Μεγάλο καυλί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Φίλοι μου γεια σας! Είμαι ένας νεαρός με μεγάλη αδυναμία στο σεξ. Σεξ με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν με χαλάει, αρκεί να γαμάω και να μου παίρνουν πίπα, πράγμα που μου αρέσει πολύ! Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, το γουστάρω τρελά!

Όταν λοιπόν ήμουν στα πρώτα χρόνια της ερωτικής μου ζωή, ανακάλυψα τι ωραίο πράγμα είναι να χαζεύεις με τους πούτσους τον άλλων… να παίζεις μαλακία μαζί τους, να σε καυλώνουν, να τους κοιτάς να χύνουν και πόσο μάλιστα να σου τον παίρνουν στο στόμα! Ότι καλύτερο, και ειδικά για ένα αγόρι που δεν έχει ερωτικές εμπειρίες.

Έτσι λοιπόν και εμείς, ήμασταν τέσσερις φίλοι που παίζαμε μαλακία όλοι μαζί κοιτάζοντας τσόντα. Η αλήθεια είναι πως εγώ είχα τον μικρότερο πούτσο, πράγμα που δεν με έκανε να αισθάνομαι και πολύ άνετα αλλά, τι να κάνουμε;

Αργότερα έμαθα πως σχεδόν όλοι κάνουν την ίδια δουλειά. Λοιπόν, αυτό γινόταν περίπου για δύο χρόνια. Όλοι παίζαμε μαλακία, χύναμε και φεύγαμε χωρίς να κάνουμε τίποτα ο ένας στον άλλον.

Μια φορά όμως, εκεί που τον παίζαμε, εγώ πήγα πίσω από τον Γιώργο που είχε το μεγαλύτερο καυλί και του τον ακούμπησα για πλάκα.

-    «Να ρε μαλάκες! Είδατε;», τους λέω. «Άλλοι έχουν καυλάρα, άλλοι τους τον ακουμπάνε!»

Και αρχίσαμε τα γέλια. Ο Γιώργος όμως, έτρεξε προς το μπάνιο και έχυσε. Ε, μετά χύσαμε και οι υπόλοιποι και σηκωθήκαμε να φύγουμε ο καθένας για το σπίτι του. Όταν έφτασα έξω από το σπίτι μου με περίμενε ο Γιώργος.

-    «Έλα ρε μαλάκα!», του λέω. «Τι κάνεις εδώ;»

-    «Σε περίμενα να γυρίσεις…»

-    «Γιατί, τι έγινε; Τι θες;»

-    «Για αυτό που έκανες πριν, στο σπίτι…»

-    «Έλα ρε, πλάκα σου έκανα. Ξέχασε το».

-    «Μα αυτό είναι. Δεν μπορώ να το ξεχάσω…»

-    «Γιατί;»

-    «Γιατί με καύλωσε πολύ…!»

Τα έχασα! Δεν ήξερα τι να του πω. Τα πόδια μου έτρεμαν αλλά, να σας πω την αλήθεια, είχα παίξει τρελές μαλακίες στην φαντασίωση αυτή, ότι δηλαδή μου έπαιρνε πίπα και του έπαιζα τον χοντρό του πούτσο.

-    «Ρε Γιώργο, τι λες ρε; Πας καλά;», του λέω.

-    «Θέλω να πάμε τώρα και να κάνουμε ότι μαλακία θες…», μου λέει.

Το σκέφτηκα λίγο, αφού έτρεμα και ολόκληρος αλλά, ο πούτσος μου δεν με άφησε να απαντήσω. Είχε καυλώσει τρελά και φαινόταν και μου λέει:

-    «Τι το παίζεις ρε μαλάκα; Αφού ο πούτσος σου γουστάρει!»

Και πράγματι! Πήγαμε και ήταν η πρώτη φορά που μου πήρε ένα φανταστικό τσιμπούκι και εγώ ευχαριστήθηκα να παίζω μαλακία σε χοντρό καυλί!

Από τότε, έχουμε κάνει σχεδόν τα πάντα και καυλώνουμε τρελά αν και οι δύο πλέον είμαστε παντρεμένοι και είναι πιο δύσκολο.

Αλλά παιδιά, άλλο πράγμα να σου παίρνει πίπα ή να γαμάς άντρα με μεγάλο καυλί… νιώθεις υπέροχα! Έτσι δεν είναι;