Στον ουρολόγο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ηλικία απαιτούσε να έχω επισκεφθεί εδώ και καιρό έναν ουρολόγο, για μία τυπική εξέταση προστάτη την οποία κάθε άντρας που φθάνει στα 40 πρέπει να βάζει στο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι ότι από τη μία ντρεπόμουν σχετικά, και από την άλλη φοβόμουν. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μην αποκαλυφθεί η κρυφή μου λαχτάρα για πούτσο. Μία λαχτάρα που από μικρή ηλικία με έκανε να καυλώνω μόνο στη σκέψη, αλλά που ποτέ δεν είχα καλύψει εκτός από κάτι τσιμπούκια που, μεταξύ 16 και 18 χρονών, είχα κάνει σε ένα φίλο μου, και τα οποία πλαισιώναμε με κάτι χάδια, πιασίματα και ακουμπίσματα στη κωλοτρυπίδα. Από τότε, ότι έκανα το έκανα μόνος μου. Όποτε έβρισκα την ευκαιρία πηδούσα το κώλο μου με οτιδήποτε αντικείμενο μπορούσε να υποκαταστήσει ένα πούτσο και έτσι έσβηνα τη καύλα μου, ονειρευόμενος κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία και για την πραγματική ηδονή. Τώρα όμως; Για έναν άντρα παντρεμένο 16 χρόνια, στα 41, με δύο παιδιά και τίποτα στους τρόπους και τη συμπεριφορά του που να προδίδει τις κρυφές του επιθυμίες, η πιθανότητα ο γιατρός να με καταλάβει με φόβιζε.

Από τη μία όμως γιατί έπρεπε και από την άλλη σκεπτόμενος ότι ένας γιατρός, ακόμη κι αν «καταλάβαινε» δεν θα σχολίαζε ποτέ τίποτα και με κανέναν άλλο εκτός από εμένα, αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού και να βρεθώ εκείνο το βράδυ στο σαλόνι του να περιμένω τη σειρά μου. Λόγω της δουλειάς μου είχα το τελευταίο ραντεβού και έτσι όταν ο βοηθός του με φώναξε στο διπλανό δωμάτιο που ήταν ο γιατρός (ένας γκριζομάλλης γύρω στα 50-55 και σχετικά κοντός και εύσωμος), δεν υπήρχε κανείς άλλος έξω να περιμένει. Μετά τις προκαταρκτικές συζητήσεις ρουτίνας, έφθασε η ώρα να περάσω στο διπλανό δωμάτιο όπου θα γινόταν και η εξέταση, γιατί εκτός από κάτι αιματολογικές εξετάσεις, θα έπρεπε να γίνει και «ψηλάφιση» όπως μου είπε. Κοινώς εννοούσε ασφαλώς «δάχτυλο» και η ώρα που φοβόμουν εξ\' αρχής είχε φθάσει. Μαζί μας στο δωμάτιο μπήκε και ο βοηθός του. Μου ζήτησε να κατεβάσω παντελόνι και εσώρουχο και να ξαπλώσω στο πλάι παίρνοντας την εμβρυακή θέση.

Κατόπιν ο βοηθός του έφερε ένα λιπαντικό, ο γιατρός έβαλε στα δάχτυλά του πάνω από το γάντι που φορούσε και προχώρησε με την εξέταση. Δεν ξέρω αν έφταιγε η αγωνία μου ή ήταν ενστικτώδης αντίδραση, σημασία έχει ότι μόλις ένιωσα το δάχτυλό του να διαπερνά την τρύπα μου, ένας αναστεναγμός καύλας βγήκε από μέσα μου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά και με το δάχτυλό του να φτάνει εύκολα μέχρι τον προστάτη μου και να τον ερεθίζει, ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει, με αποτέλεσμα να αρχίσω να κινώ τη μέση μου ώστε να βολευτώ. Οι κινήσεις αυτές έδιναν μεγαλύτερη πρόσβαση στο δάχτυλο μέσα μου και η καύλα μου είχε αρχίσει να με εξουσιάζει. Οι κινήσεις μου γίνονταν όλο και πιο έντονες και ο πούτσος μου πια ολοφάνερα ορθωνόταν καυλωμένος ανάμεσα από τα πόδια μου που τα είχα μισανοίξει. Δεν με ένοιαζε τίποτα πια και είχα παραδοθεί στην ηδονή της στιγμής. Το περίεργο ήταν ότι κοιτάζοντας ανάμεσα στα πόδια του γιατρού, έβλεπα και εκεί ένα ανάλογο εξόγκωμα να δημιουργείται. Αυτά τα λεπτά που με περιεργαζόταν με το δάχτυλό του δεν έλεγε τίποτα άλλο εκτός από ένα «ωραία... ωραία» αλλά και εκείνου οι κινήσεις είχαν γίνει πιο έντονες και κυκλικές μέσα μου. Ξαφνικά όμως σταματάει τις κινήσεις και βγάζει αργά το δάχτυλό του ζητώντας μου να γυρίσω και να ξαπλώσω μπρούμυτα.

