Πως τον έφαγα από το φίλο του μπαμπά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.21 (12 Votes)
Γεια σε όλους ονομάζομαι Β και είμαι από μια επαρχιακή πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήξερα ότι γουστάρω τους άνδρες.

Εκεί κάπου στην εφηβεία ήθελε ο μπαμπάς μου να με κάνει άνδρα. Εδώ μπλέκεται στην Ιστορία μου ο Μ, ένας φίλος του μπαμπά μου στα 47 του τότε αεροπόρος στο επάγγελμα σε διακοπές τότε. 1,83 στο ύψος, περίπου 95 κιλά, μουστάκι στο πρόσωπο και αρκετές τρίχες στο σώμα .

Το σχέδιο τούς ήταν να περάσω από το σπίτι του Μ για να μου δώσει κάτι για το μπαμπά και εκεί να με πάρει να με πάει σε μπουρδέλο για να γαμήσω. Το "ραντεβού" ήταν για Σάββατο απόγευμα.

Έφτασα έξω από το σπίτι του Μ, χτύπησα το κουδούνι και περίμενα να μου ανοίξει. Άνοιξε φορώντας ένα σορτσάκι και ένα άσπρο φανελάκι που αναδείκνυε τις τρίχες στο στήθος. Εκεί τρελάθηκα! Με καλωσόρισε, πέρασα μέσα και μου είπε να πιούμε ένα καφέ αν δε βιάζομαι .

Άλλο που δεν ήθελα, μου έφερε τον καφέ αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα και το θέμα έφτασε στο σεξ. Εγώ τότε στα 17 μου δεν είχα κάνει τίποτε ούτε με άνδρα ούτε με γυναίκα. Του είπα με σκυμμένο κεφάλι ότι δεν έχω κάνει κάτι. Μου είπε να μη ντρέπομαι σηκώνοντας μου το κεφάλι. Σάστισα, άρχισα να τρέμω, μου έπεσε ο καφές πάνω μου.

Γέλασε με την αντίδραση μου, είπε να μην ανησυχώ και ότι θα πάμε μια βόλτα κλείνοντας μου το μάτι. Με έστειλε να κάνω ντους. Τα ωραία άρχισαν όταν ήρθε να μου φέρει μια πετσέτα να σκουπιστώ. Άφησε την πετσέτα και είπε ότι θέλει να κατουρήσει. Πετάει έξω την ψωλάρα του, 18 εκατοστά, με αρχιδάρες μεγάλες και τριχωτές. Μόλις άρχισε να κατουράει άρχισα να καυλώνω. Το πήρε χαμπάρι. Με την πούτσα απ' έξω με ρώτησε γιατί καύλωσα. Έσκυψα το κεφάλι, με πιάνει μου σκάει σφαλιάρα και με ρωτάει αν είμαι γκέι. Δεν τού απάντησα, μου έριξε άλλη μια, έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε στη μπανιέρα. Με φίλησε ή μάλλον έκανε ανασκαφή με την γλώσσα του στο στόμα μου, ενώ με τα δάχτυλά του άρχισε να ψάχνει την τρύπα μου. Εκεί του ήρθε η έκπληξη!

- Είσαι παρθένα; Καλά θα περάσουμε!

Μου ρίχνει μια σφαλιάρα ακόμη και με σπρώχνει κάτω. Αυτόματα άνοιξα το στόμα και έβαλα την ψωλάρα του μέσα. Με έσπρωχνε, με πίεζε, κόντευα να πνιγώ αλλά γούσταρα κιόλας.

Όταν πήρα τον ρυθμό που ήθελε ο αφέντης μου όλα έγιναν πιο όμορφα. Με σήκωσε, βγήκαμε από το μπάνιο, με πήρε αγκαλιά και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα του.

- Σε θέλω… του είπα.

- Θα σε σκίσω για να γίνεις η πουτάνα μου. Αφού σ' αρέσουν οι άντρες θα μάθεις να τους προσκυνά ς και αυτό θα είναι το μυστικό μας πουστράκο μου!

Με πετάει στο κρεβάτι, με γυρίζει ανάποδα, φέρνει τη γλώσσα του στην παρθένα σούφρα μου και αρχίζει να την οργώνει. Κύμα ηδονή ς με κυρίευσε. Άρχισα να χύνω. Μου βαρούσε τον κώλο. Πήρε τα χύσια και πασάλειψε την τρύπα μου. Έβαλε καπότα και άρχισε να μπαίνει αργά στην αρχή, πόντο-πόντο. Μετά μόλις τα αρχίδια του χτύπησαν στην κωλάρα μου, άρχισε να με σφυροκοπά με μανία. Τσίριζα από πόνο αλλά το γούσταρα. Μετά με γύρισε ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και συνέχισε να με πηδάει .Τώρα ούρλιαζα από χαρά. Με έλεγε κοριτσάκι του και με φιλούσε, είχε γίνει τρυφερός. Είπε ότι θέλει να χύσει, βρήκε, έβγαλε την καπότα και ξαναχώθηκε στον κώλο μου. Έχυσε μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα, βγήκε, με πήρε αγκαλιά και με φίλησε. Πήγαμε για ντους.

Εκεί μου είπε ότι θέλει να κατουρήσει. Έσκυψα, τον πήρα στο στόμα μου και άφησε όλα τα υγρά τού μέσα μου. Εκείνη τη νύχτα κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τα είχαμε για δυο χρόνια.
Copyright protected OW ref: 167228