Πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη επαφή έγινε σε μικρή ηλικία με κάποιον κατά πολύ μεγαλύτερο μου. Ένα απόγευμα αποφάσισα να πάω σε σινεμά που είχε ταινίες σκληρό πορνό. Είχα προσπαθήσει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν μπήκα μέσα.

Μπήκα και ο ταμίας με κοιτούσε καλά - καλά και κάποιος που καθόταν στην πόρτα δίπλα με οδήγησε να κάτσω στην αίθουσα. Δυο καθίσματα παραδίπλα καθόταν ένας κύριος που όσο περνούσε η ώρα έριχνε κοφτές ματιές προς το μέρος μου. Δεν πέρασαν παρά μόνο πέντε λεπτά έως να κάτσει δίπλα μου. Άρχισε να μου μιλάει και να κάνει διάφορες ερωτήσεις για την ηλικία μου, το όνομα μου, το σχολείο που πηγαίνω και γενικά αποσπώντας μου την προσοχή.

Άναψαν τα φώτα γράφοντας κι εγώ σηκώθηκα να φύγω. Γύρισε μου είπε να μην φύγω γιατί έχει και δεύτερη ταινία στην συνέχεια. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο έκλεισαν ξανά τα φώτα και άρχισε να παίζει το επόμενο έργο. Δεν άργησε να πιάσει το χέρι μου και να το βάλει επάνω στην πούτσα του. Άνοιξε το φερμουάρ και έβγαλε έξω το εργαλείο να το τον παίξω. Δεν αντιδρούσα καθόλου κάνοντας ότι μου λέει. Μετά από δυο λεπτά ένιωσα να υγραίνετε το χέρι μου από τα χύσια που έβγαζε.. οδήγησε το χέρι μου στο στόμα του και το έγλειψε έως να τα καθαρίσει.

Σηκώθηκε από την θέση του και αφού με έπιασε από το χέρι με οδήγησε έξω από την αίθουσα λέγοντας μου ότι θα με πάει σπίτι του να συνεχίσουμε.. Πήγαμε σπίτι του με τα πόδια καθώς ήταν μόλις δυο στενά παρακάτω. Μπήκαμε στην μονοκατοικία του και μου είπε να πάω στο μπάνιο και θα έρθει κι αυτός. Πέταξα τα ρούχα μου όπου βρήκα και μπήκα στην μπανιέρα όπου άρχισα και πλενόμουν. Μπήκε κι αυτός στην μπανιέρα και αρχίζαμε να τριβόμαστε και να φιλιόμαστε παθιασμένα.

Χαμήλωσα σιγά - σιγά και μου οδήγησε το κεφάλι του στην πούτσα του να του πάρω τσιμπούκι. Άρχισα σιγά - σιγά να τον γλείφω κι αυτός να βογκάει από ηδονή. Με γύρισε ώστε να βλέπει τον κώλο μου και άρχισε με την ντουζιέρα να πλένει τον κωλαράκι μου βάζοντας δάχτυλο μέσα όπου σαν αρχή και λόγω του νερού μπήκε αρκετά πιο εύκολα από ότι νόμιζα. Μετά από λίγο με σήκωσε όρθιο λέγοντας μου ότι είμαι έτοιμος να κάνει είσοδο στο καθαρό κωλαράκι μου.

Πήγαμε στο σαλόνι όπου και ξάπλωσα ανάσκελα στον καναπέ και περίμενα με τα πόδια ψηλά να τα κρατάω να έρθει για να μπει μέσα μου. Μόλις ήρθε είχε φορέσει ήδη το προφυλακτικό και το άλειφε γύρω - γύρω με ένα διάφανο υγρό τζελ λέγοντας ότι αυτό μαλακώνει πολύ την τρύπα και γλιστράει ποιο εύκολα το προφυλακτικό. Ακούμπησε το χοντρό κεφαλάκι του στην τρύπα μου και μου είπε:

-    «Σφίξου λίγο κορίτσι μου να μπω χωρίς να σε πονέσω…»

Παρόλες τις προσπάθειες η είσοδος δεν ήταν καθόλου εύκολη και ζοριζόταν πολύ καθώς δεν ήθελε να πονέσω όταν μπει. Μετά από δυο - τρεις προσπάθειες μου είπα ότι σπρώχνει λίγο ποιο δυνατά καθώς ήταν αδύνατον να μπεις όπως δοκίμαζε. Με μια απότομη και δυνατή κίνηση ο πούτσος του μπήκε μέσα στο 1/3 και ακούγοντας έναν αρκετά δυνατό θόρυβο λες και κάτι έσπασε από πίσω. Κάθισε για λίγο χωρίς να κουνιέται για να συνηθίσω από τον πόνο που είχα. Δεν άργησε να κουνιέται μέσα - έξω έως έφτασε να μπει όλος μέσα μου. Βγήκε έξω και μου είπε να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσε ανάσκελα και κάθισα επάνω του.

Κέντραρα το εργαλείο με την ανοιγμένη τρυπά μου και κάθισα με δύναμη γλιστρώντας όλος μέσα.. Αισθάνθηκα πολύ καλά και ένιωσα απίστευτη ηδονή έχοντας τον πούτσο όλο μέσα. Άρχισα και κουνιόμουν μόνος πάνω κάτω και όλο ανέβαζα ρυθμό. Μετά από λίγο βγήκε έξω βγάζοντας το προφυλακτικό λέγοντας ότι θα του πάρω πίπα να τελειώσει. Τον έβαλα στο άτομα και σιγά - σιγά άρχιζα και τον έπαιρνα βαθιά στο λαρύγγι χωρίς να σταματάω καθόλου. Ήταν τόση μεγάλη η ηδονή που είχα που όταν έφτασε η ώρα να τελειώσει μου τα είπε και δεν θέλησα να τραβηχτώ με αποτέλεσμα να χύσει στο στόμα μου μέσα.

Συνέχιζα να γλείφω και να καταπίνω τα ζεστά χύσια του έως την τελευταία σταγόνα. Ξάπλωσα δίπλα του και ξύπνησα το πρωί νιώθοντας ένα χέρι να τρίβει την ανοιχτή τρυπούλα μου και να την ετοιμάζει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")