Ο φοιτητής που με έκανε να νιώσω πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Σάκης 36 χρονών, παντρεμένος. Είμαι από ένα νησί των Κυκλάδων, φανατικός αναγνώστης των ιστοριών σας και ειδικά των gay.

Όλα ξεκίνησαν πριν δέκα ημέρες -εδώ θα ήθελα να σας πω ότι δεν είχα καμιά απολύτως εμπειρία με άλλον άντρα- αλλά διαβάζοντας και ψάχνοντας στο site για gay άρχισα να ψάχνομαι και να θέλω την πρώτη μου εμπειρία. Έτσι, γνώρισα ας πούμε τον Γιάννη, που δήλωνε ότι έρχεται στο νησί αλλά τελικά ήταν φοιτητής (εγώ έψαχνα άτομο που να μην είναι από τον τόπο μου καταλαβαίνετε φαντάζομαι τον λόγο) και είναι 22 χρονών. Μετά από αρκετά μηνύματα κλείσαμε ραντεβού επιτέλους. Του είχα πει να βρεθούμε σε χώρο δικό μου. Έτσι, πήγα πρώτος, έκανα ένα ντουζάκι και περίμενα έχοντας ριγμένη πάνω μου την πετσέτα του μπάνιου.

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει όταν χτύπησε το κουδούνι άνοιξα με πολύ άγχος γιατί δεν ήξερα τι θα δω μπροστά μου. Τελικά, αντίκρισα ένα όμορφο παλικάρι το οποίο έκλεισε πίσω του την πόρτα και αμέσως έκατσε στον καναπέ και με κάλεσε δίπλα του. Εγώ τρεμάμενος από αμηχανία κάθισα δίπλα του. Πέρασε το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου και άρχισε να μου χαϊδεύει την πλάτη. Με το άλλο, μου έλυσε την πετσέτα και έμεινα γυμνός. Μου έσπρωξε το κεφάλι μου να κολλήσει στον καναπέ και άρχισε να με φιλάει στο στόμα.

Εγώ, όση ώρα η γλώσσα του ταξίδευε μέσα μου, τα είχα χαμένα! Έτρεμα αλλά και καύλωνα συγχρόνως. Έτσι κι εγώ με την σειρά μου, αφού πέρασα το πρώτο σοκ, άρχισα να ανταποκρίνομαι στα υγρά φιλιά του παραδομένος. Του ζήτησα να γδυθεί και αυτός, σηκώθηκε όρθιος και καθώς έβγαζε τα ρούχα του, θαύμαζα το υπέροχο κορμί του χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά. Όταν έβγαλε και το σλιπάκι του αντίκρισα ένα καυλί γύρω στα 17 εκ αλλά στραβό σαν μπανάνα! Καθώς το χάζευα, ήρθε κοντά μου και με μια κίνηση του μου τον χώνει στο στόμα και μου λέει:

-    «Γλείψε με…»

Εγώ, χωρίς να μπορώ να αντιδράσω, άρχισα σιγά και αδέξια να του τον γλείφω. Κάποιες φορές του τον έγδερνα με τα δόντια μου.

-    «Όχι δόντια καύλα μου…», μου έλεγε.

Μετά, άρχισε να δίνει εκείνος ρυθμό κουνώντας τους γοφούς του άρχισα να τον συνηθίζω εκτός από κάποιες φορές που προσπαθούσε να μου τον χώσει όλο με αποτέλεσμα εγώ να πνίγομαι...

-    «Γλείψε μου και τις αρχιδάρες!», μου είπε καθώς τραβιόταν.

Εγώ υπάκουσα αμέσως και τις πήρα στο στόμα μου μία - μία εναλλάξ, κίνηση που τον τρέλανε. Με βάζει και ξαπλώνω πάλι στον καναπέ ανάσκελα και πέφτει από πάνω. Άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα. Με τα χέρια του μου σηκώνει τα πόδια ψηλά στους ώμους του. Εγώ ταξιδεύω σε πελάγη πρωτόγνωρης καύλας και ηδονής!

Έχω αφεθεί στις ορέξεις του μη μπορώντας να αντιδράσω. Άρχισε να μου ανοίγει τα κωλομέρια και συγχρόνως μου έριχνε και μερικές σφαλιάρες στην κωλάρα μου. Το καυλί του ψάχνει να βρει την παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Εγώ, με το που ένιωσα το καυλί του να βρίσκει στόχο σε συνδυασμό με την στάση και τα γλωσσόφιλα που δεν σταματούσαν καθόλου ένιωθα σαν πουτάνα παραδομένη στα χέρια του έμπειρου γαμιά της.

