Με τον αδερφό της κοπελιάς μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα είχα με μια κοπέλα φοιτήτρια τελειόφοιτη, 23 χρονών, που έμενε στην Αθήνα μαζί με τον αδελφό της τον Νίκο, είκοσι χρονών που και εκείνος σπούδαζε στην δεύτερη χρονιά του.

Ήταν ένα ωραίο και καλό παιδί κάπως συνεσταλμένο, με λίγες παρέες στην Αθήνα, και αρκετά συχνά τον παίρναμε μαζί μας σε καμιά έξοδο μας για να μην κάθεται μόνος σπίτι.

Είχαμε κανονίσει να περάσω μεσημέρι από το σπίτι για φαγητό και λόγω ότι είχα τελειώσει πιο γρήγορα τη δουλειά μου, είπα να περάσω πιο νωρίς να πιούμε και έναν καφέ.

Μόλις έφτασα και μου άνοιξε την πόρτα ο Νίκος, χτύπησε και το τηλέφωνο μου από την Μαρία η οποία μου ζήτησε να αναβάλουμε για σήμερα το τραπέζι, γιατί δεν θα προλάμβανε να ερχόταν από την σχολή και να ήταν πίσω στις πέντε για άλλο μάθημα, λόγω της απεργίας που είχαν τα λεωφορεία εκείνη την ημέρα.

Όταν της είπα ότι ήμουν ήδη, εκεί μου είπε αν θέλω να μείνω να πιω έναν καφέ, να φάω με τον Νίκο και να τα πούμε το βράδυ. Εντάξει είπα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ο Νίκος προθυμοποιήθηκε να μου κάνει καφέ και έκατσα στον καναπέ. Έφερε τον καφέ και έκατσε δίπλα μου πιάνοντας την κουβέντα για διάφορα, μέχρι που έφτασε η συζήτηση και για σεξ.

Τον ρώτησα αν είχε καμιά σχέση και μου είπε όχι και ότι δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα.

-    «Εντάξει…», του είπα. «Ακόμα είσαι και μικρός. Κι εγώ πρώτη φορά στην ηλικία σου έκανα κάτι. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι έχεις άλλες προτεραιότητες, όπως να πάρεις το πτυχίο σου που θα σου χρειαστεί στην ζωή σου».

Στην κουβέντα επάνω είπε να μου εξομολογήθηκε κάτι που θα ήθελε να μείνει μεταξύ μας.

-    «Εντάξει ρε συ, μίλα ελεύθερα, δεν υπάρχει πρόβλημα…», του είπα.

Τότε μου είπε ότι τα Σάββατα που βγαίναμε και συνήθως έμενα σπίτι τους, μετά μας περίμενε κάνοντας τον κοιμισμένο και μετά μας έπαιρνε μάτι από την πόρτα που δεν έκλεινε καλά ή αν δεν έβλεπε από εκεί από την κλειδαρότρυπα και μας άκουγε όταν κάναμε σεξ, περίμενε ξύπνιος μόνο και μόνο για να μας δει.

Ένιωσα μεν λιγάκι αμήχανα, αλλά χαμογέλασα λιγάκι.

-    «Εντάξει», είπα. «Σε όλους μας αρέσει να παίρνουμε λιγάκι μάτι…»

Εκείνος συνεχίζοντας μου είπε ότι στην φαντασία του μετά όταν μαλακιζόταν φαντασιωνόταν όχι την αδελφή του αλλά εμένα να κάνουμε σεξ μαζί. Εκεί έμεινα κάγκελο! Έσκυψε γρήγορα προς εμένα, με φιλάει στο στόμα και σηκώνεται φανερά ταραγμένος να πάει στην κουζίνα.

Ένιωσα περίεργα. Ήπια μια γουλιά καφέ και τον φώναξα. Ήρθε διστακτικά και κατακόκκινος από ντροπή και τα μάτια του λυπημένα. Τον φώναξα να καθίσει δίπλα μου και έσκυψα και τον φίλησα στο στόμα. Εκείνος με αγκάλιασε και φιλιόμασταν έτσι με ένα πάθος πρωτόγνωρο.

Σταματήσαμε να πάρουμε μια ανάσα και μου είπε ότι ήταν το πρώτο του φιλί και θα τον μείνει αξέχαστο.

-    «Κι εμένα…», του είπα.

Και ξαναπέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με πάθος βγάζοντας τις μπλούζες μας. Εκείνος έμεινε με το σορτσάκι που φορούσε κι εγώ με το παντελόνι. Τον φιλούσα παντού… στο στόμα, στο λαιμό, στο αφτί, στο στήθος του και τον ένιωθα να τρέμει στην αγκαλιά μου. Του έβγαλα το σορτσάκι και μετά εγώ το παντελόνι μου και γυμνοί έτσι που είμαστε έπεσα επάνω του.

