Σαράντα χρόνια διαφορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς και ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να αντικρίσουμε βγαίνοντας από κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, αφού πριν μπούμε ο καιρός ήταν μια χαρά. Περιμέναμε για λίγο μήπως και σταματήσει ή μειωθεί η βροχή, αλλά τίποτα.

-    «Σιγά ρε μαλάκες μη λιώσουμε! Πάμε να κάνουμε χαβαλέ στη Κλαυθμώνος;», είπε ο Στέλιος.

Πιτσιρικάδες ήμασταν και σε αυτή  την  ηλικία βέβαια δεν μας απασχολούσαν τέτοια πράγματα, οπότε οι άλλοι τέσσερις της παρέας συμφώνησαν. Όμως εγώ βλέποντας ότι πήγαινε εντεκάμιση η ώρα, είπα ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι και ότι έπρεπε να βιαστώ για να μη χάσω το λεωφορείο γιατί λεφτά για ταξί δεν υπήρχαν. Έτσι τους άφησα και ξεκίνησα μέσα στη βροχή να κατεβαίνω τη Σταδίου προς την Ομόνοια. Μέσα σε δυο τετράγωνα είχα ήδη μουσκέψει μέχρι το κόκαλο και η κατάσταση ήταν απελπιστική.

Περιμένοντας στο φανάρι μιας διασταύρωσης να περάσουν τα αυτοκίνητα, ένα από αυτά περνά μπροστά μου αναβοσβήνοντας τα φώτα, κορνάροντας και σταματά δεξιά, μερικά μέτρα πιο κάτω. Βλέπω το παράθυρο του οδηγού να κατεβαίνει μέχρι τη μέση και κάποιον να φωνάζει το όνομά μου. Πλησιάζω τρέχοντας μες την βροχή, σκύβω δίπλα από το παράθυρο και βλέπω μέσα τον κυρ Κώστα να μου κάνει νόημα να μπω γρήγορα από την άλλη.

Ο κυρ Κώστας είναι ένας κύριος γύρω στα 50 με 55, φίλος του πατέρα μου από τα παλιά, τον οποίο είχα δει πολλές φορές στο μαγαζί του πατέρα μου, όταν πέρναγε για να πιουν παρέα κανένα καφέ. Ευγενέστατος, ντυμένος πάντα στη πένα, εργένης και κοσμογυρισμένος, κρίνοντας από τις συζητήσεις που άκουγα στο μαγαζί. Εμφανισιακά, τίποτα ιδιαίτερο, σχετικά παχύς και κοντός, ήταν όμως οι τρόποι του που του έδιναν κάποιον αέρα υπεροχής.

Αφού του εξήγησα πως βρέθηκα τέτοια ώρα να γυρίζω μούσκεμα στους δρόμους της Αθήνας, προσφέρθηκε να με πάει σπίτι κι εγώ φυσικά δέχτηκα μακαρίζοντας τη τύχη μου. Στο αυτοκίνητο μου είχε πιάσει κουβέντα για διάφορα θέματα και κάποια στιγμή μου λέει ότι θα ανάψει το καλοριφέρ του αυτοκινήτου δυνατά, οπότε να βγάλω τα ρούχα που φορούσα από πάνω για να μην στεγνώσουν πάνω μου και πάρω καμιά πνευμονία. Δεν είχα λόγο να διαφωνήσω και αφού περίμενα κάποια λεπτά να ζεσταθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφαίρεσα από πάνω ότι φορούσα μένοντας μόνο με το παντελόνι μου.

Μόλις τα έβγαλα, αυτός άπλωσε το χέρι του και το πέρασε πάνω από το στήθος μου για να δει πόσο βρεγμένος ήμουν. Το τεράστιο χέρι του με τα χοντρά δάχτυλα, ζεστό όπως ήταν, μου προκάλεσε ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα, με αποτέλεσμα να βγάλω έναν αναστεναγμό ικανοποίησης, κάτι που αντιλήφθηκε αμέσως. Ούτε μίλησε, ούτε αντέδρασε, αλλά άφησε το χέρι του πάνω στο στήθος μου να κάνει κυκλικές αργές κινήσεις.

