Σεξ στο καράβι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μόλις είχε φτάσει το καλοκαίρι και θα πήγαινα για διακοπές στην Κρήτη στο σπίτι ενός οικογενειακού μας φίλου στο Ηράκλειο.
Μόλις είχα βρει εισιτήριο για το καράβι αλλά δυστυχώς χωρίς καμπίνα όπου ήταν όλες κλεισμένες. Μόλις είχα προλάβει να βρω ένα τραπέζι να αράξω για να περάσω το βράδυ αφού και οι θέσεις στο κατάστρωμα ήταν όλες πιασμένες. Στο τραπέζι δίπλα μου καθόταν ένας άλλος κύριος με μια κυρία όπου δεν αργήσαμε να πιάσουμε κουβέντα. Μετά από ώρα και αφού γνωριστήκαμε οι δυο τους απλά ήταν γνωστοί από ένα χωριό στο Ηράκλειο και δεν είχαν καμία σχέση. Μετά από λίγο έφυγε η γυναίκα και μείναμε δυο μας... Τα είπαμε για αρκετή ώρα όπου σηκώθηκε λέγοντας μου ότι πάει στην καμπίνα του να αράξει. Με ρώτησε τι ώρα θα πάω εγώ στην καμπίνα μου να ξαπλώσω και του είπα ότι δυστυχώς δεν πρόλαβα να βρω καμπίνα. Με ρώτησε αν θέλω να πάω να μείνω στην καμπίνα που είχε νοικιάσει μια τετράκλινη μόνος του.
Πήρα τα πράγματα μου και πήγα στην καμπίνα μαζί του.
Με ρώτησε αν ντρέπομαι γιατί θα έμενε με το σλιπάκι του. Του είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα αφού και εγώ κάπως έτσι θα εμένα..
Πήγα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους και μετά από ένα λεπτό χτύπησε την πόρτα λέγοντας μου ότι θέλει να κατουρήσει να σκεπαστώ αν είναι γυμνός. Του απάντησα να μπει δεν έχω πρόβλημα. Μπήκε μέσα κατέβασε το σλιπάκι του και κατουρούσε. Γύρισα τον είδα ωραίο κορμί και συνέχυσα το μπάνιο όπου είχα γυρίσει με την πλάτη και του είπα αν μπορεί να μου κάνει μια χάρη. Με ρώτησε τι ήταν αυτό και του απάντησα αν μπορούσε να μου τρίψει λίγο την πλάτη. Γύρισα τον κοίταξα με κοίταξε και αυτός χαμογέλασε και ήρθε προς το μέρος μου. Πήρε το σφουγγάρι και άρχιζε να μου τρίβει την πλάτη. Αμέσως έβγαλε το σλιπάκι του και μου είπε θα κάνει και αυτός ένα ντουζ και αν μπορώ να τον τρίψω και εγώ. Δεν αρνήθηκα και τον ρώτησα που ήθελε. Μου είπε ότι θέλει να του τρίψω την πούτσα του σιγά σιγά . Γονάτισα και άρχισα να τρίβω την πούτσα του με μπόλικο σαπούνι αρωματικό. Δεν άργησα και πολύ αφού γινόταν σκληρό να το πάρω στο στόμα μου. Άρχιζα και του έπαιρνα πίπα βάζοντας όλο μέσα στο στόμα μου καθώς ακόμη ήταν όχι καυλωμένο αρκετά.. Το είχα συνέχεια στο στόμα μου και ένιωθα το κεφαλάκι του να μεγαλώνει. Τραβήχτηκε και μου είπε πάμε στο κρεβάτι γιατί είχε καυλώσει και έκανε κέφι να με γαμήσει.
Ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι πήγε στην τσάντα του έβγαλε ένα κουτάκι καπότες έβγαλε μια την έβαλε και ήρθε από πίσω μου. Με ρώτησε αν είχα λιπαντικό και του είπα δεν έχω μαζί μου να βάλει λίγο σάλιο να μπει μέσα. Η αλήθεια είναι ότι έως να μπει μέσα έσπασε δυο καπότες καθώς η πούτσα του ήταν υπερβολικά μεγάλη και με σάλιο ήταν λίγο δύσκολα..
Έως να μπει μέσα με παίδεψε πολύ. Αλλά όλα ήταν έως να μπει. Μετά από λίγο τρίψιμο στην κωλοτρυπίδα μου με τον πούτσο του και σπρώχνοντας απότομα και δυνατά άνοιξα να κάνει είσοδο. Γλίστρησε μέσα όλος και άρχισε να οργώνει τον κώλο μου δυνατά και γρήγορα. Η στάση που είχα στα τέσσερα ήταν ότι χειρότερο για την ώρα. Γάμαγε δυνατά και γρήγορα και του ζητούσα να σταματήσει. Όσο το έλεγα αυτός έδινε και περισσότερο λέγοντας μου ότι αν δεν σταματήσω θα με πετάξει έξω από την καμπίνα. Ήταν πολύ δυνατός και σκληρός στο γαμήσι. Στα τέσσερα όπως ήμουν ήταν αδύνατον να αντέξω άλλο και του είπα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσε και μου είπε να τον καβαλήσω. Τον καβάλησα όσο καλύτερα μπορούσα και με έφερνε πάνω κάτω αυτός. Βάραγε δυνατά από κάτω και είχε γρήγορο κούνημα. Κανονικό ξέσκισμα που ίδιο σαν και αυτό δεν είχα νιώσει ποτέ από ένα άτομο.
Μετά από σχεδόν μια ώρα συνεχές σκισίματος ήρθε η απόλαυση στο να γευτώ το σπέρμα του. Πηκτό πηκτό μου γέμισε το στόμα οπου δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Τα ρούφηξα όλα και τα κατάπια έως τελευταία σταγόνα. Μου ζήτησε να ξαπλώσουμε μαζί και να μου ξανά κάνει σεξ με λιγότερη ένταση…. Τον κοίταξα του έδωσα ένα ρουφηχτώ φιλί στο στόμα και χαμήλωσα παίρνοντας την πούτσα του στο στόμα να την ετοιμάσω για ακόμη ένα καλό και δυνατό γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")