Σε περίεργη στάση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το κρεβάτι το έλουζε ο ήλιος. Στεκόμουν στην άκρη της πόρτας και έβγαζα ένα-ένα τα ρούχα μου.

-    «Θα κάνεις μπάνιο;», ρώτησε.

-    «Γιατί να κάνω μπάνιο;», είπα. «Πλύθηκα το πρωί. Και αν θέλεις να μάθεις αισθάνομαι καθαρός και υγιής», απάντησα και του χαμογέλασα.

Έκλεισα τα μάτια τυφλωμένος από το φως του ήλιου. Τα σκεπάσματα ήταν ζεστά. Έβγαλε και τα δικά του ρούχα και έπεσε με ορμή κάνοντας το κρεβάτι να τρίζει. Τον κοίταξα και τον θαύμασα. Θαύμασα τα γυμνασμένα πόδια του, τον καλοσχηματισμένο πούτσο του, τα κρεμαστά του αρχίδια.

-    «Αισθάνεσαι τις ακτίνες του ήλιου να ζεσταίνουν τον πούτσο σου;», ρώτησα.

-    «Θα προτιμούσα να τον ζεσταίνουν τα χέρια σου.», απάντησε.

-    «Κοίτα ο δικός μου πόσο χαίρεται», είπα και τον άγγιξα με στοργή. Η βάλανος του πούτσου μου έκαιγε κάτω από το φως του ήλιου. «Θέλεις να με γαμήσεις;», ρώτησα.

Μου έδωσε την συγκατάθεσή του και φιληθήκαμε στο στόμα. Άγγιξε το στήθος μου κι εγώ το δικό του. Αισθάνθηκα τον πούτσο του να πιέζεται πάνω μου. τον αισθάνθηκα τεράστιο και ειλικρινά το μέγεθός του με εξέπληξε.

-    «Μερικές φορές νομίζω πως ο πούτσος σου αλλάζει μέγεθος επίτηδες για να με τρομάξει», είπα και χαμογέλασε. «Είμαι έτοιμος να τον τρίψω, όχι με τα χέρια μου, αλλά μ’ αυτό εδώ...», είπα και του έδειξα την κωλοτρυπίδα μου.

-    «Αυτό είναι!», είπε.

Επειδή βαριόταν, πήρε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και το γλίστρησε πάνω στον σηκωμένο του πούτσο. Με μανία έχωσε τον πούτσο του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήμουν πολύ συγκινημένος που τον φιλοξενούσα πάλι μέσα μου. Τον έχωνε και τον έβγαζε με τόσο βιαστικές κινήσεις σαν να φοβόταν ότι ο πούτσος του θα χανόταν μέσα μου. σαν να φοβόταν ότι η κωλοτρυπίδα μου θα τον καταβρόχθιζε.

Στη συνέχεια επιβράδυνε τις κινήσεις του με αποτέλεσμα να αισθάνομαι πιο άνετα τόσο εγώ όσο κι αυτός. Έχωνε τον πούτσο του βαθιά, όσο πιο βαθιά μπορούσε να πάει. Οι κινήσεις του ήταν τόσο μελετημένες.

Μουρμουρίζαμε και βογκούσαμε από κοινού. Έπαιζε με τις τρίχες του στήθους μου και ρουφούσε πρώτα τη μια ρώγα και μετά την άλλη. Τα κορμιά μας τριβόταν το ένα πάνω στο άλλο. Αισθανόμουν τα πόδια μου να τρέμουν. σκεφτόμουν πως η στιγμή της εκσπερμάτωσης πλησίαζε και ήμουν πρόθυμος να δεχθώ όλα τα κυβικά εκατοστά του σπέρματός του.

Για αλλαγή και για να καθυστερήσει η εκσπερμάτωση, αποφασίσαμε να αλλάξουμε στάση και να δοκιμάσουμε μια για πρώτη φορά. Μάζεψα τα γόνατά μου και κάθισα οκλαδόν στο κρεβάτι έχοντας τα πόδια ψηλά και επιτρέποντάς τον να έχει επαφή με την κωλοτρυπίδα μου αλλά να μη την φτάνει. Ξέρω πόσο του αρέσει του μωρού μου όταν του βάζω δύσκολα. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις του. την αλλαγή της έκφρασής του.

-    «Σε ποια ταινία το είδες πάλι αυτό;», ρώτησε.

-    «Βάλε όλη σου τη δύναμη», είπα και χαμογέλασα πονηρά.

Αναρριχήθηκε πάνω μου, με ενθουσιασμό, καρφώνοντας την κωλοτρυπίδα μου με τον πούτσο του σαν να ήταν κρητικό αναμνηστικό μαχαίρι.

-    «Είσαι θαυμάσιος!», πρόλαβα και του είπα προτού ξεκινήσω να αναστενάζω.

Με γάμησε με τόση βιαιότητα που οι κραυγές μου σκεπάστηκαν από τις δικές του. Κοιτάζοντάς τον στα μάτια κρατιόμουν από τα κάγκελα του κρεβατιού για να μη πέσουμε και οι δυο κάτω. Το κορμί του τραντάζονταν.

-    «Κάνε την υπέρβαση.», είπα ενθαρρύνοντάς τον να χύσει με ορμή.

Ξαπλώσαμε ανάσκελα αφήνοντας τις ακτίνες του ήλιου να μας σκεπάσουν. Η μέση και τα πόδια μου πονούσαν... όμως δεν μπορούσα να βρω έναν καλό λόγο για να σηκωθώ. Δεν μπορώ να θυμηθώ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")