Τι έγινε την πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Αποφάσισα να στείλω την περιπέτειά μου για πρώτη φορά με αγόρι.

Ιούλιος, μήνας διακοπών κι εγώ αντί για διακοπές πήγαινα φροντιστήριο με άλλα παιδιά συμμαθητές μου από το σχολείο.

Σαββατοκύριακο ήταν τότε που οι γονείς μου, μου πρότειναν να πάμε για διήμερο στο νησάκι που είναι ακριβώς απέναντι από εκεί που μένουμε, στην Σαλαμίνα. Όμως αυτή η ιδέα δεν μου άρεσε καθόλου να είμαι μαζί τους και προτιμούσα - τάχα για διάβασμα - να μείνω πίσω. Έτσι και έγινε.

Παρασκευή απόγευμα μετά το μάθημα πάμε για καφέ όλη η παρέα του φροντιστηρίου. Καταλαβαίνετε τι χαβαλές, όλα πήγαιναν καλά μες στις πέντε χαρές. Περασμένη η ώρα αποφασίσαμε να πάμε σπίτια μας. Αφού με τον συμμαθητή μου τον Θέμη είπαμε να πάμε σπίτι μου να δούμε ταινία στο βίντεο.

Έτσι έγινε και ο Θέμης που είναι και γείτονας πήρε άδεια από τους γονείς του να μείνει σπίτι μου. Οι γονείς του με ήξεραν καλά και μένα και τους γονείς μου και φυσικά τον άφησαν.

Ο Θέμης συνομήλικος, καλό αντράκι και λίγο συνεσταλμένος. Καθίσαμε στον καναπέ, πήραμε τα σουβλάκια μας και βυθιστήκαμε να δούμε ταινία… Σιγά τώρα μην βλέπαμε θρίλερ! Από την καβάντζα μου βγάζω δύο βιντεοκασέτες πορνό και φυσικά συμφώνησε και ο Θέμης να τις δούμε.

Τα γαμήσια πήγαιναν κι έρχονταν το ένα μετά το άλλο! Εμείς κάπου - κάπου σχολιάζαμε τις στάσεις και τις σκηνές. Η ανάσα μας κομμένη και φυσικά τα πουλιά μας στα ουράνια.

Εγώ πιο θρασύς και από ανάγκη φυσικά, είπα στον Θέμη ότι θα τον βγάλω και άμα χρειαστεί θα τον παίξω. Φάνηκε λίγο αμήχανος αλλά δεν αντέδρασε κι έτσι βρέθηκα με τον πούτσο μου σηκωμένο, με την βερμούδα μου ελαφρά κατεβασμένη και να χαϊδεύομαι αργά και καυλιάρικα.

Ο Θέμης με κοιτούσε με απορία αλλά και με μία έκφραση πάθους γιατί είδα ότι το μάτι του κλεφτά παρατηρούσε τον πούτσο μου όπως τον χάιδευα και έδειχνε να του αρέσει.

Με ρώτησε αν θα έπρεπε κι εκείνος να κάνει το ίδιο. Φυσικά του είπα ότι έπρεπε ήδη να τον παίζει! Ο Θέμης κατέβασε το σορτς του μέχρι τα γόνατα και ξεδιπλώθηκε ο πούτσος του σηκωμένος και καυλωμένος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν σοκαρίστηκα όταν τον είδα..

Το κατάλαβε και μου είπε:

-    «Μήπως δεν θα ‘πρεπε να το κάνουμε αυτό;» του απάντησα

-    «Ας μην έχουμε πρόβλημα… εξάλλου είμαστε μόνοι μας...», του απάντησα.

Η τσόντα έδειχνε σεξ με gay όταν με ρώτησε ο Θέμης:

-    «Καλά, αυτοί δεν πονάνε;»

-    «Μάλλον τους αρέσει και ο πόνος θα είναι γλυκός, ειδάλλως δεν θα το έκαναν...», του απάντησα.

Λέγοντας όλα αυτά το μυαλό μου ήταν πλέον στο πως θα μπλέξω τον Θέμη να δοκιμάσουμε κι εμείς αυτό που βλέπαμε, και χωρίς ντροπή του λέω:

-    «Ρε συ Θέμη, το δοκιμάζουμε; Και αν δεν γουστάρουμε σταματάμε».

Δεν νομίζω ότι το σκέφτηκε πολύ και μου είπε:

-    «Πώς θα το ξεκινήσουμε;»

Ήμουν πιο θρασύς και τον πλησίασα, αφού κατέβασα εντελώς τα κάτω ρούχα μου. Κάθισα δίπλα του ώστε τα κορμιά μας ν' ακουμπάνε. Εκεί νιώσαμε λίγο άβολα, αλλά αμέσως το ξεπέρασα πρώτος. Του πρότεινα να του παίξω τον πούτσο του κι εκείνος τον δικό μου και πριν μου απαντήσει άρχιζα να χαϊδεύω το καυλί του που ήταν έξτρα καυλωμένο.

