Διακοπές του Πέτρου στη Ρόδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Πέτρο και τότε ήμουν εικοσιτριών χρονών. Είμαι 1.82 μελαχρινός με καστανά μάτια και αρκετά ωραίο σώμα. Από τότε που συνειδητοποίησα ότι οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις επεκτείνονται και στο ίδιο φύλο, ήταν το πιο κρυφό μου μυστικό που δεν ήξερε κανείς, εκτός βέβαια από τους εκάστοτε γαμιάδες μου. Δεν το ήξερε κανείς από την παρέα μου και όπως καταλαβαίνετε είχα τεράστιο άγχος για να μην το μάθουν.

Πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε για μια βδομάδα στη Ρόδο. Εγώ ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με το Γιώργο. Με το Γιώργο είμαστε φίλοι από παιδιά. Εμένα φυσικά πάντα με καύλωνε η ιδέα να γαμηθώ μαζί του γιατί ήταν αρκετά μανάρι αλλά αυτά θα σας τα πω μια άλλη φορά.

Όλοι είχαμε την καλύτερη διάθεση για να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται ώστε αυτή η εκδρομή να μας μείνει αξέχαστη. Πράγματι, οι πρώτες δύο μέρες κύλησαν πολύ ωραία και ρίχναμε πολύ γέλιο. Την Τετάρτη, γυρνώντας από το μπάνιο έτρεχα για να προφτάσω τα ασανσέρ. Στριμώχτηκα στο ασανσέρ που ήταν πήχτρα. Ήμασταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο. Εγώ συγκεκριμένα ήμουν ανάμεσα σε δυο τουρίστες, πραγματικά μανάρια.

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει από την αρχή γιατί μες στον κόσμο δεν τους είχα παρατηρήσει καλά. Ο ένας ήταν πολύ ψηλός, μελαχρινός, με σκούρα χαρακτηριστικά, αρκετά λεπτός, αλλά με πολύ ωραία μπράτσα από ότι μπορούσα να δω. Ο άλλος ήταν πιο κοντός αλλά πολύ πιο γεροδεμένος. Δεν φορούσε μπλούζα από πάνω και μπορούσα να τον παρατηρήσω καλά. Ήταν καστανός με μελί-πράσινα μάτια και ένα υπέροχο μυστηριώδες βλέμμα που με καύλωνε πολύ. Πιο πολύ όμως με καύλωνε το καλογυμνασμένο σώμα του. Είχε μεγάλες ανοιχτές πλάτες, φουσκωμένα μπράτσα και σχηματισμένους κοιλιακούς. Φαινόταν ότι πήγαινε γυμναστήριο.

Πρέπει να κατάλαβαν ότι τους παρατηρούσα γιατί τους έπιασα να παρακολουθούν το βλέμμα μου. Κατέβηκαν στον πέμπτο όροφο. Βγαίνοντας νομίζω ότι ο καστανός μου έπιασε αστραπιαία τον κώλο. Εγώ αναστατώθηκα αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος δεν αντέδρασα. Έφτασα σχεδόν μηχανικά στο δωμάτιο ενώ στη διαδρομή σκεφτόμουν αυτό που είχε γίνει. Μέσα μου ήλπιζα να μην το είχα φανταστεί.

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε ευχάριστα και ούτε ξανασκέφτηκα αυτό που έγινε στο ασανσέρ. Το βράδυ πήγαμε στο εστιατόριο για να τσιμπήσουμε κάτι πριν την έξοδο. Και τότε τους ξαναείδα. Κάθονταν μόνοι τους λίγα τραπέζια πιο δίπλα. Καθίσαμε κι εμείς σε ένα από τα άδεια τραπέζια. Το βλέμμα μου ταξίδευε σε όλο το δωμάτιο έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω αν κάθονταν ακόμα στο τραπέζι τους. Μετά από δέκα λεπτά τους είδα να κατευθύνονται προς την πόρτα. Αμέσως σηκώθηκα, είπα στα παιδιά πως με έπιασε φριχτός πονοκέφαλος και πως θα πάω να ξαπλώσω αλλά τους είπα να παν βόλτα και να μην χάσουν τη βραδιά τους.

