Ο Φυσικός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Είμαι δεκαοκτώ χρονών και με λένε Δημήτρη. Είμαι 1.81 με ωραίο σώμα, μεγάλο στέρνο και με κοιλιακούς που διαγράφονταν ελαφρά. Έχω ωραίες πλάτες και έναν στρογγυλό κώλο.

Κατάλαβα ότι είμαι γκέι από μικρός και είχα φαντασιώσεις με τους καθηγητές μου και τους συμμαθητές μου. Πολλές φορές στα αποδυτήρια ήθελα να πάρω τους μεγάλους πούτσους τους και να τους φάω...

Οι καθηγητές μου που μου άρεσαν πολύ ήταν ο φιλόλογος, ο φυσικός και ο γυμναστής. Ο φυσικός είχε ωραίο κωλαράκι και τα προσόντα του διαγράφονταν συχνά μέσα από τα στενά του τζιν. Γινόντουσαν πολλές συζητήσεις για τον πούτσο του και πολύ έλεγαν ότι ήταν καυλωμένος συνέχεια γιατί πάντα κάτι φαινόταν να προέξεχε. Μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να με γαμήσει κάτι που θα συνέβαινε σύντομα.

Μια μέρα, εκεί που μας έκανε μάθημα, κάποια στιγμή, ενώ επικρατούσε χάος μέσα στη τάξη, ερχόταν πάνω από τα γραπτά μας και μας έκανε κάποια σχόλια. Όταν πέρασε πάνω από το δικό μου, μου είπε, πως στο τέλος της ώρας θα ήθελε να μου μιλήσει για το διαγώνισμα. Εγώ παραξενεύτηκα μιας και δεν ήταν το καλύτερο μα ούτε και το χειρότερο.

Εντωμεταξύ είχα βάλει στο μυαλό μου όλες τις περιπτώσεις ώστε να γίνει αυτό που ήθελα, ώσπου χτύπησε το κουδούνι. Όλοι βγήκαν από την τάξη. Αυτός ετοίμαζε τα πράγματά του και εγώ πλησίασα στην έδρα. Πρώτος μίλησε αυτός και μου είπε:

-    «Ξέρεις, Δημήτρη, έχω δει πολλές φορές τον διπλανό σου να αντιγράφει από εσένα…»

-    «Δεν ξέρω, κύριε καθηγητά…», απάντησα εγώ.

Με κοίταξε με δύσπιστο βλέμμα και μου είπε:

-    «Καλά, αλλά θα τον έχω υπόψη μου. Ξέρεις θέλω όλοι να μάθετε κάτι μόλις φύγετε από αυτή την τάξη και γι’ αυτό να μην τον αφήνεις γιατί έτσι εμποδίζεις το λειτούργημα μου».

Έτσι μου είπε και με χάιδεψε στην πλάτη. Μετά έφυγε. Μόλις γύρισα σπίτι έτρεξα στον υπολογιστή και αμέσως έψαξα το τηλέφωνό του στον χρυσό οδηγό. Τον πήρα, με απόκρυψη βέβαια, και άρχισα να του μιλάω με γυναικεία φωνή:

-    «Ναι, γεια σας. Τον κύριο (...)»

-    «Ο ίδιος».

-    «Είμαι μια φοιτήτρια και θα ήθελα να μου κάνετε ιδιαίτερα για να περάσω στον τομέα που θέλω. Μπορείτε;»

-    «Μάλιστα. Τι σας ενδιαφέρει;»

-    «Οι άνδρες!»

Δεν κώλωσε και μου είπε:

-    «Τι χρώμα μαλλιά έχετε;»

-    «Ξανθά».

-    «Φυσικά;»

-    «Ναι».

-    «Αφού φυσική σπουδάζετε φυσικά θα είναι!»

-    «Πόσο τον έχετε;»

-    «Δεν μπορώ να πω από το τηλέφωνο. Θα σου πω από το σχολείο Δημήτρη…»

Το έκλεισα γιατί είχα παγώσει. Νόμιζα ότι με είχε καταλάβει. Ήθελα να πεθάνω. Την άλλη μέρα στο σχολείο, στο μάθημα του, όταν γράφαμε τεστ, σήκωνα το κεφάλι μου να τον κοιτάξω και μου έκλεινε το μάτι συνέχεια.