Μετά την εμπειρία του καλοκαιριού με τον πατέρα του φίλου μου του Μανόλη, αλλά και τους φίλους της μητέρας του, δεν είχα άλλη επαφή με μεγαλύτερό μου. Όμως το ήθελα πολύ. Ο Μανόλης, δεν είχε την εμπειρία των μεγαλύτερων και η ευχαρίστηση που μου πρόσφεραν δεν συγκρίνονταν. Αποφάσισα να αφεθώ να δω που θα πάει το πράγμα με τον κυρ Κώστα, μιας και αυτές οι σκέψεις είχαν αρχίσει να επιδρούν πάνω μου, κάνοντάς με να καυλώσω.

Έγειρα πίσω στο κάθισμα, έκλεισα τα μάτια και άρχισα να ανασαίνω πιο βαριά. Οι ρώγες στα ευτραφή στήθη μου είχαν ήδη καυλώσει και τα χέρια του είχαν αρχίσει να τα μαλάζουν με ολοφάνερα διαφορετική διάθεση. Δεν μιλούσε καθόλου, όμως η ανάσα του είχε ήδη γίνει βαριά και οι νευρικές κινήσεις του στο κάθισμα πρόδιδαν αναστάτωση ανάμεσα στα πόδια του. Αυτό είχε διάρκεια λίγα λεπτά. Μετά τράβηξε το χέρι του και δεν το ξαναέβαλε πίσω.

Σταμάτησε να μιλάει, οπότε δεν μιλούσα κι εγώ λαμβάνοντάς το σαν αντίδραση δυσαρέσκειας. Όταν όμως είδα να περνάμε τον δρόμο που θα έπρεπε να στρίψουμε για το σπίτι μου, άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε στο μυαλό του. Δεν είπα φυσικά τίποτα, όμως σιγουρεύτηκα για τις προθέσεις του όταν κατάλαβα ότι είχαμε πάρει το δρόμο προς ένα αλσύλλιο σε ένα λόφο, για το οποίο είχα ακούσει ότι πήγαιναν ζευγάρια με αυτοκίνητα για να πηδηχτούνε και ότι είχε και πολλούς ματάκηδες. Είχα αρχίσει και πάλι να καυλώνω.

Φθάνοντας εκεί, μπήκαμε με το αυτοκίνητο ανάμεσα σε κάτι δέντρα. Μέσα από τη βροχή ξεχώριζα τις φιγούρες άλλων αυτοκινήτων σε σχετικά μικρή απόσταση τριγύρω, αλλά δεν έβλεπα τίποτα μέσα από τα θολωμένα παράθυρα. Το αυτοκίνητο σταμάτησε. Δεν είπε κουβέντα αλλά γύρισε με κοίταξε και έβαλε και πάλι το χέρι του στο στήθος μου, μαλάζοντας δυνατά τα βυζιά μου. Για άλλη μια φορά έγειρα πίσω το κεφάλι κλείνοντας τα μάτια. Τα ξανάνοιξα όταν τον αισθάνθηκα δίπλα μου να κινείται και τον είδα να σπρώχνει το κάθισμά του πιο πίσω και να ξεκουμπώνει τη ζώνη του παντελονιού του κοιτώντας με.

Ακολούθησαν τα κουμπιά και μετά το αριστερό του χέρι χώθηκε μέσα πιάνοντας τον πούτσο του. Ταυτόχρονα έγειρε κι αυτός το κεφάλι του πίσω στο κάθισμα, έκλεισε τα μάτια κι άρχισε να τον παίζει μέσα στο παντελόνι βαριανασαίνοντας, μαλάζοντας τα βυζιά μου δυνατά με το άλλο χέρι. Δεν έκανα καμία κίνηση. Τον άφηνα να οδηγήσει τη κατάσταση όπως ήθελε. Τα παράθυρα γύρω μας ήταν εντελώς θολά και μέσα στο αυτοκίνητο ακούγονταν μόνο οι ανάσες μας. Η βροχή είχε σταματήσει.

