Μάλιστα Master

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφήνοντας τον Σπύρο πίσω μου και αφού είχα διαλύσει την εταιρεία στην Ρουμανία, εγκαταλείποντας το εμπόρευμα στα χέρια ενός αλήτη που με κατέκλεψε, έμεινα τελικά ρημαγμένος ψυχικά και σωματικά, να σέρνομαι στους δρόμους φτωχός, γέρος και άσχημος. (Και τι άλλο είπατε;
Σας παρακαλώ, δεν θέλω πλεονασμούς. :)) Όλα αυτά που φοβόμουν μικρός μην συμβούν, δηλαδή. Και έτσι ήταν βέβαια, αφού έτσι αισθανόμουν.

Και τα βήματα μου την μέρα των γενεθλίων μου καθώς έμπαινα στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου, μέφεραν έξω από μια σχολή καράτε. Και μπαίνοντας μέσα πρόσφερα στον εαυτό μου το καλύτερο δώρο που μπορούσα να του κάνω.

Ξεκίνησα το καράτε αυτή την ίδια βραδιά των γενεθλίων μου και δεν σταμάτησα παρά μόνο αφού πήρα την μαύρη ζώνη δύο χρόνια και τρεις μήνες μετά.

Μέσα σε αυτό το διάστημα και καθώς το κορμί μου άρχισε να αναγεννάται και μαζί να τραβάει προς τα πάνω και το πνεύμα μου και καθώς οι ενδοφρίνες μου χτυπάγαν κόκκινο και μαζί άρχισε να δείχνει σχεδόν ρόδινη η ζωή ξανά, εγώ σκεφτόμουν πως θα επέστρεφα ξανά στην κοινωνία. Και πως θα σταμάταγα να σκέφτομαι τον Σπύρο και την μιζέρια μου. Και ο μόνος τρόπος που διέκρινα ήταν να ξανακάνω έρωτα. Να πάρω ανθρώπους πάλι στην αγκαλιά μου. Αλλά πως; Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να κάνω έρωτα μόνο με αυτόν που αγαπούσα. Έπρεπε λοιπόν να ξαναανακαλύψω τον εαυτό μου από την αρχή. Και να μάθω να κάνω έρωτα for the sake of it.

Και καθώς ανακάλυψα τον κόσμο του internet παθιάστηκα με το νέο μέσον, που μου άνοιγε νέους δρόμους επικοινωνίας. Και έπεσα με τα μούτρα και τα έφαγα. Έκανα τις πρώτες μου προσπάθειες να πλησιάσω ερωτικά τους υπέροχους άγνωστους, για να ανακαλύψω τρομοκρατημένος ότι ακόμα ήμουν υπόδουλος των συναισθημάτων και τρομερά ευάλωτος από τον πρόσφατο χωρισμό μου. Και επανειλημμένως ο πούτσος μου με πρόδωσε στις πιο κρίσιμες στιγμές. Το κορμί μου αρνιόταν να λειτουργήσει, αφού το μυαλό και η ψυχή ήταν ακόμα μπλοκαρισμένα.

Δεν μπορούσα όμως να κάνω πίσω. Αν κλεινόμουν πάλι στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Και καθώς δεν άντεχα το ρεζιλίκι της ανεπάρκειας μου, το κάλυψα πίσω από το παιχνίδι των ρόλων. Δήλωσα αποκλειστικά παθητικός και έγινα το πουστράκι πάνω στο οποίο όλοι θέλαν να ξεκαβλώσουν . Και εγώ δεν ανησυχούσα πια που δεν κάβλωνα. Αρκεί που οι άγνωστοι γαμιάδες μου ήταν ευχαριστημένοι με αυτό που τους έδινα.