Βγήκα από το εστιατόριο και τους είδα που περίμεναν στο ασανσέρ. Προχώρησα βιαστικά και τους είδα που μπήκαν στο ασανσέρ. Μπήκα αμέσως στο διπλανό ασανσέρ και πάτησα το κουμπί του πέμπτου. Όταν έφτασα τους παρακολούθησα διακριτικά και είδα ότι μπήκαν στο δωμάτιο 523. Τώρα ήξερα που μένουν. Σκεφτόμουν τι πήγαινα να κάνω και μου φαινόταν αδιανόητο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο παράτολμος. Τα βήματά μου με οδήγησαν μόνα τους έξω από την πόρτα τους και περίμενα εκεί, ενώ συγχρόνως σκεφτόμουν το ρίσκο που έπαιρνα. Και αν όλα ήταν της φαντασίας μου και γινόμουν ρεζίλι; Αν το μάθαινε η παρέα μου τι θα 'κανα; Στο μυαλό μου περνούσαν οι αντιδράσεις τους σαν ταινία. Τελικά πήρα το θάρρος να το κάνω και χτύπησα αποφασιστικά την πόρτα.

Άνοιξαν σχετικά γρήγορα. Στην πόρτα στεκόταν ο ψηλός. Φορούσε μια φόρμα κι ένα μαύρο κοντομάνικο από πάνω. Τα 'χασα όταν τον είδα.

-    «Συγγνώμη, πρέπει να χτύπησα σε λάθος δωμάτιο» του είπα.

-    «Σε περιμέναμε…» μου είπε, σαν να μην άκουσε τίποτα από αυτά που του είπα και μου έγνεψε να μπω μέσα.

Εγώ μπήκα σιγά-σιγά ενώ αγωνιούσα για το τι με περίμενε. Μόλις μπήκα αντίκρισα τον άλλο. Φορούσε κι αυτός φόρμα και από πάνω ένα κοντό αμάνικο φανελάκι, που τον έκανε πραγματικά πολύ σέξι.

-    «Καλώς τον!», μου είπε. «Εμένα με λένε Μάνο και τον ψηλό από 'κει Γιώργο. Ελπίζω να περάσουμε καλά οι τρεις μας».

Τα λόγια του με άναψαν και σε συνδυασμό μ' αυτό που έβλεπα το φούσκωμα στο παντελόνι μου δεν άργησε να με ενοχλεί. «Εσύ δεν θα μας πεις το ονοματάκι σου;» με ρώτησε ο Γιώργος.

-    «Πε... Πέτρος» είπα με τρεμάμενη φωνή.

-    «Έχεις άγχος Πετράκη; Γιατί; Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε πονέσουμε πολύ, αν και ο Γιάννης από 'κει έχει χοντρό εργαλείο».

Δεν πίστευα τα αυτιά μου. Ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με δυο παίδαρους που ήθελαν να με γαμήσουν. Ένιωθα σαν να ήμουν σε όνειρο. Δεν πίστευα ότι η τύχη θα μπορούσε να μου χαμογελάσει πότε τόσο πολύ. Ο Γιάννης συνέχισε τα πρόστυχα υπονοούμενα.

-    «Θες να πιεις κάτι;» με ρώτησε.

-    «Ο... όχι» λέω εγώ.

-    «Μην ανησυχείς, σε λίγο θα πιεις είτε το θες είτε όχι» μου απάντησε με ένα χαμόγελο.

-    «Καλύτερα να κάνεις ένα ντουζάκι» μου είπε ο Γιώργος και μου έδειξε το μπάνιο.

Εγώ μπήκα μηχανικά μέσα χωρίς να καταλαβαίνω τι γινόταν. Τα είχα ελαφρώς χαμένα αλλά κάτι μου έλεγε ότι με περίμεναν υπέροχες στιγμές. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο ενώ καθάρισα πολύ προσεχτικά την κωλοτρυπίδα μου. Μετά ξύρισα όλες τις τρίχες από των κώλο μου και αφού σκουπίστηκα καλά έβαλα ένα μποξεράκι που βρήκα εκεί και βγήκα έξω.

Στο δωμάτιο με περίμενε ο Γιώργος όρθιος δίπλα στο κρεβάτι ενώ ο Γιάννης είχε ξαπλώσει και χάιδευε επιδεικτικά τα αρχίδια του πάνω από τη φόρμα. Η καύλα μου είχε φτάσει σε απίστευτο σημείο μ' αυτό που έβλεπα. Με πλησίασε ο Γιώργος.

-    «Λοιπόν, αν θες να περάσουμε καλά θα κάνεις ότι σου λέμε. Κατάλαβες παλιοπουστράκι;» με ρώτησε.

