Ο Μιχάλης

Δημοσιεύθηκε από samcouple
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.18 (11 Votes)
Ο Μιχάλης, ενδιάμεση γενιά από μένα και τον πατέρα μου, έκαναν παρέα, είχαν κοινά ενδιαφέροντα. Παντρεμένος άλλα δεν καθόταν ποτέ ήσυχος, το μάτι του έπαιζε πάντα αν ήταν να κάνει κατάσταση, μου είχε πει ένα σωρό ιστορίες, ήταν από αυτούς που ζουν όπως γουστάρουν. Βρισκόμαστε στα ίδια στέκια από όταν είχα αρχίσει να βγαίνω, κάναμε καμάκι στις τουρίστριες, ήταν στη μόδα τότε, συνήθως έπιανε δουλειές νυχτερινές στα μπαρ για να έχει ελευθερία από τη γυναίκα του.

Εγώ στο ψάξιμο, τότε η αναλογία τουρίστριας - καμακιού ήταν τουλάχιστον 50 προς ένα, και στραβός που λέει ο λόγος να ήσουν θα πηδούσες. Έτσι λοιπόν πηδούσα κι εγώ, όχι πως ήμουν στραβός, μια χαρά παιδί ήμουν, είχα όμως τα θέματα μου... μου άρεσε η πούτσα.

Έπρεπε όμως να μην το ξέρει κανείς, έπρεπε να κρύβομαι ακόμα κι από τον εαυτό μου. Πολύ μικρή κοινωνία για τέτοια πράγματα εκείνα τα χρόνια.

Υπήρχε ένας συμμαθητής μου που ήμαστε σαν αδέρφια και ήταν ο μόνος που το ήξερε μιας και ήταν ο μόνος που είχαμε ξεκινήσει από το να παίζουμε ο ένας τον άλλο αλλά μέχρι εκεί. Ο άλλος όμως, ο Μιχάλης ήταν μεγάλη γάτα...

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της ιστορίας.

Είχαν περάσει τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε και πολλά να κάνουμε και μαζευόμαστε στα σπίτια, μια του ενός μια του αλλού. Εκείνο το απόγευμα είμαστε στου Μιχάλη από το μεσημέρι και είχαμε πιάσει τα τσίπουρα, η γυναίκα του ήταν στο χωρίο στη μάνα της. Κάποια στιγμή το απόγευμα αργά έχουν φύγει όλοι, έχουμε μείνει οι δυο μας και ως συνήθως θυμόμαστε τα καμώματα μας από το καλοκαίρι.

Κάποια στιγμή φέρνει ένα πακέτο με κάτι γράμματα και φωτογραφίες, τα είχε κρυμμένα, τότε δεν υπήρχε ιντερνέτ, ούτε τηλέφωνα δεν είχαμε στα σπίτια μας. Ήταν γράμματα από τις Αγγλίδες, τις γκόμενες του καλοκαιριού και τα χαζεύαμε και θυμόμαστε. Μέσα στο πακέτο με τα γράμματα είναι και μερικά φύλα από ένα περιοδικό διπλωμένα και όπως ψάχνουμε τα γράμματα ξεδιπλώνω ένα απ' αυτά και μένω μαλάκας. Είναι σε φωτογραφία ένας τύπος αδύνατος με μουστακάκι γυμνός και τον πηδά ένας χοντρούλης πενηντάρης.

- Τι είναι αυτό ρε μαλάκα;… του λέω.

- Χα, χα, έχω κι άλλα τέτοια, περίμενε…

μου λέει, και ξεδιπλώνει μερικά ακόμα. Είναι όλες οι φωτογραφίες με άντρες που γαμιούνται.

- Τι τα θες αυτά ρε Μιχάλη;

- Έτσι τα έχω εδώ μαζί με τις φωτογραφίες, τι πειράζει;

- Αυτοί είναι πούστηδες.

- Ε και;

- Ξέρω εγώ...

- Κοίταξε εδώ, τεράστια πούτσα, μέχρι το λαιμό θα του έχει φτάσει, μου λέει και κοιτάζει και τις υπόλοιπες χωρίς να τρέχει τίποτα. Με παραξένεψε όλη η φάση και του το είπα.

- Δεν έχω πρόβλημα ρε φίλε, μου αρέσουν οι γυναίκες, το ξέρεις πως έχω γαμήσει τη μισή Ευρώπη, λες να το γυρίσω με τις φωτογραφίες;… μου λέει

- Το ξέρω ρε φίλε, απλά μου κάνει εντύπωση που σε βλέπω τόσο άνετο.