Αν και σε μένα λίγοι δίνανε κάτι πίσω. Και αυτοί που ήταν τρυφεροί και με φιλούσαν στο στόμα , απολάμβαναν την στύση του άνδρα τους καθώς τον πήδαγαν. Γιατί έτσι τουλάχιστον αισθανόμουν ότι αγαπιόμουν τουλάχιστον από αυτόν που με γάμαγε. Και κάβλωνα. Μόνο με ένα φιλί στο στόμα. Που όμως μια σκέψη μόνο αρκούσε για να αισθανθώ τον ανδρισμό μου να υποχωρεί τρομοκρατημένος στο καβούκι του. Και αυτό με έκανε να αισθάνομαι τρομερά ανασφαλής με τους ερωτικούς μου συντρόφους.

Δεν έφτανε όμως αυτό για να επιβιώσω στο κόσμο του one night stand, αφού σχεδόν όλοι θέλαν να ξεκαβλώσουν και να σε ξεχάσουν το συντομότερο , μιας που οποιαδήποτε επανάληψη με το ίδιο πρόσωπο θα θεωρείτο αδυναμία και υποχώρηση στο συναίσθημα και αυτό ήταν ανεπίτρεπτο για ανθρώπους που ήταν ήδη πολύ τρομοκρατημένοι για να τολμήσουν οποιαδήποτε επαφή με ένα άλλο άνθρωπο, εκτός της μίας τυχαίας απρόσωπης ερωτικής συνεύρεσης, που τους επέτρεπε να συνεχίσουν να ζουν, χωρίς να χρειαστεί να αντικρίσουν και να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.

Και έτσι μια νύχτα που αρνήθηκα να πληγώσω με την απόρριψη μου ένα εραστή της μιας βραδιάς, χαρίζοντας του τελικά τον κώλο μου, παίζοντας για άλλη μια φορά τον αγαπημένο μου ρόλο του sex social worker, το πλήρωσα φρικτά. Χαμένος μέσα στο κόσμο του και το είδωλο του, χρησιμοποίησε το κορμί μου τόσο εγωιστικά, που κυριολεκτικά λες και ρούφηξε όλη την ενέργεια από μέσα μου με καλαμάκι και με άφησε να σέρνομαι στο δρόμο, ένα άψυχο άδειο κέλυφος. Έφτασα με τρομερή προσπάθεια στο σπίτι μου και σωριάστηκα μισολιπόθυμος στο κρεβάτι μου.

Από κείνη την μέρα κατάλαβα ότι αν ήθελα να επιβιώσω στον δρόμο, έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και να μάθω να λέω όχι. Και το επόμενο βήμα, αφού δεν ήταν λύση να ξανακλειστώ στο σπίτι, αλλά ούτε και έτοιμος ακόμα να ξαναπαραδοθώ σε άνθρωπο (και θα αργούσα πολύ ακόμα να αισθανθώ έτοιμος για κάτι τέτοιο), ήταν να μεταστρέψω το one night stand από αρνητική συναισθηματικά εμπειρία, σε θετική. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να συμβεί αυτό ήταν να το μετατρέψω σε πράξη αγάπης.

Και έτσι από την επόμενη φορά που πήγα με ένα άγνωστο και ενώσαμε τα κορμιά μας, το πρώτο πράμα που κοίταγα ήταν να κάνω ότι πέρναγε από το χέρι μου για να περάσει εκείνος καλά. Του έδινα τα πάντα. Και τις περισσότερες φορές οι εραστές μου βλέποντας το ζήλο μου να τους ικανοποιήσω όλες τις ανάγκες τους, γλύκαιναν πολύ και για αυτή την μία βραδιά που ενώναμε τα κορμιά μας μου δίναν και κείνοι πίσω ότι μπορούσαν. Και έτσι κατέληγα τις περισσότερες φορές να επιστρέφω στο σπίτι μου με ένα γλυκό χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπο μου.