Όπως σήκωσα το κορμί μου για να γυρίσω, ο καυλωμένος μου πούτσος ήταν σαν ξύλο και έκανα μεγάλη προσπάθεια για να τον βολέψω ξαπλώνοντας από πάνω του, ενώ ήμουν βέβαιος πλέον ότι και οι δύο τους εκεί μέσα είχαν καταλάβει τι μου συνέβαινε.
«Μπορείτε να ανοίξετε λίγο τα πόδια σας;» ήταν η επόμενη ερώτηση του γιατρού μόλις βολεύτηκα μπρούμυτα στο κρεβάτι.
«Δεν μπορώ περισσότερο γιατί με εμποδίζει το παντελόνι μου στους αστραγάλους» απάντησα και αμέσως λέει με έναν ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο «ε, να το βγάλουμε τότε... Γιάννη βοήθησε τον κύριο να βγάλει τα παπούτσια και το παντελόνι του» και αισθάνομαι τα χέρια του Γιάννη να τραβάνε πρώτα τα παπούτσια μου και μετά το παντελόνι και το εσώρουχό μου.

«Για να δούμε τώρα...» λέει ο γιατρός και αφού μου ανοίγει περισσότερο τα πόδια, φυτεύει το δάχτυλό του και πάλι στη κωλοτρυπίδα μου, ενώ μετακινείται και φέρνει ουσιαστικά τον πούτσο του μπροστά στο πρόσωπό μου έτσι όπως είχα γυρίσει το κεφάλι μου προς την έξω μεριά του κρεβατιού. Η επόμενη κίνησή του με έκανε να καταλάβω ότι ο γιατρός είχε ξεκινήσει «παιχνίδι». Σκύβοντας πάνω από το πρόσωπό μου, και έχοντας το δάχτυλο του δεξιού του χεριού μέσα στο κώλο μου, απλώνει και το αριστερό χέρι και με αυτό μου ανοίγει το κώλο διάπλατα, ενώ με αυτή του τη κίνηση, ο καυλωμένος του πούτσος μέσα από το παντελόνι, έρχεται να ακουμπήσει πολύ ελαφρά πάνω το μάγουλό μου. Δεν κάνω καμμία προσπάθεια να το αποφύγω και να τραβήξω μακριά το πρόσωπό μου, αντίθετα το μετακινώ με τέτοιο τρόπο ώστε να έχω πλέον τον πούτσο του πάνω στο στόμα μου σχεδόν. Έχω καυλώσει τρελά και με την ιδέα ότι ο νεότερος βοηθός του είναι πίσω και έχει τα μάτια του πάνω στην κωλοτρυπίδα μου, η οποία εν τω μεταξύ έχει φιλοξενήσει και δεύτερο δάχτυλο.

Ο γιατρός πλέον δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει ότι μου πηδάει τον κώλο με τα δάχτυλά του και μου τρίβει έντονα τον πούτσο του πάνω στο στόμα μου. «Σ' αρέσει;» με ρωτάει. «Έχω πεθάνει από τη καύλα. Μη σταματάς. Πήδα μου τη κωλοτρυπίδα» του απαντάω μέσα από αναστεναγμούς και μουγκρητά που ξεπηδάνε ανεξέλεγκτα από μέσα μου. Τα δύο μεγάλα του δάχτυλα με περιστροφικές κινήσεις έχουν καταφέρει να μου ανοίξουν διάπλατα τη τρύπα και τότε τα βγάζει από μέσα μου, βγάζει τα γάντια από τα χέρια του και κατεβάζει παντελόνι και εσώρουχο μπροστά στο πρόσωπό μου.