Με άναβε απίστευτα που μου μιλούσε έτσι. Του έγνεψα καταφατικά και με μιας με αρπάζει και άρχισε να με φιλάει με πολύ πάθος. Κόλλησε τα χείλια του στα δικά μου ενώ η γλώσσα του κουνιόταν πολύ επιδέξια μέσα στο στόμα μου. Φιλούσε πραγματικά υπέροχα και απολάμβανα αυτό το γλωσσόφιλο. Συγχρόνως με το χέρι του μου χούφτωνε τον κώλο ενώ σε κάποια σημεία σταματούσε και στη σούφρα μου. Εγώ δεν έχασα την ευκαιρία και του έπιασα τον πούτσο πάνω από τη φόρμα.

-    «Επ! Τι κάνεις εκεί;», με ρώτησε ο Γιώργος με αυστηρό ύφος.

-    «Βιάζεται ρε μαλάκα να φάει πούτσο. Δεν βλέπεις πως λυσσάει για το εργαλείο σου η ψωλαρπάχτρα;» απάντησε ο Γιάννης.

-    «Γουστάρεις μωρό μου να μου πάρεις πίπα;» με ξαναρώτησε ο Γιώργος.

-    «Ε, ναι λοιπόν, θέλω να σε τσιμπουκώσω. Θέλω να χώσω όλη την ψωλή σου στο στόμα μου και να την κάνω να λιώνει» είπα εγώ με θάρρος, αφού αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα.

-    «Έλα λοιπόν, κάνε με να νιώσω ικανοποίηση» με πρόσταξε.

Εγώ δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο. Του έβγαλα αμέσως την μπλούζα. Τι θέαμα ήταν αυτό! Το καυλί μου είχε πάρει φωτιά. Αν και ήταν αρκετά αδύνατος είχε μεγάλες τετράγωνες πλάτες και ελαφρώς σχηματισμένους κοιλιακούς. Φιληθήκαμε και πάλι για λίγο. Μετά, του έγλυψα το λαιμό και κατευθύνθηκα προς τα κάτω. Έμεινα για λίγο στις ρώγες του που είχαν καυλώσει από την περιποίηση που του έκανα. Ύστερα γονάτισα και πέρασα τη γλώσσα μου από τους κοιλιακούς του, ώσπου έφτασα στο επίμαχο σημείο. Σήκωσα το κεφάλι μου και τον κοίταξα στα μάτια.

-    «Είσαι καύλα!», μου λέει. «Μη σταματάς. Αποθέωσέ με... »

Έβαλα τα χέρια μου στη μέση του και του κατέβασα το παντελόνι. Ο καυλιάρης μου φορούσε μαύρο κολλητό μποξεράκι. Στη μύτη μου ήρθε μια έντονη μυρωδιά ιδρώτα και αντρικής μυρωδιάς. Αυτόν τον άντρα τον ήθελα απίστευτα. Κόλλησα το στόμα μου πάνω στο μποξεράκι του και προσπαθούσα να γευτώ τη ψωλή του. Η πουτσάρα του είχε ήδη καυλώσει κι εγώ προσπαθούσα να ρουφήξω όσο περισσότερο μπορούσα απολαμβάνοντας την υπέροχη μυρωδιά αντρίλας που έβγαζε. Του είχα μουσκέψει το μποξεράκι με τη γλώσσα μου. Πρέπει να του άρεσε κι αυτουνού γιατί έβγαζε βογκητά απόλαυσης. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης είχε καυλώσει για τα καλά. Είχε βάλει το χέρι του μέσα στη φόρμα και χάιδευε το πουλί του.

-    «Δεν αντέχω άλλο παλιοτσουλάκι. Γλύψε μου την πούτσα!» μου είπε ο Γιώργος πιέζοντας το κεφάλι μου στην πούτσα του.

Δεν ήθελα να τον αφήσω άλλο να βασανίζεται γι' αυτό του κατέβασα το μποξεράκι με αργές κινήσεις. Από μέσα πετάχτηκε τεντωμένη η ψωλή του. Ήταν αρκετά μακριά, γύρω στα 17cm όχι ιδιαίτερα χοντρή. Το πουτσοκέφαλο του ήταν κατακόκκινο από τα παιχνίδια που του έκανα. Είχε αρκετά καλό εργαλείο. Έβγαλα την γλωσσίτσα μου και του έγλυψα την άκρη από το πουτσοκέφαλο. Ήξερα ότι θα του αρέσει γιατί αναρίγησε από την καύλα. Άρχισα να τον βάζω όλο και πιο μέσα στο στόμα μου. Φοβόμουν να βάλω πολύ μέσα γιατί δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τον γλύφω.