Και αυτό συνεχίστηκε για τα επόμενα δυο χρόνια. Και μια μέρα απάντησα στην αγγελία ενός master. Το σκεφτόμουν καιρό αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση. Χρειαζόμουν κάποιον να με πονέσει. Το άξιζα, δεν το άξιζα; Και βέβαια το άξιζα να πονέσω, αφού ήμουν κακό παιδί. Αλλιώς γιατί ο πατερούλης ήταν τόσο βίαιος με την μανούλα; Εκείνα τα χρόνια δεν ήξερα βέβαια την απάντηση, ήξερα όμως ότι η μάνα μου ήταν ανίσχυρη να τα βγάλει πέρα με την οργή του άνδρα της. Και γω άθελα μου στάθηκα δίπλα της. Πολύ κοντά της. Βλέπετε αυτή ήταν η αδύναμη. Πότε έκανα το βήμα και πήρα την θέση της δεν το γνωρίζω. Αλλά από κείνη την στιγμή ο πόνος της ήταν δικός μου και το φταίξιμο της, φταίξιμο μου. Γιατί αλλιώς για πιο λόγο ο πατερούλης να της φέρνεται τόσο σκληρά και να την τιμωρεί έτσι; Έπρεπε λοιπόν να πληρώσω για όλα. Και ήρθε επιτέλους η ώρα.

Με διέταξε να γδυθώ εντελώς, μου έδεσε τα μάτια με ένα μαύρο πανί και μετά με έβαλε να κάτσω στην καρέκλα. Πήρε το σκοινί και μου έδεσε σφικτά τα χέρια πίσω από την πλάτη της καρέκλας. Μετά μου έδεσε και τα πόδια. Τώρα ήμουν ανίσχυρος στα χέρια του άγνωστου που έβαλα βράδυ μέσα στο σπίτι μου. Θα μπορούσε κάλλιστα να με σφάξει χωρίς κανένας να πάρει είδηση τίποτα. Τρόμαξα, κάβλωσα με την σκέψη... Με ποια σειρά όμως;

Αισθάνθηκα την ανάσα του στο λαιμό μου. Γύρισα ασυναίσθητα και μύρισα τον αέρα που τον τύλιγε. Ξαφνικά τα δάχτυλα του πιάσανε σαν μέγγενη τις ρώγες μου και τις τρίψανε.. Ένα υπόκωφο βογκητό μου ξέφυγε. Πόνος και κάβλα.
Μούχωσε ένα πολύ γερό χαστούκι. Το κεφάλι μου τινάχτηκε στα δεξιά. Σοκ, πόνος, έκπληξη. «Δεν σούπα ότι δεν θέλω να ακούσω ούτε ένα ψίθυρο;»
«Μάλιστα» ψιθύρισα. Το επόμενο χαστούκι τίναξε το κεφάλι μου στα αριστερά. Πόνος, σοκ, πόνος. Δάκρυα ανεβαίναν στα μάτια μου. « Μάλιστα τι, σκλάβε;»
Απορία.. αναλαμπή. «Μάλιστα master!», απάντησα δυνατά.
«Έτσι μπράβο σκλάβε». Τα δάχτυλα του ξανά στις ρώγες μου. Μου τις έστριβε με μανία. Άχνα από τα χείλη μου.

Πόνος, ηδονή, πόνος, πόνος, πόνος. Τα δάκρυα τρέχανε στα μάτια μου. Ο ήχος του φερμουάρ που κατεβαίνει.. η μυρωδιά της βαρβατίλας.. τα ρουθούνια που ανοίγουν πεινασμένα να συλλάβουν την μυρωδιά που ξεγλιστράει.. το κεφάλι που γυρίζει ακολουθώντας την μύτη που ρουθουνίζει αχόρταγα. Είναι κοντά, το αισθάνομαι.. ο λαιμός προτάσσεται λαίμαργα μπροστά.. η μυρωδιά του μου τρυπάει τα ρουθούνια.. κοντεύω να τρελαθώ. Ο Θεέ μου, πόσο έχω ανάγκη να πάρω αυτή την ψωλή στο στόμα μου! Θέλω να ουρλιάξω από την προσμονή!

