Με τον γυμναστή και τον αθλητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν, ένας συνάδελφος πολύ μεγαλύτερος από μένα, κοντά στην ηλικία του πατέρα μου, έχει το γιο του γραμμένο σε μια ομάδα ενόργανης γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη. Με προσκάλεσε κάποια στιγμή να πάμε να δούμε ένα Σάββατο απόγευμα το γιο του που θα συμμετείχε σε αγώνες. Δεν είχα προγραμματίσει κάτι άλλο, και είπα να πάω. Άλλωστε, πάντα θαύμαζα από την τηλεόραση τα αγόρια της ενόργανης γυμναστικής, με αυτές τις κολάν-φόρμες, στα λευκά, τα σιελ ή τα κόκκινα. Τα καλοσχηματισμένα κορμιά τους και το γεγονός ότι τα "κάλλη" τους φαίνονται σε πλήρη ανάπτυξη, την ώρα που έκαναν τις ασκήσεις τους- οι οποίες θεωρούνται πάρα πολύ ερεθιστικές- πάντοτε με άναβαν.

Οπότε πήγαμε. Πλησιάσαμε στο τερέν. Ο γιος του ήταν 21 ετών. Ένα πολύ όμορφο παιδί, μελαχρινό με πράσινα μάτια, γεροδεμένο. Μαζί του ήταν και ο γυμναστής του. Ένας εντυπωσιακός άντρας στα 45 ο οποίος κατευθείαν με κοίταξε όλο νόημα. Τους αφήσαμε και λάβαμε τις θέσεις μας. Η ώρα πέρασε, ο γιος του φίλου μου πήρε την τέταρτη θέση και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε. Περάσαμε από τα αποδυτήρια. Ο γιος του φίλου μου είχε βγάλει την κολλητή φανέλα και ήταν μόνο με το κολάν. Με φούντωσε έτσι όπως τον είδα. Αλλά και ο γεροδεμένος γυμναστής του, δεν πήγαινε πίσω. Φορούσε ένα κολλητό αθλητικό μπλουζάκι και μια μπλε φόρμα. Φορούσαν και οι δυο τα λεπτά παπουτσάκια που επιτρέπουν στο πόδι να μην νιώθει ότι φορά παπούτσια.

Το περιβάλλον με ερέθισε. Ο γυμναστής με κοίταξε περισσότερο επίμονα. Όταν κάναμε χειραψία για να χαιρετηθούμε και να φύγουμε, μου έδωσε μυστικά από τον φίλο μου ένα χαρτάκι. Δεν το κοίταξα μπροστά στο φίλο μου, διότι είχα καταλάβει περί τίνος επρόκειτο. Χαιρέτησα το φίλο μου και μπήκα στο αυτοκίνητο. Έβγαλα το χαρτάκι και διάβασα. "Μας καύλωσες και τους δύο. Σε περιμένουμε να έρθεις στην τάδε διεύθυνση, μόλις ξεμπλέξεις με τον πατέρα του μικρού. Θα περάσουμε καλά οι τρεις μας".

Δεν έχασα χρόνο. Πήγα στη διεύθυνση. Ήταν μια μονοκατοικία στην Άνω Πόλη. Πριν προλάβω να χτυπήσω την πόρτα, μου άνοιξε ο γυμναστής. Ήταν και ο γιος του φίλου μου εκεί. Με ζόρισε αυτό λίγο, αλλά λέω θα το ρισκάρω.

Μόλις κάτσαμε στον καναπέ ο μικρός δεν έχασε χρόνο. Έφερε τον πούτσο του στο πόδι μου και άρχισε να τρίβεται επάνω μου και σχεδόν ταυτόχρονα ο γυμναστής του άρχισε να με φιλά στο λαιμό ενώ είχε περάσει το πόδι του στα σκέλια μου με αποτέλεσμα να τρίβει τον ήδη σηκωμένο πούτσο μου.

Πολύ γρήγορα βρεθήκαμε μόνο με τα σλιπ. Τα κορμιά και των δυο ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτικά. Ο μικρός άρχισε να με γλείφει στο στήθος, ενώ ο γυμναστής του συνέχισε να τρίβει απαλά τον πούτσο μου. Δευτερόλεπτα μετά είχαμε μείνει ολόγυμνοι και μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι.

Ο γυμναστής ξάπλωσε ανάσκελα, εγώ από πάνω του και ο μικρός δίπλα μας, να τρίβει τον πούτσο του στα πόδια και των δυο μας. Ο πούτσος μου άγγιξε τον πούτσο του γυμναστή, ενώ τα χέρια του χάιδεψαν την πλάτη μου. Ο μικρός γύρισε ανάποδα και έβαλε τον πούτσο του, ανάμεσα στα πόδια του γυμναστή του και τα δικά μου. Τριβόταν με απίστευτη ένταση και το ίδιο έκανα κι εγώ πάνω στον γυμναστή, το κορμί του οποίου σπάραζε από ηδονή.

Ήταν ένα ονειρικό τρίο. Μείναμε εκεί με τριψίματα, χάδια, αγκαλιές και φιλιά περισσότερες από τρεις ώρες. Είχα περάσει άλλο ένα ερωτικό βράδυ με πολύ πάθος και διαφορετικό sex.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")