Once you go Black

Δημοσιεύθηκε από Pathitikospireas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (5 Votes)
Γεια σας και πάλι. Θα σας διηγηθώ μια ακόμα ερωτική μου περιπέτεια. Να σας θυμίσω ότι είμαι ψηλός εύσωμος με στήθος σα γυναικείο που τρελαίνει τους άντρες όταν το βλέπουν. Μέτα από τις πρώτες διστακτικές περιπέτειες που είχα, πλέον μπορώ να πω ότι είμαι εξαρτημένος από τον πούτσο. Τρελαίνομαι να γλείφω, να μου γαμάει τις βυζάρες μου και το κωλαράκι μου.

Η ιστορία εξελίχτηκε στις διακοπές μου σε Πόλη της Αγγλίας. Είχα ακούσει ότι ο έρωτας μεταξύ αντρών στη συγκεκριμένη χώρα είναι πιο άνετος, αλλά δε μπορούσα να φανταστώ πόσο άνετα ήταν τα πράγματα. Γενικά δεν ψάχτηκα να κάνω κάτι αν και ήξερα ότι εκεί ήταν η μεγάλη μου ευκαιρία να εκπληρώσω τη φαντασίωση που μου έχει δημιουργηθεί από τις αισθησιακές ταινίες και να κάνω κάτι με κάποιο μαύρο πούτσο.

Το ξενοδοχείο που εμένα ήταν γεμάτο από τέτοιους. Είτε εργαζόμενους είτε πελάτες. Που να ξέρεις όμως ποιος είναι straight και ποιος όχι. Εδώ να πω ότι δεν είμαι κραγμένος, εννοώ ότι δε μπορεί κάποιος από τη συμπεριφορά μου ή την εμφάνιση μου να καταλάβει ότι ψάχνω αντρικό πούτσο. Αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο είχα σταμπάρει 3-4 εντυπωσιακούς μαύρους, ψηλούς, γεροδεμένους κι έλεγα τι καλά που θα ήταν κάποιος από αυτούς να γινόταν ο γαμιάς μου. Δεν τολμούσα βέβαια να κάνω την πρώτη κίνηση ποτέ.

Ένα βράδυ είχα κάνει μπανάκι και είχα αράξει στο μπαλκόνι του δωματίου μου όταν άκουσα φωνές από το διπλανό δωμάτιο. Ήξερα ότι εκεί έμενε ένας απίστευτος δίμετρος μαύρος που είχα βάλει στο μάτι και που είχα φαντασιωθεί να με γαμάει. Άκουσα προσεκτικά και κατάλαβα ότι όντως ο μαύρος γαμούσε κάποιον άλλο άντρα. Έστησα αυτί και καύλωσα, ενώ όταν άκουσα πόρτα ν' ανοίγει κοίταξα διακριτικά για να βεβαιωθώ ότι έφυγε άντρας από εκεί και όντως έτσι ήταν. Το άλλο πρωί ξύρισα το κορμί μου παντού και μόλις κατέβηκε για την πισίνα ακολούθησα κι εγώ. Τον κάρφωνα με το βλέμμα μου συνέχεια και νομίζω σιγά-σιγά το κατάλαβε. Φάνηκε να κοιτάει κι αυτός ειδικά σε στιγμές που έσκυβα και το στήθος μου ήταν όλο στο προσκήνιο. Μετά την πισίνα πήρα το δρόμο για την Σάουνα. Έβγαλα το μαγιό μου, έβαλα την πετσέτα και άραξα. Ήμουν μόνος μου για ένα 10λεπτο μέχρι που άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Κέβιν. Ναι ο μαύρος επιβήτορας που θα μου προσέφερε την συγκλονιστικότερη παθητική εμπειρία σεξ.