Ξανακινείται προς τα δεξιά μου. Τον νιώθω.. η ένταση μεγαλώνει. Ακολουθώ διψασμένα.. ανοίγω ασυναίσθητα τα χείλη μου.. η γλώσσα μου περνάει πάνω από τα ξερά μου χείλη. Είναι πολύ κοντά μου τώρα. Την μυρίζω.. νιώθω την μυρωδιά του πούτσου του να με διαπερνάει ολόκληρο. Η γλώσσα μου έχει πεταχτεί ολόκληρη έξω και ξαφνικά με μια ασυναίσθητη κίνηση κόμπρας τινάζω τον λαιμό μου και αρπάζω την ψωλή του στο στόμα μου! Τον αισθάνομαι να πισωπατά ασυναίσθητα, αιφνιδιασμένος, αλλά αμέσως μετά σαν κύμα το κορμί του ακολουθεί τον πούτσο του και σκάει στο πρόσωπο μου.

Γρυλίζω ανυπόμονα. Τον γλύφω αχόρταγα, τον μυρίζω, χώνω την γλώσσα μου μες στο πετσάκι του, τον αισθάνομαι να μεγαλώνει και να γεμίζει το στόμα μου.. είναι μεγάλος και χοντρός.. τα σάλια μου τρέχουν απτά πλάγια. Μου αρπάζει το κεφάλι με το δεξί του χέρι και μου γαμάει το στόμα άγρια καθώς με το αριστερό μου στρίβει την ρώγα με δύναμη. Κοντεύει να μου την ξεριζώσει. Πονάω φρικτά, καθώς συνεχίζει να μου γαμάει το στόμα με αφόρητη δύναμη. Μια ροχάλα έρχεται και σκάει στο πρόσωπό μου. Μου ξεριζώνει τις ρώγες, με φτύνει στην μάπα και μου γαμάει το στόμα. Θέλω να τον καταβροχθίσω ολόκληρο. Έχω μεταμορφωθεί σε άγριο θηρίο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τραβιέται. Γρυλίζω πληγωμένος. Τρώω χαστούκι. Γρυλίζω έξαλλος με την γλώσσα έξω. Θέλω την ψωλή του στο στόμα μου. Το ξέρει. Μου χώνει άλλο ένα γερό χαστούκι και το κεφάλι μου τινάζεται αριστερά. Αφροί βγαίνουν απτό στόμα μου. Μου αρπάζει τα μαλλιά και μου σπρώχνει το κεφάλι πίσω.
«Άνοιξε το στόμα σου καριόλη».

Είμαι σαν τρελός. Γρυλίζω. Θέλω πίσω αυτό μου πήραν απτό στόμα. Μου τραβάει τα μαλλιά έξαλλος. Βογκάω. Θέλει να μου τα ξεριζώσει. Ανοίγω το στόμα βογκώντας έκπληκτος από τον τρομερό πόνο. Η μία ροχάλα μετά την άλλη σκάει μέσα στο ανοιχτό μου στόμα.
«Γαμημένε καργιόλη άνοιξε καλά το στόμα σου!». Μου κρατάει το κεφάλι πίσω ξεριζώνοντας μου τα μαλλιά. «Άνοιξε το παλιοκαργιόλη, θα σε σκοτώσω!». Δάκρυα τρέχουν απτά μάτια μου. Καταπίνω τις ροχάλες του την μία πίσω από την άλλη. Πνίγομαι. Κολλάνε στο λαιμό μου. Καίγομαι. Κοντεύω να χύσω. Είμαι εξουθενωμένος.