Του άρεσε και άρχισε να το απολαμβάνει και συνέχιζα να του το παίζω λες και ήταν δικό μου. Οφείλω να πω ότι μου άρεσε η αίσθηση του πούτσου του. Τραβήχτηκα λίγο προς τα πίσω και του ζήτησα να πιάσει κι εκείνος τον δικό μου.

Σε λίγο ο Θέμης έπαιζε τον πούτσο μου και το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ίσως από ντροπή, ίσως και από καύλα. Αφοσιώθηκε αποκλειστικά στον πούτσο μου, αφού και η στάση που πήρε με ανάγκασε να μην του χαϊδεύω τον δικό του. Έδειχνε να του αρέσει αυτό που έκανε.

Μου τον έπαιζε αργά και καυλιάρικα, όταν κάποια στιγμή του πίεζα ελαφρά το κεφάλι του προς τον πούτσο μου σαν να του έλεγα να τον πάρει στο στόμα του. Στην αρχή αντιστάθηκε αλλά είχα γίνει πλέον αρκετά πιεστικός. Είδε ότι βρισκόμουν και σε κατάσταση μεγάλης καύλας και μου λέει:

-    «Αν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό!»

Του είπα ότι θα του κάνω το ίδιο κι έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα του. Άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το δούλευε καλά… Δεν μπορούσε να τον βάλει βαθιά στο στόμα του αν και τον προέτρεπα να το κάνει. Άρχιζα να το απολαμβάνω...

Εξάλλου δεν μου είχε ξανασυμβεί στην ζωή μου, ούτε από γυναίκα. Μου χάιδευε τ' αρχίδια μου και τον έπαιρνε σιγά - σιγά γεμάτο υγρά και καύλα. Όταν ένιωσα το δάχτυλό του να προσπαθεί να μου σκαλίσει την τρύπα μου, τον άφησα να μην αισθάνεται ότι έχει μόνο παθητικό ρόλο και γιατί μου άρεσε κι εμένα.

Σβήσαμε τα φώτα και ήμασταν μόνο με το φως της τηλεόρασης. Του πρότεινα αν ήθελε και με κάθε προσοχή να κάνουμε προσπάθεια να του τον ακουμπήσω λίγο πίσω και αν άντεχε να έμπαινα και λίγο μέσα του.

Θέλησε να αρνηθεί μάλλον αλλά ήδη τον είχα γυρίσει. Είχα δει στο πρόσωπό του ότι το ήθελε αλλά ντρεπόταν. Εξάλλου πίπα μου έπαιρνε, εκεί θα κόλλαγε τώρα;

Ο Θέμης μπρούμυτα στον καναπέ κι εγώ πίσω του να του χαϊδεύω τον κώλο του για να χαλαρώσει. Σιγά - σιγά άφησε τον εαυτό του ελεύθερο και άρχισα να του βάζω ένα δαχτυλάκι ίσα - ίσα που έμπαινε στην άκρη. Έδειχνε ότι πόναγε…

Με μπόλικο σάλιο κατάφερα να του βάλω μισό δάχτυλο και το αποδεχόταν αδιαμαρτύρητα. Όταν του ακούμπησα τον πούτσο μου στην άκρη της τρύπας του, τον είδα να σπαρταράει. Ήμουν πολύ προσεκτικός, δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να τον πονέσω.

Στην είσοδο του μισού πουτσοκέφαλου χτυπιόταν από πόνο. Δεν άντεχε ενώ το ήθελε. Το έδειχνε ο τρόπος που στηνόταν. Πονούσε πάρα πολύ. Τον είχα έτσι στημένο περισσότερο από μισή ώρα και δεν κατάφερα να του βάλω ούτε το κεφαλάκι.

Σταματήσαμε την προσπάθεια καθίσαμε πλάι - πλάι και ίσως επειδή ήθελε να ισοφαρίσει το γεγονός αλλά και από καύλα, μου ζήτησε να τον κάνω να τελειώσει με όποιον τρόπο ήθελα εγώ.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζούσαμε εκείνη την στιγμή. Όπως ήταν ήδη γυμνός από την μέση και κάτω, τον ξάπλωσα στον καναπέ. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να του πιάσω τον πούτσο του και να του τον παίζω, όμως ένιωσα το χέρι του να μου πιέζει το κεφάλι μου να σκύψω στον πούτσο του.

