Το ξέσκισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πάει πολύς καιρός που αντάλλασσα μηνύματα με έναν τύπο γύρω στα 39 μέσω κινητού και κάποια στιγμή έφτασε η ώρα να βρεθούμε κιόλας. Δώσαμε ραντεβού στο κέντρο κοντά στο σπίτι του.
Από τις φωτό που ανταλλάσσαμε πριν, πρόκειται για τύπο με μεγάλα προσόντα ενώ αυτός μου είχε πει τι να φοράω από μέσα. Αφού βρεθήκαμε, πήγαμε κατευθείαν σπίτι του.

Από το ασανσέρ που ανεβαίναμε μου έπιανε και μου ζούλαγε τον κώλο και μου έλεγε γεμάτος καύλα πόσο σκληρά θα με γαμούσε και το γαμήσι αυτό θα μου έμενε αξέχαστο. Με το που φτάσαμε στον όροφο του, μου είπε να περιμένω έξω από την πόρτα και μου ζήτησε να γδυθώ. Τότε εγώ είπα:
- Αν έρθει κανείς και με δει με τα εσώρουχα έξω από την πόρτα τι θα γίνει μετά;
- Κάνε αυτό που σου λέω και άσε τις κουβέντες… μου είπε.

Έτσι και εγώ, άρχισα να γδύνομαι και έμεινα με το στρινγκ και το διχτυωτό καλσόν όπως που είχε πει να φορέσω. Περίμενα έτσι έξω από την πόρτα μερικά λεπτά και κοίταγα γύρω μην ανοίξει καμιά πόρτα και γίνω ρεζίλι έτσι όπως ήμουνα ντυμένος. Κάποια στιγμή, ανοίγει την πόρτα και τον βλέπω μόνο με το σλιπάκι του.
- Μπες μέσα καριόλα, μου είπε, και προχώρα μέσα.

Αφού με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα του, με βάζει να γονατίσω και άρχισε να μου τρίβει με δύναμη το πρόσωπο μου πάνω στο καυλί του, πάνω από το σλιπάκι.
- Σήμερα θα μαρτυρήσεις!
Μου λέει και με τη μία, βγάζει έξω την ψωλάρα του. Ένα τεράστιο καυλί, μεγαλύτερο από ότι φαινότανε στις φωτό. Με τη μια μου το καρφώνει στο στόμα με δύναμη. Κόντευαν να μου βγουν τα μάτια, αφού η ψωλάρα του έφτανε στο λαρύγγι μου.

Μετά από αρκετή ώρα, με ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάσκελα και βγάζει έναν δονητή μεγαλύτερο από το καυλί του. Αφού σάλιωσε καλά καλά-τον δονητή, άρχισε με αργές κινήσεις να μου τον καρφώνει στην τρύπα μου. Στην αρχή βέβαια, ο πόνος ήταν μεγάλος, αλλά όσο πέρναγε η ώρα η τρύπα μου συνήθιζε και τον δεχόταν καλύτερα, ενώ άρχισα σιγά-σιγά να βγάζω τα γνωστά αγκομαχητά μου.
Κατάλαβε ο ψωλαράς ότι άρχιζε να μου αρέσει το ξέσκισμα με τον δονητή και άρχισε να με γαμάει με μεγαλύτερη δύναμη και πάθος. Άρχισα να μουδιάζω ολόκληρος από το σκληρό γαμήσι που μου έκανε με τον δονητή του. Εννοείται ότι όλη αυτή την ώρα, το καυλί του δεν βγήκε από το στόμα μου, αφού μου το γαμούσε κι αυτό με δύναμη.

Αφού με ξεθέωσε με τον δονητή, ήρθε η ώρα να καρφώσει και τη ψωλάρα του στον κώλο μου. Με στήνει στα τέσσερα, έρχεται από πίσω και μπαίνει με δύναμη στην κωλάρα μου. Εννοείται πως μπήκε αμέσως, αφού με είχε ξεχειλώσει πριν με τον τεράστιο δονητή του.
Με ξέσκιζε με δύναμη, δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα, ενώ με στόλιζε και με διάφορα όπως:
- Πάρε μωρή καριόλα τον πούτσο μου! Κοίτα τι θα πει πραγματικό γαμήσι! Θα σε κάνω να μην μπορείς να καθίσεις σε καρέκλα για ένα μήνα....
Όσο με γαμούσε, τράβαγε και το στρινγκ μου πιέζοντας μου τα αρχίδια, που άρχισαν να με πονάνε. Όταν του είπα ότι με πονάνε, μου είπε:
- Σκάσε μωρή πουτάνα! Αφού δεν τα χρειάζεσαι αυτά.

Κάποια στιγμή, σταματάει το γαμήσι, με σηκώνει και με πάει στην κουζίνα και με βάζει να γύρω πάνω στο τραπέζι. Έτσι όπως ήμουνα στημένος, έρχεται από πίσω και με άρχισε πάλι στο γαμήσι. Το καυλί του μπήκε χωρίς καμία δυσκολία… με είχε κάνει πλέον σκέτο χωνί. Τα σπρωξίματα που μου έδινε, ήταν πολύ δυνατά που νόμιζα ότι θα βαρέσει κάποια στιγμή τα αρχίδια του στην άκρη του τραπεζιού.

Αφού με γάμησε με αυτό τον τρόπο κάποια ώρα -εγώ περιττό να σας πω ότι είχα χάσει πλέον την αίσθηση του χρόνου- μου τον βγάζει απότομα, που νόμιζα ότι μου ξεκόλλησε ο κώλος, και μου βγήκαν τα έντερα έξω, με βάζει να γονατίσω μπροστά του και άρχισε να παίζει το καυλί του. Δεν τον έπαιξε και πάρα πολύ και άρχισε να αδειάζει το ψωλόχυμα του στο πρόσωπο μου.
Μεγάλες ποσότητες από χύσια πέφτανε πάνω μου και όταν σταμάτησε να βγάζει, άρχισε με το καυλί του να καθαρίζει το πρόσωπο μου φέρνοντας τα χύσια του στο στόμα μου και μετά τα έχωνε με το καυλί του μέσα.
Αφού με έβαλε με αυτό τον τρόπο να πιω όλο το ψωλόχυμα, μου ζήτησε να γλύψω το καυλί του μέχρι να στραγγίξει και να του το γυαλίσω κιόλας.
- Μπράβο πουτανίτσα! Μου είπε. Είσαι πολύ καύλα! Δεν πρόκειται να χαθούμε εμείς, γιατί είσαι πολύ υπάκουη και θέλω όποτε έχω καύλες, να έρχεσαι να σε γαμάω. Επειδή είσαι μεγάλη πουτάνα και με ξεχειλωμένο κώλο, θα σου φέρνω και φίλους μου να σε γαμάνε.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχει κάτσει να βρεθούμε με τους φίλους του, αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό.
Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Σας χαιρετώ όλους παντού…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")