Πήγα να με γλείψει και τελικά με γάμησε

Δημοσιεύθηκε από panosp12
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.28 (9 Votes)
Διαβάζω αρκετά χρόνια τις ιστορίες στο site και σκέφτηκα να γράψω κι εγώ μια δική μου, για την πρώτη μου φορά. Η ιστορία μου είναι αληθινή και συνέβη όταν ήμουν 21.

Αρχικά, να ξεκινήσω δίνοντας μια περιγραφή μου: Είμαι 25 χρονών, παθητικός, αδύνατος. Η όλη φάση συνέβη στο Λονδίνο, σε 2 ταξίδια μου που έκανα εκεί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχα ιδιαίτερες εμπειρίες αλλά με την ευκαιρία του ταξιδιού, φεύγοντας από την πόλη μου, είχα βάλει στόχο να βρεθώ με κάποιον, τώρα που θα είχα ελευθερία κινήσεων.

1ο ταξίδι: η πρώτη γνωριμία, το τσιμπούκι και δάχτυλο.

Έβαλα αγγελία σε ένα site και έγραφα πως έψαχνα κάποιον να με γλείψει. Αν και παθητικός και ήθελα πολύ να ρουφήξω πούτσο και να γαμηθώ, φοβόμουν ακόμα. Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα που έλαβα, μου έστειλε και ένας αρκετά μεγαλύτερος άντρας, γύρω στα 40, με ωραίο σώμα και ένα μακρύ καυλί με χοντρό πουτσοκέφαλο από ένα ξενοδοχείο πολύ κεντρικά και μου γράφει:

"Βρήκες κανέναν να σε γλείψει;"

"Όχι ακόμα. θες να είσαι εσύ αυτός;" του απαντάω.

Για να μην τα πολυλογώ, δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο του, λίγο πριν φύγω για το αεροδρόμιο. Στο τελευταίο του μήνυμα, μου δίνει τον αριθμό του δωματίου και μου λέει μπες χαλαρά στο λόμπυ, με ύφος ότι πας να σου πιουν τους πρωινούς χυμούς σου.

Από την αγωνία μου, σχεδόν όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και σκεφτόμουν πόσο πολύ ήθελα να βρεθώ μαζί του. Το πρωί, ξύπνησα νωρίς, έκανα ένα ντους και ετοιμάστηκα. Σκαρφίστηκα μια δικαιολογία να πω στη φίλη που με φιλοξενούσε που έφευγα τόσο νωρίς και πήγα προς το ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας προς το ασανσέρ, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά από το άγχος. Φτάνω στην πόρτα του, χτυπάω και μου ανοίγει. Από κοντά πιο ωραίος απ’ ότι τον φανταζόμουν.

Χαιρετιόμαστε και τα σχετικά, εγώ κάθομαι, μου βάζει ένα τσάι και έτσι όπως τα λέγαμε, γονατίζει μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να τρίβει το κεφάλι του πάνω στον πούτσο μου. Εγώ είχα καυλώσει απίστευτα. Σιγά-σιγά, κατεβάζει το παντελόνι μου και ξεκινάει να με γλείφει πάνω από το σλιπάκι μου. Με αργές κινήσεις, το κατεβάζει μετά και αρχίζει να μου παίρνει τσιμπούκι. Η αίσθηση καύλα με το ζεστό του στόμα να καταπίνει όλο μου το καβλί. Με γλείφει και στα αρχίδια και καυλώνω ακόμα πιο πολύ. Βγάζουμε τα ρούχα μας και συνεχίζουμε το τσιμπούκι στο πάτωμα, στον καναπέ, στο κρεβάτι. Σε όλο το δωμάτιο δε σταματούσε να με γλείφει και εγώ να έχω τρελαθεί στην καύλα.

Κάποια στιγμή ξαπλώνει ανάσκελα και μου λέει φέρε μου την τρύπα σου. Εγώ διστακτικά πηγαίνω το κωλαράκι μου πάνω από το πρόσωπό μου και αρχίζει να μου κάνει γλειφοκώλι. Τρελή καύλα. Εντωμεταξύ, εγώ κοίταζα τον πούτσο του και ήθελα πολύ να τον βάλω στο στόμα μου. Και έτσι όπως είμαι, σκύβω και ενώ μου γλείφει την τρύπα σαν τρελός, εγώ παίρνω σιγά-σιγά την ψωλή του στο στόμα μου. Η αίσθηση τέλεια, να έχω ένα σκληρό καυλί στο στόμα μου. Συνεχίζουμε με 69 για ώρα και κάποια στιγμή βάζει σιγά-σιγά ένα δάχτυλο στην τρύπα μου. Εκεί τα είδα όλα. Απίστευτη αίσθηση να με γλείφει και να με δαχτυλώνει. Βογκούσα από καύλα και του έλεγα να μη σταματάει. Με είχε καυλώσει τόσο με το δάχτυλο που άνοιγε την τρύπα μου που κάποια στιγμή δεν κρατήθηκα και του λέω θέλω να με γαμήσεις. Για κακή μας τύχη, δεν είχαμε πολύ χρόνο πριν την πτήση μου και μου λέει "δεν προλαβαίνουμε, την επόμενη φορά".

Συνέχισε να μου γαμάει την τρύπα με το δάχτυλο μέχρι που έχυσα και μου τα ήπιε όλα. Κάναμε ένα ντους μαζί όπου συνεχίσαμε να γλειφόμαστε και έφυγα για το αεροδρόμιο. Όσο περίμενα, μου στέλνει μήνυμα:

"Καύλωσα πολύ μαζί σου, ανυπομονώ να τα ξαναπούμε".

