Αύγουστος στην Κεφαλονιά (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Κατά την διάρκεια της εφηβείας, όπως φυσικά όλοι θα γνωρίζουν, οι ορμές είναι ατελείωτες και ανεξέλεγκτες, με αποτέλεσμα λόγω δυσκολίας συνεύρεσης με το αντίθετο φύλο, η μαλακία να πηγαίνει σύννεφο και το ψάξιμο για τρόπους εκτόνωσης και απόλαυσης συνεχές. Στα πλαίσια αυτού του ψαξίματος, ξεκινήσαμε αρχικά με τον κολλητό μου να μαλακιζόμαστε παρέα. Μετά άρχισε ο ένας να τον παίζει στον άλλο, ώσπου τελικά το πράγμα κατέληξε να του τον παίρνω κανονικά τσιμπούκι και να με πηδάει τακτικά, αφού εμένα πια με ικανοποιούσε πολύ περισσότερο αυτός ο ρόλος.

Εκείνο το καλοκαίρι, με φιλοξενήσανε στο εξοχικό τους στην Κεφαλονιά. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ήμασταν σχεδόν πάντα εγώ, αυτός και η μητέρα του, εκτός από κάτι Σαββατοκύριακα που είχε έρθει και ο πατέρας του. Δύο μήνες γεμάτοι από μπάνιο, παιχνίδι και ασταμάτητο χύσιμο, αφού οι καύλες και των δυο μας είχαν χτυπήσει κόκκινο, οπότε με την πρώτη ευκαιρία, όπου κι αν βρισκόμαστε, τις εκτονώναμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε ώστε να μην μας ανακαλύψουν.

Αυτό βέβαια που περιμέναμε περισσότερο, ήταν να έρθει το βράδυ, να κοιμηθεί η μάνα του κι εμείς στο δωμάτιο του φίλου μου που ήταν στον πάνω όροφο να κάνουμε παιχνίδι. Αυτό όμως δεν συνέβαινε πολύ συχνά γιατί η μητέρα του σχεδόν κάθε μέρα είχε παρέα φιλενάδες και έμενε ξύπνια μέχρι πολύ αργά, οπότε εμάς μας έπαιρνε ο ύπνος.

Τον Αύγουστο όμως που ήρθε και ο πατέρας του να μείνει μαζί μας, τα πράγματα έγιναν καλύτερα για εμάς, γιατί οι φιλενάδες της μαμάς σταμάτησαν τις επισκέψεις και το ζεύγος είτε έφευγε έξω για βόλτες και γύρναγαν αργά, είτε κοιμόντουσαν πιο νωρίς, οπότε εμείς ξεσαλώναμε.

Ένα βράδυ καθόμασταν όλοι μαζί και παίζαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, αλλά όταν πέρασε η ώρα, η μητέρα του φίλου μου νύσταξε και έφυγε να πάει να κοιμηθεί, αφήνοντάς μας με τον πατέρα του. Μετά από κάποια ώρα σταματήσαμε κι εμείς το παιχνίδι και ο πατέρας του έπιασε την γκομενοκουβέντα. Οι γνωστές ερωτήσεις για γκόμενες κλπ., περισσότερο βέβαια σαν ευχάριστη και κοροϊδευτική κουβέντα ήταν παρά τίποτε άλλο.

Εμείς απαντούσαμε σαν να μη συνέβαινε τίποτα και λέγαμε ότι υπάρχουν διάφορα κορίτσια που μας αρέσουν αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ρίξουμε καμία και ότι είμαστε μικροί ακόμα. Εκείνος γέλαγε και αστειευόταν ότι στην ηλικία μας εκείνος είχε ήδη γκόμενες που πήδαγε. Έτσι πήγαινε η κουβέντα ώσπου ο φίλος μου σηκώθηκε να πάει για μπάνιο και μετά για ύπνο κι εγώ έμεινα να περιμένω τη σειρά μου να πάω για μπάνιο και να πάω κι εγώ για ύπνο.

Μόλις έφυγε ο φίλος μου, ο πατέρας του άρχισε να με ρωτάει αν ξέρω κάτι για τον γιο του. Αν έχει γκόμενα, αν έχει πηδήξει... Εγώ έλεγα συνέχεια όχι, όχι, και εκείνος συνέχιζε να ρωτάει πως τη βρίσκουμε και άλλα τέτοια μέχρι που έκανε την ερώτηση αν μόνο τον παίζουμε και τίποτε άλλο. Εγώ του απάντησα διστακτικά «ναι» και εκείνος άρχισε να γελάει πονηρά και με ρώτησε τι φαντάζομαι όταν τον παίζω. Εγώ του είπα διάφορα κορίτσια και τότε με ρώτησε αν ποτέ μου έχει πιάσει κανένα κορίτσι το πουλί. Του απάντησα όχι και εκείνος με ρώτησε:

-    «Κανένα αγόρι;»

-    «Αγόρι; Όχι βέβαια!»

