Με τον πενηντάρη την πρώτη του φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 29 ετών ψηλό και γεροδεμένο αγόρι, με ένα ελάττωμα όμως: έχω έναν φανταστικό τουρλωτό βραζιλιάνικο κώλο, ο οποίος δεν πέρασε απαρατήρητος από τον κύριο Γιάννη, έναν πενηντάρη εύσωμο μελαχρινό κύριο που έμενε στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Εγώ υποτίθεται ότι θα συναντούσα την κοπέλα μου την επόμενη μέρα. Το απόγευμα ενώ γυρνούσα από το μπάνιο και ξεκλείδωνα την πόρτα για να μπω στο δωμάτιο μου, πέρασε από πίσω μου ο κύριος Γιάννης και αφού κοντοστάθηκε μου συστήθηκε, λέγοντας μου ότι με είχε δει στην παραλία που έκανα μπάνιο το μεσημέρι και με ρώτησε εάν έχω έρθει μόνος μου ή με παρέα. Αφού του είπα ότι περιμένω την κοπέλα μου αύριο, με ρώτησε εάν ήθελα να βγούμε παρέα το βράδυ μιας και ήταν και αυτός μόνος του γιατί είχε έρθει για επαγγελματικές υποθέσεις στο νησί. Δεν είχα λόγω να αρνηθώ, ήταν ευγενέστατος κύριος.

Έτσι λοιπόν το βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν να τον συναντήσω μου χτύπησε το κουδούνι και αφού του άνοιξα πέρασε μέσα και έκατσε στο σαλονάκι.

-    «Δεν αργώ κύριε Γιάννη, ένα πουκάμισο να βάλω και φύγαμε».

-    «Κανένα πρόβλημα αγόρι μου, με την ησυχία σου…»

Καθώς ετοιμαζόμουν τον έπιασα να με κοιτάει στον κώλο. Προς στιγμή σάστισα, αλλά δεν ήταν και η πρώτη φορά που κάποιος με κοιτούσε εκεί. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να κουμπώνω το πουκάμισο μου όταν ξαφνικά βλέπω τον κύριο Γιάννη να έχει βγάλει τον πούτσο του έξω και να τον τρίβει. Εγώ κόλλησα τελείως, δεν είχα ξαναδεί τόσο χοντρό και μεγάλο πέος ζωντανά και τόσο κοντά μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορούσα να τραβήξω τα μάτια μου από πάνω του.

Ομολογώ ότι είχα αρκετές φαντασιώσεις με κάποιον άντρα να με χαϊδεύει στον κώλο, γιατί αρκετοί στο παρελθόν μου είχαν εκμυστηρευτεί ότι αν ήμουν γυναίκα, θα ήθελαν πολύ να μου τον ξεσκίσουν. Έτσι στο μυαλό μου πάντα υπήρχε μια σκέψη ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα με υποτάξει στις ορέξεις του.

Το κατάλαβε αμέσως ότι με είχε καθηλώσει με το όργανο του και αφού σηκώθηκε με πλησίασε από πίσω χουφτώνοντας με τα δυο του χέρια δυνατά την μέση μου. Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά, κάθε μου επιθυμία για αντίσταση έσβηνε σιγά-σιγά και απλά είχα αφεθεί στα χέρια του περιμένοντας με λαχτάρα την επόμενη κίνηση του.

-    «Καλά το κατάλαβα ότι αυτή η κωλάρα αγόρι μου δεν είναι δυνατόν να μη διψάει για πούτσο».

-    «Ντρέπομαι κύριε Γιάννη, δεν ξέρω τι κάνω. Σας παρακαλώ αφήστε με…»

-    «Μην ντρέπεσαι αγοράκι μου. Αφού το ξέρεις ότι κατά βάθος το θέλεις πολύ. Απόψε είσαι δικός μου».

Χωρίς να με αφήνει από τα χέρια του άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι μου, ώσπου με έγδυσε σιγά-σιγά αφήνοντας με γυμνό με την κωλάρα μου τουρλωμένη μπροστά από το κορμί του. Με μια κίνηση με σπρώχνει στον τοίχο και αρχίζει να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου με το τεράστιο όργανο του.