-    «Τι είναι αυτά; Αν είναι να φας πούτσο θα τον φας όλο!» μου είπε ο γαμιάς μου και μου έσπρωξε το κεφάλι χώνοντας την ψωλή του μέχρι το λαιμό μου.

Με μπούκωσε με το παλούκι του και τα 'χασα στην αρχή. Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω και να κάνω παιχνίδια με τη γλώσσα μου. Ο Γιώργος με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και μου έδινε το ρυθμό. Μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Με είχε κάνει πουτάνα του και μου άρεσε πολύ. Μου έβαζε και έβγαζε την πούτσα του γρήγορα ώσπου πήρα εγώ το ρυθμό και γαμιόμουν μόνος μου στο παλούκι του, ενώ αυτός απολάμβανε την πίπα που του έπαιρνα βγάζοντας μουγκρητά από την ηδονή. Στην αρχή οι κινήσεις μου ήταν αργές. Την έβγαζα και την ξανάβαζα με αργούς ρυθμούς. Την έγλυφα ολόκληρη από το κεφαλάκι ως τη βάση. Σιγά-σιγά επιτάχυνα τους ρυθμούς μου ώσπου έφτασα να γαμιέμαι με απίστευτη ταχύτητα στο δεκαεπτάποντο πουλί του. Είχε υπέροχη γεύση βαρβατίλας που μου την έδινε τόσο.

-    «Τι ψωλού είσαι εσύ μωρό μου; Τι τσιμπούκι μου παίρνεις! Την έχεις απογειώσει την πούτσα μου! Τέτοια καύλα ούτε όταν γαμάω μουνάκι. Άνοιξε το βρομόστομα σου να στην καρφώσω μωρή ξεφτιλισμένη» με έβριζε ο Γιώργος ενώ τον πίπωνα.

Τι άντρας ήταν αυτός!
Στο μεταξύ ο Γιάννης την έπαιζε σχετικά γρήγορα ενώ τα μάτια του είχαν κολλήσει στο στοματάκι μου. Εγώ με την άκρη του ματιού μου τον είδα και αναρωτήθηκα τι προσόντα να έχει κι αυτός. Η πούτσα του Γιώργου δεν με άφησε να σκεφτώ για πολύ ώρα. Είχε φουσκώσει και οι φλέβες είχαν πεταχτεί. Κατάλαβα ότι θα έχυνε. Ήθελα τόσο πολύ να απολαύσω τους χυμούς του.

-    «Ετοιμάσου μωρό μου να τα πιεις όλα!» μου είπε ο Γιώργος.

Δεν πρόλαβα να τον γλύψω δυο φορές ακόμα και από το καυλί του πετάχτηκαν μικρές ριπές σπέρματος τις οποίες ρουφούσα σα διψασμένη πουτάνα, παρόλο που δεν είχε πολύ ωραία γεύση και δεν ήταν ιδιαίτερα πηχτό. Το ήπια όμως όλο μέχρι τελευταίας σταγόνας και του καθάρισα εντελώς την πούτσα ώστε δεν έμεινε ίχνος από το χύσι του.

-    «Μπράβο Πετράκη! Τη δικιά του πούτσα τη γυάλισες. Έλα τώρα να περιποιηθείς και τη δικιά μου» είπε ο Γιάννης δείχνοντας επιδεικτικά την ψωλή του.

Το στόμα μου, που είχε ακόμα έντονη τη γεύση από το χύσι του Γιώργου ήθελε σα τρελό να γλύψει την ψωλή αυτού του γαμιά, που φαινόταν ακόμα πιο βαρβάτος από το Γιώργο.
Έφτασα στο κρεβάτι περπατώντας στα τέσσερα κι ανέβηκα επάνω. Ο Γιάννης με κοιτούσε με ένα απόλυτα λάγνο βλέμμα που έκανε τον σηκωμένο πούτσο μου να αναριγήσει από καύλα. Με το δάχτυλο του μου έγνεφε να πλησιάσω κι εγώ κοίταζα το επίμαχο σημείο ξερογλύφοντας. Έβαλα τα χέρια μου στη μέση του και του κατέβασα τη φόρμα χουφτώνοντας τον σφιχτό σαν πέτρα κώλο του. Το μανάρι μου φορούσε μαύρο Calvin Klein μποξεράκι. Δεν άντεχα άλλο αυτή την προσμονή. Είχα λυσσάξει κυριολεκτικά για το πουλί του. Άρχισα να του τον χαϊδεύω πάνω από το μποξεράκι, το οποίο κόντευε να σχιστεί από τη δύναμη της πούτσας του. Ο Γιάννης έβγαζε βογκητά ευχαρίστησης που πρόδιδαν την καύλα που ένιωθε.