2ο ταξίδι: ολόκληρο το βράδυ μαζί

Ήρθε κάπως και μερικούς μήνες μετά, ξαναβρισκόμουν στο Λονδίνο και έτυχε να βρίσκεται και εκείνος εκεί την ίδια περίοδο. Αυτή τη φορά το είχα πάρει απόφαση πως ήθελα να με γαμήσει εκείνος.

Μιλήσαμε και κανονίσαμε πάλι να βρεθούμε. Εκείνος έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο. Μου είπε να μείνω στο δωμάτιό του όλο το βράδυ. Εγώ πριν πάω, είχα ετοιμαστεί καλά και ανυπομονούσα.

Τον βρίσκω στο δωμάτιο, λέμε λίγο τα νέα μας και όπως καθόμαστε στον καναπέ, γονατίζει μπροστά μου και αρχίζει να με γλείφει. Ήταν σαν την πρώτη φορά αλλά με περισσότερο πάθος και καύλα. Εγώ πιο χαλαρός πλέον, το απολάμβανα περισσότερο και πολύ γρήγορα άρχισα να τον γλείφω κι εγώ. Πάμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε 69. Οι γλώσσες μας να πηγαίνουν παντού, να γλείφουμε ο ένας τον άλλον με τρέλα κι εγώ να καυλώνω όλο και περισσότερο και να ανυπομονώ να με γαμήσει.

Φτύνει την τρύπα μου και αρχίζει πάλι να μου βάζει δάχτυλο. Τρελή καύλα και ο τύπος πολύ έμπειρος. Ήξερε τι έκανε και με καθοδηγούσε για το πώς να σταθώ και να αναπνέω για να χαλαρώσει κι άλλο η κωλοτρυπίδα μου. Σιγά-σιγά βάζει και δεύτερο δάχτυλο. Εκεί σφίχτηκα λίγο, αλλά εκείνος συνέχισε ήρεμα και με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

Αφού μου είχε ανοίξει την τρύπα με τα δάχτυλά του, παίρνει το λιπαντικό και ένα buttplug (τις σφήνες). Με βάζει να ξαπλώσω μπρούμυτα με δυο μαξιλάρια από κάτω, με το κωλαράκι μου τουρλωμένο ψηλά, έτοιμο να το γαμήσει. Πιέζει σιγά-σιγά το buttplug στην τρύπα μου. Εγώ να πονάω λίγο αλλά αυτός συνέχιζε, μέχρι που μπήκε όλο μέσα μου. Η αίσθηση παράξενη αλλά και πολύ καυλωτική ταυτόχρονα. Μου λέει:

- Τώρα θα το αφήσουμε λίγο μέσα μέχρι να ανοίξει η κωλοτρυπίδα σου. Όχι πολύ όμως για να το απολαύσω και εγώ όταν στην ανοίγω.

Όσο το είχα μέσα, έρχεται μπροστά μου και με βάζει να του ρουφάω τον πούτσο. Είχε πιάσει το κεφάλι μου και μου τον έβαζε όλο και πιο μέσα. Από τα βογκητά του καταλάβαινα πως αν και άπειρος, έκανα καλό τσιμπούκι. Μετά από λίγο, σφαλιαρίζει λίγο την κωλοτρυπίδα μου και μου βγάζει σιγά-σιγά το buttplug.

- Τέλεια η τρύπα σου. Είναι έτοιμη.

Βάζει προφυλακτικό, βάζει λιπαντικό στην τρύπα μου που είχε ανοίξει και στον πούτσο του και πλησιάζει. Με πιάνει από τα καπούλια και νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου. Το σπρώχνει και μπαίνει μέσα. Η αίσθηση καύλα. Αν και περίεργη στην αρχή με πόνο, με είχε ανοίξει καλά και έφευγε γρήγορα, δίνοντας θέση στην ηδονή. Όλο και πιο πολύ, πίεζε την ψωλή του μέσα, μέχρι που μπήκε όλη. Άλλο πράγμα να το φαντάζεσαι και άλλο να το νιώθεις μέσα, ζεστό καυλωμένο έτοιμο να σε σκίσει. Εγώ να έχω αρχίσει να βογκάω από καύλα και αυτός όλο και πιο γρήγορες κινήσεις. Κάποια στιγμή φέρνει όλο το σώμα του πάνω μου, με πιάνει αγκαλιά και με γαμάει ακόμα πιο δυνατά. Το κρεβάτι να χτυπιέται, εγώ να βογκάω και να του λέω να με γαμήσει κι άλλο, αυτός να μου πιάνει τα μαλλιά και να μου χαστουκίζει τα κωλομάγουλα όσο με σκίζει.

Συνέχισε να με γαμάει δυνατά στην ίδια στάση μέχρι που με έχυσε δυνατά. Βγαίνει από μέσα και αρχίζει να με γλείφει και μένα μέχρι που έχυσα κι εγώ. Ούρλιαζα από την καύλα και μου τα ήπιε όλα.

Κάναμε μετά ένα ντους μαζί, όπου με έβαλε να τον ξαναγλείψω, παραγγείλαμε φαγητό στο δωμάτιο και κοιμηθήκαμε μαζί. Ζήτημα να κοιμήθηκα 2 ώρες. Σκεφτόμουν πως είχα γαμηθεί και πόσο ωραία εμπειρία ήταν, πόσο καύλα η αίσθηση να έχεις την ψωλή ενός άντρα στο στόμα σου και μετά μέσα σου, να σε γαμάει. Το πρωί, τον ξύπνησα με άλλο ένα τσιμπούκι. Μου λέει "όσο πάει γίνεσαι και καλύτερος". Κανονίσαμε έπειτα για την επόμενη φορά, μετά από 2 μέρες, όπου επαναλάβαμε τα ίδια, αυτή τη φορά με ακόμη περισσότερη καύλα.
Copyright protected OW ref: 167381