-    «Ούτε εσύ;», με ξαναρωτάει.

-    «Όχι…», του απάντησα δήθεν νευριασμένα.

Τότε άκουσα τον φίλο μου να ανεβαίνει στο δωμάτιο, οπότε βρήκα ευκαιρία να την κοπανήσω λέγοντας πως πάω για μπάνιο και μετά για ύπνο. Ανακουφισμένος και σκεπτόμενος ότι τη γλίτωσα φτηνά, έκανα το μπάνιο μου και έβαλα γύρω μου την πετσέτα για να ανέβω στο δωμάτιο. Πριν ανέβω, βγήκα στο μπαλκόνι να πω καληνύχτα στον πατέρα του αλλά δεν ήταν εκεί, οπότε φαντάστηκα ότι πήγε κι αυτός να κοιμηθεί.

Πλησιάζοντας τη σκάλα για να ανέβω επάνω, βλέπω τον πατέρα του να περιμένει εκεί στα σκοτεινά. Πάω να μιλήσω και τον βλέπω που μου κάνει νόημα με το δάχτυλο να κάνω ησυχία. Πλησιάζοντάς τον με πιάνει από τον ώμο και αρχίζει να ανεβαίνει μαζί μου τη σκάλα. Μόλις φθάνουμε στο κεφαλόσκαλο εκεί που η σκάλα έστριβε και έπαιρνε την αντίθετη κατεύθυνση για πάνω, χωρίς να το περιμένω, με στρίβει και κλείνοντας το στόμα μου με το χέρι του, με κολλάει με το πρόσωπο στον τοίχο και έρχεται και κολλάει από πίσω μου. Σκύβει τότε και βαριανασαίνοντας μου ψιθυρίζει στο αφτί:

-    «Θέλω να κάνεις απόλυτη ησυχία. Έτσι όπως κάνεις όταν σε πηδάει το βράδυ ο Μανώλης... πουτανίτσα!».

Εγώ πάγωσα. Εκείνος όμως συνέχισε, ενώ η ανάσα του είχε γίνει ακόμα πιο βαριά και ταυτόχρονα είχα αρχίσει να αισθάνομαι τον πούτσο του να σκληραίνει μέσα από το αθλητικό του σορτσάκι, κάτι που με έκανε να αρχίσω να καυλώνω κι εγώ.

-    «Ήρθε η ώρα να γευτείς και έναν αντρικό πούτσο πουτανάκι. Ή τον έχεις γευτεί ήδη;»

Εγώ κούνησα το κεφάλι μου νεύοντας όχι και συνέχισε:

-    «Δυο φορές σας έχω πάρει μάτι με τον Μανώλη να σε καβαλάει κι έχω τρελαθεί. Τώρα είναι η σειρά μου…»

Τελειώνοντας κι αυτή τη φράση, πέρασε το ελεύθερο χέρι του γύρω από τη μέση μου μπροστά και μου έλυσε την πετσέτα, αφήνοντάς την να πέσει κάτω. Αμέσως μετά με το ίδιο χέρι άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομάγουλα και μετά να περνάει ένα του δάχτυλο μέσα στη χαραμάδα του κώλου μου και να μου περικυκλώνει την κωλοτρυπίδα.

-    «Άχνα δε θέλω να βγάλεις…», μου ψιθύρισε.

Έβγαλε το χέρι του από το στόμα μου, ενώ άρχισε να με γλείφει και να με φιλάει στο λαιμό. Εγώ είχα κολλήσει το πρόσωπό μου με το πλάι στον τοίχο και είχα αφεθεί στα χέρια του και το στόμα του, καυλωμένος όσο ποτέ πριν. Κατάλαβα ότι με το χέρι που μόλις είχε πάρει από το στόμα μου κατέβασε το σορτσάκι του και τότε αισθάνθηκα έναν τεράστιο πούτσο με δύο υπερμεγέθη αρχίδια να τρίβονται και να στριφογυρίζουν πάνω στον κώλο μου.