-    «Δεν αντέχω άλλο μωρή τσούλα» αναφώνησε και έσκισε το μποξεράκι με τα χέρια του.

Από μέσα πετάχτηκε σαν θηρίο ένα παλούκι πάνω από δεκαεννιά πόντους, πολύ χοντρό με πολλές έντονες φλέβες κι ένα τεράστιο κατακόκκινο πουτσοκέφαλο. Ήταν καλύτερη κι από τις ψωλές που έβλεπα στις τσόντες. Το πρώτο σοκ έδωσε τη θέση του σε μία απίστευτη σηκωμάρα. Ο πούτσος μου φτερούγιζε κανονικά. Δεν περίμενα καθόλου. Άνοιξα το στόμα του κι έχωσα μέσα όσο πιο πολύ από το παλαμάρι του μπορούσα να ρουφήξω. Τα βογκητά ευχαρίστησης δεν άργησαν να έρθουν κι από τους δυο μας. Ο Γιάννης ανασήκωσε τη λεκάνη του ώστε να μπορώ να απολαμβάνω και τη θέα των αρχιδιών του. Το μανάρι μου είχε δυο πολύ βαριά παπάρια, γεμάτα χύσι έτοιμο να το πιω. Ενώ του έγλυφα το καυλί του, τού ζουλούσα συγχρόνως τα μπαλάκια του, μία το ένα και μια το άλλο. Τα ένιωθα να βράζουν και να ετοιμάζουν αυτό που θα ρουφούσα αργότερα. Ο Γιάννης όμως δεν έμενε αμέτοχος στο τσιμπούκι που του έπαιρνα. Με είχε πιάσει από το σβέρκο και μου έδινε το ρυθμό για να τον γλύφω. Μου γαμούσε κανονικά το στόμα και με έβριζε ταυτόχρονα:

-    «Έλα καριολίτσα μου, άνοιξε το στοματάκι σου να ρουφήξεις κι άλλο από την ψωλή μου. Αφού είσαι μεγάλη ψωλαρπάχτρα και σ' αρέσει.»

Με τρέλαινε που με εξεφτέλιξε, που με έκανε να νιώθω ότι είμαι η δούλα του κι αυτός είναι ο αφέντης μου. Οι ρυθμοί αυτοί συνεχίστηκαν για πολύ ώρα ακόμα καθώς ο γαμιάς μου δεν έλεγε να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την απίστευτη ευχαρίστηση. Το στόμα μου είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά από τον γρήγορο ρυθμό που ρουφούσα την βαρβάτη ψωλή του καυλωμένου μάναρου μου. Ο Γιώργος, του οποίου τα χύσια είχα καταπιεί πριν, είχε καυλώσει και πάλι και όπως φαινόταν ήταν έτοιμος για δεύτερο γύρο. Ο Γιάννης του έκανε νεύμα κ με νόημα του έδειξε το κωλαράκι μου. Εγώ μόλις το είδα αυτό ανασήκωσα τα πόδια μου ώστε να μπορεί να έχει στη θέα του ο Γιώργος τη ροδαλή ξυρισμένη τρυπούλα μου. Ήρθε και στήθηκε από πίσω μου, κι αφού με βάρεσε μερικά μπατσάκια στον κώλο άρχισε να σαλιώνει το δάχτυλο του και να μου ανοίγει τον κώλο. Εγώ στο άγγιγμα του αναριγούσα από την καύλα κι έβγαζα μικρά βογκητά ευχαρίστησης, πιπώνοντας όλο και πιο έντονα τον παίδαρο, το Μάνο, ενώ συγχρόνως τον χούφτωνα στα σφιχτά του μπούτια, το γεροδεμένο στέρνο του και τους γραμμομένους κοιλιακούς του. Η καύλα μου είχε φτάσει σε απίστευτα όρια και μόλις ο Γιώργος μου ακούμπησε το κεφαλάκι της ψωλής του στα τοιχώματα του κώλου μου, από την πολύ καύλα άρχισα να χύνω χωρίς καν να ακουμπήσω το καυλί μου. Πρώτη φορά έχυσα έτσι και τόσο έντονα.