«Φάε μου το πούτσο και τα αρχίδια μωρή πουτάνα» μου λέει και εγώ ανασηκώνομαι λίγο από το κρεβάτι και τον πέρνω χωρίς δεύτερη κουβέντα μέσα στο στόμα μου και τον ρουφάω σαν να μην υπάρχει τίποτε άλλο στον κόσμο εκείνη τη στιγμή, ενώ εκείνος με έχει αρπάξει πίσω από το κεφάλι και με πιέζει πάνω του. Είμαι τόσο απορροφημένος με το τσιμπούκι που παίρνω στον γιατρό που αντιλαμβάνομαι τι κάνει ο βοηθός του λίγο πριν ο πούτσος του περάσει το δαχτυλίδι της κωλοτρυπίδας μου και βυθιστεί ανάμεσα σε αναστεναγμούς κατευθείαν μέχρι το πάτο του κώλου μου. Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα εις διπλούν. Με δύο πούτσους ταυτόχρονα μέσα μου και εμένα να λυσσάω από καύλα και ηδονή. Ο Γιάννης με είχε καβαλήσει και δούλευε τον πούτσο του μέσα-έξω με δύναμη, ενώ τα αρχίδια του έκαναν ένα υπέροχο ήχο χτυπώντας πάνω στα κωλομέρια μου. Απολάμβανα το γαμήσι της ζωής μου, ενώ ο πούτσος του γιατρού στο στόμα μου είχε αποκτήσει ένα υπέροχο μέγεθος, όχι τόσο σε μήκος, όσο σε διάμετρο.

Σταδιακά τα ρούχα μας είχαν βγει εντελώς. Κάθε φορά που άλλαζαν θέσεις και έπαιρνα τον πούτσο του γιατρού, με άνοιγε διάπλατα, ενώ ο πούτσος του Γιάννη ήταν αρκετά λεπτός αλλά μακρύς, τόσο που με έπνιγε όταν προσπαθούσε να τον φθάσει μέχρι το λαρύγγι μου. Ο γιατρός με είχε ανοίξει τόσο πολύ που ο πούτσος του μπαινόβγαινε στον κώλο μου και έβαζε και δάχτυλα μέσα στη κωλοτρυπίδα μου, η οποία όμως ήταν εξασκημένη και σε μεγαλύτερης διαμέτρου αντικείμενα που χρησιμοποιούσα κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί όμως που ένιωσα τα μάτια μου να γυρνάνε ανάποδα από τη καύλα, ήταν όταν ο γιατρός, ξαπλωμένος ανάσκελα με έβαλε να τον καβαλήσω και ο Γιάννης ήρθε και αυτός από πίσω, ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και έμπηξε σιγά - σιγά και αυτός το πούτσο του μέσα στον κώλο μου, δίπλα στον πούτσο του γιατρού. Ήταν πραγματική απόλαυση. Από εκεί που δεν είχα φάει ποτέ μου αληθινό πούτσο, τώρα είχα μέσα μου δύο ταυτόχρονα και το απολάμβανα.

Φαίνεται μάλιστα ότι αυτό ήταν και για τους δύο γαμιάδες μου κάτι απολαυστικό, αφού μετά από λίγα λεπτά ταυτόχρονης διείσδυσης, έχυσαν και οι δύο μέσα στο κώλο μου με διαφορά δευτερολέπτων. Μόλις ένιωσα τα καυτά τους χύσια μέσα στο κώλο μου και το κορμί του Γιάννη να πέφτει με ορμή πάνω στο δικό μου χύνοντας με και πιέζοντας με πάνω στο πούτσο του γιατρού που με έχυνε και αυτός, ο πούτσος μου άρχισε να χύνει έτσι όπως ποτέ άλλοτε δεν είχε κάνει. Ήταν μία εμπειρία πραγματικά υπέροχη, όχι όμως μοναδική, αφού επισκέφθηκα το γιατρό και άλλες φορές, πάντα τελευταίο ραντεβού.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")