-    «Γύρνα!», μου λέει.

Με γυρίζει προς το μέρος του ενώ ταυτόχρονα με σπρώχνει από τους ώμους προς τα κάτω. Γονατισμένος, με το πίσω μέρος του κεφαλιού μου να ακουμπάει στον τοίχο, ο τεράστιος πούτσος του γαμάει το στόμα μου αργά και σταθερά, αναγκάζοντάς το να ανοίξει στα όριά του. Κάθε φορά σπρώχνει και λίγο περισσότερο προσπαθώντας να κατέβει πιο βαθιά στο λαρύγγι μου αλλά δίνοντάς μου και τον χρόνο να αναπνεύσω και να τον πάρω πιο εύκολα. Από τα μάτια μου αρχίζουν να στάζουν δάκρυα αλλά είμαι αποφασισμένος να μην σταματήσω. Με τα χέρια του στηρίζεται στον τοίχο και ανεβοκατεβάζει αυτό το υπέροχο παλαμάρι μέσα στο στόμα μου, ενώ εγώ στρίβοντας και γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πάνω, χωρίς να το καταλάβω του αφήνω ελεύθερο πεδίο να κατέβει πιο βαθιά.

Ξαφνικά αισθάνομαι να πνίγομαι, ενώ εκείνος μένει ακίνητος αντιλαμβανόμενος ότι με πνίγει για να μου δώσει τον χρόνο να εξοικειωθώ. Πάω να βήξω αλλά πριν το κάνω καταφέρνω να πάρω από τη μύτη κάποιες ανάσες και αντιλαμβάνομαι τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρω να αναπνέω. Αυτό ήταν. Για τα επόμενα λεπτά τα αρχίδια του ανεβοκατέβαιναν και στριφογύριζαν χτυπώντας μια το σαγόνι μου και μια τη μύτη μου.

Ήταν το πιο απολαυστικό τσιμπούκι που είχα πάρει και φυσικά καμία σχέση με ότι είχα δοκιμάσει με τον πούτσο του γιου του. Τότε σταμάτησε και με σήκωσε επάνω. Άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει πάλι στο λαιμό και σιγά - σιγά ξεκίνησε να σκύβει. Περιποιήθηκε τις ρώγες μου γλείφοντας και δαγκώνοντάς τες και συνέχισε να κατεβαίνει δαγκώνοντας την κοιλιά μου, ώσπου γονάτισε μπροστά από τον καυλωμένο σαν ξύλο πούτσο μου. Τον έπαιξε με το χέρι του μερικές φορές μπροστά στο πρόσωπό του και μόλις άρχισα από τη καύλα να τραντάζομαι, έτοιμος να χύσω, σταμάτησε και με γύρισε να κοιτάω πάλι τον τοίχο.

Με τράβηξε λίγο προς τα πίσω ώστε να σκύψω κι εγώ έβαλα τα χέρια μου και ακούμπησα το κεφάλι μου πάνω τους στον τοίχο και τέντωσα την μέση μου πίσω, σκύβοντας ελαφρά. Με τα χέρια του μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και αφού τα δάγκωσε και τα έγλειψε αρκετά, άρχισε να μου περιποιείται με τη γλώσσα την κωλοτρυπίδα μου. Κόντεψα να λιγοθυμήσω από την καύλα. Μόλις μάλιστα έβαλε την γλώσσα του μέσα μου και άρχισε να μου πηδάει τον κώλο με αυτήν, άρχισα να τραντάζομαι ολόκληρος και να χύνω ανεξέλεγκτα πάνω στο ντουβάρι και στο πάτωμα.

Την γλώσσα του αντικατέστησαν πρώτα δύο δάχτυλα και μετά τρία. Και αφού με είχε ανοίξει καλά σηκώθηκε όρθιος και με έκανε να ανατριχιάσω ακουμπώντας το πουτσοκέφαλο του πάνω στην λιγωμένη, μαλακωμένη και χαλαρή τρύπα μου. Τον ένιωσα να με διαπερνά αργά, σταθερά και να με γεμίζει εντελώς. Το πρώτο πέρασμα έγινε σχετικά εύκολα και το συναίσθημα ήταν απολαυστικό. Μόλις όμως αυτό το τεράστιο καυλί έφτασε στο εσωτερικό μου δαχτυλίδι, τα πράγματα δυσκόλεψαν υπερβολικά.