Ξαναπήρε το χέρι του από πάνω μου και γύρισα για να τον δω να ανασηκώνεται ελαφρά από το κάθισμα και να βγάζει το παντελόνι του εντελώς, πετώντας τα παπούτσια του στο πάτωμα του αυτοκινήτου μπροστά του. Ένας πολύ παχύς, πνιγμένος στη τρίχα πούτσος μπαινόβγαινε στη χούφτα του, μισοκαυλωμένος. Δυο τεράστια αρχίδια κρέμονταν από κάτω, πνιγμένα στη τρίχα κι αυτά. Είχε σηκώσει το πουκάμισο λίγο πάνω από τον αφαλό του και φορούσε ακόμα τη γραβάτα του. Η παχιά κοιλιά του ξεχώριζε όμως το βλέμμα μου ήταν σταθερά πάνω στον πούτσο και τα αρχίδια του.

Έριξε την πλάτη του καθίσματος αρκετά πίσω και ξάπλωσε, ενώ ταυτόχρονα με το δεξί του χέρι είχε πάρει το δικό μου αριστερό και το οδηγούσε πάνω στον πούτσο του. Έκλεισε τα μάτια και πήρε το δικό του χέρι από τον πούτσο του. Αμέσως το αντικατέστησα με το δικό μου. Τον μαλάκιζα αργά και σταθερά και εκείνος το απολάμβανε αναστενάζοντας. Το χέρι μου ήταν πραγματικά γεμάτο από πούτσο, ενώ όποτε το κατέβαζα στα αρχίδια του και τα έπιανα, τα αισθανόμουν βαριά. Ακόμα δεν είχε καυλώσει αρκετά. Το δεξί του χέρι ήρθε στον σβέρκο μου και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα κάτω.

Μια βαριά, ζεστή μυρωδιά γέμισε τα ρουθούνια μου, μαζί με πολλές τρίχες, καθώς βύθιζα το στόμα μου γύρω από τον πούτσο του και τον έπαιρνα μέχρι τέρμα. Έκλεισα τα χείλια μου γύρω από τη βάση του και άρχισα να τον ρουφάω και να τον πιπιλάω μέσα στο στόμα. Άρχισα να τον αισθάνομαι να σκληραίνει, ενώ τα χείλια μου άρχισαν να δυσκολεύονται να παραμείνουν κλειστά γύρω από τη περιφέρειά του. Το κεφάλι μου ανεβοκατέβαινε πάνω του ρυθμικά, μπουκωμένο από πούτσο και τρίχες. Κάποιες φορές έφερνε το χέρι του κάτω, τον έβγαζε μέσα από το στόμα μου και με το άλλο του χέρι έσπρωχνε το κεφάλι μου μέσα σε αυτό το δάσος από τρίχες, στα αρχίδια του, τα οποία με δυσκολία έπαιρνα μέσα στο στόμα μου για να τα γλείψω και να τα ρουφήξω.

-    «Έτσι, έτσι… φάε μου τον πούτσο και τα αρχίδια μικρή ψωλορουφήχτρα!», άρχισε να λέει με βαριά, καυλωμένη φωνή. «Σ’ αρέσει πουτανάκι; Θέλεις να σε ξεκωλιάσω;»

Το μόνο που μπορούσα να κάνω με το στόμα μου μπουκωμένο όπως ήταν, είναι να μουγκρίζω συγκαταβατικά. Με το αριστερό του χέρι άρχισε να καθαρίζει τα θολωμένα τζάμια του αυτοκινήτου από τη μεριά του.

-    «Θέλω να μας βλέπουν όταν σε ξεκωλιάζω πουστράκι».

Ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν με ένοιαζε τίποτα πια. Ήθελα απλά να γαμηθώ. Με το δεξί του χέρι τράβηξε το μοχλό της πλάτης του καθίσματός μου, ρίχνοντάς την εντελώς πίσω.

-    «Ξεκούμπωσε το παντελόνι σου και πέσε μπρούμυτα!», μου λέει.

Ξεκουμπώνω το παντελόνι μου αλλά όταν πάω να το βγάλω με σταματάει.

-    «Μόνο ξεκούμπωσέ το. Μην το βγάζεις. Θέλω να στην ξεβρακώσω εγώ την κωλάρα».

