Ο πρίγκηπας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το ραντεβού ορίστηκε κοντά στο σπίτι μου και θα περνούσε με το αυτοκίνητό του να πάμε μια βόλτα να γνωριστούμε. Μόλις λοιπόν πλησίαζε μου τηλεφώνησε, μου είπε τι αυτοκίνητο έχει και κατέβηκα. Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο αντίκρισα έναν άντρα γύρω στα τριάντα (τριάντα τρία έμαθα εκ των υστέρων), καλοσχηματισμένο κορμί, με κουστούμι, γυαλιά, όμορφο (κατά τη δική μου άποψη), ψηλότερο από μένα (γύρω στα 1,80) και με μια υπέροχη φωνή.

Αφού λοιπόν μπήκα και χαιρετηθήκαμε φαντάστηκα ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια αφού αυτός θα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ο καθένας τι ήθελε και στη συνέχεια μου λέει ότι θα ήθελε να προχωρήσουμε. Τότε αποφάσισα να τον καλέσω να ανέβει στο σπίτι μου και βλέπουμε, παρόλο που ήθελα να μην εκτίθεμαι φέροντας τον πρώτο τυχόντα σπίτι μου.

Στο σπίτι αφού ανεβήκαμε και τον κέρασα ένα ποτό συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων και η αλήθεια είναι ότι προερχόμασταν επαγγελματικά από τον ίδιο χώρο και μάλιστα ο καθένας μας ήξερε για τη δουλειά του άλλου. Στη συνέχεια μου είπε ότι δεν το χει ξανακάνει με άντρα αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει μαζί μου.

Πλησιάσαμε στον καναπέ και φιληθήκαμε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα τέτοια αναστάτωση και επιθυμία για έναν άντρα. Με αγκάλιασε τρυφερά και άρχισε να με χαϊδεύει παντού. Εγώ επίσης τον φιλούσα και προσπάθησα να του λύσω τη γραβάτα και να τον ξεντύσω σιγά σιγά. Όταν έφτασα στο φούσκωμα του παντελονιού του έμεινα άφωνος. Το όργανό του είχε μήκος πάνω από 20 εκατοστά, χοντρό και ίσιο. Το έβαλα στο στόμα μου και δεν μπορούσα να φτάσω στη βάση του. Αφού πετάξαμε και τα υπόλοιπα ρούχα μας πήγαμε στο δωμάτιο μου όπου οι αγκαλιές, τα φιλιά και το τσιμπούκι μου εναλλασσόταν συνεχώς.

Κάποια στιγμή μου ζήτησε να με γαμήσει και εγώ φυσικά δέχτηκα, αψηφώντας το τεράστιο μέγεθος του πούτσου του. Έβγαλα από το κομοδίνο μου ένα προφυλακτικό και του το φόρεσα κάνοντας παράλληλα τσιμπούκι και έβαλα βαζελίνη στον κώλο μου και το καυλί του. Για να μην πονέσω πολύ κάθισα πάνω του ώστε να ελέγχω την κατάσταση μην μου κάνει κάποια ζημιά. Ήταν όμως τόσο προσεχτικός και υπομονετικός που όταν είδε ότι πόνεσα πολύ με άφησε να ηρεμήσω και ξανασυνέχισε. Αφού συνήθισα το μέγεθός του στήθηκα στα τέσσερα  και τον άφησα να με ξεσκίσει. Η ηδονή ήταν τεράστια καθώς και ο πούτσος του. Τότε έχυσε και τραβήχτηκε.

Μέχρι εκείνο λοιπόν το σημείο το έργο το είχα ξαναδεί. Η συνέχεια θα ήταν μάλλον να πάει να κάνει ντους και δε σε είδα δε σε ξέρω. Έλα όμως που με αγκάλιασε ξανά και με φίλησε! Εγώ άρχισα να τραβάω μαλακία και όση ώρα το έκανα αυτό έβαλε στην ξεσκισμένη τρύπα μου δυο ή τρία δάκτυλα για να τελειώσω. Αφού έχυσα και γω πήγαμε ένας ένας και κάναμε μπάνιο. Αφού ντυθήκαμε καθίσαμε και ήπιαμε άλλο ένα ποτάκι και συζητήσαμε για τις δουλειές μας. Μετά σηκώθηκε να φύγει, μου είπε ότι θα τα ξαναπούμε και με φίλησε σταυρωτά στο μάγουλο.