Το καυλί του τριβόταν επάνω στο δικό μου και σχεδόν αμέσως έχυσε λερώνοντας τις κοιλιές μας και του πούτσους μας. Ένα: «Συγγνώμη…», ψιθύρισε και με έσπρωξε να καθίσω στον καναπέ. Έσκυψε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να τον φιλάει και να τον γλείφει σαν υπνωτισμένος και να τον παίρνει στο στόμα του λιγάκι και διστακτικά…

Σχεδόν αμέσως άρχισε να χύνει στο στόμα του εκείνος συνέχισε να τον γλείφει και να τον καθαρίζει από τα χύσια σηκώνοντας τα μάτια να με κοιτάξει, σαν να με ρωτούσε αν το έκανε καλά. Τον τράβηξα, τον σήκωσα και τον φίλησα παθιασμένα στο στόμα.

Τον ξάπλωσα στον καναπέ και άρχισα να του παίρνω πίπα εγώ. Ήταν ακόμα καυλωμένος. Τον ρουφούσα και έχυσε ξανά γρήγορα, εκείνη την φορά στο στόμα μου. Δεν τραβήχτηκα καθόλου, απεναντίας μου άρεσε η γεύση του στο στόμα. Τον καθάρισα και πέσαμε πάλι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Εκείνη τη μέρα την περάσαμε στο κρεβάτι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με φιλιά, χάδια, πίπες, 69 και είχαμε χύσει εγώ τέσσερις φορές και εκείνος πέντε.

Φυσικά κατά τις οκτώ έφυγα από το σπίτι χωρίς να περιμένω την αδελφή του και κανονίζοντας πότε θα ξαναβρεθούμε. Κανονίσαμε για την επόμενη μέρα να βρεθούμε και να ολοκληρώσουμε. Προμηθεύτηκα από φαρμακείο λιπαντική κρέμα και περίμενα τον Νίκο να έρθει κατά τις δύο που κανονίσαμε στο σπίτι μου.

Η ανυπομονησία μου ήταν μεγάλη μέχρι να έρθει. Μόλις χτύπησε το κουδούνι, έτρεξα, του άνοιξα και πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου βγάζοντας συγχρόνως από την είσοδο τις μπλούζες μας. Μύριζε υπέροχα! Είχε βάλει στο σώμα του μια κρέμα της αδελφής του που είχε ακούσει ότι μου άρεσε. Πήγαμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, ξεντυθήκαμε τελείως και τον έριξα στο κρεβάτι πέφτοντας από πάνω του.

Άρχισα να τον φιλάω στο στόμα κατεβαίνοντας στον λαιμό και με την γλώσσα μου να κατεβαίνω και να τον γλείφω στην κοιλιά, στον αφαλό… απαλά πέρασα την γλώσσα μου πάνω από τον ήδη σηκωμένο πούτσο του, τον φίλησα, τον έγλειψα στα αρχίδια και του σήκωσα τα πόδια επάνω ψηλά.

Σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να τον γλείφω αρχίζοντας τώρα από τα πόδια του και κατεβαίνοντας στις γάμπες του, στα μπούτια του, σπρώχνοντας τα πόδια του προς το μέρος του, προς την κοιλιά του, φανερώνοντας έτσι μια τρυπούλα ροζ σκέτη καύλα.

Ο Νίκος βογκούσε και αναστέναζε ηδονικά. Άρχισα να του φιλάω και να του γλείφω την τρυπούλα του και να χώνω την γλώσσα μου μέσα της. Εκείνος βογκούσε… ο πούτσος του ήταν καυλωμένος και σε μια στιγμή ψιθύρισε:

-    «Σε θέλω μέσα μου…»

Τον πούτσο μου από την καύλα τον αισθανόμουν τεράστιο! Σηκώθηκα και τον έτριψα στην τρυπούλα του. Εκείνος αναστέναξε ηδονικά και εγώ τον έσπρωξα μέσα του απαλά. Γλίστρησε με δυσκολία το κεφάλι του μόνο με το σάλιο που του είχα βάλει όσο έγλειφα την τρυπούλα του χωρίς να σκεφτώ καθόλου την κρέμα.

Έσκυψα, τον φίλησα στο στόμα και συγχρόνως τον έχωσα όλο μέσα του. Ένιωσα το βογκητό του, την έντονη ανάσα του στο στόμα μου, και εκείνος την δικιά μου ένταση στο δικό του. Έμεινα ακίνητος λιγάκι έτσι φιλώντας τον και μετά άρχισα να τον γαμάω πιο έντονα.

Έχυσα πολύ γρήγορα μέσα του πέφτοντας επάνω του και ψιθυρίζοντας στο αφτί του πόσο τέλεια ήτανε… χωρίς να έχω βγει από μέσα του εκείνος με φιλούσε και έλεγε το ίδιο. Μου είπε ότι έχυσε πριν από μένα, πράγμα που από την ένταση δεν είχα καν καταλάβει. Βγήκα από μέσα του και ξάπλωσα δίπλα του παίρνοντας των αγκαλιά.

Εκείνη την μέρα δοκιμάσαμε τα πάντα σε διάφορες στάσεις, πάντα έντονο πήδημα, πίπες… Ήμασταν και οι δύο σε μια έξαρση και ειδικά εγώ. Έκανα λες και ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ αλλά έτσι ήταν… με άντρα έκανα πρώτη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")