- Δεν έχω πρόβλημα με τα πουστράκια, αν είναι άτριχα τα γαμάω κιόλας…

μου λέει και αρχίζω να ανησυχώ. Λες να ξέρει κάτι; Λες να με δοκιμάζει; Εννοείται πως όλη αυτή την ώρα δίνω μάχη για να μη φανεί τίποτα, όμως έχω ανάψει.

- Έχεις γαμήσει πολλά δηλαδή; Ρωτάω.

- Έννοια σου και όταν είμαστε πιτσιρίκια στο χωριό είχα βγάλει δυο στο κλαρί.

- Δηλαδή;

- Τι δηλαδή, τους άρεσε και έγιναν πουτανάκια. Τότε μαλάκα μου δεν είχαμε τις Αγγλίδες να γαμούμε, ότι τρύπα υπήρχε διαθέσιμη τη βουλώναμε. Εσύ δεν έχεις γαμήσει ποτέ πούστη:

- Όχι... είσαι καλά;

- Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

- Πως είναι ρε Μιχάλη;

- Έλα... κάπως σαν να γαμάς τη γυναίκα από κώλο... τι να σου πω; Είναι μερικά που γαμιούνται καλύτερα και από θηλυκά.

- Για πες...

- Θυμάμαι έναν που του είχα πάρει την παρθενιά και ήταν καλύτερος από γκόμενα, τα κουνήματα και τα βογγητά του ήταν πραγματικά μεγάλη καύλα.

- Μάλιστα... τι να πω ρε φίλε;… δε σου το είχα. Και να το λες χωρίς να κωλώνεις.

- Εντάξει μεταξύ μας είμαστε, δε θα βγεις να το πεις.

- Όχι βέβαια...

Έχω κατακαυλώσει. Κοιτάζω τις φωτογραφίες για να μη σηκώσω τα μάτια μου και με δει... όμως υποφέρω πραγματικά και είναι σαν να ακούω τα λόγια να βγαίνουν μόνα τους, σαν να μην μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου.

- Πως να είναι άραγε; Αυτοί πως ευχαριστιούνται; Τους σηκώνεται εκείνη την ώρα; Δεν πονάει; το καλοκαίρι που πήγα να γαμήσω μια γκόμενα από κώλο (ψέματα) φώναζε σαν τρελή.

- Εξαρτάται, πως θα το κάνεις. Ο κώλος θέλει υπομονή και προετοιμασία, δε γίνεται βιαστικά. Μα καλά... εσύ έχεις ιδρώσει, έχεις κοκκινίσει, τι έπαθες;

- Ξέρω εγώ ρε Μιχάλη;... όλη αυτή η φάση (και εκεί δεν αντέχω πια και του δείχνω τον πούτσο μου), έχω καυλώσει πολύ με όλο αυτό, θα τον παίξω με τις φωτογραφίες σου να ξεκαυλώσω.

- Γουστάρω... θα τον παίξω και εγώ. Έλα… όπως τότε που παίρναμε μάτι στην παραλία.

Τον βγάζω έξω και αρχίζω να τον παίζω χωρίς να ξέρω που θα πάει όλο αυτό. Κοιτάζω διπλά μου και βλέπω το Μιχάλη που κάνει το ίδιο, η καύλα του είναι πραγματική και δεν υπάρχει τίποτα γελοίο σε αυτή τη σκηνή που ζούμε. Οι φωτογραφίες είναι μπροστά μας στο πάτωμα, εμείς έχουμε γονατίσει και τον παίζουμε δίπλα-δίπλα. Το χέρι μου πήγε μόνο του, τον έπιασα και άρχισα να του τον παίζω. Ήταν σαν να το περίμενε, αφέθηκε για λίγο ώσπου να πάρω θάρρος και μετά άπλωσε και αυτός το χέρι του και έκανε το ίδιο σε μένα.

Άνοιξα το στόμα μου να μιλήσω μα δεν πρόλαβα.

- Σ… μου κάνει, μη λες τίποτα, κάνουμε ότι γουστάρουμε και δε δίνουμε λογαριασμό πουθενά, προχώρα όπως θέλεις.

- Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει επιστροφή Μιχάλη, θέλω να με γαμήσεις, θέλω να δω πως είναι και ότι κι αν γίνει θα με προστατέψεις, δε θα το πεις ποτέ σε κανέναν.