Ο Γιάννης έσπρωχνε προσπαθώντας να μπει μέσα μου αλλά μάταια… από την μια η παρθένα αγρασάριστη τρυπούλα από την άλλη ο φόβος μου... ο Γιάννης το κατάλαβε αμέσως και σηκώθηκε όρθιος. Εγώ με την σειρά μου ανασηκώθηκα. Μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα κι εγώ πλέον, τον πήρα με ευχαρίστηση και άρχισα ένα φανταστικό τσιμπούκι! Μου άρπαξε τα μαλλιά δίνοντας ρυθμό και αναγκάζοντας με να τον παίρνω όλο μέσα μου.

Ένιωθα σαν πουτάνα και του ζήτησα να μου γλείψει τα βυζάκια μου (το αδύνατο σημείο μου). Το έκανε με μεγάλη χαρά και εμπειρία. Εγώ έχω απογειωθεί και ο πούτσος μου θέλει να χύσει.

-    «Πέσε μπρούμυτα!», με διατάζει.

Ξαπλώνω και έρχεται από πάνω μου, με χαϊδεύει και ταυτόχρονα μου ανοίγει τα κωλομέρια. Με το στόμα του μου γλείφει τους λοβούς και το στόμα. Έχω κλειστά τα μάτια και απολαμβάνω τα χάδια του γαμιά μου. Έχω ανοίξει τα πόδια μου και το καυλί του το νιώθω καυτό πάνω μου. Ένα δάκτυλο του μου χαϊδεύει τα χείλια μου. Εγώ τα ανοίγω και το γλείφω σαν να ήταν το καυλί του. Μετά και δεύτερο... τα τραβάει και τα ξανανιώθω υγρά να χαϊδεύουν την κωλοτρυπίδα μου. Τι καύλα...! Μου τα ξαναφέρνει στο στόμα. Εγώ τα ρουφάω. Αυτός συνεχίζει να μου γλείφει τους λοβούς.

-    «Σάλιωσε τα καλά πουτάνα!», μου λέει καθώς τα τραβάει.

Αφήνω μεγάλη ποσότητα υγρών, αφού ήξερα πλέον που θα τα βάλει. Έτσι, σιγά - σιγά μου χώνει το ένα δάχτυλο στην κωλάρα μου. Εγώ, παρά την πρωτόγνωρη καύλα που ένιωθα, πονούσα αρκετά αλλά ένιωθα το δάχτυλο όλο και πιο βαθιά μέσα μου. Καθώς ένιωθα την ανάσα του και την γλώσσα του στους λοβούς μου, τον ακούω να μου λέει:

-    «Τώρα θέλω να μου σαλιώσεις και την πούτσα μου...»

Μου τον έφερε στο στόμα. Του τον έγλυφα με προθυμία. Πριν μου τον πάρει, άφησα όσο περισσότερα υγρά μπορούσα πάνω του. Ήμουν έτοιμος να γαμηθώ και το ήθελα πλέον πολύ! Μου τον έτριβε στην κωλοτρυπίδα και ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω από καύλα όταν έσπρωξε και ένιωσα το κεφάλι μέσα. Άρχισε ο πόνος και το τσούξιμο που δεν μπόρεσα να αντέξω έτσι. Του είπα ότι πονάω πολύ και να μην συνεχίσει και αυτός το σεβάστηκε.

Καθώς τον τράβηξε έξω, ένιωσα αυτομάτως ένα μεγάλο κενό το οποίο έδινε την θέση του σε ένα δροσερό αεράκι. Ο σφικτήρας μου ανοιγόκλεινε και έκανε συσπάσεις σαν να ήταν κόλπος γυναίκας. Τον ξανατσιμπούκωσα για αρκετή ώρα και παράλληλα του χάιδευα την κωλοτρυπίδα. Ένιωσα τον πούτσο του να συσπάται στο στόμα μου. Τραβήχτηκα και ένιωσα τα καυτά του χύσια πάνω μου! Ήταν απίθανο συναίσθημα! Εγώ τελείωσα στο χέρι του και ξάπλωσα στον καναπέ ευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία.

Ο Γιάννης πλύθηκε, με φίλησε στο στόμα και έφυγε αφήνοντας με μόνο. Δεν πρόλαβα να πάρω το τηλέφωνό του γιατί με έπαιρνε με απόκρυψη... Από τότε δεν έχει ξαναμπεί στο site και δεν μπορώ να τον βρω. Λογικά θα έχει πάει στους δικούς του λόγω Πάσχα. Ελπίζω να ξαναρθεί γρήγορα και αυτή την φορά να μου ανοίξει την κωλάρα μου.

Γιάννη θέλω να γαμηθώ μαζί σου! Θέλω να με κάνεις πουτάνα σου και να με γαμάς συνέχεια. Να με εκπαιδεύσεις γιατί είσαι πολύ έμπειρος παρά το μικρό της ηλικίας σου. Πραγματικά παιδιά δεν πίστευα ότι ένας εικοσιδυάρης θα ήταν τόσο καλός εραστής... Περιμένω σχόλια σας και τον Γιάννη...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")