Ξεκώλιασμα από τον ξάδερφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένας πουστάρας από Βόλο και θέλω να σας πω πως έχασα την παρθενιά μου.
Μένουμε στο Βόλο και μια μέρα ήρθε να μείνει μαζί μας ο πρώτος μου ξάδερφος γιατί την άλλη μέρα ήθελε να πάρει το καράβι για Σκιάθο.
Ο ξάδερφος είχε άδεια από το στρατό και πρέπει να είχε μεγάλη καύλα για γαμήσι. Η μαμά είπε να κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι ως άντρες κι εγώ έκανα κάτι χαρές γιατί από καιρό άρχισα να γουστάρω τους συμμαθητές μου.

Ο ξάδερφος έμεινε με ένα μικροσκοπικό σλιπάκι κι έπεσε δίπλα μου. Πολύ αυθόρμητα άρχισα τάχα να περιεργάζομαι τον μεγάλο άντρα δίπλα μου και παρατήρησα πως σε κάθε άγγιγμά μου η ψωλή του χτυπούσε πάνω στο βρακί του.
Αφού τον άναψα καλά, του γύρισα τον κώλο μου τάχα πως κοιμάμαι...
Ήρθε τότε και κόλλησε πλάι μου. Ένιωθα την πούτσα του να διογκώνεται και να μου ερεθίζει το κωλί. Άρχισα να κουνιέμαι τάχα τυχαία για να του τρίβω το καυλί με το κωλαράκι μου.
Ο ξάδερφος τότε, μου είπε να κάτσω ήσυχα γιατί του ήτανε πρησμένα τα αρχίδια από τα χύσια. Τότε εγώ του είπα πως αυτό θέλω να το δω και του κατέβασα το σλιπάκι. Τα αρχίδια του ήταν όντως φουλ!

Με άρπαξε από το λαιμό και μου το έχωσε κάτω από την κουβέρτα. Σιγά σιγά με καθοδήγησε πως παίρνουν μια καλή πίπα. Φαίνεται πως το είχα στο αίμα μου κι έμαθα γρήγορα.
Σε λίγο ο ξάδερφος παραδέχτηκε πως ήμουν γεννημένη πόρνη. Κι εγώ για να τον ανταμείψω για τα καλά του λόγια τον άφησαν να χύσει μέσα στο στόμα μου. Έπειτα σκουπίστηκα και γύρισα να κοιμηθώ.

Σε καμιά ώρα ο ξάδερφος καυλωμένος με ξύπνησε με ένα απίθανο πινέλο. Δεν ήθελα άλλο...
Τον άφησα να μπει σιγά - σιγά μέσα μου αν κι ένιωθα αφόρητο κάψιμο. Σε λίγο με πήδαγε τρυφερά κι αυτό τον έκανε να χύσει μέσα στο παρθένο αντεράκι μου.

Από τότε μέχρι σήμερα ο ξάδερφος είναι ο πιο βασικός γαμιάς μου όποτε έρχεται Βόλο…
Αλλά εγώ συνέχισα το "σπορ" με μεγάλη επιτυχία εξακολουθώντας να ικανοποιώ παθιασμένα αρσενικά…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")