Μου λύνει τα σχοινιά στα πόδια. Το κεφάλι μου πέφτει μπροστά ξέπνοο.. Τα σάλια του τρέχουν απτό στόμα μου. Ακούω ένα γνώριμο ήχο, σαν να σκίζεται κάτι. « Άνοιξε το στόμα» με διατάζει. Υπακούω. Το στόμα μου γεμίζει με το σλιπ μου και πριν προλάβω να διαμαρτυρηθώ μου σηκώνει απότομα τα πόδια ψηλά στο ύψος του κεφαλιού μου. Πονάω. Είμαι διπλωμένος στα δύο. Μουγκρίζω. Μια ροχάλα σκάει στην κωλότρυπα μου. Δεν έχω δύναμη να αντιδράσω. Η ψωλή του διαπερνάει την τρύπα μου με δύναμη και καρφώνεται στο κώλο μου.

Ένα μουγκρητό πληγωμένου θηρίου βγαίνει από μέσα μου καθώς με σχίζει μανιασμένα. Μου κρατάει τους αστράγαλους με το αριστερό του χέρι και με το δεξί μου βαράει απανωτά χαστούκια στο κωλομέρι. «Σταμάτα να μουγκρίζεις παλιοκαργιόλη! Σταμάτα να μουγκρίζεις και πάρτο σαν άνδρας, γιατί όταν τελειώσω μαζί σου δεν θα σε θέλει κανείς έτσι που θα σούχω κάνει την κωλότρυπα, παλιογαμημένε πούστη!»

Προσπαθούσα να σταματήσω τα πνιγμένα μου βογκητά, αλλά ο πόνος διαπερνούσε σαν κεραυνός την σπονδυλική μου στήλη. Δάκρυα λύτρωσης τρέχανε απτά μάτια μου καθώς οι ροχάλες του κάλυπταν το πρόσωπο μου και τα χύσια μου τιναζόντουσαν στο στήθος και στο σαγόνι μου. Τον κώλο μου δεν τον αισθανόμουνα πια καθώς άδειαζε το σπέρμα του μέσα μου. Μόνο όταν αποτραβιόταν άκουσα τον ήχο που έκανε η καπότα του, καθώς η τρύπα μου ανοιγόκλεινε απελπισμένα προσπαθώντας να κρατήσει φυλακισμένη την πούτσα του μέσα της.

Έκανα πολύ καιρό να ξαναπάω με master. Αισθανόμουνα ότι δεν θα είχε να μου προσφέρει κάτι καινούργιο μια επανάληψη. Και η πρώτη φορά ήταν πολύ έντονα χαραγμένη στο μυαλό μου, για να διακινδυνέψω να ουδετεροποιήσω την ανάμνηση αυτή με μια επανάληψη της.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ όμως, όταν ένας ανωμαλιάρης 25άρης με ένα λεπτό μυώδες κορμάκι, μου ζήτησε κάτι εξωφρενικό.

Μιλάγαμε στο chat γύρω στις 10.30 το βράδυ. Στις δώδεκα και μισή ακριβώς μου χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας της πολυκατοικίας. Του άνοιξα και σε λίγα δευτερόλεπτα άκουσα το ασανσέρ που ανέβαινε προς τον 5ο όροφο. Άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματος μου και κοίταξα την απέναντι πόρτα που έμενε ένας μουσικός. Ήξερα ότι έλειπε αλλά θα μπορούσε να γυρίσει από ώρα σε ώρα. Άφησα ανοιχτή την πόρτα, έπεσα στα τέσσερα και με το πρόσωπο μου να κοιτάει προς το διαμέρισμα μου, τον περίμενα ολόγυμνος.

