Δυο παντρεμένοι με επιθυμίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ένας 35άρης παντρεμένος, με μία καθόλα καλή ερωτική ζωή. Δεν μου έχει λείψει το σεξ, αλλά δεν έχω πειραματιστεί και όσο θα ήθελα όταν ήμουν μικρότερος. Πολλές φορές φαντασιωνόμουν διάφορες φάσεις και συνδυασμούς αλλά δεν είχα προχωρήσει. Λίγο το γεγονός ότι ήμουν και είμαι κλειστός χαρακτήρας, λίγο το ότι δεν υπήρχαν ανάλογες ευκαιρίες, δεν είχα δοκιμάσει κάτι extreme.

Το Internet και κυρίως τα chat άλλαξαν τα πάντα. Εκεί πλέον μπορούσα να λέω ότι θέλω χωρίς να φοβάμαι για τίποτα, ανώνυμα και με πάθος. Είχα μιλήσει και με γυναίκες και με άντρες λέγοντας πράγματα που ποτέ δεν θα τολμούσα. Μάλιστα είχα μιλήσει και στο κινητό και η εμπειρία ήταν απίθανη.

Κάποια μέρα, το καλοκαίρι που η οικογένεια έλειπε, ξαναμπήκα στο chat. Τα μπαλάκια μου πονούσαν από καύλα. Στο chat εμφανίστηκε ένα nickname που έδειχνε πως κάποιος έψαχνε για επαφή και ήταν και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Τον χαιρέτησα και ανταλλάξαμε στοιχεία. Ήταν κι αυτός παντρεμένος και έλειπε η οικογένεια του. Έψαχνε και αυτός σεξ αλλά δεν είχε καμία φαντασίωση με αντρική παρέα, καθότι και εμένα δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή, του ευχήθηκα καλή τύχη και συνέχισα. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο μου έστειλε μήνυμα στο chat.

-    «Να ερχόσουνα σπίτι μου να κεράσω ποτό;»

-    «Τι έγινε; Το μετάνιωσες;»

-    «Μπα… αλλά δεν βρίσκεται τίποτα το ενδιαφέρον και, τουλάχιστον για ένα ποτό, θέλω παρέα».

Μου είπε που ήταν το σπίτι του, ήμασταν σχεδόν δίπλα. Σε λίγο ήμουν σπίτι του.

-    «Καλησπέρα».

-    «Καλησπέρα».

-    «Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, με έβαλες σε σκέψη. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο αλλά, να… λείπει η γυναίκα μου και είμαι τρελαμένος».

-    «Και πως την βγάζεις;», ρώτησα

-    «Με τον παλιό καλό τρόπο. Έφερα και μία συνάδελφο από το γραφείο και με chat».

-    «Εγώ μόνο με το chat. Δεν αντέχω…», λέω και ανοίγω το παντελόνι μου.

-    «Ε! Τι κάνεις;», μου λέει.

-    «Αν θες φεύγω…», λέω και κάνω να σηκωθώ από τον καναπέ.

-    «Ε… ντρέπομαι…», λέει.

-    «Τότε κλείσε τα μάτια σου», λέω, «και κάτσε στον καναπέ».

Υπακούει και κάθεται. Τον πιάνω και τον ξαπλώνω. Βγάζω το παντελόνι και το εσώρουχο και αρχίζω να του τον παίζω και αρχίζει να βογκάει. Ξεκουμπώνομαι και του το δίνω στο στόμα. Πετάγεται!

-    «Τι κάνεις ρε;», μου λέει.

-    «Έλα…», λέω. «Κι εγώ θα κάνω το ίδιο».

Ξαπλώνουμε και αρχίζουμε 69. Σιγά - σιγά αρχίζω να του βάζω δαχτυλάκι. Βογκάει σιγά - σιγά. Τον γυρνάω μπρούμυτα και αρχίζω να τον σαλιώνω.

-    «Μη ρε φίλε! Τι κάνεις εκεί; Αχχχχ…» (έβαζα σιγά - σιγά δάκτυλο) «Μη! Σιγά… δεν θέλω».

-    « Είναι αργά…», του λέω. «Τώρα θα χάσεις την παρθενιά σου».

-    «Ρε συ! Δεν ξέρω αν θέλω αυτό το πράγμα…», μου λέει.

Ακουμπάω την άκρη του πουτσοκέφαλου στον κώλο του. Ήταν σίγουρα παρθένος. Όχι για πολύ. Χώνω την άκρη στην τρύπα του. Και μετά μπαίνω όλος.

-    «Αχχχχχ… Μη! Πονάω...»

-    «Να δεις τι παθαίνει η γυναίκα σου όταν της γαμάς τον κώλο!», λέω.

-    «Αχχχ! Έχεις δίκιοοοο! Ααααχχχχ! Ο κώλος μου είναι καυτός!»

Ήταν πολύ καυλωμένος και καθώς τον γαμούσα την έπαιζε. Σε λίγο έφτανα στο κορύφωμα… καθώς άδειαζα με σπασμούς το σπέρμα στο άντερο του, έχυνε κι αυτός ουρλιάζοντας. Το ίδιο βράδυ δοκίμασε και το σπέρμα μου κάνοντας την πρώτη του πίπα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")