Οικογενειακός φίλος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια. Ένας καλός φίλος των γονιών μου ήταν ο Πέτρος. Αν και αρκετά μικρότερος από τους γονείς μου έκαναν πολύ παρέα και ερχόταν πολύ συχνά σπίτι μας. Εγώ τότε ήμουν σε μια ηλικία που συνειδητοποιούσα ότι είμαι γκέι και δεν ήξερα πως να το εκφράσω.

Όλα άρχισαν στις καλοκαιρινές διακοπές. Έχουμε εξοχικό και φιλοξενούμε πολύ κόσμο κάθε χρόνο. Εκείνη τη χρονιά θα ερχόταν και ο Πέτρος. Έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με εμένα επειδή είχαμε πρόβλημα χώρου. Τότε τον πρόσεξα πρώτη φορά σαν άνδρα και όχι σαν ένα απλό φίλο των γονιών. Ήταν ψηλός, πάνω από 1.85, δούλευε στο πολεμικό ναυτικό και ήταν αρκετά γυμνασμένος. Είχε γκρι μάτια, κοντοκουρεμένα μαλλιά, σαρκώδη χείλη και έναν απίστευτο κώλο. Εκείνος ήταν 33 χρονών εγώ 18.

Ένα πρωί, το δεύτερο από τα συνολικά επτά που θα έμενε μαζί μας, πήγαμε μόνοι μας στην παραλία. Δεν ήξερα τι ακριβώς να πω και πως να ξεκινήσω την κουβέντα, αλλά ευτυχώς με έβγαλε από τη δύσκολη θέση λέγοντας μου:

-    «Λοιπόν, δεν μου είπες… Μόνος αυτό τον καιρό;»

-    «Ας αλλάξουμε θέμα…»

-    «Γιατί ρε; Σε παιδεύει καμιά γκόμενα; Δεν σου κάθεται;»

Δεν ήξερα τι να απαντήσω…

-    «Τι ρε; Εμένα ντρέπεσαι; Όλοι τα χούμε περάσει αυτά στην ηλικία σου. Θυμάμαι τι καύλες είχα τότε; Όλη μέρα σχεδόν! Το τι μαλακία έριχνα, άλλο πράγμα! Εσύ τον παίζεις καθόλου;»

Και ξεκίνησε να μου χαϊδεύει το γόνατο. Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή. Ο Πέτρος κατάλαβε ότι το είχε πάει πιο πέρα απ όσο ήμουν έτοιμος και πήγε να ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα. Εγώ έμεινα εκεί. Σκεφτόμουν όλα αυτά που μου είχε πει. Αν αυτό δεν ήταν ένα πράσινο φως τότε τι ήταν; Επέστρεψε και με φυσικό ύφος μου είπε:

-    «Θα βγάλω το μαγιό μου για να μαυρίσω παντού. Κάνε κι εσύ το ίδιο!»

-    «Άσε καλύτερα…», απάντησα.

«Όχι, άσε τα νάζια», και μου κατέβασε το μαγιό.

Ήμασταν έτσι δίπλα - δίπλα γυμνοί. Τον έβλεπα τελείως γυμνό για πρώτη φορά και τον παρατηρούσα. Είχα καυλώσει. Είχε έναν τέλειο χοντρό πούτσο, τελείως ξυρισμένο.

-    «Να σου βάλω αντηλιακό;», μου είπε.

Έβαλε λίγη κρέμα στα χέρια του και ξεκίνησε να μου βάζει στην πλάτη, ενώ σιγά - σιγά τα χέρια του άρχισαν να κατεβαίνουν. Έπιασε δυνατά μέσα στα χέρια του και τα δυο μου κωλομέρια και μου ψιθύρισε:

-    «Καύλα είσαι...»

Με χάιδευε έτσι αρκετή ώρα, ενώ στη συνέχεια τα δάχτυλα του άρχισαν να παίζουν με το ανδρικό μουνάκι μου, που πρώτη φορά ένιωθα το πόση απόλαυση μπορούσε να μου προσφέρει. Σιγά - σιγά το δάχτυλο του μπήκε με αρκετή δυσκολία στην παρθένα τρυπούλα μου. Έβγαλα μια μικρή κραυγή, πιο πολύ σαν αναστεναγμός. Μου άρεσε. Τώρα ήξερα με σιγουριά τι ήταν αυτό που ήθελα και δε θα το άφηνα, δεν θα τον άφηνα να φύγει.

Μπήκα στο παιχνίδι. Γύρισα από την άλλη, τον κοίταξα λάγνα, του έπιασα τον πούτσο και του τον έπαιξα για λίγο. Έπειτα έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου. Αδέξια αφού ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ.

-    «Μωρό με εντυπωσιάζεις! Συνήθως τα αγοράκια που ξεπαρθενιάζω κάθονται ήσυχα και τον τρώνε.

Έπιασε το κεφάλι μου κα με τα δυο του χέρια ανεβοκατεβάζοντας το κεφάλι μου στο χοντρό καυλί του γαμώντας μου το στόμα. Έχυσε δυνατά. Είχαν μια γλυκιά γεύση και τα κατάπια όλα.

-    «Μωρό πάμε σπίτι. Σου πότισα την μια τρύπα, αλλά για την άλλη δεν έχουμε ότι χρειαζόμαστε. Δεν κάνει να μείνει απότιστη. Αλλά αν σε πηδήξω εδώ, μόνο με το σάλιο μου, θα πονέσεις κι εγώ θέλω το πρώτο σου γαμήσι να το θυμάσαι για πάντα!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")