Παρτούζα στο κάμπινγκ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα πάει για διακοπές σε ένα νησί και για πρώτη μου φορά διάλεξα να πάω σε κάμπινγκ. Δυσκολευόμουν να φτιάξω την σκηνή μόνος μου και πήγα λίγα μέτρα παρακάτω να ζητήσω βοήθεια από κάποια άτομα που καθόντουσαν και έπιναν καφέ έξω από την σκηνή τους. Δεν αρνήθηκε ο ένας και ήρθε να με βοηθήσει να στήσω την σκηνή. Μιλούσε σπαστά ελληνικά αλλά καταλάβαινες τι έλεγε. Ήταν Ιταλός όπου ήξερε καλά ελληνικά όχι όμως τόσο καλά και οι τρεις φίλοι του.

Αφού στήσαμε την σκηνή, με κάλεσε δίπλα στην δική τους να με κεράσουν καφέ. Γνωριστήκαμε και φτάσαμε σε ένα σημείο να μιλήσουμε για ερωτικού περιεχόμενου κουβέντα. Μου είπαν στα ίσια ότι ψάχνουν αν είναι να κάνουν κάτι κάποιον άντρα. Δεν έχασα την ευκαιρία και τους είπα ότι αν θέλουν μπορούν να με φιλοξενήσουν βράδυ στην σκηνή τους να τους ικανοποιήσω εγώ.

Άρχιζε να σκοτεινιάζει και εγώ στην δική μου την σκηνή ετοιμαζόμουν για το βραδινό παιχνίδι με τους τέσσερις Ιταλούς. Είχα φορέσει ένα ροζ κιλοτάκι που είχα πάρει, φρεσκοξυρισμένος από την μέση και κάτω και αρωματισμένος αρκετά. Πήγα στην σκηνή τους όπου την είχαν διαμορφώσει με δυο ράντζα ενωμένα μαζί στην μέση της σκηνής.

Βάλανε ένα ποτό να πιούμε και πριν καν τελειώσει το ποτό ήρθε ο ένας και κάθισε δίπλα μου και με χάιδευε στην πλάτη και στα μπούτια μου… ήπια μονορούφι το ποτό και έβγαλα την φόρμα που φορούσα από κάτω. Και οι τέσσερεις είχαν κατεβάσει τα μαγιό που φορούσαν. Και όπως με έβλεπαν να γδύνομαι, έτριβαν τις πούτσες τους. Γδύθηκα τελείως και κάθισα στα ράντζα… καθώς περίμενα την πρώτη κίνηση να την κάνουν αυτοί, ήρθε ο πρώτος μπροστά μου, μου άρπαξε το κεφάλι και το έβαλε μπροστά στην πούτσα του. Μοσχομύριζε και η πούτσα του ήταν ξυρισμένη όπως και όλων ήταν ξυρισμένες. Άρχιζα και του έπαιρνα πίπα, βάζοντας την όλη στο στόμα αφού ήταν καυλωμένη. Τραβήχτηκε πίσω και πήρε σειρά ο άλλος.

Είχα τρελαθεί στην καύλα αφού τέσσερις πούτσες η μια ερχόταν μετά την άλλη! Δεν με άφηναν να χορτάσω τσιμπούκι και ερχόταν ο επόμενος… μου έκανε νόημα ο ένας και πήρα στάση στα τέσσερα… ήρθε ο ένας από μπροστά και άρχιζα και τον πιπίλαγα στο "πουτσοκέφαλο." Ένας από όλους ήρθε πίσω και άρχιζε και έβαζε δάχτυλο για να ανοίξει την τρύπα μου… όταν κατάφερε να βάλει δύο δάχτυλα μέσα, κόλλησε πίσω μου και σιγά σιγά ετοιμαζόταν να μπει μέσα.

Με απότομη κίνηση και δύναμη μπήκε άγρια μέσα και ο πόνος διαπέρασε όλο ο κορμί μου! Μετά από λίγο κούνημα ήρθε ο άλλος… βρήκε ανοιχτή τρύπα και δεν ζορίστηκε καθόλου… ένας στην πίπα και τρία άτομα πίσω να μπαίνουν εναλλάξ… με ξάπλωσαν ανάσκελα και σήκωσα ψηλά τα πόδια μου... μετά από λίγο κούνημα, ήρθε ο άλλος… με ξάπλωσαν ανάσκελα και σήκωσα ψιλά τα πόδια μου… ήρθε η ώρα να με γαμήσουν ένας ένας και οι άλλοι να κοιτούν και να βαράνε μαλακία.

Ήρθε ο πρώτος, άρπαξε τα πόδια μου, τα έβαλε στους ώμους του και μπήκε μέσα όπου με γαμούσε όχι δυνατά αλλά πολύ αισθησιακά... δεν άργησε πολύ και έχυσε μέσα μου... σηκώθηκε, αφού πρώτα μου έριξε ένα φιλί στο στόμα… σειρά πήρε ο δεύτερος όπου και αυτός μπήκε μέσα σιγά σιγά και με έπαιρνε χωρίς να με πονάει φιλώντας με γλυκά στο στόμα. όταν ο δεύτερος τελείωσε και έχυσε μέσα μου, σηκώθηκε για να έρθει ο επόμενος… ξάπλωσε ανάσκελα και είπε να κάτσω επάνω… η τρύπα ήταν τόσο ανοιχτή που δεν χρειάστηκε καν να ζοριστώ να το βάλω μέσα… κουνιόμουν πάνω κάτω σαν το καλύτερο πουτανάκι…

Είχα καυλώσει αρκετά και με έπιασε από την μέση μου για να ξαπλώσω προς το μέρος του ώστε να τουρλωθεί ο κώλος. Κατάλαβα ότι θα ερχόταν και ο άλλος να μπει μαζί μέσα… ανέβηκε και ο άλλος στο ράντζο και κόλλησε πίσω μου την πούτσα του. έσπρωχνε αρκετά δυνατά ώστε να μπουν και οι δυο μέσα. έσπρωξα και εγώ λίγο και η απόλαυση ήταν όλη δική μου!

Βογκούσα και αναστέναζα μαζί… και οι δύο μέσα μου κουνιόντουσαν με ρυθμό και δυνατά! Ένιωθα κάψιμο στην τρύπα αλλά, δεν ήθελα να σταματήσουν… έδιναν ρυθμό καλό στο γαμήσι.

Οι Ιταλοί, με έσκισαν και έχυσαν και οι τέσσερις μέσα… μπορεί να φορούσαν όλοι καπότα αλλά η αίσθηση ότι είναι μέσα σου και χύνουν είναι ότι καλύτερο!

Μετά από δύο ώρες σκισίματος, ξάπλωσα και απολάμβανα να τους βλέπω να σκουπίζουν τις πούτσες τους από τα χύσια που είχαν.
Για πρώτη μέρα ήταν πολύ καλά! Η συνέχεια ακόμη καλύτερη! Καθημερινό γαμήσι και σκίσιμο ακόμη και μέσα στην θάλασσα από τους 4 Ιταλούς.

Ο κώλος μου επί τέσσερις μέρες σκιζόταν συνέχεια αλλά αυτό ζητούσε… πόρνη τον Ιταλών είχα γίνει και μου άρεσε!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")