Άκουσα την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει. Ο μικρός με πλησίασε από πίσω. Έπεσε στα γόνατα από πίσω μου και ξαφνικά αισθάνθηκα την γλώσσα του να χώνεται στην κωλοτρυπίδα μου. Βόγκηξα από την ηδονή. Συνέχισε να μου γαμάει την τρύπα με την γλώσσα του, μέχρι που με έκανε να τον παρακαλάω σαν τρελός να μου τον χώσει. Σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το μπλου τζιν του, έβαλε καπότα και πέφτοντας στα γόνατα, μου σάλιωσε την κωλοτρυπίδα μου και φέρνοντας την ψωλή του στην τρύπα μου, αισθάνθηκα τον πούτσο του αργά και σταθερά να μπαίνει όλος μέσα μου. Δεν ήταν πολύ μεγάλος, αλλά ήταν πολύ χοντρός και καθώς άρχισε να με πηδάει όλο και πιο άγρια, δεν μπορούσα να βαστήξω τα βογκητά μου. Αυτό ήθελε και ο μικρός σαδιστής βέβαια. Να με ακούσουν οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας. Συγκρατιόμουν όσο μπορούσα, αλλά το έκανε όλο και πιο δύσκολο για μένα.

Με ξέσκιζε με μανία πια και δέκα λεπτά μετά έχυσε βογκώντας μέσα μου , ενώ εγώ άδειαζα εκστασιασμένος τα αρχίδια μου στο χαλάκι της εισόδου. Σηκώθηκε, πέταξε δίπλα μου την γεμάτη καπότα του, σήκωσε το παντελόνι του, τράβηξε το φερμουάρ του και κάνοντας επιτόπου στροφή και χωρίς να πει τίποτα, μπήκε πάλι μέσα στο ασανσέρ και έφυγε. Όλη αυτή την ώρα στεκόμουν βαριανασαίνοντας στα τέσσερα χωρίς να γυρίσω ποτέ να τον αντικρύσω. Ακόμα δεν ξέρω ποιος με πήδηξε εκείνη την νύχτα στο διάδρομο της πολυκατοικίας.

Κατάφερα όμως τελικά να δω ποιος μου έδινε πίπα μέσα στο σκοτάδι, μια φορά κάθε βδομάδα, αργά τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, δίπλα στις γραμμές του τραίνου. Επί τρεις μήνες τον περίμενα γονατισμένος στο χώμα, πίσω από ένα παρκαρισμένο φορτηγό, με ανοιχτό το στόμα και κάθε φορά μου άρπαζε το κεφάλι με τα δυο του χέρια και μου γάμαγε το στόμα μέχρι που με ανάγκαζε, χωρίς να με αφήνει να τραβήξω τα χείλη μου την ώρα που έχυνε, να καταπιώ τα χύσια του, που από την ποσότητα τους κάθε φορά μου πλημμυρίζανε το στόμα και μέπνιγαν. Μέχρι που μου άρεσαν τόσο, που έφτασα να τα αποζητώ σαν τρελός και να παρουσιάζω σύνδρομο στέρησης αν ένα Σάββατο δεν με ξύπναγε στέλνοντας μου μήνυμα, απαιτώντας να πάω πίσω από το φορτηγό και να τον περιμένω νάρθει με την ψωλή του καβλωμένη και έτοιμη για γλείψιμο.

Και εκείνο το Σάββατο με αιφνιδίασε καθώς με άρπαξε από το μπουφάν και με έσπρωξε μέσα στο αμάξι του. Και καθώς έμπαινε και κείνος μέσα από την μεριά του οδηγού, πρόλαβα να δω το πρόσωπο του ανθρώπου που επί τρεις μήνες με πίπωνε και μέχυνε στο στόμα. Και μάρεσε αυτό που είδα. Ειδικά όταν κατέβασε το παντελόνι του και ξεγυμνώνοντας και μένα, κατέβασε το κάθισμα, με γύρισε μπρούμυτα και βάζοντας μια καπότα στην υπέροχη ψωλή του, άρχισε να με πηδάει άγρια μέσα στο αμάξι, μέχρι που έχυσε μέσα μου, χωρίς να δίνει δεκάρα για τα διερχόμενα αμάξια των ξενύχτηδων, που επιστρέφανε στα σπίτια τους από τα παρακείμενα μπαράκια και μας κοιτάγανε έκπληκτοι να γαμιόμαστε σαν θηρία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")