Σταμάτησε να μου τον παίζει και γύρισε έτσι να είμαι πιο άνετα εγώ για να συνεχίσω.

- Δεν πρέπει να χύσεις τώρα μου λέει. Μην ξανά αγγίξεις την πούτσα σου. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τον φας;

Δε μπορούσα να μιλήσω, κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. Η πούτσα του ήταν κανονική και αρκετά λεπτή μπροστά, ευτυχώς, ήταν όμως στραβή πολύ προς τα πάνω. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι έπρεπε να κάνω, πως να συνεχίσω και απλά έσκυψα το κεφάλι μέχρι που έφτασε το στόμα μου στο καυλί του. Έβαλα όλη μου την τέχνη, ήταν η πρώτη πούτσα που έπαιρνα, έκανα ότι πίστευα πως ήθελα να μου κάνουν και φαίνεται πως το έκανα καλά αν κρίνω από τα βογκητά του.

Ένιωσα το δάχτυλο του υγρό να ψαχουλεύει και να ψάχνει την τρύπα μου και ανατρίχιασα. Μόλις βρήκε το στόχο έπαιξε λίγο με κυκλικές κινήσεις και όταν με ένιωσε να χαλαρώνω πίεσε το δάχτυλο αργά αλλά αποφασιστικά μέχρι που μπήκε όλο μέσα. Είχε βάλει κάτι πολύ γλιστερό και η αίσθηση ήταν υπέροχη. Η πούτσα μου άρχισε να στάζει. Έχυνα χωρίς να την αγγίζω και ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Οι αισθήσεις μου όλες ήταν πίσω, η κωλοτρυπίδα μου ήταν σφιχτά τυλιγμένη γύρω από το δάχτυλο που μπαινόβγαινε αργά και λάδωνε τη σούφρα μου, τη ροδέλα μου, όπως μου την είπε.

- Θα σου ανοίξω τη ροδέλα για να μπει η πούτσα... δε θέλω να πονέσεις, θέλω μόνο καύλα.

Τόση ώρα αγωνιζόμουν να κρατήσω στο στόμα αυτό το στραβό καυλί και σκεφτόμουν πως θα είναι μόλις το πάρω από πίσω... πως θα μου μπει έτσι στραβό που είναι.

- Κάνεις τρελή πίπα ρε πούστη... που ήσουν τόσο καιρό; Θα σε χύσω στο στόμα... θέλεις;

Φοβήθηκα για μια στιγμή πως αν με χύσει θα τελείωναν όλα εδώ... αποκλείεται όμως. Δε μίλησα, δε μπορούσα άλλωστε, σαν απάντηση συνέχισα το τσιμπούκι προσπαθώντας να το κάνω όσο πιο καλά γίνεται και η ανταμοιβή μου δεν άργησε. Σε λίγα δευτερόλεπτα πλημμύρισε το στόμα μου με τα χύσια του, αλμυρά και καυτά, δεν ήξερα αν θέλω να τα καταπιώ όμως δεν άφησα ούτε σταγόνα να ξεφύγει. Τα κράτησα στο στόμα μέχρι που σταμάτησε να σπαρταρά και άρχισε να χαλαρώνει. Ακόμη και τότε συνέχισα να ρουφάω... και τελικά με μια γενναία και αποφασιστική κίνηση, τα κατάπια όλα.

Την ίδια στιγμή ένιωσα το δάχτυλο του να γλιστρά έξω από την τρύπα μου και ένα μικρό κενό ώσπου να κλείσει. Μου άρεσε πολύ.

- Γδύσου τελείως… μου λέει.

Τα βγάζω όλα, γδύνεται κι αυτός και με παίρνει στην κρεβατοκάμαρα.

- Εδώ για να γουστάρεις μου λέει και προσπαθώ να διακρίνω κάποιο ίχνος ειρωνείας η κάτι τέλος πάντων... όμως όχι, θέλει να με γαμήσει.

