Από το καρναβάλι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε στο καρναβάλι του 2003. Εγώ σπούδαζα στην Πάτρα, εκείνος στην Αθήνα. Είχε κατέβει για να μείνει μερικές μέρες σε ένα γνωστό του, που τύχαινε να τον γνωρίζω κι εγώ. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα! Ήταν γύρω στο 1.75, καστανός με λακκάκια στα μάγουλα κι ένα σέξι χαμόγελο που με τρέλαινε.

Μέχρι τότε, στα 22 μου δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα με κάποιον άντρα. Νομίζω ότι πάντα μου άρεσαν, αλλά προσπαθούσα να το απωθώ από το μυαλό μου. Κατάγομαι και από μια μικρή πόλη, όποτε δεν ήταν και εύκολο να κάνω κάτι, ακόμη και αν το ήθελα.

Επειδή ο κοινός μας φίλος είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, μου πρότεινε αν μπορούσα να φιλοξενήσω μερικά παιδιά στο σπίτι μου. Όσοι έχουν ζήσει Πατρινό καρναβάλι καταλαβαίνουν τι εννοώ... Μέσα στα τρία παιδιά που θα φιλοξενούσα ήταν και ο Πέτρος. Προσπαθούσα να μη χάνω ευκαιρία για να τον βλέπω γυμνό, αλλά δεν τολμούσα να κάνω κάποια κίνηση επειδή δεν ήξερα αν ήταν straight η gay, οπότε υπήρχε και η πιθανότητα να γίνω ρεζίλι.

Τελικά, το μόνο που είχα καταφέρει τότε, εκτός του πλούσιου οφθαλμόλουτρου, ήταν να κάνουμε μια γενική κουβέντα-ψάρεμα πάνω στο θέμα όλοι μαζί, όπου δεν έβγαλα και πολλά συμπεράσματα. Το τελευταίο βράδυ, την επομένη όλα τα παιδιά θα έφευγαν. Βγήκαμε όλοι μαζί σε ένα τσιπουράδικο.

Ο Πέτρος ήπιε πάρα πολύ και ήταν χάλια. Είπα ότι δεν είχα διάθεση και ότι αφού θα έφευγα για το σπίτι, μπορούσα να τον πάρω μαζί μου και να τον βάλω να ξαπλώσει. Έτσι και έγινε... Ήταν η τελευταία μου ευκαιρία, αλλά δεν μπορούσα όμως να την εκμεταλλευτώ, αφού ήταν πολύ μεθυσμένος. Σκέφτηκα όμως κάτι καλύτερο. Τον έγδυσα και τον έβαλα στην μπανιέρα για ντους, ότι και καλά θα τον ξεμεθούσε.

Τον χούφτωνα τρελά όσο τον έκανα μπάνιο, ενώ έδειξε να ανταποκρίνεται. Φιλιόμασταν στο στόμα με πάθος, αλλά ήρθαν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν το γλέντι σπίτι για να μην είμαι μόνος…

Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε δύο μήνες μετά, που ξαναήρθε Πάτρα. Δεν είχαμε μιλήσει. Δεν ήξερα τι είχε καταλάβει -αν είχε καταλάβει- αν θα έλεγε κάτι... και φοβόμουν... Τελικά, ένα απόγευμα που ήμουν μόνος στο σπίτι, χτύπησε το κουδούνι. Ήταν ο Πέτρος. Μου είπε ότι ο Γιώργος (το παιδί που τον φιλοξενούσε) είχε μάθημα και τον άφησε μόνο, οπότε ήρθε σε μένα. Και να έμενε για παρέα, αν δε με πείραζε.

Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και η κουβέντα έφτασε και στο επίμαχο θέμα. Μου λέει:
-         Ρε συ! Τη μέρα που έφυγα για Αθήνα, μετά το καρναβάλι, είδα ένα περίεργο όνειρο!

-         Τι όνειρο;

Ρώτησα δήθεν ανυποψίαστος, εγώ ενώ είχα αρχίσει να κοκκινίζω…
-    Να! Ότι μετά που μέθυσα στο μαγαζί, με έφερες εδώ. Και δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αλλά...

-         Αλλά; Τι; Έκανα κάτι που σου άρεσε;

-         Ναι! Είναι κάτι που τριγυρνάει στο μυαλό μου από τότε…

-         Εάν τριγυρνάει στο μυαλό σου από τότε, να σου πω ότι δε ήταν όνειρο. Εκείνο το βράδυ σε έγδυσα και σε έβαλα στην μπανιέρα.

Ήρθε κοντά μου, με φίλησε, τρυφερά στην αρχή, πιο άγρια και δυνατά στη συνέχεια…

-     Σε θέλω! Θα γίνεις δικός μου! Θα σε πάρω όπως κανείς άλλος!!!

-         Μα, ούτως ή άλλως δεν το έχω ξανακάνει…

-         Αλήθεια; Ή το λες για να με καυλώσεις κι άλλο; Πάντως, αν είναι αλήθεια, πρέπει να ξέρεις ότι και για μένα είσαι το πρώτο αγοράκι που παίρνω.

Τα χέρια του άρχισαν να διατρέχουν ολόκληρο το κορμί μου, με έμφαση στον κώλο μου. Ένιωθα αμήχανα, αλλά μου άρεσε! Πέρασα στην αντεπίθεση κάνοντας το ίδιο. Ονειρευόμουν δυο μήνες τον πούτσο του, και τώρα τον είχα στα χέρια μου! Νόμιζα ότι δεν το ζω.. ότι το ζει κάποιος άλλος και το παρακολουθώ...

Έσπρωχνε το κεφάλι μου προς τα κάτω… είχε βγάλει το καυλί του και ήθελε να το πάρω στο στόμα μου. Δεν το είχα ξανακάνει. Τον πήρα στο στόμα μου.. μου έκανε παρατηρήσεις για τα δόντια μου… δεν ήξερα…
-    Μωράκι μου, θα γυρίσεις;

Γύρισα. Έσκυψε και άρχισε να γλύφει την τρύπα μου… συνέχισε βάζοντας μου δάχτυλο, ενώ άπλωσε και μια κρέμα που έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Ήρθε πίσω μου… έτριψε τον πούτσο του στην τρύπα μου… είχα ανατριχιάσει ολόκληρος! Έβαλε το κεφαλάκι… πονούσα υπερβολικά, αλλά μου άρεσε!

Δάγκωσα το μαξιλάρι για να μην ουρλιάξω… καταλάβαινα ότι προσπαθούσε να μην με πονέσει, και όποτε του έλεγα ότι δεν άντεχα άλλο, άλλαζε στάση.

Είχε τρελή φαντασία! Το κάναμε τέσσερις φορές! Έχυσα πέντε φορές!

Περιττό να πω ότι μετά, για μια εβδομάδα δεν μπορούσα ούτε να κάτσω, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα.

Με τον Πέτρο κάναμε σεξ σε κάθε ευκαιρία που μπορούσε να κατέβει ή εγώ να ανέβω...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")