Στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Να συστηθώ κατ’αρχας , με λένε Χρήστο και είμαι 31 ετών.
Ηταν πέρσυ το καλοκαίρι που όπως και κάθε καλοκαίρι πάω σε ενα γυμναστήριο να χάσω τα κιλά που πέρνω κατα την διάρκεια του χειμώνα, έτσι και πέρσυ, βρήκα ενα γυμναστήριο σχετικά μακρούτσικα απο την περιοχή μου και γράφτικα. Το γυμναστήριο το είχε ενας Ελληνας που είοχε ζήσει πολλά χρόνια στην Βραζιλία ο κύριος Νικ.
Καλοβαλμένος ο κύριος Νικ. Γύρω στο 1,85 υψος πολύ γεροδεμένος και γρίζα μαλλιά. Οταν προτωπήγα αρχές Ιουλίου με ρώτησε αν είχα ξαναπάει σε γυμναστήριο και αν είχα ξανακάνει γυμανστική με βάρη. Του είπα πως κάνω γυμναστική κάθε καλοκαίρι για να χάσω μερικά κιλά για την παραλία, με ρώτησε τότε που θέλω να χάσω πεισσότερο κιλά και του είπα να φύγει λίγο η κοιλίτσα και να φτιάξουν τα πόδια και οι γλουτοί.
«Και αυτό πρέπει να φύγει, έστι δεν είναι»? με ρώτησε τότε πιάνωντας και ταρακουνώντας τα δυο μικρά βυζάκια μου
«Ναι βέβαια» απάντησα , όχι οτι ήθελα βέβαια αλλά δεν μπορούσα εκέινη την στιγμή να πω κάτι άλλο.
Με πήρε μέσα στο γυμναστήριο οπού ιδρωμένα αντρικά κορμιά γυμνάζωνταν, είχε βέβαια και μερικές κοπέλες αλλά δεν έδωσα καμιά σημασιά σε αυτές.
Με πήγε λοιπόν σε ενα μηχάνημα και μου έδειχνε ασκήσεις λέγωντας μου πως απο την επόμενη φορά θα γυμνάζωμαι μόνος μου ενώ κάθε φορά που γυμνάζαμε κάθε ενα σημέιο του σώματος μου με έπιανε να δει αν σφίγκει το σημείο, πρώτα με έπιανε στα μπούτια μετά στον κόλο και μετά στα βυζάκια μου, όσο με έπιανε τότο εγώ καύλωνα και ήθελα να τον έχω σε μια μεριά να με πέρνει απο πίσω.
Οφείλω να σας πω πως έφυγα εκέινη την πρώτη μέρα και πήγα σπίτι μου γεμάτος καύλα, τόση κάυλα που δεν άντεξα και τον έπεξα φαντασιωνώμενος ηδονικές στιγμές μαζί του.
Πέρασε καιρός έφυγε ο Ιούλιος και μόλις μπήκε ο Αυγουστος μας ανακοινώθηκε πως το μεσημέρι πλέον το γυμναστήριο θα είναι κλειστό απο τις 2.00 μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.
Η περιέργεια μου με έσπρωξε να πάω να ρωτήσω τον Νικ.
- Οχι, μου είπε, εγώ εδώ θα είμαι απλά θα κλείνω το μεσημέρι για να ξεκουράζωμαι λίγο δεν έχεις δει ενα κρεβάτι που έχω κατεβάσει κάτω ?
Πράγματι ενα κρεβάτι είχε κατέβει κάτω κοντά στις ντουζιέρες .
Τον ρώτησα επίσης αν θα κλέισει καθόλου για καλοκαίρι και μου είπε πως θα κλείσει την ευδομάδα της Παναγίας.
Εγώ εκείνη την περίοδο έπερνα άδεια δυο βδομάδες μια βδομάδα πριν της Παναγίας και μια την βδομάδα της Παναγίας, σκέυτικα λοιπόν να μην φύγω για διακοπές αμέσως αλλά να καθυστερήσω μια βδομάδα και την πρώτη βδομάδα να πηγένω στο γυμναστήριο λίγο πρίν το μεσημέρι ώστε να φέυγει ο κόσμος και να δω τι θα μπορούσε να γίνει με τον Νικ γιατί περιτόν να πω πως τον ηθελα σαν κολασμένος, έτσι και έκανα, μόλις πήρα άδεια αμέσω την πρώτη μέρα Δευτέρα πήγα στο γυμναστήριο κατα τις 1.00 το μεσημέρι.