-    «Τι έκανες εκεί ρε;» με ρώτησε ο Γιώργος. «Τόλμησες να χύσεις πάνω στα σεντόνια μας;»

-    «Αυτό πρέπει να το πληρώσεις παλιοπουτανάκι», συνέχισε ο Γιάννης. «Κολλητέ, απευθύνθηκε στο Γιώργο, σκίσ' του τον κώλο, για να μάθει άλλη φορά να προσέχει».

Εγώ, αν και λίγο τρομοκρατημένος από το σκληρό γαμήσι που με περίμενε, είχα τόσες καύλες που αν και μόλις είχα χύσει, η πούτσα μου ήταν ακόμα καυλωμένη. Ο Γιώργος που πλέον με κρατούσε σφιχτά από τη μέση, με βάρεσε δύο δυνατές μπάτσες στο κωλαράκι. Εγώ, αφού συνέχιζα να περιποιούμαι την ψώλα του Γιάννη, δεν μπορούσα να μιλήσω, γι' αυτό αρκέστηκα σε ένα μικρό βογκητό ευχαρίστησης.

-    «Έτοιμος μωρή πούστρα να τον φας; Θα στον καρφώσω όλο μωρή γαμιόλα για να τον χαρείς σε όλο του το μεγαλείο», είπε ο Γιώργος.

Εγώ έβγαλα το καυλί του Γιάννη από το στόμα μου και του φώναξα με πάθος:

-    «Ναι γαμιά μου, Μπήξ' τον μου όλο μέσα, δείξε μου τι θα πει γαμήσι».

Ο Γιάννης, ελαφρώς τσατισμένος που τόλμησα να βγάλω την πούτσα του από το στόμα του, με αρπάζει με το ένα χέρι από τα μαλλιά και με το άλλο κατευθύνει το παλούκι του στο στόμα μου, για να συνεχίσω το τσιμπούκι.

-    «Μην τολμήσεις να την ξαναβγάλεις από το στόμα σου», με πρόσταξε με επιτακτικό ύφος.

Και εγώ σαν ταπεινό πουτανάκι του έγνεψα καταφατικά, ενώ συνέχισα να κάνω παιχνίδια με τη γλώσσα μου στο καυλί του. Ήταν πολύ δύσκολο να κουμαντάρω ένα τέτοιο εργαλείο, ωστόσο, από τα βογκητά ευχαρίστησης που του ξέφευγαν, καταλάβαινα ότι το απολάμβανε κι αυτός. Η έκπληξη όμως ήρθε από πίσω. Ο Γιώργος που τόση ώρα χάιδευε τα τοιχώματα του κώλου με μια ξαφνική κίνηση, μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου έχωσε μέσα κάμποσα εκατοστά από την ψωλή του. Ο πόνος ήταν αφόρητος καθώς είχα να γαμηθώ πολύ καιρό και παρ' όλο που μου είχε ανοίξει τη σούφρα, η τρυπούλα μου δεν χωρούσε την πούτσα του. Ευτυχώς που δεν ήταν και χοντρή. Από το ξάφνιασμα γρατσούνισα με τα δόντια μου ελαφρά την ψωλάρα του Γιάννη, ο οποίος με άρπαξε από τα μαλλιά, μου σήκωσε το κεφάλι και μου άστραψε δύο δυνατές μπάτσες.

-    «Συγγνώμη αφέντη», ψέλλισα εγώ.

-    «Να προσέχεις άλλη φορά παλιομαλακισμένο. Γλύφε τώρα», με πρόσταξε και πάλι.

Με τρέλαινε που μου μιλούσε έτσι κι έκανε τον πούτσο μου να φτερουγίζει από την καύλα. Ο Γιώργος, εν τω μεταξύ, άφησε για λίγο το πουλί του μέσα στον κώλο μου για να συνηθίσω το μέγεθός του. Άρχισε σιγά-σιγά τις παλινδρομήσεις και να με γαμάει με αργό ρυθμό. Τον έβγαζε και μου τον ξανάχωνε αργά-αργά στην αρχή, κάνοντας την προσμονή γι' αυτό που με περίμενε όλο και πιο καυλωτική. Ο κώλος μου είχε ανοίξει πλέον και χωρούσε άνετα σχεδόν όλους τους πόντους της πουτσάρας του. Πλέον δεν με λυπόταν και με γαμούσε πολύ γρήγορα ενώ μου τον έχωνε με όση ορμή μπορούσε. Τότε κι εγώ άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου και να κουνάω το κωλαράκι μου ώστε να πέφτουν πάνω μου ακόμα και τα αρχίδια του με δύναμη. Ωστόσο, δεν ήθελα να απομακρύνω και το στόμα μου από το καυλί του Γιάννη, πράγμα που ούτε ο ίδιος μου επέτρεπε φυσικά. Μας πήρε κάνα 5λεπτο για να συγχρονιστούμε.