Κλείδωσε την πόρτα της Σάουνας, προχώρησε και κάθισε απέναντι μου. Προσπάθησα να το παίξω αδιάφορος αλλά δεν τα κατάφερνα. Το βλέμμα μου έπεφτε πάνω στο γυμνασμένο κορμί του που γυάλιζε από τον ιδρώτα. Ο Κέβιν το κατάλαβε. Σηκώθηκε κι άφησε την πετσέτα να πέσει. Σοκαρίστηκα. Ένα πραγματικό φίδι υπήρχε ανάμεσα στα ποδιά του. Μισοκαυλωμένο και πλησίαζε τα 30 εκατοστά. Ήρθε κοντά μου και χωρίς να μου πει τίποτα άρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου και να το γλείφει. Όσο ασχολιόταν με αυτό τόσο ο πούτσος του σκλήραινε και μεγάλωνε.

- Baby your tits are amazing… ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσα.

- Thank you. Play with them, they are all yours… ήταν η απάντηση μου και προσέθεσα, can i touch your big black cock?

- Be my guest… η απάντηση του και δεν έχασα ευκαιρία να το βάλω μέσα στο χέρι μου, αν και δε χωρούσε με τίποτα.

Μετά από λίγο άραξε πίσω και εγώ ανέβηκα στον πάγκο στα 4 κι άρχισα να γλείφω αυτό το τεράστιο παλούκι σαν να μην υπάρχει αύριο. Έβγαλα πρώτα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω σαν να είναι παγωτό από τη βάση και τις ξυρισμένες μπάλες του μέχρι το κεφαλάκι. Σιγά-σιγά και με μεγάλη λαχτάρα άρχισα να τον βάζω μέσα στο στόμα μου. Ήταν τεράστιος ένιωθα το στόμα μου γεμάτο και είχα βάλει τον μισό. Σάλια εκκρίνονταν άμεσα και γεμίζανε το παλούκι του και τρέχανε στις μπάλες του ενώ ο Κέβιν βογκούσε κι είχε απλώσει τα πελώρια χέρια του στα κωλομέρια μου ρίχνοντας δυνατές σφαλιάρες και χαϊδεύοντας την κωλοτρυπίδα μου.

- Baby you are sucking better than anyone and your hole is so tight. M... I won the jack pot…
ήταν τα λόγια που βγαίνανε από το στόμα του όσο εγώ συνέχιζα να γλείφω ασταμάτητα και να βάζω μέσα στο στόμα μου όλο και μεγαλύτερο μέρος της πούτσας του. Μετά από αρκετή ώρα πίπας κατέβηκα προς τα κάτω κι ανασηκώθηκε λίγο. Ήμασταν ήδη και πολύ ιδρωμένοι λόγω σάουνας, έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στις βυζάρες μου κι άρχισε να τις γαμάει με δύναμη ενώ εγώ έσφιγγα δυνατά.

- Come here…

μου λέει και με στήνει ξαπλωμένο μπρούμυτα στον πάγκο. Τον νιώθω να έρχεται από πάνω μου, φτύνει από ψηλά την τρυπούλα μου και σπρώχνει σιγά-σιγά το κεφαλάκι ενώ ανοίγει τα κωλομέρια μου. Νιώθω ν ανοίγω και βγάζω πνιχτές κραυγές πόνου και καύλας ενώ ο Κέβιν πέφτει πάνω μου και βογκάει από καύλα τη στιγμή που ο πούτσος του αρχίζει να γλιστράει στην κωλαρά μου.

- You are so tight, it is amazing! I m gonna open you like never did before…

ήταν τα λόγια του και η απάντηση μου ήταν:

- Yes baby, do it. Fuck me.

Ο Κέβιν σε αυτή τη στάση άρχισε να μπαίνει όσο πιο βαθιά μπορούσε με δυνατές σπρωξιές και μ' έκανε να ουρλιάζω από καύλα και πόνο. Δεν κράτησε πολύ. Με γύρισε ανάσκελα κι ήρθε από πάνω μου και έχυσε τρελές ποσότητες σπέρματος στο στήθος μου. Αφού του καθάρισα τον πούτσο, καθίσαμε και χαλαρώσαμε λίγο. Μου είπε ότι θα έφευγε μετά από λίγο και θα γύριζε σε 2 μέρες κι αν θα ήμουν ακόμα εδώ για να συνεχίσουμε. Του απάντησα ότι θα τον περιμένω στο δωμάτιο μου όποτε γυρίσει.