Μπα πως και τέτοια ώρα εδω ? μου είπε ο Νικ μόλις με είδε
Να μωρέ πήρα άδεια και λέω να έρχωμαι αυτήν την ώρα , και πήγα μέσα για την καθιερωμένη γυμναστική, το γυμναστήριο άδειο με μόλις 1-2 άτομα που και αυτά έφυγαν μέσα σε μισή ώρα
Δεν είχε περάσει ενα τέταρτο και νάσου και ο Νικ απο πάνω μου.
Δεν ξέρω τι κάνεις αλλά αυτά τα βυζάκια δεν έχουν φύγει μου λέει και μου πιάνει τα βυζάκια ενώ ο κόλος έχει σφίξει συνεχίζει και με την μεγάλη παλάμη του μου χωφτώνει τον κόλο, αντε τράβα για ντούς τώρα για να δροσιστείς μου λέει γιατί πρέπει να κλέισω κιόλας και δεν θέλεις να σε κλέισω μέσα.
Αυτό ακριβώς θέλω , είπα απο μέσα μου και άρχισα να φεύγω προς την σκάλα που οδηγούσε στο υπόγειο που ήταν οι ντουσιέρες και η σάουνα.
Συνήθως έκανα ντούς με ενα μαύρο μαγιό,ενώ άλλοι έκαναν γυμνοί, για σήμερα όμως είχα φέρει μαζί μου ενα γυναικέιο πολύ μικρό μαγιό σε θαλασσί χρώμα που έδενε με κάτι κορδονάκια στο πλάι.
Κατέβηκα λοιπόν κάτω , έβγαλα την μπλούζα μου και το σορτσάκι που έβαζα στην γυμναστική και έμεινα με το μαγιό , το τράβηξα και λίγο πρός τα πάνω για να μπέι μέσα στα κολομέρια μου και άνοιξα το νερό.
Το νερό με δρόσιζε καθώς έπεφτε πάνω μου αλλά και με καύλωνε ταυτόχρονα, αλλά πιο πολύ με καύλωνε η ιδέα να κατέβει ο Νικ και να με δεί έτσι με το μαγιο χωμένο στον κόλο μου.
Δεν πέρασαν 5 λεπτά και ακούω πίσω μου
- Ακόμα εδώ είσαι? Αντε τελείωνε, γύρισα και είδα τον Νικ.
- Τελειώνω απάντησα σε 2 λεπτά, απάντησα και εκανα πως σκύβω να πλύνω τα πόδια μου ενώ έβλεπα τον Νικ να με παρατηρεί ενώ για μια στιγμή νόμισα πως φούσκωσε το παντελόνι της άσπρης φόρμας που φόραγε .
Τελείωσα , ντύθικα και έφυγα απογοητευμένος, δεν πειράζει , αυριο μπορεί να είναι η τυχερή μου μέρα σκεύτικα.
Πέρασαν άλλες 2 μέρες έτσι ήμουν απογοητευμένος πως τελικά ο Νικ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για αυτό που του πρόσφερα απολόχερα ,κάθε μέρα απο αυτές τις 2 επόμενες μέρες πέρασε σχεδόν το ίδιο, εγώ κάτω στις ντουζιέρες αυτός να έρχεται να παρατηρεί και να γκρινιάζει που δεν είχα φύγει ακόμα.
Εφτασε και η Πέμπτη και ξανά κατεβένω κάτω για ντούς ενώ πρίν κατέβω του λέω , πάω να κάνω ενα γρήγορο ντούς γιατί εσύ όλο με μαλώνεις
Κατεβηκα κάτω και ξανά τα ίδια με το μαγί στον κόλο μου οπότε σε κάποια στιγμή ακούω τον Νικ να κατεβαίνει. Ερχεται και στέκεται έξω απο τις ντουζιέρες φορώντας μόνο το παντελόνι της φόρμας και μου λέει:
- Σε πειράζει να κάνω και γω ενα ντούς?
- Οχι του λέω τι να με πειράξει?
