Στην απομονωμένη παραλία

Δημοσιεύθηκε από johnnys94
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Γεια χαρά και πάλι σε όλη την παρέα. Αυτή τη φορά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια από τις πρώτες μου εμπειρίες. Η ιστορία αυτή πήρε μέρος αρχές καλοκαιριού του 2016. Δυστυχώς η πρώτη μου φορά δεν ήταν πολύ καλή ώστε να σας την αναφέρω οπότε πάμε παρακάτω.

Τον πρώτο καιρό αφότου έχασα την παρθενιά μου, δεν ψαχνόμουν ιδιαίτερα, δεν έβρισκα κάτι αξιόλογο και μαζί με το φόρτο της σχολής έκανα μια αποχή από τις σεξουαλικές μου περιπτύξεις. Εδώ να σας πω ότι η σχολή μου είναι τουριστικά, οπότε από την άνοιξη και μετά όλοι ψάχναμε ξενοδοχεία για την πρακτική μας άσκηση. Μετά από κάποιες συνεντεύξεις έκλεισα σε ένα γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής στο πρώτο πόδι.

Ο καιρός περνούσε και έφτασε επιτέλους η μέρα να πάω και να ξεκινήσω δουλειά. Μέχρι τότε δυστυχώς δε είχα κάνει με κάποιον και οι καύλες μου ήταν υπερβολικά πολλές. Οι μέρες έτρεχαν γρήγορα και έτσι σε ένα ρεπό μου χωρίς να αντέχω άλλο είπα να κάνω την απόπειρα μέσω μια ιστοσελίδας γνωριμιών για gay να ψάξω να βρω αν υπάρχει κανένας εδώ κοντά στην περιοχή.

Μετά από αρκετό ψάξιμο μου έστειλε ένας τύπος μήνυμα λέγοντας μου αν θα γούσταρα φάση μαζί του άμεσα, μαζί με κάτι φωτογραφίες του (πρόσωπο, σώμα και πούτσο). Ήταν γύρω στα 40 με ωραίο σφιχτό σώμα και ένα μεγάλο και χοντρό θα έλεγα πούτσο. Η λαχτάρα μου να το γευτώ ήταν απερίγραπτη και κύμα ρίγους διαπέρασε στην τρυπούλα που τόσο καιρό ήταν αγάμητη.

Αφού μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι είναι παντρεμένος με αποτέλεσμα να μην έχει χώρο αλλά και ούτε και εγώ γιατί έμενα με συγκάτοικους μου, είπε αν ήθελα να ερχόταν να με πάρει με τη μηχανή και να πηγαίναμε σε μια απομονωμένη παραλία που ήξερε και έτσι και να κάναμε και μπάνιο αλλά και ότι θέλαμε.

Εννοείται πως δέχτηκα γιατί δεν το είχα ξανά κάνει σε παραλία, αλλά ήμουν και αγάμητος τόσο καιρό. Οπότε μπήκα στο μπάνιο πλύθηκα ξύρισα την τρυπούλα μου και περιποιήθηκα το σώμα μου ετοιμάστηκα και πήρα τον δρόμο για το σημείο που δώσαμε συνάντηση.

Μετά από 5 λεπτά έφτασε κι αυτός. Χαιρετηθήκαμε ανέβηκα στη μηχανή του και φύγαμε για την παραλία. Ήταν πιο ωραίος από κοντά, αρρενωπός, λίγα γκρίζα μαλλιά και πολύ καλό σώμα. Όσο ήμασταν επάνω στη μηχανή και τον κρατούσα, μου τραβούσε το χέρι και το έβαζε επάνω στην πούτσα του που ήταν ήδη κάγκελο. Μέσα σε 10 λεπτά φτάσαμε σε ένα δασάκι ας πούμε στο περίπου, που από εκεί είχε δρομάκι που κατέβαινες κάτι βράχια να φτάσεις την παραλία. Κατεβήκαμε, βρήκαμε ένα σημείο που ήταν κλειστό γύρω-γύρω με βράχια οπότε δύσκολα να μας δουν και αράξαμε εκεί. Κατευθείαν αυτός έβγαλε όλα του ρούχα φανερώνοντας μου ένα λαχταριστό πούτσο που ήθελα τόσο πολύ να γευτώ. Και μου λέει:

- Σου αρέσει;

- Εννοείται, είναι να μη μου αρέσει;

- Έλα και βγάλε και εσύ τα ρούχα σου και πάμε για μια βουτιά πριν περιποιηθώ το κωλαράκι σου.

Αμέσως έβγαλα όλα μου τα ρούχα και κατευθείαν μπήκαμε τη θάλασσα. Όσο ήμασταν μέσα μου χούφτωνε τον κώλο και περνούσε τα δάχτυλα του από την τρύπα μου. Σε κάθε άγγιγμα εγώ τιναζόμουν λες και με χτυπούσε ρεύμα. Συγχρόνως και εγώ δεν τον άφησα έτσι, του έπαιζα τον πούτσο και του χάιδευα τα αρχίδια. Και αφού πλέον ήμασταν και οι δύο τέρμα καυλωμένοι, βγήκα έξω και αράξαμε στις πετσέτες.

