθεί... Είχα σκουπίσει τα χύσια του, αλλά ακόμα μπορούσα να τα αισθανθώ.

Από τότε δεν έχουμε ξανασυναντηθεί και δεν έχουμε ξαναμιλήσει, αφού έτσι κι αλλιώς κανένας δεν αποζήτησε τρόπο μελλοντικής επικοινωνίας. Είναι καλύτερα έτσι, γιατί θα τον έχω στο μυαλό μου σαν μια ανάμνηση (που φυσικά μου ξέσκισε τον κώλο).
 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")