Με Έλληνα και Τούρκο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι διευθυντής σε μια επιχείρηση και με γαμάει σχεδόν καθημερινά το παιδί του λογιστηρίου (με ξεκώλιαζε κανονικά δηλαδή) καθώς και τώρα τελευταία και ο πρόεδρος της επιχείρησης. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κανονίσει να πάμε στην Αθήνα εγώ με τον πρόεδρο σε ένα σεμινάριο και θα μέναμε δυο μέρες σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπως και έγινε. Εκεί ο πρόεδρος είχε κλείσει 2 δωμάτια όμως μου είχε ξεκαθαρίσει ότι μετά την δουλειά θα είμαι η γκόμενα του όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Αυτό βέβαια μου άρεσε πάρα πολύ εμένα και όντως την πρώτη μέρα μόλις γυρίσαμε πήγα στο δωμάτιο μου πλύθηκα ετοίμασα την κωλάρα μου και αμέσως πήγα στο διπλανό δωμάτιο όπου με περίμενε ο γαμιάς μου.

Πάντα γούσταρα να γαμιέμαι με πολύ μεγαλύτερους μου (εγώ είμαι 35) και ο 60αρης πρόεδρος ήταν ότι έπρεπε αφού είχε και την φήμη μεγάλου γαμιά. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο αμέσως με άρπαξε και χωρίς δεύτερη κουβέντα με ξάπλωσε ανάσκελα και μου έριξε ένα γαμήσι απίστευτης δύναμης για 10 λεπτά. Μέσα σε πολλά μπινελίκια όπως σε ξεκωλιάσω πουστράκι μου και θα σε κάνω γυναίκα μου σηκώθηκε και άδειασε τα αρχίδια του στο στόμα μου μουγκρίζοντας και αμέσως ξάπλωσε. Κοιμηθήκαμε μαζί και το πρωί πριν πάμε στην δεύτερη μέρα σεμιναρίου με ξύπνησε βάζοντας την ψωλή του στο στόμα μου η οποία μύριζε λίγο άσχημα αλλά με καύλωσε πάρα πολύ. Μου γάμησε κανονικά το στόμα και με πολύ ζόρι με ξαναέχυσε στο λαρύγγι και με έβαλε να τα καταπιώ όλα. μετά από αρκετές ώρες στο σεμινάριο ανεβήκαμε πάλι στα δωμάτια μας και αφού και πάλι ετοιμάστηκα για ένα ξεκώλιασμα από τον πρόεδρο πήγα και πάλι στο δωμάτιο του.

Εκεί όμως με περίμενε μια έκπληξη. Όταν μπήκα είδα δυο κύριους να κάθονται στο σαλόνι ο ένας γύρω στα 50 και ο άλλος στα 45. Αυτή είναι η πουτάνα που γαμάω όποτε θέλω είπε στον 45άρη ο πρόεδρος και εκείνος μετάφρασε μάλλον στα τούρκικα στον 50άρη. Αμέσως κατάλαβα ότι θα ακολουθούσε όργιο και φτιάχτηκα γρήγορα. Πέταξα ότι φορούσα και έπεσα στα τέσσερα και ξεκίνησα τα τσιμπούκια στους δυο κύριους. Ο Έλληνας την είχε κανονική και λίγο χοντρή όμως ο Τούρκος είχε έναν πούτσο απίστευτα μεγάλο αλλά και πολύ χοντρό. Υπό το βλέμμα του προέδρου ο οποίος φώναζε ξεκωλιάστε τον τον καριόλη, ο Έλληνας σηκώθηκε έβαλε ένα προφυλακτικό και αμέσως βυθίστηκε στην κωλάρα μου. Εγώ μουγκρίζοντας αφού πόνεσα μιας και ήμουν στεγνός, συνέχισα το τσιμπούκι στο θηρίο του Τούρκου, ο οποίος κάτι έλεγε αλλά δεν καταλάβαινα. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και ο Έλληνας γαμιάς μου όργωνε κανονικά τα σωθικά, ενώ ο Τούρκος μου έδινε και από καμία σφαλιάρα φωνάζοντας διάφορα μπινελίκια, ώσπου με έφτυσε και μου είπε με σπασμένα Ελληνικά: τώρα θα δεις πως γαμάνε οι Τούρκοι.

Αυτό με φόβισε λίγο, όμως ήθελα πολύ να μου ανοίξει την κωλοτρυπίδα μια τέτοια ψωλάρα και του απάντησα: σκίσε με ψωλαρά μου! Κάνε με σκλάβο σου. Σηκώθηκε, έδιωξε τον Έλληνα από πίσω μου και επίσης χωρίς σάλιο, ξεκίνησε να μπαίνει μέσα μου. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω από πόνο αλλά και από ηδονή, όμως μπουκώθηκα γρήγορα από τον Έλληνα που ήθελε να με χύσει. Με μια πούτσα στο στόμα και ένα θηρίο στον πάτο μου, γαμιόμουνα έξαλλα χωρίς να ξέρω τι κάνω και απότομα γέμισε το λαρύγγι μου από τα χύσια του Έλληνα ο οποίος φωνάζοντας πάρτα μωρή πουστάρα, με έχυσε και ξάπλωσε εξουθενωμένος. Ο Τούρκος πίσω μου έκανε γλέντι στην κωλάρα μου και δεν σταματούσε να με δέρνει στα κωλομέρια, ενώ εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου απλά άκουγα τον πρόεδρο να φωνάζει: γάμησε την πουτάνα μου… και, γκάστρωσε την την γαμιόλα… κάτι που προέτρεπα κι εγώ στον Τούρκο να κάνει.

Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε αφού τα είχα χαμένα και με γύρισε ανάσκελα μου σήκωσε τα πόδια και ξαναμπήκε μέσα μου σχετικά εύκολα, αυτή την φορά. Μετά από ένα βίαιο γαμήσι, βγήκε απότομα, κάθισε στο στήθος μου και με πολλές χυδαιότητες και τραβώντας μου τα μαλλιά, με γέμισε με καυτό πηχτό σπέρμα σε όλο μου το πρόσωπο, βάζοντας με να τα καταπίνω με το πουτσοκέφαλο του.

Φυσικά ήρθε και ο πρόεδρος με έχυσε κι αυτός και λέγοντας μου, είσαι πολύ καλή πουτάνα… με παράτησαν και κατέβηκαν στο μπαρ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")