Στο καράβι για Μύκονο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Δημήτρη, είμαι 27 ετών από επαρχία και γενικά είμαι ωραίο και συμπαθητικό παιδί, με καλό σώμα και γλυκό πρόσωπο! Έχω αρκετές εμπειρίες με άντρες τόσο από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα, όσο και μετά που επέστρεψα στην πόλη μου. Ήταν καλοκαίρι, πριν ένα χρόνο και κάτι.. Ετοιμαζόμουν να πάω διακοπές με ένα φιλαράκι από το στρατό σε ένα νησί του αιγαίου και ήμουν πολύ ευδιάθετος!

Ετοιμάστηκα λοιπόν, πήρα το αμάξι μου και ξεκίνησα για τον Πειραιά (είμαι από βόρεια Ελλάδα) αφού από εκεί θα φεύγαμε. Συναντηθήκαμε στο λιμάνι αφού ο φίλος μου μένει Αθήνα και ήταν ήδη εκεί. Ήμασταν γενικά πολύ χαρούμενοι και επειδή ξαναβρεθήκαμε μετά από πολύ καιρό και επειδή θα πηγαίναμε διακοπές!!

Το ταξίδι ήταν γύρω στις 5 ώρες. Στο λιμάνι και στο καράβι μέσα γινόταν χαμός από κόσμο και μόλις μπήκαμε προσπαθήσαμε να βρούμε κάπου να καθίσουμε στα σαλόνια γιατί εγώ ήμουν ήδη κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι μέχρι τον Πειραιά. Με τα πολλά βρήκαμε δυο θέσεις σε ένα καναπέ που κάθονταν ήδη και άλλα άτομα και προσπαθήσαμε να βολευτούμε κι εμείς και να τακτοποιήσουμε και τους σάκους μας.

Κάποια στιγμή, εκεί που θυμόμασταν με το φίλο μου και αναλύαμε ιστορίες από το στρατό είδα να μπαίνει ένα παιδί μέσα στο σαλόνι γύρω στα 25 με μια υπέροχη θεϊκή ματιά και απ ό,τι μπορούσα να καταλάβω και υπέροχο σώμα.

Φορούσε ένα πορτοκαλί μπλουζάκι στενό και κοντό και ένα σορτς τζην που στο καβάλο φαινόταν να κρύβει ένα πολύ μεγάλο και ωραίο εργαλείο. Με το που τον είδα ένοιωσα να ανατριχιάζω σε όλο μου το σώμα και ο πούτσος μου άρχισε να ασφυκτιά μέσα και στο δικό μου στενό σορτσάκι. Έψαχνε να κάτσει κάπου... ήθελα να του πω να κάτσει δίπλα μας αν ήθελε, να στριμωχτεί λίγο, αλλά ντράπηκα να του το προτείνω μια και ο φίλος μου θα γκρίνιαζε, που να 'ξερε πόσο καύλωσα εγώ με τον παίδαρο! Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και μάταια προσπαθούσα να τον καλύψω με το μπλουζάκι μου και ένα τσαντάκι που κρατούσα...

Για καλή μου τύχη ήρθε και κάθισε κάπου απέναντι μου... δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω του. Το καλό ήταν ότι ο φίλος μου αποκοιμήθηκε κάποια στιγμή κι έτσι δεν κινδύνευα να προδοθώ.

Μετά από λίγο ο παίδαρος μάλλον κατάλαβε ότι τον κοιτούσα και μου άρχισε να μου μιλάει…

-    «Στη Μύκονο πηγαίνετε;», μου λέει.

-    «Ναι», του απάντησα εγώ χαμογελώντας και πιάσαμε μια κουβέντα γενική και αόριστη, για το πόσο όμορφο είναι το Αιγαίο και τέτοιες μπαρούφες.

