Πέντε άντρες σε περιπτύξεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 32 ετών, 1.80 ύψος γύρω στα 90 κιλά, κάπως γεμάτος δηλαδή, κοντό μαλλί, αρραβωνιασμένος, με μερικές εμπειρίες με άντρες και αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ με άντρα προτιμώ να είμαι παθητικός και ιδίως μ’ αρέσει πάρα πολύ να παίρνω πίπα.

Είχα κατεβεί λοιπόν πριν από δεκαπέντε μέρες στην Αθήνα για να παρακολουθήσω ένα συνέδριο για την δουλειά μου. Αφού τακτοποιήθηκα στο ξενοδοχείο πήρα τηλέφωνο ένα ξάδερφο της αρραβωνιαστικιάς μου και αφού μου έχωσε χοντρά μπινελίκια που πήγα στο ξενοδοχείο και δεν έμεινα σπίτι του, κανονίσαμε να βγούμε το βράδυ να μπερμπαντέψουμε. Ήρθε λοιπόν με πήρε και πήγαμε προς παραλιακή σε ένα καλό στριπτιζάδικο.

Όλα καλά εκεί, πολύ ωραίες γκόμενες κεράσαμε και κάτι ποτάκια και ξαφνικά πάνω στην πίστα ανεβαίνει ένα ζευγάρι κόλαση. Η γυναίκα δίμετρη ξανθιά με απίστευτο στήθος και ο άντρας μελαμψός γεροδεμένος και με ένα φούσκωμα φοβερό στο στρινγκάκι του. Εγώ καρφώθηκα στο φούσκωμα και δεν έπαιρνα τα μάτια μου από εκεί. Ο Κώστας (ο ξάδερφος της δικιάς μου το κατάλαβε αλλά δεν είπε τίποτα). Με τα πολλά φεύγουμε από εκεί και στο δρόμο για το ξενοδοχείο μου προτείνει αν γουστάρω να μην πάμε για ύπνο αλλά αν θέλω να πάμε σπίτι του και να κανονίσουμε μια καλή παρτούζα. γουστάρω πολύ του είπα. Κι εγώ γουστάρω μου λέει. Πάμε σπίτι του και παίρνει τηλέφωνο έναν φίλο του τον Γιώργο, του λέει αυτός οκ, και παίρνει και έναν ακόμα τον Θοδωρή, οκ κι αυτός.
Εντάξει μου λέει το κανόνισα.

Τι κανόνισες ρε Κώστα; του λέω. Γυναίκες δεν θα έχουμε;
Θα φέρουν οι άλλοι μου λέει. Στο μεταξύ πάμε να κάνουμε ένα μπανάκι
Μαζί ρε Κώστα;
Μαζί ρε ντρέπεσαι;
Πάμε στο μπάνιο, ψιλομαλακιζόμασταν δεν κάναμε τίποτα αλλά εγώ ήμουν μέσα στη καύλα. Και φαινόταν αυτό.
Ωραία μου λέει θα περάσουμε καλά.

Τελειώνουμε το μπάνιο κι εκεί που μόλις είχαμε βάλει ένα ποτάκι και πίναμε χτυπάει το θυροτηλέφωνο και σε λίγο ανεβαίνουν ο Γιώργος ο Θοδωρής κι ένας τρίτος τύπος. Με συστήνει ο Κώστας, όλοι ήμασταν στη ίδια ηλικία περίπου εκτός από τον τρίτο τύπο που ήταν γύρω στα 25 και τον λέγανε Γιώργο.

Λοιπόν μάγκες τι λέτε άρχισε να λέει ο Κώστας, να πάρουμε και καμιά γκόμενα για την παρτούζα ή θα μας βολέψει όλους ο Γιώργος.

Εκεί επάνω τρελάθηκα από την καύλα, βγάζουνε ένας ένας τον πούτσο τους έξω και αρχίζει ο Γιώργος να τους πιάνει και να τους γλύφει. Ο Κώστας τότε γυρίζει και μου λέει στο αυτί, σε είδα πως κοίταζες στο στριπτιζάδικο εκείνον τον μαύρο, κάνε ότι γουστάρεις σήμερα, αν θες βγάλε γούστα αν θες μην κανείς τίποτα.

Ήμουν μέσα στη καύλα και γούσταρα τρελά την όλη φάση. Γονάτισα κι εγώ και άρχισα να βοηθώ τον Γιώργο, κάποια στιγμή είχα δυο πούτσους στο στόμα μου και ένιωθα κάποιον να παίζει με την τρύπα μου. Ο πούστης ο Γιώργος έπαιρνε πίπα στον Κώστα και με άνοιγε για να με γαμήσει μετά ο Κώστας. Ο Θοδωρής έσπρωξε μαλακά τον Γιώργο στην άκρη και τώρα μου έδινε μόνος του τον πούτσο στο στόμα, τον έβαζε βαθιά και πηγαινοερχότανε γρήγορα και τον ένιωθα να θέλει να τελειώσει. Με μια κίνηση βυθίστηκε μέσα στο στόμα μου και τελείωσε ενώ κρατούσε κολλημένο το κεφάλι μου στη ρίζα του πούτσου του. Μ αρέσει πολύ και να χύνει ο άλλος στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου και το απόλαυσα πολύ. Με τον που τον έβγαλε και είδε ότι τα είχα καταπιεί όλα τρελάθηκε από ευχαρίστηση και με φιλούσε στο στόμα. Μάτια μου, καύλα μου με τρέλανες μου έλεγε και με φιλούσε. Αμέσως βλέπω τον Κώστα να έρχεται τελικά από πίσω μου, εγώ στημένος στα τέσσερα και τον Γιώργο να μου τον δίνει στο στόμα.

Ο Γιώργος με είχε ανοίξει καλά και ο Κώστας έμπαινε σιγά-σιγά αλλά άνετα μέσα μου αν και η ψωλή του είναι αρκετά στραβιά προς τα δεξιά. Αυτό όμως μου άρεσε πολύ. Τώρα έπαιρνα τσιμπούκι στον Γιώργο και ο Γιώργος ξαπλωμένος από κάτω μου έπαιρνε πίπα. Ήταν η καύλα. Κώστας και Γιώργος σχεδόν συντονίστηκαν και με έχυσαν ταυτόχρονα, πριν τελειώσει ο Κώστας βρήκε από πίσω μου και έχυσαν και οι δυο στο πρόσωπο μου. Ήταν τόση η καύλα μου με τόσο πολύ χύσι που στο τέλος πήρα πίπα και από τον Γιώργο. Μετά άρχισε να με γαμάει με τα δάχτυλα του ο Γιώργος και τότε τελείωσα κι εγώ. Είχαμε κάνει μια φοβερή παρτούζα αλλά δεν ήμασταν πραγματικά κουρασμένοι. Μετά από λίγο και αφού πλυθήκαμε και μας έκανε σε όλους καφέ ο Γιώργος μου ξανάρθαν καύλες και όπως έπινα τον καφέ λέω: θα ήθελα λίγο γάλα στον καφέ, έχει κανείς επάνω του.

Αυτό ήταν το σύνθημα, ξαναρχίσαμε από την αρχή.

Έμεινα τέσσερις μέρες στην Αθήνα και ομολογώ ότι ήταν αξέχαστες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")