Τον έβαλα να ξαπλώσει και πήγα γονατιστός στην πούτσα του ξεκινώντας να του γλείφω τα αρχίδια και στη συνέχεια την πούτσα. Ήθελα να τον κάνω να το απολαύσει όσο εγώ. Γρήγορα άρχισε να βγάζει αναστεναγμούς καύλας.

- Τέλειο τσιμπούκι κάνεις καύλα μου.

Μετά από λίγο μου έπιασε το κεφάλι με τα χέρια του και το κατέβασε σε όλο το μήκος της πούτσας του κάνοντας με να πνιγώ αλλά μου άρεσε μπορώ να πω. Με άφησε και εγώ συνέχισα να του παίρνω πίπα στο δικό μου ρυθμό.

- Μήπως ήρθε η ώρα να τον γευτεί και η κωλάρα σου μωρό μου;

Χωρίς δεύτερη κουβέντα έβγαλα ένα προφυλακτικό από την τσάντα μου και στήθηκα στα τέσσερα. Όσο έβαζε το προφυλακτικό σάλιωσα τη χούφτα μου και άρχισα να παίζω με την τρύπα μου για να τον καυλώσω κι άλλο.

Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα μου με δυσκολία γιατί είχα καιρό να γαμηθώ με αποτέλεσμα να πονάω πολύ αλλά δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα. Ήθελα τόσο πολύ να τον νιώσω μέσα μου. Όταν κατέφερε να μπει μέσα μου και ένιωσα όλους τους πόντους την πούτσας του, ο πόνος έφυγε και η αίσθηση της καύλας και την ηδονής παίρνουν θέση. Άρχισα βγάζω κραυγές ευχαρίστησης.

- Πω καύλα μου τι τρύπα είναι αυτή; Σου αρέσει όπως γαμάω το μουνάκι σου μωρό μου;

- Ναι γαμιά μου έτσι γάμα μου το μουνάκι μου. Σκίσε με…

Ξεκίνησε να μου σφυροκοπάει το κώλο ρίχνοντας μου και συγχρόνως και χαστούκια με αποτέλεσμα να με καυλώσει τόσο και δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα. Βγήκε μετά από λίγο και με γύρισε ανάσκελα, φέρνοντας τα πόδια μου στους ώμους του και μπαίνοντας μέσα μου με δύναμη, κάνοντας με να φωνάξω από καύλα.

- Αχ ναι γαμιά μου έτσι σκίσε μου τον κώλο καύλα μου… σε θέλω μέσα μου!

- Έτσι πουτανάκι μου πάρε τον πούτσο μου.

Συνέχισε να μου γαμάει με λύσσα τον κώλο μου ώσπου δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω από την καύλα.

- Χύνω γαμιά μου χύνω ο πούστης σου…

Έχυσα με μεγάλη ένταση τρέμοντας από καύλα. Ακάθεκτος ο γαμιάς μου γαμούσε την τρύπα για ακόμα λίγο λεπτά, ώσπου έφτασε να χύσει και αυτός.

- Που τα θες τα χύσια μου μωρό μου;

-Στο στόμα τα θέλω καύλα, για να σε γευτώ.

Βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να αδειάζει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο στόμα μου, κάνοντας με να πνιγώ, αλλά δεν ήθελα να αφήσω ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Αφού του καθάρισα την πούτσα, μπήκαμε και οι δυο στη θάλασσα για μια βουτιά αλλά και να ξεπλυθούμε.

Βγήκαμε, κάτσαμε στις πετσέτες και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα κάνοντας και τσιγάρο και λέγαμε για το καλοκαίρι και τις περιοχές. Ξαφνικά βλέπω ότι η πούτσα του άρχισε πάλι να ανακτά το ύψος της, όποτε δεν έχασα ευκαιρία και κατευθείαν πήγα και την πήρα με το στόμα μου.

Για άλλη μια φορά με το στόμα μου τον καύλωσα τόσο που άρχισε να ανασαίνει έντονα και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με μανία και μπουκώνοντας με με την πούτσα του. Δεν άργησε να χύσει και έτσι με τάισε με τους χυμούς του για δεύτερη φορά.

Μετά από αυτό, δεν κάτσαμε πολύ, ντυθήκαμε και πήρα το δρόμο του γυρισμού. Μέσα στο καλοκαίρι καταφέραμε να βρεθούμε 2 φορές ακόμα επαναλαμβάνοντας τις στιγμές καύλας μας.

Για καλή τύχη μου κάθε καλοκαίρι που βρίσκομαι στη περιοχή για δουλειά, πάντα καταφέρνουμε να βρεθούμε και να περνάμε καλά στην ίδια παραλία.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Φιλιά πολλά!
Copyright protected OW ref: 167972