Κάποια στιγμή πήγε πίσω απ' την έδρα και άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του, χωρίς βέβαια κανείς να τον καταλαβαίνει, γιατί οι συμμαθητές μου έβλεπαν μόνο το χέρι του απλώς να είναι κάτω από το θρανίο, μιας και το θρανίο είχε τρεις πλευρές μέχρι το πάτωμα και τα πόδια του δεν φαινόντουσαν. Όταν χτύπησε το κουδούνι αποφάσισα ή να πάρω αποβολή ή να πάρω αυτό που ήθελα...

Όλοι βγήκαν έξω και εγώ έμεινα μέσα και περίμενα τν καθηγητά να σηκώσει το κεφάλι του που ήταν καρφωμένο πάνω από τον χαρτοφύλακα του. Μόλις με κοίταξε τον πλησίασε και τον χούφτωσα με δύναμη στον πούτσο. Αυτός δεν αντέδρασε και απλώς μου χούφτωσε τα κωλομέρια.

Άρχισα να τον φιλάω. Μόλις τελείωσε το φιλί με άφησε και πήγε και κλείδωσε την πόρτα. Είχαμε όλο το χρόνο μπροστά μας μιας και τώρα ήταν διάλειμμα και μετά δεν είχαμε σε εκείνη την αίθουσα μάθημα. Όταν γύρισε του έπιασα τον κώλο και άρχισα να τον χαϊδεύω μέχρι την πλάτη. Έσκυψα και του κατέβασα το φερμουάρ.

Φορούσε ένα κολλητό μποξεράκι και μέσα από αυτό διακρινόταν ένα θαύμα. Το έπιασα και το χάιδεψα. Του κατέβασα το μποξεράκι. Ένας πούτσος, πέρα από αυτά που σκεφτόμουνα, ξεπήδηξε και με άγγιξε στο πρόσωπο. Ήταν 26 πόντοι (δεν είναι ψεύτικο γιατί στη συνέχεια της ιστορίας λέει ότι τον μέτρησα). Τον έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τον σαλιώνω.

Ο καθηγητής δεν έβγαλε μιλιά, ούτε καν δεν με είχε πιάσει για να σπρώξει το κεφάλι μου. Σηκώθηκα και πήρα έναν πρόχειρο χάρακα και μέτρησα το τέρας γιατί είχα θαυμασμό για αυτό. Με άφησα να τον μετρήσω. Μετά του είπα πως ήθελα να μπει μέσα μου. Το βλέμμα του άστραψε.

Νόμιζα πως θα άρχιζε να με γαμάει άγρια αλλά αυτός κατέβασε ήρεμα το παντελόνι μου και το μποξεράκι μου και άρχισε να με κολλάει επάνω του. Είχαμε καυλώσει πολύ και οι δύο. Έβαλε ένα προφυλακτικό και έβαλε το τέρας μέσα μου. Χωρίς κωλοδάχτυλα και τέτοια. Κατευθείαν. Δεν με πόνεσε γιατί μου άρεσε.

Ήμουν με τον καθηγητή μου στο σχολείο και το κάναμε. Μόλις έχυσε μέσα στο προφυλακτικό το έβγαλε και δεν μου το έδωσε να το φάω γιατί δεν μου άρεσε. Εγώ πρώτη φορά είχα δει τέτοιον άντρα. Βέβαια ήμουν παρθένα, αλλά στις ιστορίες που έχω διαβάσει όλοι έδιναν τα χύσια να τα καταπιούν.

Μετά άρχισα να τον χαϊδεύω στο στήθος του και τότε κατάλαβα ότι ήταν γεροδεμένος και είχε μεγάλο στήθος και κοιλιακούς. Στο στήθος του είχε λίγες τρίχες που με καύλωναν. Τα μπράτσα του με έπιασαν και με έσφιξαν στην αγκαλιά του και μου είπε:

-    «Ήσουν φοβερός! Μου αρέσεις. Θέλω να το ξανακάνουμε…»

-    «Οκ!», του είπα και τον χάιδεψα στον κώλο.

Μετά έφυγα. Μόλις βγήκα είδα ότι πέρναγε από εκεί ο φιλόλογος και μου χαμογέλασε πονηρά. Τρόμαξα μήπως καταλάβει κάτι. Μετά έφυγα και πήγα σπίτι.

Η συνέχεια θα έρθει αργότερα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")