Πήγα για πίπα κι έφυγα πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 20 χρονών. Είχα αρκετές γκόμενες μέχρι τώρα και ακόμη συνεχίζω να έχω…

Πριν καιρό, άρχισα να γουστάρω να κάνω κάτι με ένα αγόρι. Αυτό που ήθελα ήταν να βάλω κάτω κάποιον και να τον τρελάνω στην πίπα… να χύνει χωρίς να σταματάει ούτε να σκουπιστεί. Αυτή ήταν η φαντασίωση μου.


Τελευταία, άρχισα να βάζω δάχτυλο στο κωλαράκι μου και έφτασα να βάζω μέχρι 2.
Ψαχνόμουν άσχημα μέχρι που σε μια αγγελία βρήκα ένα πιτσιρικά 21χρ. bi που γούσταρε μαλάκια και πίπες. Μιλούσαμε και αποφασίσαμε να βρεθούμε ένα απόγευμα.

Εγώ χώρο δεν είχα και μου είπε να πάω σπίτι του! Είχα ψηθεί άγρια γιατί γούσταρα πολύ να πάρω πίπα σε κάποιον. Ξεκίνησα ένα απόγευμα για το σπίτι του. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή από το άγχος! Έφτασα και μου άνοιξε… δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν έψαχνα για γκόμενο. Καθίσαμε και ξεκινήσαμε συζήτηση περί πούτσες, πουστράκια και τι σχέση έχουμε με αυτά. Του είπα τι γουστάρω και αν και από ότι κατάλαβα, αυτός ήθελε να γαμήσει συμφώνησε.


Έβαλε μια gay τσόντα και βγάλαμε έξω τις πούτσες μας και ο ένας έπαιζε του άλλου. Μετά από λίγο, βγάλαμε ότι φορούσαμε και συνεχίσαμε... του τον έπαιξα δυνατά κάποια στιγμή και μου λέει:

-"Χύνω"!

Έβαλα την παλάμη μου και έχυσε εκεί. Σκέφτηκα πολλά πριν χύσει αλλά κόλλαγα ακόμα... πλύθηκα και συνεχίσαμε. Μου τον έπαιξε κι αυτός μέχρι να χύσω και τα έριξε στα βυζιά του. Όπως μου τον έπαιζε, το δάχτυλο του πήγαινε στην κολωτρυπίδα μου αλλά μου ψιλό-άρεσε…

Μόλις έχυσα, σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα... πήγα μπροστά του στα γόνατα και του την έπαιζα… δεν άντεξα και άρχισα να πλησιάζω… τον έβαλα στο στόμα μου και τον πίπωνα. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και κάποιος άνοιξε την πόρτα. Του λέω:

-Τι έγινε;

Και μου είπε πως ήταν ένας φίλος του που γούσταρε τα ίδια. Πήγαμε να αρπαχτούμε γιατί δεν μου είχε πει τίποτα αλλά μπήκε μέσα ο άλλος και πριν προλάβω να πω οτιδήποτε είχε γδυθεί και ο άλλος. Ηρέμησα γιατί μου ζήτησε να μου πάρει πίπα και λέω μέσα μου, εντάξει δεν τρέχει τίποτα.

Συνέχισα να πιπώνω τον πρώτο και ο άλλος εμένα. Ο πρώτος (ας τον πούμε Γιώργο) μου ψιθύριζε συνέχεια:

-"Θα σε ξεσκίσω πουτάνα μου… ρούφα τον…. μετά θέλω να πιω τα χύσια σου και να γλύψω την τρύπα σου"!!!

Δεν έδινα σημασία γιατί ο άλλος (ας πούμε Δημήτρης) έκανε τρομερό ρούφηγμα στο καυλί μου.

Έγλυφα τα αρχίδια του και τον ρουφούσα όπως θα γούσταρα να με πιπώνουν. Κόντευε να χύσει 2η φορά και κράτησα τον πούτσο του στο στόμα μου και έχυσε μέσα αλλά δεν τα κατάπια! Εκείνη την ώρα έχυσα κι εγώ στο πρόσωπο του Δημήτρη!