2 μέρες μετά μου στέλνει μήνυμα ότι έρχεται. Του απαντάω ότι είμαι στο δωμάτιο μου και θα έχω αφήσει ελάχιστα ανοικτά την πόρτα για να μπει. Ο λόγος ότι είχα βάλει μια τάπα στο κωλαράκι μου για να ανοίξω μέχρι να έρθει αφού ήξερα ότι αυτό το βράδυ θα με ξέσκιζε. Μπαίνοντας μέσα ο Κέβιν με βλέπει στο πάτωμα στημένο στα 4 να κοιτάζω την πόρτα.

- You are a dirty whore…

μου λέει κι αμέσως κατεβάζει το παντελόνι του. Έρχεται μπροστά στο πρόσωπο μου και η τεράστια πούτσα του γαργαλάει τα χείλη μου. Βγάζω τη γλώσσα κι αρχίζω να παίζω με το κεφαλάκι, κάτι που τον ερέθισε αμέσως, ενώ μετά από λίγο ανοίγω το στόμα και τον παίρνω μέσα μου. Αυτός σκύβει μπροστά και ο πούτσος του φτάνει στο λαρύγγι μου όπως πιέζει. Αρχίζει να δίνει σφαλιάρες στα κωλομέρια μου κι ανακαλύπτει την τάπα φωνάζοντας από έκπληξη αλλά και ευχαρίστηση.

- I m gonna fuck you so hard... I m gonna make you cry with my big black cock in your ass…

μου λέει και εγώ το λίγο που έμεινα με το στόμα άδειο του απάντησα:

- Yeah baby. I really want this black cock inside me...

Η πίπα μου τον είχε κάνει ήδη πύραυλο, με άφησε εκεί στημένο και ήρθε πίσω μου. Άρχισε να παίζει λίγο με την τάπα, να τη βάζει και να τη βγάζει στο κωλαράκι μου. Κάποια στιγμή τη βγάζει και την πετάει. Τον ακούω να λέει "You are ready bitch?..." και νιώθω τον πούτσο του να πιέζει να παραβιάσει την τρυπούλα μου ενώ τα πελώρια χέρια του κρατάνε ορθάνοικτα τα κωλομέρια μου. Όπως ήμουν στο πάτωμα στημένος έβλεπα από τον απέναντι καθρέφτη το θέαμα του ψωλαρά πίσω μου και ασυναίσθητα μαζί με την πίεση που ένιωθα άρχισα να χύνω στην πετσέτα που είχα στρώσει από κάτω. Ο πούτσος του άρχισε να γλιστράει στην τρύπα μου και σιγά-σιγά να νιώθω όλο και πιο πολύ μέσα μου. Αργά και βαθιά μέχρι να συνηθίσω και να πάρω όλο το πελώριο εργαλείο του μέσα μου μέχρι ν' αρχίσω να νιώθω τις μπάλες του τη στιγμή της απόλυτης διείσδυσης. Οι σφαλιάρες στην κωλαρά μου διαδέχονταν η μια την άλλη και μόλις ένιωσε ότι έχω ανοίξει ανασηκώνεται και με καβαλάει σαν να είμαι η σκυλίτσα του, βγάζοντας διαρκώς επιφωνήματα καύλας αυτός και βογκητά καύλας και ηδονής εγώ.

- Baby your ass drive me crazy. I fucked lots of them but yours is fucking amazing…

φώναζε τη στιγμή που ο κώλος μου έπαιρνε το σχήμα της πελώριας ψωλής του. Το σφυροκόπημα του όσο περνούσε η ώρα γινόταν πιο έντονο αφού η τρυπούλα μου είχε ανοίξει όταν κάποια στιγμή βγήκε και αφού μου έδωσε μερικές σφαλιάρες άραξε στον καναπέ και με διέταξε να πάω να τον περιποιηθώ.