Εμένα το μυαλό μου ήταν στον καβάλο του παίδαρου που το έβλεπα φουσκωμένο και έλιωνα... αυτός ταξίδευε μόνος του στη Μύκονο γιατί από κει καταγόταν και πήγαινε να δει συγγενείς. Κάποια στιγμή εκεί που μιλούσαμε με κοίταξε πολύ έντονα στα μάτια σαν κάτι να είχε καταλάβει και αυτομάτως το χέρι του έτριψε με νόημα μεν, αλλά στιγμιαία το καβάλο του. Εγώ τρελάθηκα! Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο και ο ήδη υγρός πούτσος μου κόντεψε να χύσει επιτόπου με κίνδυνο να ρεζιλευτώ. Κατάλαβε την αμηχανία μου και χαμογέλασε και είπε ότι θα πάει λίγο έξω να πάρει αέρα και αν θέλω να πάω κι εγώ.. Άλλο που δεν ήθελα!!!

Πήγαμε έξω και εκεί μου είπε ότι με γουστάρει και αν θέλω μπορούμε να πάμε στην τουαλέτα μαζί, φυσικά δέχτηκα.

Μόλις μπήκαμε μέσα είδαμε μήπως μας πάρει κανένα μάτι και μετά μπουκάραμε σε μια μαζί. Με το που κλείσαμε την πόρτα με άρπαξε και με φίλησε με πάθος σαν να ήθελε να με φάει ολόκληρο! Ήταν από τα πιο παθιασμένα και από τα πιο καυλιάρικα φιλιά που έχω ζήσει! Συγχρόνως το χέρι του είχε χουφτώσει τον καυλωμένο μου πούτσο και τον μάλαζε πάνω από το τζηνάκι μου. Σιγά-σιγά άνοιξε τη ζώνη και το κουμπί μου και έχωσε το χέρι του βαθιά μέσα μέχρι τα αρχίδια και με έκανε να θέλω να ουρλιάξω από τη καύλα. κατέβασε το τζην μου μέχρι κάτω και έσκυψε.. Πήρε τον υγρό μου πούτσο στο στόμα του και τον πιπίλιζε με τη γλωσσίτσα του...

Άρχισε από το πουτσοκέφαλο και κατέληξε να τον έχει όλον τον μεγάλο πούτσο μου μέσα στο στόμα του και να βογκάει από ηδονή. Εκείνη την ώρα δε με ένοιαζε καθόλου αν μας ακούνε από έξω. Άρχισα κι εγώ να βογκάω καθώς με πήγαινε πέρα δώθε και τότε ένιωσα να χώνει και το δάχτυλό του στην τρυπούλα μου καθώς είχε όλο το παλλόμενο μαρκούτσι μου στον στόμα του. Η ηδονή με είχε πλημμυρίσει και μη αντέχοντας άρχισα να χύνω ατελείωτες ποσότητες μέσα στο στόμα του. Ρουφούσε τα χύσια μου με λαιμαργία και μου έλεγε μπουκωμένος λόγια της καύλας. Γέμισα το στόμα του με τα υγρά μου και ευθύς ανέβηκε και με φίλησε στο στόμα μεταφέροντας και σε μένα τα ίδια μου τα χύσια. Πρώτη φορά δοκίμαζα το σπέρμα μου και μου φάνηκε πολύ ωραίο. Καύλωσα αμέσως ξανά... ήθελα κι άλλο... ήθελα να γευτώ τον παίδαρό μου κι εγώ τώρα...

Έσκυψα, του κατέβασα το παντελονάκι και είδα επιτέλους αυτό που ήθελα τόση ώρα..
Η ψωλάρα του ήταν τεράστια, με πολλές και πεταχτές φλέβες και υγρή.. Ήταν το όργανο του παίδαρου μου και ήταν τέλειο!! Το έχωσα στο στόμα μου και ήταν η πρώτη φορά που κι εγώ γεύτηκα στο στόμα μου το σπέρμα ενός άντρα. Άλλες φορές το απέφευγα, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρω, ήταν κάτι που γούσταρα τρελά! Με έχυσε στα μούτρα και εγώ με τη γλώσσα μου μάζεψα όσο πιο πολλά μπορούσα.. Ήταν τρέλα! Ότι πιο έντονο είχα ζήσει μέχρι τότε με έναν άγνωστο! Βγαίνοντας από την τουαλέτα μου λέει:

-    «Με λένε Ορέστη!»

-    «Κι εμένα Δημήτρη», του απαντάω.

Μιλήσανε ακόμα λίγο έξω και κανονίσαμε συνάντηση και στη Μύκονο όσο θα μέναμε! Αλλά αυτά σε άλλη ιστορία!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")