Ξεκίνησα μετά από λίγο πίπα στο Δημήτρη ενώ ο Γιώργος ήταν στη τουαλέτα. Δεν τον είδα που γύρισε στο δωμάτιο και ξαφνικά ένιωσα το δάχτυλο του που ήταν γεμάτο βαζελίνη, να μπαίνει στην τρύπα μου. Πετάχτηκα εκείνη την ώρα αλλά, συνέχισα να πιπώνω με ένα δάχτυλο στον κώλο μου να μπαινοβγαίνει!
Μου λέει ο Δημήτρης:

-"Τώρα θα με γαμήσεις αλλά μετά θα γίνεις η μεγαλύτερη πουτάνα μας"

Δεν ξέρω αν μου άρεσε αυτό που άκουσα αλλά σταμάτησα να τον πιπώνω και γύρισε στα τέσσερα. Είχε ξανά γαμηθεί αρκετές φορές ο Δημήτρης. Παρ’ όλα αυτά, έβαλα βαζελίνη στον πούτσο μου και άρχισα να του τον βάζω. Ο Γιώργος συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλο από πίσω. Δεν τον γάμησα ώρα μέχρι που έχυσα στον κώλο του. Μου λέει:

-"Ήταν τέλεια! Τώρα όμως θα γίνεις πουτάνα"!

Κοιταχτήκανε και με έριξαν στον καναπέ. Ο Γιώργος έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου και ο Δημήτρης έβαλε βαζελίνη στο δικό του. Μου σήκωσε τα πόδια και προσπαθούσε να μου τον βάλει. Γλίστρησε σιγά-σιγά και μόλις μπήκε, έβγαλα μια κραυγή πόνου και ευχαρίστησης. Του είπα να βγει λίγο και έκατσα στα τέσσερα.

Μόλις ξαναμπήκε, δεν πόνεσα τόσο και του είπα να αρχίσει γρήγορα… ο Γιώργος μας κοιτούσε και τον έπαιζε… δεν μου είπε τίποτα ο Δημήτρης και όπως με γαμούσε, ένιωσα ζεστά υγρά μέσα μου. Μόλις βρήκε, είπε στο Γιώργο:

-"Έλα τώρα που είναι ανοιχτά".

Πριν καταλάβω, είχε μπει όλος μέσα και ο Δημήτρης μου τον έφερε στο στόμα να του τον καθαρίσω, όπως είπε! Εκείνη την στιγμή κατάλαβα τι πουτάνα μεγάλη είχα γίνει εκείνο το απόγευμα.

Όταν έφτανε στο τελείωμα ο Γιώργος, του ζήτησα να βγει. Γονάτισα, τον πίπωσα και για πρώτη φορά ήπια χύσια. Όταν ξανάβγαλα το καυλί του από το στόμα μου δεν είχε σταγόνα επάνω.


Σταματήσαμε για τσιγάρο. πονούσε η τρύπα μου και τα πόδια μου. Μετά από 20 λεπτά περίπου ο Δημήτρης άρχισε να μας πιπώνει και τους δύο. Μετά από λίγο, ο Γιώργος πίπωσε εμένα. Τον σήκωσα κάποια στιγμή απότομα… ανέβηκα πάνω του και έβαλα το καυλί του μέσα μου και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω… ο Δημήτρης έγλυφε τα αρχίδια μας από κάτω και τον έπαιζε.

Δεν πέρασαν 5 λεπτά και θέλαμε όλοι να χύσουμε. Σηκώθηκα από το καυλί του, γονάτισα και είχα του Δημήτρη στο ένα και του Γιώργου στο άλλο χέρι. Έκλεισα τα μάτια, άνοιξα το στόμα και μόλις άρχισα να νιώθω το πρόσωπο μου να καίγεται, κατάλαβα πως αυτή ήταν η φαντασίωση που πάντα ήθελα!

Είχα γεμίσει χύσια…!!! Ο Δημήτρης με πίπωσε μέχρι που έχυσα στη χούφτα του και έφερε τα χύσια μου και τα έτριψε στο πρόσωπο μου… είχα τρελή καύλα!!!

Τους ξαναπήρα πίπα χωρίς να καθαριστώ και με ξανά γάμησαν και οι δύο. Αυτή τη φορά, έχυσαν και οι δύο μέσα μου!!!

Το βράδυ, κοιμήθηκα εκεί… δεν μπορούσα άλλωστε να πάω και πουθενά…

Το πρωί, με πήραν από μια φορά και γάμησα κι εγώ τον Δημήτρη!!!

Μετά έφυγα… δεν τους ξαναείδα και ούτε έχω ξανακάνει κάτι από τότε...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")