Εγώ στέκομαι ανήμπορος να αντισταθώ σε κάθε του επιθυμία, ότι μου κάνει. Με τρελαίνει, αρχίζω να νιώθω σαν ξαναμμένη πουτάνα στα χέρια του.
Με τραβάει από τα μαλλιά και με ρίχνει στο πάτωμα.

-    «Τώρα θα δεις τι έχανες τόσο καιρό αγορίνα μου. Πάρτο έτσι όλο στο στόμα σου. Μπράβο πουτανάκι μου. Έτσι γλύφτο ολόκληρο, μμμμμμμ… και τα αρχίδια. Έτσι μπράβο! Μαθαίνεις γρήγορα μωρό μου. Μμμμμ… έτσι!»

Έχω τρελαθεί. Με τρελαίνει ο πούτσος του στο στόμα μου. Θα πρέπει να τον έγλυφα αρκετή ώρα. Δεν θυμάμαι. Ο χρόνος είχε σταματήσει για μένα.

-    «Φτάνει μωρό μου, έλα εδώ στο κρεβάτι να σου γλύψω την κωλάρα σου. Στήσου στα τέσσερα, έτσι. Τι κωλάρα είναι αυτή μωράκι μου! Μμμμμμ… δεν χορταίνω να την γλύφω.  Κάτσε να στην ετοιμάσω για να σε ξεσκίσει αργότερα η πούτσα μου αγόρι μου».

Άρχισε να μου χώνει τα δάκτυλα του με τόσο τέχνη και να με γλύφει συγχρόνως, κάνοντας με να ουρλιάζω από ηδονή.

Δεν άντεχα άλλο.  Αυτό ήταν. Άρχισα να τον παρακαλάω να μου τον χώσει. Δεν μπορούσα άλλο αυτή τη γλώσσα. Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να φτάσει σε σημείο να παρακαλάει για πούτσο..

-    «Ετοιμάσου μωρό μου, σε λίγο αλλάζει η ζωή σου.. Θα πεθαίνεις για ξεκώλιασμα από δω και πέρα. Ααααχχχχ.. έτσι. Μμμμμμμμμ… τι ωραία κωλάρα είναι αυτή μωρό μου! Δεν έχω ξαναπηδήξει τέτοια κωλάρα αγόρι μου. Αχχχ! Σε έκανα πουτανάκι απόψε μωρό μου».

Με πηδούσε με τέτοια δύναμη. Με χούφτωνε με τα χέρια του και μου άνοιγε τα κωλομάγουλα και στην κυριολεξία με ξέσκιζε ενώ εγώ τον παρακαλούσα να με ξεσκίσει πιο βαθιά πιο άγρια. Αχ! Τι πούτσα ήταν αυτή! Έλιωνα στην κυριολεξία, είχα υποταχθεί πλήρως. Μετά από αρκετή ώρα, δεν ένιωθα τα πόδια μου και την κωλάρα μου, είχα παραλύσει.

-    «Αυτό είναι πουτανάκι μου. Ετοιμάσου τώρα να γλύψεις το μέλι μου. Μμμμμ… Πάρτο στο στόμα σου μωρό μου. Έτσι, μην αφήσεις ούτε σταγόνα. Αχχχχ! Κωλάρα μου με πέθανες!»

Έπειτα από αυτό το ξεκώλιασμα τα χάλασα όπως ήταν φυσικό με την κοπέλα μου την επόμενη μέρα και έφυγα διακοπές μετά από δυο μέρες με τον κύριο Γιάννη για μια εβδομάδα. Μια εβδομάδα θυμάμαι τον εαυτό μου στημένο στα τέσσερα και να μου ξεσκίζει την κωλάρα κάθε βράδυ.

Από τότε δεν τον ξαναείδα γιατί έφυγε για Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ έμεινα στην Αθήνα να ψάχνω για άλλον πενηντάρη να χαρεί την κωλάρα μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")