Το όνειρο μου πλέον ήταν πραγματικότητα: γαμιόμουν συγχρόνως από όλες μου τις τρύπες!!! Το αίσθημα ήταν τρομερό κι αν και μόλις είχα χύσει ο πούτσος μου είχε ξανασηκωθεί και στεκόταν στητός, έτοιμος για ένα δεύτερο χύσι. Εγώ, προσπαθώντας να ικανοποιήσω όλους μου τους γαμιάδες, έκανα μία συνεχόμενη κίνηση μπρος-πίσω, γλύφοντας αρχικά τη χοντρή και γεμάτη φλέβες ψωλάρα του Γιάννη και στη συνέχεια παραδίνοντας τον ορθάνοιχτο πλέον κώλο μου στο έλεος της μακρουλής πούτσας του Γιώργου.

Το γαμήσι αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον είκοσι λεπτά ακόμα καθώς ο Γιάννης όπως μου είπε φημιζόταν για τις αντοχές του (πράγμα που μου απέδειξε και στην πράξη) ενώ ο Γιώργος μόλις είχε χύσει οπότε άντεχε αρκετά. Ο Γιώργος μάλιστα είχε πωρωθεί για τα καλά! Με γαμούσε με μία απίστευτη ταχύτητα προσφέροντας μου όλο και μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Τα βογκητά μου πλέον πρέπει να ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο. Τότε ο Γιώργος μας προειδοποίησε ότι σε λίγο θα χύσει ενώ εγώ δήλωσα στο Μάνο πως θέλω απεγνωσμένα να πιω τα υγρά του.

-    «Περίμενε κολλητέ, να το χύσουμε μαζί το πουστράκι. Εσύ στην τιποτένια τρύπα του κι εγώ στο στοματάκι μου», είπε ο Γιάννης. «Το θες πολύ το χύσι μου μωρό μου;» με ρώτησε με ένα βλέμμα όλο καύλα.

-    «Πάρα πολύ, του απάντησα εγώ, διψάω γι' αυτό. Το θέλω σα λυσσασμένη πουτάνα!»

-    «Εδώ το έχω μωρό μου, μου είπε δείχνοντας τα αρχίδια του. «Στο ετοιμάζω... »

Με τρέλαινε όταν μου έλεγε κάτι τέτοια! Ήταν πραγματικό αρσενικό! Προσπαθώντας να επιταχύνω την ολοκλήρωση της απίστευτης αυτής απόλαυσης, άρχισα να μαλάζω τα βαριά τριχωτά μπαλάκια του Γιάννη. Η αλήθεια είναι πως είχε τα πιο μεγάλα και τα πιο φουσκωμένα αρχίδια που είχα δει ποτέ σε άντρα, ακόμα και σε τσόντες με gay porn stars. Γι' αυτό κι εγώ έβαλα τα δυνατά μου να τον ικανοποιήσω κι εδώ όπως μπορώ. Ο παροξυσμός του Γιώργου συνεχιζόταν κι ο κώλος μου είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά καθώς την εμβόλιζε ο μακρύς σωλήνας του Γιώργου. Έβγαλα την πούτσα του Γιάννη από το στοματάκι μου, κι άρχισα να του πιπιλάω τα μπαλάκια, μία το ένα και μία το άλλο. Τώρα ήταν τα βογκητά ευχαρίστησης του Γιάννη, του μάναρού μου, που ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο, καθώς του ρουφούσα τα τεράστια παπάρια του. Επειδή δεν ήθελα όμως να αφήσω την ψωλή του έτσι, με το άλλο χέρι του την έπαιζα κανονικά και με δύναμη, ενώ η προσμονή για το θείο νέκταρ που θα μου αμολούσε σε λίγο γινόταν όλο και μεγαλύτερη.

