Με το μικρό αδελφό του συναδέλφου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Mε λένε Μάνο και είμαι 25 χρονών. Δεν έχω και πολλές εμπειρίες στο σεξ, αλλά όσες έχω είναι καλές. Το περιστατικό που μου έτυχε έγινε μόλις πριν μιά εβδομάδα.
Ενας συνάδελφός μου απ’ το γραφείο έπρεπε να φύγει για ταξίδι και μου ζήτησε να φιλοξενήσω στο σπίτι μου για λίγες μέρες τον μικρό του αδερφό. Δέχτηκα και περίμενα το ίδιο απόγευμα να τον φέρει στο σπίτι μου. Κατα τις 7 το βραδάκι ήρθαν και ο συνάδελφός μου μου είπε οτι ο Μάρκος ( ο αδερφός του ) έπρεπε να ετοιμάσει μιά εργασία για τη σχολή του κι αν μπορούσα να τον βοηθήσω. Δέχτηκα, μας αποχαιρέτησε κι έφυγε.
Ο μικρός ήταν ενα χάρμα οφθαλμών, γεροδεμένο παιδί, με ξανθά μακρυά ίσια μαλλιά και καταπράσινα μάτια. Εντονα κόκκινα χείλια και γενικά ήταν αυτό που λέμε « να τον πιείς στο ποτήρι». Ησυχος αρκετά, άνοιξε το μικρό βαλιτσάκι του κι έβγαλε κάτι βιβλία κι ένα μεγάλο μπλόκ. Τον ρώτησα τί θα κάνει και μου είπε οτι ήθελε να τελειώσει με κάτι σημειώσεις και μετά θα δεί τηλεόραση μέχρι να φάμε. Τον άφησα να κάνει τη δουλειά που είχε και πήγα στο καθιστικό, όπου άναψα τζάκι κι έβαλα να δώ ενα DVD, που είχα πάρει νωρίτερα την ίδια μέρα. Ηταν μιά ερωτική ταινία με ανάμικτα θέματα. Σε λίγο τον άκουσα να έρχεται κι έκλεισα το DVD. Πλησίασε και με ρώτησε τί θα φάμε. Του είπα οτι έχω μακαρόνια με κιμά που θα τα ζαεστάνω κι άν ήθελε μπορούσαμε να πιο΄με και καμιά μπύρα.
Οσο τρώγαμε με ρώτησε τί ταινία έβλεπα και του είπα πως αν ήθελε μετά το φαγητό μπορούσαμε να τη δούμε μαζί. Συμφώνησε κι έτσι την αράξαμε στον μεγάλο καναπέ και ξανάβαλα μπρός την ταινία. Ηταν σε μιά φάση οπου ενας τύπος μαζί με τον φίλο του έπαιρναν απο μπρός και απο πίσω μια γκόμενα μαζί.
Ο Μάρκος φάνηκε να έχει καυλώσει, όπως έδειχνε το έντονο φούσκωμα στο τζήν του και σε λίγο είχε βάλει το χέρι του απο πάνω κι έτριβε το φούσκωμα του τζήν. Τον είδα με την άκρη του ματιού μου και τάχα αδιάφορα έκανα το ίδιο.
- Αμα γουστάρεις να την παίξεις, πές το μου να πάω μέσα. Του είπα σιγανά.
- Δεν πειράζει, μου είπε, μπορείς να μείνεις. Δεν με πειράζει να βλέπουν, εξ άλλου το κάνω και μπροστά στον αδερφό μου αν τύχει και δούμε τσόντα παρέα.
- Κάνετε και τίποτε άλλο με τον αδερφό σου; Τον ρώτησα γελώντας με νόημα.
- Εξαρτάται απο τις καύλες και τα κέφια πυ έχουμε. Μου απάντησε και μ’έστειλε !
- Τώρα δηλαδή πώς είσαι απο κέφια; Γιατί απο καύλες βλέπω. Του είπα.
- Κοίτα, μου είπε χαμογελώντας, μια πίπα δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Δεν περίμενα άλλη ευκαιρία, έσκυψα και αφού άνοιξα τα κουμπιά του τζήν του, έβγαλα έξω το ωραιότερο καβλί που είχα δεί ποτέ μου. Το πήρα ολόκληρο στο στόμα μου με μιά κίνηση, γλυκά και απαλά κι άρχισα να το παίρνω μια ρουφηχτή πίπα πρώτης τάξεως. Τον άκουσα να στενάζει βαθειά κι ένοιωθα τους μύς της κοιλιάς του να πάλονται σε κάθε ρούφηγμα που του έκανα.
- Γουστάρω να σε γαμήσω, μου είπε ξαφνικά. Να σου βάλω ολόκληρο το καυλί μου μέσα στη σούφρας σου και να χύσω μέσα σου.
- Κι εγώ γουστάρω να με γαμήσεις αγόρι μου, του είπα κι έβγαλα στα γρήγορα το t-shirt που φορούσα και το τζήν μου μαζί με το εσώρουχο μένοντας έτσι ολόγυμνος δίπλα του.
Το ίδιο έκανε κι ο Μάρκος αφήνοντας ολόγυμνο το πιό όμορφο άτριχο κορμί που είχα δεί μέχρι σήμερα.
Με γύρισε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια και έρχισε να ρίχνει σάλιο στην τρύπα μου που ανοιγόκλεινε καυλωμένη έτοιμη να γεμίσει.
Τον ακόυμπησε απαλά κα άρχισε να σπρώχνει σιγά σιγά μέχρι που μπήκε όλος μέσα. Μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει με το ρυθμό της ανάσας του και οπως ήταν έτσι απο πάνω μου έσκυβε και μου έδεινε βαθειά γλωσσόφιλα, ενώ με γαμούσε δυνατα και συνάμα γλυκά.
Πιό ωραίο γαμήσι δεν είχα νοιώσει μέχρι εκείνη την ωρα. Δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα και μάλλον το κατάλαβε γι’αυτό οι κινήσεις του έγιναν πιό αργές για να κρατήσει περισσότερο. Κάποια στιγμή με ενα δυνατό σπασμό του κορμιού του τίναξε βαθειά μέσα μου τα καυτά υγρά του και με γέμισε μ’αυτά.
- Ετσι μωρό μου, του είπα, έτσι δώστα μου όλα μέσα μου.
- Είσαι μεγάλη καύλα, μου ψυθίρισε. Πιό μεγάλη απ’ τον αδερφό μου ! Εκεί μ’έστειλε.
Υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε και μάλιστα πρότεινε να παίξει και ο αδεφός του κάποια απ’ αυτές.
Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")