Μπουσουλώντας έφτασα ανάμεσα στα ποδιά του κι άρχισα να του κάνω μια βασανιστική πίπα. Αργή, υγρή, βαθιά. Τον κοίταζα στα ματιά και έβλεπα το πόσο πολύ γούσταρε. Τον χτυπούσα στη γλώσσα μου, ήταν τόσο σκληρός και μεγάλος. Τον έπαιρνα στο στόμα μου μέχρι το λαρύγγι κι αυτός με πίεζε εκεί. Με σήκωσε ξαφνικά και με γύρισε πλάτη σε αυτόν. Μ έσπρωξε και έκατσα στο καυλί του απότομα του. Μπήκε βαθιά μέσα μου και χουφτώνοντας τα κωλομέρια μου και ρίχνοντας το κορμί μου μπροστά άρχισε να με ανεβοκατεβάζει. Τα γυμνασμένα χέρια του, παρότι είμαι βαρύ κορμί, με ανεβοκατέβαζαν με ευκολία και ο πούτσος του μπαινόβγαινε πλέον με άνεση λες και γαμούσε ξεσκισμένο μουνάκι.

Με πέταξε στο πάτωμα και με διέταξε να τον ακολουθήσω προς το κρεβάτι μπουσουλώντας. Πριν ανέβουμε εκεί με σήκωσε και έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου. Με διέταξε να φτύσω και να τον κλείσω ανάμεσα κι άρχισε να τα γαμάει με ένταση.

- Oh… beatiful tits. What amazing tits. I can fuck them all day. Yeah baby. You are my whore. Are you?...

άρχισε να φωνάζει και εγώ ανταποκρινόμουν θετικά. Λίγο πριν φτάσει στο τέλος με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Κράτησε τα πόδια μου ενωμένα και τα έβαλε στους ώμους του. Ο πούτσος του γλίστρησε άνετα στο κωλαράκι μου κι άρχισε πάλι να με γαμάει με ένταση. Εγώ φώναζα "more-more-more. I am crazy for your big black cock, don' t stop kevin" κι αυτός όχι απλώς δεν σταματούσε αλλά επιτάχυνε. Είχαμε γίνει μούσκεμα και ο ιδρώτας του έσταζε πάνω στο κορμί μου όταν άρχισε να ρίχνει ρυθμό. Σκύβει κι αρχίζει να γλείφει τις βυζάρες μου και να μου δίνει φιλιά στο λαιμό ενώ οι διεισδύσεις του ήταν αργές και βαθιές.

- Where do you want me to cum?, με ρώτησε με φωνή που μετά βίας έβγαινε.

- I want it all over my face-mouth and tits… αποκρίθηκα.

Με έριξε στο πάτωμα στα γόνατα κι αφού τον έγλειψα λίγο άρχισε να τον παίζει αργά και να πετάει τρελές ποσότητες σπέρματος στο πρόσωπο μου και το στήθος μου. Έχυνε για μισό λεπτό κι όταν με άσπρισε κανονικά άφησε τον πούτσο του να τον καθαρίσω, με προθυμία φυσικά, μέχρι που όταν ξαναέγινε σκληρός. Πήγαμε στο ντους και ξαναμπήκε μέσα μου με μανία.

Συνεχίστηκε το βράδυ στον ίδιο ρυθμό και γενικά την υπόλοιπη εβδομάδα που έμεινα εκεί όποτε βρίσκαμε ευκαιρία με ξέσκιζε.

Όταν γύρισα η αλήθεια είναι ότι δημιουργήθηκε ένα κενό μέσα μου. Κανένας από τους επόμενους εραστές μου δεν έχει καταφέρει να φτάσει την απόδοση του και φυσικά το μέγεθος του. Αλλά ποιος ξέρει. Όσο ζούμε ανακαλύπτουμε πράγματα, οπότε μπορεί να βρεθεί κάτι ακόμα και τώρα. Άσε που από ότι μου 'χε πει, παίζει να έρθει και στην Ελλάδα για δουλειές.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Πολλά φιλιά και αν κάποιος θέλει να μπει στη θέση του Κέβιν περιμένω.
Copyright protected OW ref: 165080