Κατεβάζει την φόρμα του και μπαίνει γυμνός στις ντουζιέρες
Η θέα ενός χοντρού πούτσου να κρέμεται μπροστά στα μάτια μου έκανε την καρδιά μου να πέζει τρελά και τα χέρια μου να τρέμουνε, αναπόφευκτα το σαπούνι έπεσε απο τα χέρια μου.
Στεκώμουν σαν μαρμαροκολόνα κοιτώντας το πεσμένο σαπούνι όταν τον άκουσα να λέει
- Τι θα γίνει δεν θα το πιάσεις το σαπούνι?
- Δύσκολο, απαντάω
- Γιατι τι φοβάσαι εδω δεν ειναι φυλακή ( το ξέρετε υποθέτω αυτό με το σαπούνι και τις φυλακές)
- Δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο , απλά φοβάμαι μην γλυστρίσω , συνεχίζω εγώ
Με μια αυτός έρχεται πίσω μου και μου λέει
- Σκύψε θα σε κρατάω εγώ και βάζει τα δυο δυνατά του χέρια λίγο πιο κάτω απο την μέση μου.
Αλλο που δεν ήθελα εγώ, έσκυψα και μάλιστα σκύβωντας κόλησα τον κόλο μου πάνω στο χοντρό του πούτσο ενώ έκανα και μερικές κινήσεις να τον πιέζω.
Η αίσθηση του πούτσου του πάνω μου με κατακαύλωσε , η καρδιά μου χτύπαγε γρήγορα και τα χέρια μου έτρεμαν , και ....... μου γλυστράει το σαπούνι και πάει παραπέρα.
- Γλυστράει ε? Τον ακούω να μου λέει, έλα πιάστο συνεχίζει και με σπρώχνει με τον πούτσο του προς την μεριά του σαπουνιού. Τώρα ένοιωθα το καβλί του πάνω μου να τριβεται αλλά με μια διαφορά ..... είχε μεγαλώσει .
Εντέλει έπιασα το σαπούνι και σηκώθηκα, ενώ έριξα μια ματιά στο καυλωμένο του πούτσο με είδε όμως που τον κοίταζα και χαμογέλασε , ήταν φανερό πως με έπεζε τώρα αυτός.
Δεν πέρασν 2 λεπτά και τώρα έριξα το σαπούνι επίτηδες
Αυτός τότε ήρθε δίπλα μου βάζει το αριστερό του χέρι του γύρω απο την πλάτη μου και μέχρι το αριστερό βυζάκι μου και μου λέει «αντε πιάστο, σε κρατάω» ξανασκύβω αλλά αυτήν την φορά όπωε έιπα ήταν στο πλάι μου και έστι όπως είχε έρθει το κεφάλι μου κατέβηκε δίπλα απο τον καυλωμένο του πούτσο , την ώρα που ήμουν σκυφτός ένοιωθα τα δάχτυλα του να πιέζουν και να τσιμπάνε ελαφρά την ρόγα απο το βυζάκι μου, εκανα να σηκωθώ αλλά μόλις έφτασα στο ύψος του πούτσου του με σταμάτησε με το άλλο του χέρι λέγωντας μου δώσε μου στο σαπούνι και μέινε εκεί, του δίνω το σαπόυνι και αυτός άρχισε να τρίβει τον πούτσο το στο πρόσωπό μου και να με χτυπάει με το καβλι του, ενω με το άλλο χέρι που το πήρε απο τα βυζί μου άρχισε να με χαιδεύεει στον κόλο και να μου βάζει σαπούνι στην τρύπα μου αφού έλυσε το ενα κορδόνι απο το μαγιό και το μαγιό έπεσε κάτω.
Θα μπεί κανένας του λέω όλο νάζι
Μην φοβάσαι έχω κλειδώσει , απάντησε αυτός και άρχισε με δύναμη να μου γαμάει το στόμα, ήταν πολύ καυλώμένος και τα βογκητά του σημάδι πως του άρεσε έτσι όπως τον έγλυφα με έκαναν να τον γλύφω με πιο πολύ όρεξη και τα πρώτα υγρά του πούτσου του δεν άργησαν να εμφανιστούν και να με κάνουν να καυλώνω ενω σκευτώμουνα τι θα κάνω όταν έρθει η ώρα να χύσει.