Μετά από μερικές προσπάθειες κατάφερε να το διαπεράσει κι αυτό κι εγώ ένιωσα τα μάτια μου να βγαίνουν από τη θέση τους. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω άχνα από μέσα μου όμως. Ήθελα όσο τίποτε άλλο αυτόν τον υπέροχο πούτσο μέσα μου και θα τον έπαιρνα με οποιοδήποτε τρόπο. Όσο κι αν ένιωθα τα δάκρυά μου να μου καίνε τα μάγουλα και τον κώλο μου να βράζει, έκανα υπομονή και τελικά ανταμείφθηκα.

Μετά από κάποια λεπτά ο πόνος άρχισε να απομακρύνεται και αντικαταστάθηκε από την απόλυτη απόλαυση. Κάθε φορά που ένιωθα αυτά τα τεράστια, υπέροχα, ολοστρόγγυλα αρχίδια να χτυπάνε πάνω στα κωλομάγουλα μου, ένα κύμα ηδονής σαν ηλεκτρισμός διαπερνούσε όλη μου τη ραχοκοκαλιά. Έχυσα για δεύτερη φορά και μάλιστα χωρίς να μου έχει σηκωθεί παρά ελάχιστα.

Μόλις και εκείνος απέκτησε άνεση με τις κινήσεις του και αντιλήφθηκε ότι πλέον ο κώλος μου είχε αποδεχτεί το μέγεθός του και τον αποζητούσε όλο και περισσότερο κάνοντας προς τα πίσω, με άρπαξε με τα δυο του χέρια από τη μέση και με σήκωσε όρθιο, περνώντας τα μπροστά για να μου μαλάζει τα βυζιά. Άρχισε να με πηδάει στα όρθια, σηκώνοντάς με ουσιαστικά στον αέρα και κολλώντας την πλάτη μου πάνω στο στήθος του. Αισθανόμουν σαν πέτσινη κούκλα καρφωμένη πάνω σε ένα παλούκι, έτσι όπως τιναζόμουν στον αέρα.

Ο κώλος μου σε αυτή τη στάση είχε κλείσει γύρω από τον πούτσο του, τον είχε εξαφανίσει μέσα του και τα αρχίδια του είχαν κολλήσει κάτω από τα δικά μου, ενώ ο κακόμοιρος ο πούτσος μου, μισοκαυλωμένος, ανεβοκατέβαινε στον αέρα ανεξέλεγκτα σαν σκουληκάκι, τινάζοντας τα τελευταία απομεινάρια από κάτι σαν χύσι που είχε μείνει μέσα μου.

Μετά βγήκε από μέσα μου και έκανε κάτι πολύ περίεργο. Μου έκανε πάλι με το δάχτυλο νόημα να κάνω ησυχία και με άρπαξε από το χέρι, σπρώχνοντάς με κάτω προς την κρεβατοκάμαρά τους. Σταμάτησε έξω από αυτήν, άνοιξε αθόρυβα την πόρτα, με τράβηξε από το χέρι να περάσω λίγο μέσα και με έβαλε να γονατίσω εκεί, στο σκοτάδι, κοιτάζοντας την γυναίκα του στο κρεβάτι που κοιμόταν φορώντας μόνο ένα λεπτό κιλοτάκι, με την κωλάρα της γυρισμένη προς το μέρος μας.

Στάθηκε όρθιος από πάνω μου και άρχισε να τον παίζει στο πρόσωπό μου, κοιτώντας με, ενώ εγώ δεν έλεγα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τη γυναίκα του, περισσότερο φοβούμενος μην ξυπνήσει και μας δει. Η αδρεναλίνη μου και το θέαμα με είχαν τρελάνει, τόσο που άρπαξα πάλι τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω σαν τρελός κοιτώντας τον κώλο της γυναίκας του. Σταμάτησε απότομα να κινείται, με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και με κόλλησε πάνω στα αρχίδια του καρφώνοντας τον πούτσο του στο λαρύγγι μου, αδειάζοντάς τον με σπασμούς.

Ήταν αδύνατο να καταπιώ και τα χύσια άρχισαν να τρέχουν γύρω από το στόμα μου, πάνω στο στήθος μου. Μόλις άδειασε εντελώς, τραβήχτηκε από το στόμα μου και μου έκανε νόημα να φύγω. Έφυγα γρήγορα στο μπάνιο, πλύθηκα και ανέβηκα στο κρεβάτι μου. Ο Αύγουστος είχε πάρει μια διαφορετική τροπή και θα είχε και συνέχεια…

Συνεχίζεται...

2ο μέρος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")