Υπακούω και ξαπλώνω στο κάθισμα μπρούμυτα. Τον βλέπω που σηκώνεται, περνάει από πάνω και ρίχνει όλο το βάρος του πάνω μου. Ήταν απίστευτα βαρύς και η κοιλιά του με πίεζε με δύναμη στο κάθισμα. Τον άκουσα να καθαρίζει και τα τζάμια από πάνω μας, ενώ τριβόταν πάνω μου. Ανασηκώνει λίγο τη μέση του και με τα δυο του χέρια μου τραβάει προς τα κάτω, μέχρι τα γόνατα, παντελόνι και σλιπάκι ταυτόχρονα. Αμέσως αρχίζει να τρίβει τον πούτσο και τα αρχίδια του πάνω στη χαραμάδα του κώλου μου. Μου έγλειφε και δάγκωνε την πλάτη και το λαιμό μου και μου έλεγε βαριανασαίνοντας στο αφτί:

-    «Τι κωλαράκι είναι αυτό που θα σφίξω σήμερα; Δεν έχω ξαναγαμήσει τόσο νέο. Θα στην λιώσω την κωλοτρυπίδα πουτανίτσα!»

Είχα γυρίσει το κεφάλι στο πλάι αφημένος εντελώς κάτω από το βάρος του. Τα μάτια μου έπεσαν στο παράθυρο πίσω από του οδηγού. Ένα αντρικό πρόσωπο κολλημένο από έξω. Από τις κινήσεις και τις εκφράσεις κατάλαβα ότι τραβούσε μαλακία χαζεύοντας το θέαμα που του προσφέραμε. Δεν με απασχολούσε καθόλου. Αντίθετα με έκανε να καυλώσω ακόμα περισσότερο. Τα χοντρά του χέρια άρπαξαν τα κωλομάγουλα μου και τα άνοιξαν διάπλατα. Έφτυσε μέσα στο ένα του χέρι και με γέμισε με σάλιο. Το πουτσοκέφαλο του ακούμπησε μέσα, κάνοντάς με να ανατριχιάσω και σχεδόν αμέσως άφησε το βάρος του πάνω μου.

Η κωλοτρυπίδα μου αργά και σταθερά υποχώρησε κάτω από αυτό και ο πούτσος του πάτωσε, με τα αρχίδια του να πέφτουν βαριά κάτω από τη βάση του κώλου μου. Οι κινήσεις του ήταν αργές και δύσκολες, όμως έκανε τον κώλο μου να υποφέρει αφού τον γαμούσε αργά και σφιχτά, μια και η θέση μου δεν του επέτρεπε να με πάρει άνετα. Είχα τα κωλομάγουλα και τα πόδια κλειστά αφού το παντελόνι με το σλιπάκι μου ήταν σταματημένα στα γόνατα και η κοιλιά του με πίεζε στο κάθισμα. Έκανε όμως τη δουλειά του μια χαρά. Η διάμετρος του πούτσου του είχε κάνει την κωλοτρυπίδα μου να ανοίξει σαν τριαντάφυλλο και η κίνησή του μέσα - έξω από αυτήν ήταν πιο άνετη πια και σαφώς πιο ευχάριστη για μένα. Προσπαθώ να ανασηκώσω ελαφρώς την μέση μου και να τον παίρνω όσο βαθύτερα μπορώ, αναστενάζω από καύλα και γλυκό πόνο ταυτόχρονα. Αρχίζει να ανασαίνει βαριά και γρήγορα.

-    «Τώρα θα στη πνίξω τη κωλοτρυπίδα βρωμόμουνο!», πρόλαβε να πει πριν αισθανθώ το κώλο μου να πλημμυρίζει από καυτό υγρό.

Συνέχισε να τρομπάρει μέσα - έξω την κωλοτρυπίδα μου, αφήνοντας τον πούτσο του να ξεκαυλώσει μέσα της. Στο παράθυρο δεν ήταν κανείς όταν γύρισα να κοιτάξω, μόλις ο κυρ Κώστας σηκώθηκε από πίσω μου. Είδα όμως τα χύσια που τρέχανε προς την πόρτα. Μέχρι και όταν με άφησε στο σπίτι ήμουν ακόμα καυλωμένος. Πριν με αφήσει μου είπε ότι όποτε είχα ανάγκη από παρέα, ευχαρίστως θα με εξυπηρετούσε. Μπαίνοντας στο σπίτι έτρεξα απευθείας στο μπάνιο, έβαλα τρία δάχτυλα στον ακόμα ορθάνοιχτο και γεμάτο χύσια κώλο μου και τράβηξα μαλακία μέχρι να χύσω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")