Εγώ πλέον μόλις είχα γνωρίσει τον πρίγκιπά μου που είχε καθυστερήσει αρκετά χρόνια. Ακριβώς όταν το αναλογίστηκα αυτό σκέφτηκα ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή. Ανταλλάξαμε κάποια emails τις επόμενες ημέρες και περίμενα με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση. Μου είχε βέβαια ξεκαθαρίσει ότι ήταν παντρεμένος και όπως κατάλαβα εκ των υστέρων αγαπούσε πραγματικά τη γυναίκα του. Εγώ του είχα υποσχεθεί διακριτικότητα και εχεμύθεια όπως και αυτός και έτσι πήγαιναν όλα καλά.
Σε ένα mail που μου έστειλε μου χε πει ότι την εβδομάδα που θα ακολουθούσε θα πήγαινε επαρχία με τη δουλειά και έτσι θα τα λέγαμε όταν θα επέστρεφε. Μου είπε ότι θα πήγαινε σε μια πόλη που απέχει από την Αθήνα δυο ώρες και έτσι μου ήρθε η ιδέα να πάω μετά τη δουλειά μου να τον βρω και να επιστρέψω ξημερώματα. Μόλις του το είπα μου είπε ότι αν θέλω να πάω καλά θα ήταν και έτσι κατά το απογευματάκι ξεκίνησα να τον βρω.

Στο μεταξύ για να μην καρφωθούμε του είπα στο ξενοδοχείο που έμενε να μου κλείσει ένα δωμάτιο και έτσι έγινε. Όταν έφτασα δεν είχε επιστρέψει ακόμα και έτσι έκανα ένα ντους και τον περίμενα. Όταν έφτασε μου χτύπησε την πόρτα και παρουσιάστηκε μπροστά μου, όμορφος σαν πρίγκιπας. Χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε στο μάγουλο. Είπαμε δυο κουβέντες και ακολούθησε ολοκαύτωμα. Φιλιά παντού και χάδια. Ο πούτσος του παρέμενε όμορφος και τεράστιος και βέβαια έσπευσα να τον φροντίσω δεόντως. Όμως η καύλα μας ήταν τόσο μεγάλη που και οι δυο μας θέλαμε πήδημα. Αφού λοιπόν του φόρεσα το προφυλακτικό με έσκισε αλλά μου άρεσε τόσο που νόμιζα ότι αν εκείνη τη στιγμή πέθαινα, θα πέθαινα ευτυχισμένος! Έχυσε αλλά δεν βγήκε από μέσα μου, μέχρι να χύσω και γω. Αφού έχυσα κάναμε ντους, ντυθήκαμε και κατεβήκαμε για φαγητό.
Περάσαμε ευχάριστα στο φαγητό, συζητήσαμε, αστειευτήκαμε, ήπιαμε ένα μπουκάλι κρασί και επιστρέψαμε στο δωμάτιο.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι αγκαλιαστήκαμε ξανά και μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή μου είπε ότι ο πρίγκιπας θέλει να δω το σκήπτρο του. Ήταν τόσο ερωτικός όμως και καθόλου έκφυλος που ακόμα και αυτό ακούστηκε ως αστείο. Κατέβηκα προς τα κάτω και έκανα ξανά ένα πρώτης τάξεως τσιμπούκι, αποφασισμένος αυτή τη φορά να γευτώ το σπέρμα του (το έκανα πρώτη φορά). Έτσι και έγινε, το ήπια όλο με ευχαρίστηση.
Στη συνέχεια μείναμε αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι κάτι τον απασχολούσε. Μου είπε ότι ένιωθε τύψεις απέναντι στη γυναίκα του και ότι αν συνεχίζαμε αυτό το βράδυ ίσως ξέφευγε η κατάσταση από τον έλεγχό του, οπότε σηκώθηκε, ντύθηκε με φίλησε και έκτοτε δεν τον ξαναείδα.

Τον ενόχλησα αρκετές φορές με mail αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει ράκος αλλά χίλιες φορές αν γύριζα πίσω χίλιες φορές τα ίδια θα έκανα. Νομίζω ότι δεν πρόκειται όχι μόνο να ερωτευτώ ποτέ άλλοτε αλλά όπως βλέπω μέχρι τώρα δεν κοιτάζω πια στο δρόμο κανένα άντρα. Νομίζω ότι με κάλυπτε σε όλα τα επίπεδα, ήταν όμορφος, καλός εραστής, ευγενικός, έξυπνος, καλλιεργημένος. Κάθε μέρα εύχομαι να με παίρνε τηλέφωνο να βρεθούμε και εγώ θα έκανα τα πάντα γι αυτόν και θα τον κάλυπτα σε οποιαδήποτε κακοτοπιά αλλά όπως κατάλαβα θα μείνω με την ελπίδα. Ίσως τελικά αυτό είναι έρωτας, κάτι που δεν μπορούμε να έχουμε. Πάντως εγώ θα τον περιμένω και νυν και αεί, και είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να φαντάστηκα ότι όντως υπήρχε συναίσθημα, απλά δυστυχώς για μένα ήρθα δεύτερος γι αυτόν μετά τη γυναίκα του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")