Άρχισα να παίρνω το πρώτο τσιμπούκι στην ζωή μου. Ο πούτσος του ήταν πολύ υγρός και τα υγρά του με αλμυρή γεύση. Το θεωρούσα απόλαυση, μου άρεσε πολύ. Τότε κατάλαβα γιατί κι εκείνος δεν σταμάταγε με τίποτα την πίπα που μου έκανε πριν.

Είχα πάρει ρυθμό. ήμουν καλύτερος απ' αυτόν αφού μπορούσα και τον έβαζα και βαθύτερα στο στόμα μου. Ο Θέμης δεν χόρταινε να με βλέπει να του παίρνω τσιμπούκι. Ήταν ανήσυχος… τον κατάλαβα ότι κάτι ήθελε να μου ζητήσει. Τον πρόλαβα λέγοντάς του ότι θα του γυρίσω λίγο, να προσπαθήσουμε και να με προσέξει όπως κι εγώ εκείνον.

Ένα παράξενο συναίσθημα ένιωσα γυρισμένος μπρούμυτα… άβολα και ευάλωτος. Συνέχισα όμως και ο φίλος μου ακούμπησε το σαλιωμένο δάχτυλο στον κώλο μου. Ανατρίχιασα… μου άρεσε πολύ! Άρχισε να με πιέζει και να μου βάζει δαχτυλάκι, αλλά φάνηκε πιο έτοιμος από μένα και έφερε το βιτάμ από το ψυγείο.

Με άλειψε όσο καλύτερα μπορούσε. Εγώ καθόμουν δεκτικός. Τον κατάλαβα να ετοιμάζει τον πούτσο του. Τον ένιωσα να ακουμπάει στην τρύπα μου κι έτρεμα από ηδονή Μου άρεσε. Πίεζε σιγά - σιγά… Δεν μπορούσε να μπει, πόναγα πολύ. Δεν περίμενα ότι έχει τόσο πόνο.

Ο Θέμης ήταν πιεστικός. Πλέον ήθελε να μπει. Σε λίγο καταφέραμε να μου βάλει περίπου το μισό κεφαλάκι του και σταμάτησε εκεί να συνηθίσει ο κώλος μου. Σε λίγο πίεσε πάλι κι αισθανόμουν να σκίζομαι. Είχε μπει ο πούτσος του περίπου τρεις πόντους μέσα μου. Είχα πόνο και ηδονή μαζί…

Άρχισε να παίρνει ρυθμό σ’ αυτό το βάθος και λίγο - λίγο συνήθιζα όλο και βαθύτερα… Τώρα στηνόμουν καλύτερα. Τούρλωνα τον κώλο μου για καλύτερη επαφή. Ντρεπόμουν να εκφράσω την ηδονή εκείνης της στιγμής. Ο πούτσος του εφάρμοζε απόλυτα στην τρύπα μου.

Κατάλαβα τον Θέμη να θέλει να χύσει, γιατί ένιωσα τον πούτσο του πιο σκληρό και την ανάσα του πιο γρήγορη…

-    «Πού θα χύσεις;», του είπα.

-    «Εκεί που φτάσαμε, χύνω μέσα!», μου είπε και άδειασε το σπέρμα στον κώλο μου με σπασμούς.

Σφηνώθηκε βαθύτερα στον κώλο μου… βρισκόμουν σε μέθη ηδονής και δεν μπορούσα να το δείξω. Τραβήχτηκε και οι τελευταίες σταγόνες έπεσαν στα μπούτια μου. Έμεινα ακίνητος για λίγα λεπτά, έτσι μπρούμυτα… Αισθανόμουν τον κώλο μου ορθάνοιχτο. Κάθισα στον καναπέ να παίξω τον πούτσο και έχυσα με τρεις κινήσεις.

Ένα παράξενο συναίσθημα κυριαρχούσε μέσα μου, ιδιαίτερα όταν σηκώθηκα για το μπάνιο και έβαλα το χέρι πίσω διαπιστώνοντας το μικρό χάος του κώλου μου.

Ο Θέμης, ίσως για να με βγάλει από την δύσκολη θέση, μου είπε ότι αργότερα ή το πρωί θα το ξανακάναμε και ότι θα δοκίμαζε κι εκείνος να μπω μέσα του και ότι του άρεσε πολύ..

Δεν είχα παρά να συμφωνήσω και σε επόμενη ιστορία μου θα σας πω τι ακριβώς κάναμε μεταξύ μας, εκπληρώνοντας κάθε φαντασίωσή μας, όταν βρίσκαμε τον κατάλληλο χρόνο…