Σε λίγο, τα βογκητά γίνανε πιο έντονα και άρχισε να συσπάται η πούτσα του. Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Το ίδιο όμως ένιωθα και στην σούφρα μου, καθώς η πούτσα του Γιώργου σπαρταρούσε τώρα κι αυτή σαν ψάρι, έτοιμη να ξαμολήσει τα υγρά του στο κωλαράκι μου. Πρώτος έχυσε ο Γιώργος. Το σπέρμα του, αν κι έχυνε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ήταν πολύ και γέμισε το κωλαράκι μου. Το ένιωθα να γεμίζει απαλά το έντερο μου και να με δροσίζει ευχάριστα καθώς ξεχείλιζε και σταγόνες κυλούσαν στα κωλομέρια μου. Η εκσπερμάτιση του Γιώργου συνοδεύτηκε από τις κραυγές του που πρόδιδαν το μέγεθος της καύλας και της ηδονής που ένιωθε εκείνη την ώρα. Εξαντλημένος πια από το διπλό του ξεκαύλωμα, ο Γιώργος ξεκάρφωσε την ψωλή του από τον ξεσκισμένο κώλο μου κι έπεσε εξουθενωμένος με τα μούτρα στο κρεβάτι, κρατώντας την πρησμένη ψωλή του.

-    «Ετοιμάσου τώρα να φας το αληθινό ψωλόχυμα» μου είπε ο Γιάννης του οποίου οι φλέβες είχαν πεταχτεί στο καυλί του και τώρα διαγράφονταν ολοφάνερα. «Ετοιμάσου... »

Εγώ τότε καταλαβαίνοντας ότι από στιγμή σε στιγμή θα απολάμβανα αυτό που τόση ώρα προετοίμαζα αγκάλιασα με τα τσιμπουκόχειλα μου το εργαλείο του. Τότε ο Γιάννης άρχισε να εκσφενδονίζει μεγάλες ριπές από πηχτό και καυτό χύσι τις οποίες εγώ κατάπινα αμέσως, φοβούμενος μήπως χάσω καμιά σταγόνα. Έπινα, έπινα, έπινα δεν τελείωνε καθώς τα φουσκωμένα αρχίδια του γαμιά μου φαίνεται ότι ήταν αντάξια των προσδοκιών μου και δεν άδειαζαν με τίποτα. Το σκηνικό αυτό καλυπτόταν από τις δυνατές φωνές και του Γιάννη αλλά και από τα ολοφάνερα βογκητά μου!! Ήμουν σίγουρος ότι μας είχε ακούσει όλο το ξενοδοχείο, ενώ σίγουρα οποιοσδήποτε μας έβλεπε εκείνη τη στιγμή θα οδηγούνταν σίγουρα σε ένα απόλυτο χύσιμο.

Η απόλαυση του να ρουφάς σαν πουτάνα, όπως δηλαδή έκανα κι εγώ, τα χύσια του Γιάννη, ήταν απίστευτη. Η αλμυρή τους γεύση δημιουργούσε ένα γαργαλητό στον ουρανίσκο μου ενώ η αίσθηση τους με έκανε να νιώθω γεμάτο και ολοκληρωμένο. Κράτησα το παλούκι του Γιάννη στο στοματάκι μου άλλα πέντε λεπτά για να σιγουρευτώ ότι έχει στραγγίξει εντελώς, ενώ αυτό άρχισε σιγά-σιγά να ξεκαυλώνει.

-    «Εντάξει, τώρα μπορείς να το βγάλεις από το στόμα σου», μου είπε ο Γιάννης. «Σου άρεσε δουλάκι μου;», με ρώτησε με ύφος.

-    «Πολύ αφέντη μου!», του απάντησα εγώ.Ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που είχα πάρει ποτέ. Έχετε την πιο μεγάλη, την πιο χοντρή και την πιο βαρβάτη ψωλή που έχω δει ποτέ σε γαμιά, ακόμα και σε πορνοστάρς» είπα εγώ.

-    «Χαίρομαι που σ' άρεσε πουστράκι. Φύγε τώρα!» με διέταξε ο Γιάννης.

-    «Μα δε θα με σκίσετε κι εσείς γαμιά μου;» τον ρώτησα εγώ.

-    «Όχι πουτανάκι μου. Δε θα στον μπήξω τώρα στο κωλαράκι σου. Άσε κάτι και για αύριο… Πέρνα αύριο να σου περιποιηθώ και την κωλάρα σου που θα 'μαστε και τα δυο μας».

Εγώ υπάκουσα ντύθηκα στα γρήγορα κι επέστρεψα στο δωμάτιο μου με ένα απίστευτο αίσθημα ικανοποίησης. Οι διακοπές μου στη Ρόδο μόλις είχαν αποκτήσει νόημα!
 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")