- Αν θέλεις να δοκιμάσεις πούτσα πρέπει να την ξανασηκώσεις μου λέει και όπως είμαι καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού έρχεται μπροστά μου και με αργές κινήσεις πιάνει την πούτσα του, την φέρνει κοντά στα χείλη μου και αρχίζει να την παίζει χαλαρά. Τραβά σιγά-σιγά το πετσάκι πίσω και αποκαλύπτεται το πουτσοκέφαλο που ακόμα στάζει, τον πιάνει και τον σηκώνει και μου κολλάει τα αρχίδια του στο στόμα. Ξυρισμένα και περιποιημένα. Τα παίρνω ένα-ένα, τα πιπιλίζω και μετά βγάζω όλη τη γλώσσα έξω και γλείφω προς τα πάνω. Όλο το καβλί είναι εκεί έτοιμο, σηκωμένο, δεν το κρατάει πια, έχει καυλώσει ξανά και τώρα θέλει κώλο.

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και με γέρνει μπρούμυτα, κάτι κρύο και γλιστερό με πλημυρίζει, το απλώνει παντού και σιγά δεν νιώθω πια το κρύο υγρό, μόνο τα δάχτυλα του που γλιστράνε μέσα μου και ανοίγουν το δρόμο.

Με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να τρίβει την πούτσα του πάνω κάτω στην κωλοτρυπίδα μου. Η αναμονή και η καύλα δεν περιγράφονται. Είμαι με τους ώμους στο μαξιλάρι και τον κώλο ψηλά και περιμένω να γαμηθώ σαν την πουτάνα. Δε μπορώ να σας πω ποσό μου αρέσει.

Έρχεται η ώρα, έχει γίνει κάγκελο, είναι σκληρό και στραβό και προσπαθεί να μπει, σιγά-σιγά, χιλιοστό στο χιλιοστό. Η σούφρα μου αντιστέκεται, αυτός δε θέλει να με πονέσει. Χαλαρώνω λίγο και γλιστρά ένα πόντο μέσα, σφίγγω ξανά και τον σπρώχνω έξω. Συνεχίζεται για λίγο έτσι το παιχνίδι και εκεί που δεν το περιμένω με μια κίνηση γλιστράει όλος μέσα. Ένιωσα την καμπύλη του όπως μου παραβίασε το σφιγκτήρα και τα αρχίδια του κόλλησαν στα κωλομέρια μου. Έμεινε εκεί βαθιά χωμένος μέσα και τα χέρια του σαν τανάλιες με κράταγαν από τη λεκάνη χωρίς να μπορώ να φύγω. Το πουτσάκι μου είχε εξαφανιστεί και έσταξε λίγες σταγόνες κάτουρο.

Στην προσπάθεια μου να σφιχτώ για να μην κατουρηθώ έσφιξε η τρύπα μου γύρω από το καυλί, πόνεσα και την ίδια στιγμή άρχισε να τραβιέται έξω αργά και αφού βγήκε σχεδόν όλος ξανά έσπρωξε και μπήκε πάλι μέσα, βαθιά να με κατακτήσει τελείως, να δείξει ποιος γαμάει και ποιος γαμιέται. Κάθε πουτσιά ήταν πιο έντονη πιο δυνατή πιο απότομη, λες και ήθελε να με τρυπήσει. Και αυτό το καυλί τόσο στραβό. Έμπαινε και ένιωθα κάθε εκατοστό να μου οργώνει την τρύπα αλύγιστο. Με γάμησε με δύναμη για δέκα λεπτά και αφού στο τέλος κάθε αντίσταση της κωλοτρυπίδας μου είχε καμφθεί μπαινόβγαινε τόσο εύκολα, τόσο γλυκά. Οι τελευταίες πουτσιές ήταν πολύ δυνατές. Με τράβαγε και με κολλούσε πάνω του, τα αρχίδια του χτυπούσαν στα δικά μου, ένιωθα τόσο ανοιχτός, ένιωθα τόσο πούστης. Με κόλλησε για μια τελευταία φορά πάνω του και ο πούτσος του αλύγιστος καρφωμένος βαθιά στον πάτο μου, άδειασε τα αρχίδια του μέσα μου. Μετά από λίγο τραβήχτηκε και ένιωσα ένα απίστευτο κενό. Νόμιζα πως η τρύπα μου δεν θα κλείσει ποτέ ξανά. Έβαλα το χέρι μου πίσω και έπιασα τα χύσια του που σούρωναν από μέσα μου και κατέβαιναν ανάμεσα στα μπούτια μου.

Ώσπου να βγει από το μπάνιο σκεφτόμουνα αυτό που έγινε. Ίσως κάποια στιγμή αποφασίσω να γράψω τη συνεχεία... θα δούμε.
Copyright protected OW ref: 166072