Συνήθως δεν πίνω χύσια εκτός και αν έχω καυλώσει παρα πολύ και να γλύφω εναν όμορφο πούτσο.
Ειχα καυλώσει και γω πάρα πολύ , ο μικρός μου πούτσος έχυνε μόνος του, και η απάντηση στο δίλλημα αν θα του έπινα τα χύσια ήρθε απο μόνη της όταν ένοιωσα να πετάγωνται στο λαρύγκι μου τα χύσια του πούτσου του που σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να βγάλω απο το στόμα μου
- Ετσι μωρό μου πίνε, πίνε το γάλα σου να μεγαλώσεις τον άκουσα να λέει,και εγώ έπινα τα ατέλειωτα χύσια του.
Μόλις έχυσε με έπιασε απο την μέση και με άβγαλε απο τις ντουζιέρες πήγε και κάθησε στο κρεββάτι , άνοιξε τα πόδια του και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του, μου πήρε το κεφάλι και το έβαλε πάλι πανω στο καυλί του, άρχισα να γλύφω με όρεξη και σε λίγο του ξανασηκώθηκε και έγινε σαν κάγκελο.
Μου έκανε νόημα με το χέρι του να ανέβω στο κρεβάτι και αυτό έκανα , έπεσα στα 4 και αυτός απο πίσω μου μου έβαζε σαπούνι και με ανοιγε με τα δάχτυλα του , μέχρι που ένοιωσα το καυλί του να πιέζει την κολοτρυπίδα μου και άρχισα να τον νοιώθω να μπένει μέσα μου. Η κίνηση που έκανα προς τα μπρός ήταν αυθόρμητη γιατί άρχισα να πονάω.
Για λίγο θα πονέσεις τον ακούω να λέει μην φοβάσαι μόλις μπώ μέσα σου όλος και κουνηθώ 1-2 φορές θα σου φύγει ο πόνος.
Ενοιωθα την κολοτρυπίδα μου να ανοίγει να βγάζει φωτιές , το σαπόύνι όμως βοήθησε πολύ και γλύστρησε μέσα μου, 1-2 φορές και ο πόνος έφυγε και ήρθε η ώρα της μεγάλης καύλας. Στη αρχή κουνιώτανε μέσα έξω απλά και σιγά σιγά αλλά όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο γρήγορα, λυποθυμία μου ερχώταν , τα πόδια μου τρέμανε , ξάπλωσα κάτω ενώ αυτός απο πίσω μου να μην λέει να τελειώσει το καυλί μου το ένοιωθα να χύνει ασταμάτητα.
Κάποια στιγμή σταμάτησε και με έβαλε να γυρίσω στο πλάι ενώ αυτός ήταν πίσω μου , με το ενα του χέρι μου σήκωσε το αριστερό πόδι και μου τον ξαναέχωσε , αυτήν την φορά με δύναμη και άρχισε να με πηδάει σαν λυσασμένος , η κολοτρυπίδα μου έιχε ανόίξει πλέον πολύ και με ευχαρίστιση δεχώμουν μέσα μου το καβλί του.
Πέρασε αρκετή ώρα που με ξέσκιζε όταν τον άκουσα να λέει θέλω να χύσω αλλά θα χύσουμε παρέα , τότε αφήνει κάτω το πόδι μου και το βάζει μπροστά και μου πιάνει τον μικρό μου πούτσο και άρχισε να τον πέζει, να πω εδω πως πρώτη φορά μου το έκανε κάποιος αυτό, ενώ συνέχιζε να με πηδάει με δύναμη.
Δεν άργισε πλέον όμως και σε λίγο τον ένοιωσα να με πλυμμιρίζει με το χύσι του, η αίσθηση του πούτσου του πού έχυνε μέσα μου με έκανε να χύσω και εγώ, το σπέρμα μου πετάχτικε μακρυά ενώ έβγαλα απο μέσα μου τόσο πολύ χύσι που ποτέ δεν είχα βγάλει.
Βρεθήκαμε αρκετές φορές ακόμα με τον Νικ μέχρι που εγω άλλαξα περιοχή και πήγα αρκετά μακρυά απο το γυμνασήριο, περνάω όμως κάπου κάπου και ξαναζούμε πάλι ατελειώτες στιγμές καύλας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")