Χρόνια και χρόνια φίλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον Γιάννη είμαστε φίλοι από τον καιρό του Πανεπιστήμιου. Και συνεχίσαμε και μετά με τις γυναίκες μας. Παιδιά δεν κάναμε, αλλά κρατούσαμε επαφή  αρκετά στενή, αν κι αυτός ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις και εγώ με την καριέρα σε μεγάλο οργανισμό.

Αν και φίλοι, δεν λέγαμε πολλά για τις ερωτικές περιπέτειες μας.
Μάλλον τίποτε δεν λέγαμε. Δεν του είχα ποτέ μιλήσει για τα ξενογαμήσια μου, ούτε κι αυτός τίποτε πιο προσωπικό μου έλεγε.

Τώρα κι οι δυο στα 55 μας και βάλε, κρατιόμαστε καλά και σωματικά και οικονομικά. Βλεπόμαστε οικογενειακά και μόνο πριν από κανένα μήνα έτυχε να βρεθούμε κι οι δυο μαζί σε μια μικρή πόλη της Θράκης. Αυτός για κάποιες δουλειές του κι εγώ για έρευνα της υπηρεσίας μου.

Εγώ είχα κρατήσει δωμάτιο, αυτός την τελευταία στιγμή πήρε την απόφαση να έρθει κι έτσι τα δυο τρία ξενοδοχεία της πόλης τα βρήκε κλεισμένα μιας και κάποιο φεστιβάλ διοργανώτανε εκείνες τις μέρες.
Του πρότεινα να κοιμηθεί στο δικό μου δωμάτιο. Το κρεβάτι ήταν διπλό.
Έτσι κι έγινε.

Όταν τελείωσα αυτός τις συναντήσεις του κανόνισε να βρεθούμε σε ταβερνάκι της περιοχής οι δυο μας. Εκεί μαζεμένοι και κάποιοι από το φεστιβάλ και πήραμε να σχολιάζουμε τις όμορφες γυναίκες στην αρχή και σε λίγο κάτι μισόλογα είπαμε και για τους όμορφους νεαρούς των θιάσων. Ήπιαμε κάμποσο και έτσι το κεφάλι μας ήταν βαρύ όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο.

Μπήκα πρώτος στο μπάνιο και φόρεσα το μπουρνούζι. Μετά ο Γιάννης μπανιαρίστηκε κι αυτός και έβαλε το δεύτερο μπουρνούζι. Καθίσαμε πάνω στο κρεβάτι, βάλαμε δυο ποτά και ανοίξαμε την τηλεόραση. Πέσαμε σε μια ταινία πορνό. Πήραμε να τη σχολιάζουμε. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Του το είπα κι αυτός μου απάντησε πως το ίδιο είχε γίνει κι ο δικός του. Μπόρεσα να τον ξεχωρίσω από το άνοιγμα του μπουρνουζιού. Όμορφος μου φάνηκε, γύρω στα 18 εκ. και αρκετά χοντρός.
"Καλό τον έχεις!" του έκανα κοπλιμέντα. "Γιατί εσύ τον έχεις μικρότερο;" με ρώτησε. "Ναι, αλλά πιο χοντρό!" του απάντησα και με άνεση που με ξάφνιασε τράβηξα το μπουρνούζι και άφησα να φανεί το καβλί μου -16 πόντους, αλλά πολύ χοντρό και ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο.

Ο Γιάννης κοίταξε τον πούτσο μου. "Πολύ χοντρό τον έχεις, ρε συ" μου είπε, "Πώς καταφέρνεις και τον χώνεις δίχως τα μουνιά να σου παραπονιούνται"
"Τα γλύφω πρώτα και μετά... Είμαι άσσος στο γλείψιμο"

Να μη τα πολυλογώ βρεθήκαμε ξαφνικά ο ένας πρώτα να κρατά στο χέρι του τον πούτσο του άλλου και μετά να κάνουμε 69.

Είχαμε κι οι δυο ανάψει. σταματήσαμε και άρχισα να εξερευνώ το κορμί του. Το ίδιο θα μου έκανε κι αυτός σε λίγο. Δυο αντρικά κορμιά ώριμα βρίσκανε ικανοποίηση καθώς το ένα χαιρότανε το άλλο. Τριχωτοί κι οι δυο, εγώ περισσότερο. Ο Γιάννης είχε πιο μεγάλες ρόγες από τις δικές μου, αλλά τον έσκιζα στα αρχίδια. Πολύ μεγάλα τα δικά μου, τα δικά του προς το φυσιολογικό.

Τα χάδια και τα φιλιά, τα αξύριστα μάγουλα μας, τα χέρια μας που χαιρόντουσαν τριχωτές επιδερμίδες -όλα μας είχαν ανάψει. Ξαναγυρίσαμε στο 69, και μέσα στο στόμα ο ένας του άλλο χύσαμε. Κι έτσι σε αυτή τη στάση μας πήρε ο ύπνος.

Ξυπνήσαμε το πρωί και κοιταχτήκαμε.
"Τι κάναμε μωρέ χτες;" ο Γιάννης είπε

Δεν του απάντησα. Έπιασα τον πούτσο του. Τον χάιδεψα. Τον φίλησα. Το χέρι μου το άλλο χάρηκε το κωλαράκι του. Ο Γιάννης προς στιγμή μόνο δίστασε, μετά ανταπόδωσε τα ίδια χάδια. Έβαλα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του. Το ίδιο μου έκανε κι εκείνος.

Οι πούτσες μας τριβόντουσαν η μια πάνω στην άλλη. Κι αργά, ηδονικά πήρα να χύνω πάνω στα αρχίδια του. Μετά αυτός με έριξε στο στρώμα, μπρούμυτα, δεν μου ζήτησε να μπει μέσα μου, ανάμεσα μόνο στα μπούτια μου τον έχωσε και σε λίγο έχυνε κι αυτός.
Έπρεπε ο καθένας να πάει στα ραντεβού του.
Και μετά ξεκινήσαμε ο καθένας με άλλο τρόπο για το ταξίδι της επιστροφής.

Από τότε έχουμε ειδωθεί δυο τρεις φορές. Δεν έχουμε πει τίποτε.

Αλλά προ ολίγου του έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό.
"Μου χρωστάς κάτι" έγραψα.
Θέλω να χύσω κι εγώ πάνω στα μπούτια του.
Μου απάντησε αμέσως "Δεν μου αρέσει να έχω χρέη"
Κι εγώ θα σχεδιάσω τη νέα μας συνάντηση.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")